Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen jól tettem fel a videokarim Ati x1600
valami tipp?
Shiwo
jó kérdés...jól tettél fel mindent ? (külön mappákba) videókarid elég combos ? stb..100 oka lehet így ennyibõl..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

#22740-re valaki? nagyon fontos lenne
ericsson ga628
Valaki tudna adni a Csilli-villi cuccok-hoz egy serial-t?

Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)

Meg lehetne változó idõjárás, meg minden egyéb jó dolog. Sok minden van még azért azt hiszem, amit bepakolhatnak a Sims 2-be.... de remélem a Sims 3-ban ez mind már benne lesz az alap játékban és majd valami új kiegészítõk kerülnek mellé.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Valaki erre valamit? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ezt mé csinálja ??
mintha láttam volna valahol ilyesmit (görkorit/deszkát), de meg nem mondom, hogy csak dísz, vagy használható is?
és ki kiáltotta ki nõi programnak?
s mennyiben van így köze a lónak az egészhez?

Hassan B
Ha ez sem jó, akkor patch-eld az alap Sims-et, és utána elvileg megy...

][ ВАЗ ][

kössz haver örök hála
Hassan B
Start menü -> futtatás... -> (beírod😊regedit
Utána itt a kép, ez majd segít.

][ ВАЗ ][

Hassan B
Hát ezt így most én sem tudom... 😊 Valahol regedit-ben...

][ ВАЗ ][

a régiókódot nem tod hol kell átirni?
Hassan B
Ember...neked kéne tervezned a Sims 3-at... <#nyes><#nyes><#nyes>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Mike at home
Ha már nõi programnak van kikiáltva a sims, a petsbe rakhattak volna lovakat
lenne istálló, a lovat gondolzni kellene, és lehetne akadálypálya

tetszene

de a kölköknek igazán beletehetnének gördeszkát, görkorcsolyát, a bõ, tehénen a gyta, 5 számmal nagyobb poló style-ról nem beszélve
nigga gettó 😊))

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

de a régiókódot hol tom átírni?
nem lemagyaritott alap Sims 2 és magyar nyelvre állított University
Hassan B
Ha magyar az alap sims-ed, és angol az University akkor figyelmedbe ajálnlom a FAQ-t, ha pedig nem akkor nem tudom... 😊

Hassan B
Milyen írásjelekkel tegyük még ki a Leggyakrabban Elõforduló Kérdéseket??

hali!!
felraktam a sims 2 alapot utána fel akarom rakni az egyetemet feltelepiti majd utána ellenõrzi a termék frissességét utána kiir olaszul valami szart és letörli amit feltelepített tehát nem mükszik
valami ötlet?
Valaki tud adni no cd cracket????????

c115

Na ezt megnézem...

c115

Gerygrey
Igen, azlesszaz, köszi!
asszem verystrangesims.com most szünetel az oldal épp
de sims.lap.hu-n ott van ez is...
vannak fasza beteg dolgok, égett testû, rothadó, transzfesztita simek,
f@sz alakú méteres szobrok, meg ilyesmi... nemtom mérnem megy az oldal

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

De ha lehet gyorsan az érdekel....

c115

Gerygrey
Valami aberrált köcsög oldalon láttam olyan mesheket, hogy hatalmas álló bré a simnek, meg luk a hasán és kilátszódnak a belei, ugyanígy hajmesh: skalpolt fej, kilátszódó koponya... Már nem emlékszem a címére de majd megkeresem.
Gerygrey
Hát ez sajna nem úgy megy, hogy van egy progi, fogod és csinálsz egy mesht, sokminden kell hozzá. Angolul találsz infót a modthesims2-n, magyarul meg majd a simmetrián lesz olvasható, ha végre lesz idõm feltenni.
Gerygrey
Modthesims2.Com
Na szal nem találtam olyan progit neten amivel saját mesheket tudnék csinálni,plz valaki küldje a linket!

