FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    revidiálnom kell a nézeteimet a tűzzel kapcsolataban

ugyanis tegnap megtörtént az első spontán öngyulladásom

szokásos egyetemváros, éppen az új generáció és éppen kiköltöző régi együtt tengeti hétköznapjait, és az egyik új tagon azt veszem észre, hogy miközben alszik irtó melege van, fullra bepirult a kijelzője, mondom mi ez már, az emeleten megsülnek, de nem, a másik ágyban alvónak semmi baja. Szal lázasunkat kiküldöm a fürdőszobába, sajnos wc-re, mire a wc-től 1 egységnyire lángra kap.
    no ennek fele sem tréfa felkeltem a másikat is, nincs itt semmi baj, majd eloltja, aha, nem oltja el, ellenben megyullad ő is. gondolkodtam a maxmotives varázsszó elsütésén, de ugye eddigi tapasztalataim alapján nem lehet olyan könnyen elégni, de. pillanatok alatt meghalt.
    szerencsére amikor jön a halál már lehet építkezni, szal vettem gyorsan egy autamata tűzoltó berendezést, és az eloltotta a 2. sz versenyzőt.
    a halálból visszakönyörgés nem sikerült, ezért kilépés a településképernyőre, majd vissza. Sejtésem szerint a program éppen a mindenáron való gyulladjon már ki valami állapotában volt, ugyanis betöltés után épitkezés letiltva és éppen kigyullad a jacuzzi

ja és az is érdekes volt, hogy ezt megelőzöen 4 npc is ropogósra sült a jacuzziban üldögélve, holott eddig ilyen nem fordult elő

a 2 fám közül az egyik jól érzi magát, ki tudja miért, de a másik dögrováson van, holott semmivel sem kap más elbánást mint a másik
    az sem értem, miért irja az ismertetőben azt, hogy egyik évszakban sem hoz termést a fa

szal marad az, hogy minden helyiségben túzoltóberendezés, a jacu mellé meg telepítek egy locsoló droidot, piromán irta az évszakokat