32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#24636 az nem lehet, mert az lógatós és a fa felett nincs tető -
#24635 Szerintem nem ez, hanem az, amelyik a kertészeti részlegnél van. Olyan alakja van, mint egy neonlámpának, és sárga. -
#24634 ez az a lámpa?
bár itt nem ír bogarakról -
#24633 Tudtátok, hogy ha van epített hóemberetek, akkor a pingvin beszélget vele? (Vagyis inkább csak ő beszél...)
-
#24632 a hülye teleengedte a jakuzzit vmi éghető anyaggal, most már értem, miért lángolt annyira :) -
#24631 ez ilyen
leszedi
hidd el
nem én irtam a programot -
#24630 végülis életszimulátor :) vízzel teli jaccuzi meggyullad..(inkább csakpná meg az áram a benne ülőt)..a bene lévő vízzel eloltani nem lehet..a sim is ugrál mint a hülye, mikor kb. 20 méterre ott a folyó a videót elnézve..de ha nem lenne is inkább hemperegne..mondjuk amennyi ruha volt rajta, nem tom mit lángol annyit :) -
#24629 na megyek, majd reggel mesélek, hogy mi volt... biztos szívok majd, mint az a bizonyos állat... -
#24628 ja.. de má mé?!
(a múltkori incidensre gondolok, mint kiváltó okra) -
#24627 mi? dehát én csak az évszakokat akarom leszedni.. akkor miért szedné le az egész mentést??? és akkor én hogy' fogok túrkálni benne, ha leszedi?
nem értem én ezt az egészet, pedig nem túl bonyolult.. demost megzavartál.
na mindegy, megpróbálom, előtte csinálok egy bizt. másolatot a mostani állapotról...
max. kezdhetem elölről a telepítgetést megint.
-
#24626 De má' mér?! -
#24625 ha leszeded az évszakokat később vissza tudod tenni, igen
arra figyelj azonban hogy az uninstall letörli a mentés mappát -
#24624 mert visszaléptem a hg jogtól, tehát mindenki azt csinál amit akar -
#24623 eegen, már rájöttem, hogy ez a megoldás... ezért is másoltam be egy régi mentést, mert megtaláltam, és jobban megörültem a sok emberkének, minthogy inkább azt az egyet tartsam meg, akivel mostanában foglalkoztam.
Egyébként -véleményed szerint- az, ha most leszedem az Évszakokat, megcsinálom a simPE-vel a módosításokat a sim-en, és utána újrarakom az Évszakokat, akkor nem lesz gond??
(Nem nagyon utálja a sims az ilyen akciókat, hogy leszedem, visszateszem??)
miért törölted a szöveget, elvileg márc. 18-ig szabad a vásár, nem? -
#24622 nagyon furcsa hogy ennyire meggyulladt a sim
nekem 3 tüzet is túlélt akin kipróbáltam milyen elégni
az égő ágyban is simán feküdt
egyszerüen szólni kell neki, hogy menjen arrébb -
#24621 kitröltem -
#24620 mielőtt nekiállsz túrkálni, a dokumentumokban lévő sims2 mappát tömörítsd be vagy másold le valahová -
#24619 ha megnézed, akkor látod hogy nem
szerencsére volt ennyi eszük
a neve G001 -
#24618 No lehet hogy ezt a lángolást csak én láttam üzemzavarnak:
A jaccuzi örömei avagy a spontán lángolás:)) -
#24617 Én háromig vagyok. És te? Vagy már csak holnap tudsz mondani valamit, de addigra én már "szétrontom", mert én amennyire hülye vagyok ehhez, annyira türelmetlen is. Mindig nekiesek, aztán meg jövök rinyálni, hogy segítsen valaki.
De rendesek vagytok, mert nem zavartok el, hanem megpróbáltok segíteni. Pedig te tudsz ám harapós lenni!
Apropó! Hová lett a bannerból a FAQ alóli szöveg?
-
#24616 Hát azt sajnos nem tudom, hogy mekkora a mentés... az otthon van, én meg melóhelyen...
De talán meg tudod ítélni, ha tudod, hogy Egyetem és Éjszakák volt fent a mentéskor.
Ja! És még egy (nagyon fontos!!!!) kérdés.
Csodálkozom, hogy más még nem kérdezte...
Nálam ez a Virágvége vagy mi a Pleasantview ELÉ tevődött a belépőképernyőn. Ugye ez nem azt jelenti, hogy mostantól az lesz az N001-es szomszédság???! Vagy mint rendesen, az új helyszín (Virágvége) az N004 szerinti mentés...?
