FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Helló Mike!
    A "látványrovarokat" (st.jani meg lepke meg..) nem igazán figyeltem még, persze szépek no meg élet ez is, úgy vagyok velük mint Süsü azegyfejü: hagy szálldigáljanak szabadon:)).
    A bogárcsapda jó ha a védeni kívánt növényhez legközelebb installált (azt még nem figyeltem, hogy moveobjects-szel esetleg a fák közzé tudnám-é "csempészni" a működés megtartása mellet:)). Nekem kettő van belőle egy a gyümölcsfák mellett, egy meg az üvegházban, mert szerintem ez két elkülönült tér. (a Kertészek Klubbjának bírálói + pontozzák a csapdákat!)
    Más: ha valaki látta már müxi közben->a dekorban lévő villámhárító funkcionál vagy csak jópofi? Sajnos egy vihar alkalmával egy vendégsimemet, aki oktalanul a kerti jaccuba ment áztatni magát, agyonverte a villámlás és visszakönyörögni sem tudtam. Tetőt szerkesztettem a bödön felé és raktam rá ilyen villámhárítót is, sajnos azóta az envi-érzései lemennek az ázó simeknek valszeg az árnyék miatt. Mondjuk most már nagyon figyelem az időjárást és próbálom elkerültetni ezt a hirtelenhalált. Mellesleg úgy látom, hogy az újságban lévő időjárás majdtutira bejön a tévés manus meg hülyeségeket szól (pl.:nyár közepén felhőtlen tiszta időt és éjszakai havazást egyidejüleg). Egyébként a balesetekkel jó vigyázni mindenkinek mert dumáltam már máshol is fan-csavesszel és megállapodtunk hogy "The Sims2 one violent game!:)", (neki meg két simgyereke égett meg egy avartűzben:((!)
    Megint más: a bárpultban kevert italok leviszik-é a sim testhőmérsékletét, nagyon sokat szenvedek a jaccu által okozott tülhevülés miatt, szinte beülés után folyamatosan kell vizsgálnom a simet. (vigyázat! a sok folyamatos használattól pl. rengeteg egymást válltó simvendég, a bödön felgyulladhat!!)