32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#24756 The Sims 2 Bulis! cuccok -
#24755 Van benne valami... :) De sztem ahhoz is lesz crack, ha meg nem akkor visszatesszük az eredetit, aztán kész... -
Hoz_Hun #24754 Coolfire nem felejtettem ám el a borítót (vagyis hát a lof***t nem ) de majd most hétvégén beszkennelem a évszakokkal együtt, azt küldöm. -
Hoz_Hun #24753 De ha ingyenkutat osztogatnak akkor az más, azt azért átveszem. :D
Addigra talán a kutya is megdöglik és be tudnak jönni. Régen mindig megdicsértem, ha ellenséges volt valakivel, azóta néha a családtagot sem akarja beengedni. -
Hoz_Hun #24752 El hát. Bepofátlankodot az inagtlanomra, és elkezdte osztani az észt. Az volt a szerencséje, hogy a kutya aludt. :) -
#24751 hehe, és pont neked mondtam, hogy mekkora agytalan vagy :)
látod a kertészklubbot is elzavartad :DDD -
Hoz_Hun #24750 Ah köszi. Megnézegetem ezeket a dolgokat. -
Gólya #24749 hajjajj....
már bocsánat, de az én simeim házban laknak ágyon alszanak, stb., stb. - szóval kicsit "emberi" módon élnek, amennyire ezt a játék megengedi
(de pl. akkor a tieid miért isznak smart-tejet?, anélkül is megtanulják, amit kell ...)
egyébként úgy tűnik, az apróságok lassan rendbe jönnek -
#24748 de mint látod tárgy sem kell hozzá, égnek maguktól is :) -
#24747 háteza':) jó hogy mondtad ezt az "esőztetős tűzoltót" 'sten bizony megcsinálom moveobjects és a jaccu felé minden sarokba egy spriccer, a magam simét én úgy is vizsgálgatom folyamatosan az NPC-t meg majd ez eloltja. Gólya asszondja, hogy a nem Maxis jaccu-ban is hevülnek a népek, tehát ez e felhevülés nem tárgyhoz hanem cselekvéshez rendelt dolog. -
#24746 hát Sipöcz tegnap nálam is beütött a pirománia -
#24745 "Ne pofátlankodjanak oda"
na te sem vagy kicsit sem antiszociális :))))) -
#24744 a táskában nem romlik meg semmi
a maradék kaját is belepakolhatod -
#24743 Hali!
Ha megvizslatod vmelyik simeddel a hűtőgép állapotát, akkor látod hogy van egy új jegyzés a "friss étel". Ez az érték nő akkor ha a kertészkedésből származó kajat ide pakolod be. Minden főzéshez hozzáad egy kis minőségjavítást (ezt jelzi a kaja csillogása) és persze arányosan vonja le a "friss étel" jellemzőből a felhasználást, tehát nem csak a termelt cucóból főz, hanem használja azt is (spice melange:))).
A Kertészkedők Klubjával bánj azért kedvesebben, a simnek lehetnek vágyai és félelmei ezzel kapcsolatban, hagy jöjjenek csak, Te is kihívhatod őket telefonon hogy bírálják meg a bírtokodat. Mondjuk ezt csak akkor tedd, ha a környezet rendben és tiszta (pl. ne ősszel amikor van egy rahedli avar) és a növényeid "boldogok". A bírálat után kapsz tőlük mindenféle ajándékot (pénzt, kutat...). -
Hoz_Hun #24742 Kívánság kutat? Hmmm ... hát ha ennyire kiváncsiak a kertemre... esetleg megmutathatom nekik. -
Flora2 #24741 De ha elhajtod őket, akkor sose kapod meg tőlük a Kívánság kutat... -
Hoz_Hun #24740 Én tegnap vettem meg és tettem fel az Évszakokat. Eddig negyon bejön, sokal jobb mint a pets. Valószínüleg azért, mert a petsz csalódás volt. A kedvenc családkámnál is alig várom hogy megöregedjen a kutya és ne kelljen vele többet foglalkoznom. Viszon rögtön megépítettem az üvegházat és kedvenc simemmel neki láttam a gondozásának. Került bele 3 fa 3 különböző termésű, meg egy csomó paradicsomot, kb 30 db-ot ültettem. Most már aranyfokozatu a simem és a kert nagyszerüen sikerült lett nagyon-nagyon sok paradicsom (meg alma, citrom, barack). Egy részét bepakoltam a hütőbe.