Vagy ez már fájdalmasan láma kérdés?? -
#24615 Nem kell a bogárcsapda alá semmi. A fák eléggé hektikusan viselkednek. Én egy almafával kezdtem és valóban fontolgattam a gyümölcstermesztés felhagyásával mert a fa sokat nyüzsizett, aztán mindig csináltam vele azokat a műveléseket amelyeket a gama engedett és az ősz végére mégis jól érezte magát, adott 8 db almát és a tél beálltával álomba merült. Most már van két kollégája és a tél vége felé tartva egymásnak dölve aluszkálnak. Várom a tavaszt és a zsendülést, meg a bizsert:)))! -
#24614 várd meg amig otthonról írok valamit
mekkora a mentésed? -
#24613 de mondjuk az tetszett, hogy a déli verőn folytatptt heves smúzolástól a srác kissé megszédült :)
ugyanakkor az NPC-k mindent bírnak
Sipöcz kollega! Ha kiteszem a lámpát akkor elvannak a fák?
Vettem két citromfát a kertbe, csak letettem simán, vagy kell alá vmi? Folyamatosan kornyadoznak, mindig betegek
Tudtam permetezni, meg trimmelni, de semmi hatása
egyetlen medáloja sincs egyik simemnek sem kertészekedés terén, tehát extra dolgokra nem képesek
és miért irja a fa ismertetésénél, hogy nem fog teremni? -
Gólya #24612 nos úgy néz ki, egyelőre nincs különösebb probléma a kertészkedéssel
igaz, nekem egyedülálló (még!) a simem - szakácsnak tanul a drága, közben otthon kertészkedik (igaz, egy! tő paradicsommal indult a nyár utolsó napján üvegházban, amiről az ősz utolsó napján 12 gyönyörű paradicsomot szüretelt - ennek örömére most két-két paradicsom-uborka-eper palántával folytatja), már ezüst medálos
közben adoptált egy macsit, s úgy néz ki (bár először nem így terveztem), mégis beköti a szíve hölgye fejét
lehet, nem mondok vele újat, de érdemes állandóan piszkálni ezeket a "gyomokat", mert meghálálják, meg a medálszerzés sem utolsó szempont
(valószínűleg, ha csak a kertészre hagyatkoznék, már rég kidobhattam volna az egészet) -
#24611 Akkó leszedem az Évszakokat, nem lépek be játszani, megcsinálom a módosításokat, és (ugyancsak játékba belépés nélkül) visszateszem.
(Még úgyse csináltam semmi maradandót az Évszakok-kal kapcsolatban).
Így szerinted jó lesz???
(Mostmár teljesen lemondtam a régi emberkéről---brühü!)
-
#24610 Nemtom, szvsz szimulálja, hogy a túlzott használatban a keringető motor megpurcan - mondjuk érdekes hogy a tűz eloltása után nem kellett hívnom a szerelőt. -
Katinagyi #24609 Kedves Sipőcz!
nagyon köszönöm a választ,megpróbálom.
Katinagyi -
#24608 ha még nem raktad fel az évszakokat akkor az utolsó verzió használható -
#24607 felgyulladhat? de miért? melegített vizet használ?
egyébként ez a hevülés is fura, van az egyik sim kölyköm aki pillanatok alatt kifexik (van is róla kép itt a topikban) bezzeg a haverja az istennek sem -
#24606 A démon lazán veszi az iso-t csak a mountolásnál kérni kell hogy az összes file-t (és ne csupán a cue-t) ajánlja be! -
Katinagyi #24605 szeretnék segítséget kérni ismét.A Seasons kieget megszereztem és kicsom. után kaptam egy iso fájlt.Semmi mást.Ezt a Daemon nem veszi be,kéri a "cue" fájlt.Hogyan tudok tovább lépni?
Köszönöm a segítséget előre is.Itt még mindig segítségre leltem.
Katinagyi -
#24604 Csak ez most nem megy, mert még nincs az Évszakokhoz simPE, ugye?
Előzővel ne is próbálkozzak??? (Mondjuk akkor se tudnám, hogy mit csináljak vele, szóval..., tényleg segítségre lenne szükségem)
Most valószínűleg nem is tesz jót, ha használom a simPE-t? Vagy azért próbálkozzak?
(Mert megcsináltam az ürgét még egyszer, csakhát a skill-ek, meg az ismerősök igencsak hiányoznak..., abba megpróbálnék beletúrni). -
#24603 Helló Mike!
