Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
letoltesre valaszt itt nem kapsz
ezt mindeki maga oldja meg, ahogy tudja
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
][ ВАЗ ][

][ ВАЗ ][
downtownban van
rákattintottam a sírra, ás azt mondtam, tegye át arra a telekre
utána egy simmel átmentem a temetõbe, és sehol egy plusz sírkõ
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
nem tudna valaki egy Sims 2 Pets magyar nyelvû borítõt adni....pls.
ha van valami akkor írja le a link-et
vagy küldje el erre a címre [email protected]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
][ ВАЗ ][
Lenne egy nagy kérésem. Tegnap letöltöttem egy nagyon jó kis templomot community lotnak. (lehet benne házasodni és temetõ is van hozzá 😊 ) Így gondoltam az összes sírkövet, ami a családok kertjében van oda viszem (move all graves opció) és majd elrendezgetem õket. Ezek a sírkövek random módra elrendezkedtek a területen, de sajna nemtom õket mozgatni. 😞 Ha egy emberrel megyek arra a területre, akkor látom a sírköveket, de ugye akkor inaktív a buy mode és nemtom õket rendezgetni. Ha ember nélkül lépek be nem is látom a sírköveket. 😞 <#merges2>#merges2> Úgyhogy ha valaki tud olyan modot, vagy cheatet, hogy tudom használni a buy modeot akkor is ha emberrel megyek a városba annak nagyon örülnék. 😊 Elõre is köszi a segítséget. 😊
Ja és fenn van minden frissités!!
Bocsánat h ilyen hosszura sikeredett!
Vernigloz
DirectX 9.0c
CPU: Intel Pentium 4630 3000 Mhz (15x200)
Renszermemoria:1024 mb
Videokártya:Gigabyte Radeon X600 Pro- Secondary
3D gyorsító: ATI Radeon X600(RV380)
Képernyõ:Samsung SyncMaster 730B (Digital)[17" LCD
mondjuk én még ilyet nem láttam (de ez lehet, azért van, mert elmaradott vagyok)
eddigi tapasztalataim azt mutatták, hogy sokszor a fizetõs cucc (amirõl az ember azt gondolná, hogy a pénzéért valami használhatót is kap) még olyan sincs, mint bármely szabadon letölthetõ dolog
valakinek mûködik normálisan a "zuhanyzó"? nekem nem hazsnálják ketten, ha a másik odamegy, aki a zuhany alatt van azonnal kiugrik onnan
Csak sajna most vettem észre, hog yez mobilra van <#rinya>#rinya>
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Írd meg a videokártya/hangkártya driver verziószámát, valamint azt, hogy az XP-n fent vannak-e a frissítések, illetve azt, hogy milyen audiocodeceket telepítettél fel.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Most olvastam egy magyar sims2 oldalon, hogy lehet online játszani a simset. Ezt hogyan? Eddig még nem is tudtam róla! Légyszi aki tudja pls magyarázza ál vagy ajon valami segítséget, hogyan lehet!
Elõre is nagyon köszi!
Most olvastam egy magyar sims2 oldalon, hogy lehet online játszani a simset. Ezt hogyan? Eddig még nem is tudtam róla! Légyszi aki tudja pls magyarázza ál vagy ajon valami segítséget, hogyan lehet!
Elõre is nagyon köszi!
Nekem lenne egy kis gondom azzal hogy nem tok családot késziten,se universitysni,se várost csinálni mert lépnék be oda és lefagy!!!!:'(
Sajnos!!
Már megvan a Pets is (crackes)de ugyanez van annál is
!!!😞
Pls Heelp
[/cserf][/fülünyúl]
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)
csak hogy ne legyen itt sem hiány<#wave>#wave>
az biztos, hogy Windkeeper nagy ember
viszont a TSR-re vonatkozóan is van link, ha érdekel valakit, szóljon
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[/cserf][/fülünyúl]
mostmá megnézem azt a 4ESF-et, hogy milyen van ott. <#vigyor3>#vigyor3>
Úristen hód, fújd már ki!!!
viszont ez is ugyanolyan, tehát "csak" padlótükör, s ha lerakod, látszik alatta az eredeti padló
szerintem ami pl. a 4ESF-n van, az maga a padló, ui. azon nem látni ilyesmit
igaz, egy sima fehér padlóburkolóval egész jó
Kodlovag az ablakot azt hiszem, a shinysimsen láttam, de ajtóra nem emlékszem - lehet, hogy Katának máshonnan van - hátha õ többet tud