"Az Electronic Arts negyedéves üzleti jelentésébõl sok szép dolgot tudtunk meg még: többek között hivatalosan is bejelentették a The Sims 3-at és a SimCity 5-öt.
A The Sims 3 a cég 2009-es üzleti évében, konkrétan a 2008 áprilisától kezdõdõ idõszakban jelenik majd meg a tervek szerint. Szó esett még a SimCity 5 készültérõl, valamint megtudtuk, hogy a kiadó új Simpsons-játékon munkálkodik, továbbá fejlesztés alatt áll a Black folytatása illetve a Road Rush-sorozat egy új része. Mik derülnek itt ki..."

Lol, ez igaz lenne? Azt hittem, hogy csak késöbb :S. PirateClubbon olvastam egyik játék topikban.

kb. egy hónapja ajánlottam a faqban, hogy ha van rá igény, összeszedem az általam eddig tesztelt és biztonságosnak ítélt linkeket - talán valahogy elkerülte a figyelmet - vagy tényleg nincs rá igény
mindenesetre egy privit küldök

Kata
kösz, ez nagy segítség volt...

[/cserf][/fülünyúl]

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Kata
Elkezdtem kiegészítéseket keresgélni, de néhány ablak és autó kivételével nem igazán találtam jó dolgokat. Ami szép lenne, és tetszik, azért mind fizetni kéne (thesimsresource.com meg pár ott hirdetett fansite). 😊
Nektek mint tapasztalt simeseknek, nincsenek felfedezett oldalaitok, ahol ingyenesen letölthetõ szép holmikat (nem átszínezett dolgok) találni?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Köszönöm a korábbi segítségeteket, most már minden gond nélkül mûködik a játék. <#puszis>

[/cserf][/fülünyúl]

Teflon Mike
a Üzlet-et tom telepíteni meg frissiteni is tudja majdnem fölnyílik egy szürke ablak és ottt meg aszondja hogy hogy a SIMS 2 még nincs telepítve vagy helytelenül telepíccsem ujra a játékot :S

Teflon Mike
SZiasztok az miért van mikor fel akarom rakni az éjszakákat fölrakja és mikor kijön egy ablak hogy a telepitõ frissíteni akarja akkor le okézom és utána egy pillanat mulva felugri kegy ablak hogy A frissítési folyamat befejezése nem sikerült. A telepítés megszakad. és ezután letorli az éjszakákat :S PLS HELP HELP HELP

Sziasztok!

Én felraktam az alapprogit, rá a universityt, majd a nightlife-ot, de a nightlife-nál van egy bonus cd. Azt is fel kell tenni? Vagy abban egyáltalán mi van?

Judit
Mike at home
mondom, van erre külön progi

pl. a sexysims-rõl való seethem2.exe

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Vendy
Köszi Mike at home. Megvan a progi, és mindenféle pózban lehet vele, ami érdekes, de nekem nem ez kellene, hanem az hogy az a hülye pixel eltûnjön, mert nagyon idegesítõ. Már utánanéztem a neten, de semmit nem találok... Hogy kell eltüntetni a pixeleket, most hogy azt a kódot kivették? Köszi!

Vendy

THX,remélem találok is valamit.

Mike at home
mesh készítésre keress rá a google-ben

Mike at home
kivették, igen
maradnak a kis programok, keresd a modthesims-en, vagy a sexysims-en
illetve a google a te barátod 😊

Van valami kiegészítõ amivel saját tárgyat lehet csinálni?

createev
huhh meg van nem kell thx

createev
hy all vki nem tudja a Glamour life telepitö kodját?

kis percerz, minek az?
egyrészt a pinát meg a faszt nem mutatja, mert nicns emgszerekesztve bele alapbol

Vendy
Sziszatok! Ne haragudjatok, ha olyan kérdést teszek fel amirõl már volt szó, de nincs idõm végigolvasni a fórumot 😞( Szóval, kódokkal kapcs. érdeklõdnék. Beírom a játéknál a következõ kódot: intprop censorgridsize 0 , ez ugye az intim kitakarás megszüntetésére használt kód. De nem mûködik! Régebben müködött, de már nem történik semmi! Mi lehet az oka? Levédték vagy valami hasonló?

Vendy

Mike at home
a kép alatti szöveget ha elolvasnád

Mike at home
<#nemtudom>