Gondolom ezért csillog a kajájuk. Az jó valamire? Ja és a táskában friss marad a gyümölcs, ha nem pakolom be a hűtőbe? A hűtőből nem tudom őket kivenni, és átrakni a gyümölcsfacsaró táljába. Most már azt is feltöltöttem van benne vagy 30 paradicsom, de onnan se tudom kivenni, így a többit a táskámban hagytam, de félek megromlik.
Jöttek valami kertészet klubtól, hogy "hű ha, milyen szép kert", de elhajtottam őket a p***ba. Ne pofátlankodjanak oda. -
#24739 én se szeretem, de egyszer igénybe vettem a segítségét (egyedülálló nő hármasikrekkel ) -
#24738 igen, gondoltam, hogy nem tökéletes a cucc, azért írtam a figyelmeztetést, hogy csak saját felelősségre. :) -
#24737 Ezzel kapcsolatban valami: az ürgém kiment hóembert építeni, utána korcsolyázott, hóangyalkát csinált. Majd' megfagyott... mikor bement a házba, már erősen köhögött. Na mondom, egy zuhany majd segít a dolgon. Majdnem, de az eredmény nem az igazi... (Már kezdtem félni, hogy beteg lesz..) Következő lépés a forró csokoládé volt, egy darabig semmi, aztán meg hirtelen meg akart sülni.
Kiszámíthatatlan... Nehogymár egy forrócsokitól kigyulladjon már! Pedig ha nem avatkozok közbe, akkor rossz vége lett volna... -
#24736 minek kiságy, gyerek elvan a földön is :) -
#24735 igen van ilyen program, csakhogy nekem nem működött rendesen, sőt elcseszte a telket
(ettől még lehet, hogy másnál jó lesz) -
#24734 pakolj be a hátizsákodba pár értékes cuccot
vagyis lopj :)
máskülönben sehogy
a titkos társaságból a titkos kézfogás marad meg későbbre -
#24733 "nahh visszaolvastam vagy a 10. oldalig,"
te itt szívesen látott ritka kincs vagy
írj ide sokat! -
#24732 ja és amit Sipöcz kérdezett a bárpultos piát ihatjűák naphosszat, nem hűt semmit. nagyon furcsa hogy forró ital van, de hideg nincs -
#24731 revidiálnom kell a nézeteimet a tűzzel kapcsolataban
ugyanis tegnap megtörtént az első spontán öngyulladásom
szokásos egyetemváros, éppen az új generáció és éppen kiköltöző régi együtt tengeti hétköznapjait, és az egyik új tagon azt veszem észre, hogy miközben alszik irtó melege van, fullra bepirult a kijelzője, mondom mi ez már, az emeleten megsülnek, de nem, a másik ágyban alvónak semmi baja. Szal lázasunkat kiküldöm a fürdőszobába, sajnos wc-re, mire a wc-től 1 egységnyire lángra kap.
no ennek fele sem tréfa felkeltem a másikat is, nincs itt semmi baj, majd eloltja, aha, nem oltja el, ellenben megyullad ő is. gondolkodtam a maxmotives varázsszó elsütésén, de ugye eddigi tapasztalataim alapján nem lehet olyan könnyen elégni, de. pillanatok alatt meghalt.
szerencsére amikor jön a halál már lehet építkezni, szal vettem gyorsan egy autamata tűzoltó berendezést, és az eloltotta a 2. sz versenyzőt.
