Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valami tipp?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
ezt mé csinálja ??és ki kiáltotta ki nõi programnak?
s mennyiben van így köze a lónak az egészhez?
][ ВАЗ ][
Utána itt a kép, ez majd segít.
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
lenne istálló, a lovat gondolzni kellene, és lehetne akadálypálya
tetszene
de a kölköknek igazán beletehetnének gördeszkát, görkorcsolyát, a bõ, tehénen a gyta, 5 számmal nagyobb poló style-ról nem beszélve
nigga gettó 😊))
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
felraktam a sims 2 alapot utána fel akarom rakni az egyetemet feltelepiti majd utána ellenõrzi a termék frissességét utána kiir olaszul valami szart és letörli amit feltelepített tehát nem mükszik
valami ötlet?
c115
c115
de sims.lap.hu-n ott van ez is...
vannak fasza beteg dolgok, égett testû, rothadó, transzfesztita simek,
f@sz alakú méteres szobrok, meg ilyesmi... nemtom mérnem megy az oldal
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
c115
A The Sims 3 a cég 2009-es üzleti évében, konkrétan a 2008 áprilisától kezdõdõ idõszakban jelenik majd meg a tervek szerint. Szó esett még a SimCity 5 készültérõl, valamint megtudtuk, hogy a kiadó új Simpsons-játékon munkálkodik, továbbá fejlesztés alatt áll a Black folytatása illetve a Road Rush-sorozat egy új része. Mik derülnek itt ki..."
Lol, ez igaz lenne? Azt hittem, hogy csak késöbb :S. PirateClubbon olvastam egyik játék topikban.
mindenesetre egy privit küldök
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nektek mint tapasztalt simeseknek, nincsenek felfedezett oldalaitok, ahol ingyenesen letölthetõ szép holmikat (nem átszínezett dolgok) találni?
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Én felraktam az alapprogit, rá a universityt, majd a nightlife-ot, de a nightlife-nál van egy bonus cd. Azt is fel kell tenni? Vagy abban egyáltalán mi van?
Judit
pl. a sexysims-rõl való seethem2.exe
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Vendy
maradnak a kis programok, keresd a modthesims-en, vagy a sexysims-en
illetve a google a te barátod 😊
egyrészt a pinát meg a faszt nem mutatja, mert nicns emgszerekesztve bele alapbol
Vendy