FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Hoz_Hun
    Én tegnap vettem meg és tettem fel az Évszakokat. Eddig negyon bejön, sokal jobb mint a pets. Valószínüleg azért, mert a petsz csalódás volt. A kedvenc családkámnál is alig várom hogy megöregedjen a kutya és ne kelljen vele többet foglalkoznom. Viszon rögtön megépítettem az üvegházat és kedvenc simemmel neki láttam a gondozásának. Került bele 3 fa 3 különböző termésű, meg egy csomó paradicsomot, kb 30 db-ot ültettem. Most már aranyfokozatu a simem és a kert nagyszerüen sikerült lett nagyon-nagyon sok paradicsom (meg alma, citrom, barack). Egy részét bepakoltam a hütőbe.
    Gondolom ezért csillog a kajájuk. Az jó valamire? Ja és a táskában friss marad a gyümölcs, ha nem pakolom be a hűtőbe? A hűtőből nem tudom őket kivenni, és átrakni a gyümölcsfacsaró táljába. Most már azt is feltöltöttem van benne vagy 30 paradicsom, de onnan se tudom kivenni, így a többit a táskámban hagytam, de félek megromlik.
    Jöttek valami kertészet klubtól, hogy "hű ha, milyen szép kert", de elhajtottam őket a p***ba. Ne pofátlankodjanak oda.