a halálból visszakönyörgés nem sikerült, ezért kilépés a településképernyőre, majd vissza. Sejtésem szerint a program éppen a mindenáron való gyulladjon már ki valami állapotában volt, ugyanis betöltés után épitkezés letiltva és éppen kigyullad a jacuzzi
ja és az is érdekes volt, hogy ezt megelőzöen 4 npc is ropogósra sült a jacuzziban üldögélve, holott eddig ilyen nem fordult elő
a 2 fám közül az egyik jól érzi magát, ki tudja miért, de a másik dögrováson van, holott semmivel sem kap más elbánást mint a másik
az sem értem, miért irja az ismertetőben azt, hogy egyik évszakban sem hoz termést a fa
szal marad az, hogy minden helyiségben túzoltóberendezés, a jacu mellé meg telepítek egy locsoló droidot, piromán irta az évszakokat -
fritzy0313 #24730 nahh visszaolvastam vagy a 10. oldalig, de nem találtam választ, akkor gondolom már megkérdezem:
az egyetemen ha csatlakozunk a titkos társasághoz ugyebár ha ott vagyunk van vagy 40k simeonunk, de ha visszamegyünk az egyetemre marad az a kevéske ami eleve volt. azt szeretném kérdezni, h hogyan lehet megcsinálni h az a pénz a kezünkbe kerüljön? vagy ha elvégeztük az egyetemet automatikusan a kezünkbe kerül, vagy kell érte tenni vmit? bocs az (esetleg) amatőr kérdésért, de új vagyok én a simses világban :)
előre is köszi a választ/válaszokat :) -
Gólya #24729 nem nem, nem szeretem a dadát
de semmi gond, megoldom
csak az eddigiekhez képest volt furcsa (azért ennyire életszerűre megcsinálni ....)
bár saját magam hála az égnek nem tapasztaltam, csak amiket hallok néha másoktól - ez valami ilyesmi lehet -
#24728 ehun van ni!
de még egyszer megjegyzem, hogy nincs saját tapasztalatom...
-
#24727 modthesims-en mintha láttam volna valami LotExpander (vagy valami ilyesmi) nevű programot, amivel meg lehet növelni a használatban lévő telket is.. de nem tudom, hogy jó-e, mert nem próbáltam... -
#24726 nem próbáltál dadát fogadni? hátha valamit segítene a dolgon? -
Gólya #24725 sajnos el kell adnod a régit, s költöztetni simedet egy új, nagyobb telekre
tényleg, ez még jól jöhetne, ha mondjuk a szomszéd telket hozzá lehetne csatolni a már meglevőhöz ... nem kellene pakolni, költözni, nem borulna fel az idő -
Gólya #24724 Gery azt mondja, amit ő rakott fel a simmetriára, az működő és jó -
Gólya #24723 ne mondd, hogy ugyan már!
tudod, mit csinált a csajszi?
egyik baba ki a kiságyból, dédelgetés, tisztába tevés, kaja, dédelgetés, vissza a kiságyba - még be sem fejezte,már üvöltött a másik, vele ugyanez és így tovább - de hisz írtam is
s ez, mint egy ördögi kör
nekem sose volt ilyen még a hármasikreknél sem - azok bezzeg tudták az illemet - szépen megvárta mindenki, míg sorra kerül
s nincs másik gyerek - tini, vagy ilyesmi - aki foglalkozna velük, ill. amelyikkel épp nem az anyja bajlódik
no mindegy, megoldjuk, csak gondoltam, esetleg segíthet másoknak (mégis mire lehet számítani) -
#24722 Mit izgat az téged?! Szedj fel Mortimerrel egy dögös bigét, aztán majd jól elfelejti azt a Bellát...
Én is ezt csináltam, (csak előtte megfiatalítottam Mortit) azóta örül, mint majom a farkának, és Bellát nagy ívben... már bocs. -
#24721 "nyúlék, akik a kertben laktak"
köszi Mike, majdnem kiköptem a reggelimet a röhögéstől -
#24720 Majd ha kijön a patch, megbeszéljük ezt
:-) -
#24719 telket megnagyobbítani? nem
-
#24718 modthesims
jó olvasgatást -
#24717 De minek ha működik crack-el, és nem kell szórakozni Daemon-al?