FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    A #24585-ben említett családom a no.1 vagy másképpen Béla bácsiék a Sims2 megjelenése óta léteznek és egyszerűen a nagyöregeket nem vagyok képes "elengedni", velük tanulmányoztam a gamát, a faluban szívbéli barátjuk van 26, ezen kívül is nagyon sok simet ismernek (a boltjuk fix vásárlóközönsége 57 fő), 3 gyereket neveltek fel; egyenként (Mariska nénivel együtt) 3 teljes karriert végignyomtak. Jelenleg legkisebb (és egyben egyszem leány) gyermekükkel élnek közös háztartásban (ő Amálka és férje Máté, persze mindketten már leszármazott simjei Pleasantview-nak). Igazán itt jön ki jól az üzletes és az évszakos kieg. mert Béla bá és Mari mami már nem alkalmazottak (igaz tycoon-ra keresik magukat a saját boltjukban, ahol persze a first áruféle Mariska-made játékok és robotok+Béla úr virágkötészeti remekei:)), kertészkednek 1000-vel (pl. első körben amikor még csak a paradicsom volt az elérhető kultúra Mari 108 paradicsomot szüretelt le amire egy fél napja ment rá:)), barátoznak és imádják egymást (ami persze nem zárja ki hogy ne fordulnának meg egy-egy szoknya vagy gatya után:)). Szóval olyan "idil", hogy az már kész sims mennyország; számtalanszor godoltam hogy "megöregítem" őket (by Fülig Jimmy) de olyan boldogok és mindig találnak valami új célt (vagy én találok számukra) és aszondják: Amig célod van nem öregszel és nem halsz meg.