A "látványrovarokat" (st.jani meg lepke meg..) nem igazán figyeltem még, persze szépek no meg élet ez is, úgy vagyok velük mint Süsü azegyfejü: hagy szálldigáljanak szabadon:)).
A bogárcsapda jó ha a védeni kívánt növényhez legközelebb installált (azt még nem figyeltem, hogy moveobjects-szel esetleg a fák közzé tudnám-é "csempészni" a működés megtartása mellet:)). Nekem kettő van belőle egy a gyümölcsfák mellett, egy meg az üvegházban, mert szerintem ez két elkülönült tér. (a Kertészek Klubbjának bírálói + pontozzák a csapdákat!)
Más: ha valaki látta már müxi közben->a dekorban lévő villámhárító funkcionál vagy csak jópofi? Sajnos egy vihar alkalmával egy vendégsimemet, aki oktalanul a kerti jaccuba ment áztatni magát, agyonverte a villámlás és visszakönyörögni sem tudtam. Tetőt szerkesztettem a bödön felé és raktam rá ilyen villámhárítót is, sajnos azóta az envi-érzései lemennek az ázó simeknek valszeg az árnyék miatt. Mondjuk most már nagyon figyelem az időjárást és próbálom elkerültetni ezt a hirtelenhalált. Mellesleg úgy látom, hogy az újságban lévő időjárás majdtutira bejön a tévés manus meg hülyeségeket szól (pl.:nyár közepén felhőtlen tiszta időt és éjszakai havazást egyidejüleg). Egyébként a balesetekkel jó vigyázni mindenkinek mert dumáltam már máshol is fan-csavesszel és megállapodtunk hogy "The Sims2 one violent game!:)", (neki meg két simgyereke égett meg egy avartűzben:((!)
Megint más: a bárpultban kevert italok leviszik-é a sim testhőmérsékletét, nagyon sokat szenvedek a jaccu által okozott tülhevülés miatt, szinte beülés után folyamatosan kell vizsgálnom a simet. (vigyázat! a sok folyamatos használattól pl. rengeteg egymást válltó simvendég, a bödön felgyulladhat!!) -
#24602 legközelebb elég ennyi:
P4 1.7, 1 Gb, 6600/256mb
röviden: azt kell kiderítened melyik package file mi
bele kell nézned a file belsejébe és keresni vmi kulcsszóra
mondjuk Béláék laktak ott akkor rákeresel erre a szóra, hogy Béláék
legjobb lenne mondjuk a simPE csakhogy az most ugye egy ideig elérhetetlen
majd otthonról megpróbálok segíteni (tudom nincs otthon neted) -
#24601 És mi az a mód? Próbáltam azt, hogy az alapban lévő user-eket, és lot-okat összehasonlítottam (méret szerint), és átmásoltam azokat, amik nem egyeztek, vagy az alapban még benne sem voltak.... (jó, ezt így most nem biztos, hogy érted, de logikusan próbáltam felfogni a dolgot), de nem jött össze, úgyhogy visszamásoltam egy szűz eredeti alapot, hogy ne legyen galiba.
Segíts légyszi ebben, hogy hogy lehetne megoldani... (egy ember a házával a Belvárosból-megvan a mentés, csak halvány fingom sincs, hogy melyik ház melyik lot, és melyik karakter a manusz...-ezt hogy lehet megtudni???
Gépem paraméterei:
Alaplap: ASUS P4S8X
Memória: 2x512MB DDR Ram, 400 MHz Brand
Winyó: 80GB Maxtor 7200 rpm
Proci: (Intel P4 Socket 478) Intel P4 1700/400 - tudom, hogy itt nagyon sántít...
Videokártya: InnoVision GeForce 6600 256MB TV DVI 8x AGP
-
#24600 de van olyan családom is, akikkel képes blogot is irtam -
#24599 én sajnos mindig letöltök vmi jó kis skin-t meg hajakat és mindig újrakezdem :)
illetve soxor kiegenként van új család
mondjuk ennek is van előnye, a fél szomszédságot ismerem "közelről"
(vannak azért tölterlék simek is akikkel nem játszottam)
és van egy sismem aki már megöregedett, de a kölke elment egytemre, aztán elköltözött, és az öreglány ottmaradt a házban a robottal -
#24598 képet is :) -
#24597 és a katica mire jó? eszi a levéltetveket? hány bogárcsapda kell? 2 fa közé elég 1 vagy fánként 1-1?