Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
na a sim surgeryvel visszahoztam az eredeti börszínt
erre mi történik, jün a vámpirfaszi és sutty megharapja újra
ilyen nincs 😞

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hello, oyan gondom lenne, hogy aztcsinálja hogy betölt a welcome képernyõ aztán hibát észlelve leáll, ujra inditoma gépet, aztán jo, aztán kikapcsolom a gépet, attán megint az egész elöröl, nnincs erre vmi orvosság?

Mike at home
le kell tenni a földre, akkor megissza
igaz megmarad a bõrszine
most ezt ügyeskedem vissza a simPE-vel

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rage
Ezek a játék legjobb kihívásai
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mike at home
milyen jó, hogy a sim nem issza meg a vámpirkigyógyító lötzit
vajon melyik letöltött tárgy zavarhat be

Mike at home
az az elõnye is megvan, hogy nem kell a lemezt elõszedegetni

rage
Menni fog az crack nélkül is, csak megfelelõen installáld fel.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

istenostora03
én letöltöttem a cracket mert nekem is eredeti minden.

Kata
<#wilting>
Hû, ez meglep. Akkor ha majd a külön könyvtárazás ne adj isten nem jön be, ez lesz a következõ lépés, amit kipróbálok. 😊 Köszi

[/cserf][/fülünyúl]

Helló! Olyan kérdésem lenne, hogy mitõl lehet hogy az egyik családom nem reagál az utasításokra, míg a másik család igen. Tegnap még semmi baja nem volt. Mitõl lehet ez?? Lécci segítsetek!!!! (a család amelyik nem mûködik épp egy boltban van ami az övék! Nem tudom még haza sem küldeni õket.) THX
Mike at home
attól még egy próbát megér 😊
volt már arra példa pc-s játék esetén, hogy csak crack-kel indult el

mmondjuk nálad nem ez a probléma, hanem az egy könyvtárba installálás

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kata
Köszönöm!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mondtam, hogy ezek eredeti játékok, nem tört verziók. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

istenostora03
Tedd be a CRACK-et a EA GAMES/Sims 2 Házikedvenc/TSbin-be.Nekem is ez volt a problémám,nekem igy oldodott meg.

reménytelen
Az alapértelmezett telepítési mappából lehet kikövetkeztetni, de úgy emlékszem, külön nem figyelmeztetnek rá.
rage
Amikor a kiegészítõt installálod, szerintem írja ezt, hogy nem szabad ugyanabba a mappába... A sorrend mindegy, indítani a Pets-szel kell utána.Mindegyiket más, külön könyvtárba tedd, (akár külön partíciókra is teheted, tök mindegy) s igen, a Pets-et indítva az összes kiegészítõ látszódni fog.

Kata
Ah, lehet, hogy itt rontottam el. Mert én szépen az alapjáték könyvtárába pakoltam mindent, feltételezvén más játékokból. Bár sehol nem láttam leírást arról, hogy külön könyvtárba kell tenni. Akkor majd ha hazautazom, kipróbálom így felinstallálni. Remélem meg fogja oldani a problémát.
Ugye az mindegy, milyen sorrendben teszem fel a kiegészítõket, csak a játékot majd a legutolsóként megjelent kiegészítõ lemezével kell elindítanom (Pets)? És még egy noob aggodalmaskodó kérdés: ugye ha külön könyvtárban vannak a kiegészítések, attól még minden megjelenik a játékban, ha elindítom? És a kiegészítõket párhuzamos könyvtárba kell rakni, vagy lehet az alapjátékon belül alkönyvtárat létrehozni számukra?

Köszönöm a türelmes, kedves segítségeteket, és boldog karácsonyt!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Egy egyszerû általános hibaüzenet: hiba lépett fel, ezért az alkalmazás leáll.

[/cserf][/fülünyúl]

rage
Ugye, külön mappába teszed a kiegészítõket, nem az alapjáték mappájába?

Mike at home
melyik hibaüzenettel?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem itt veszekszünk errõl!

Kata
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, amire nem találtam megoldást a faq-ban, sem a neten máshol.
Felraktam a játékot és az összes kiegészítõjét (mindegyik eredeti!), de az itt már többször linkelt hibaüzenettel leállt a játék a bevezetõ video után. Megnéztem a directx meg minden szükséges verziót, és minden stimmel elvileg. Ezután leszedtem mindent, majd felraktam csak az alapjátékot, ez elindult és mûködött is. Elkezdtem egyesével megnézni a kiegészítõket, hátha valamelyik rossz volt. Felraktam az egyetemet, ekkor megint leállt a játék. Leszedtem, felraktam az éjszakákat, annál is ugyanúgy. A többivel már nem volt türelmem kísérletezni.
Esetleg tud valaki valami ötletet adni, hogy mi lehet a bibi? Kissé zavaró, hogy eredeti játékkal ilyen probléma elõfordul. Elõre is köszönöm.

[/cserf][/fülünyúl]

Boldog Karácsonyt!

elöször is boldog ünnepeket.meg,hogy mit tegyek:feltelepitettem a simset,be is crackeltem,de el sem indul.ilyenkor mi a teendõ?
Gerygrey
Akkor nem nagyon értetted amit írtam 😊 nem az számít hogy honnan vannak a képek, hanem hogy képek sorozata az nem videó. Az a ruszki diavetítõ ami gyerekkorunkban nagy sláger volt, ennyi erõvel házimozi projektor vagy mi a szösz?
istenostora03
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

edikee
február közepe felé... elvileg

Most milyen kiegészítõk vannak?A Seasons mikor jelenik meg?

istenostora03
és mit lehet csinálni most?
Telepítsem ujra a videokari driverét?

Hát ha elindult,akkor ben a játékban már tudsz.Vagy ott sem?Mert akkor a drivered szar.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

istenostora03
Mért nem tudok képernyõfelbontást álítani?
Mert csak a 800x600-as van.

Ezt akartam én is kérdezni...

Ez fut még gef4mx440-on is,ergo nem kell neki dx9 kari.Csak rakj fel neki dx9c-t mennie kell,ha a többi min. cucc megvan hozzá.

rage
Sok oka lehet...
Próbáld meg pl ablakban elindítani
A játék shortcutját kell megszerkeszteni, az elérési út végére kell egy -w paramétert tenni, ha jól emlékszem.

mi van ha a videókártya nem támogatja a directx 9.0c-t? Pedig elméletileg felraktam, mert ha telepítem azt írja ki. A sims 2 szerint viszont nem támogatja a videókártyám a directx-et. Van esetleg kibúvó?
rage
Minden kiegészítõ külön mappában van, ugye ?

istenostora03
kösz<#idiota>

Mike
nyomj ok-t 😊)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

istenostora03

Ilyenkor mit csináljak?????😊
Az eddig megjelent összes kiegészítõ fent van.

Mike
pl. hang video gebasz van, mondjuk codecpackot isntalláltál régebben a gépre

istenostora03
hi!
mit csináljak akkor ha felteszem az összes kiegészítõt és amikor elinditom a Pets-et akkor kidob a promgramból

Mike
ez egy site
google-lel tessék megkeresni

Az egy weboldal.

Most nem jön be a system requirements,de szerintem az effektek miatt megint emelkedni fog a gépigénye.Mert most már a környezetet is mozgatni kell.Az is megviseli,ha bekapcsolod azt,hogy látni lehessen a szomszédokat.

Qrva messze van az még....addig hátha kijön vmi stuff az állatkáknak.

Web mester
Hát az Európai megjelenés Február 23. A The Sims 2 hivatalos oldalára van ez ki írva (nem én találtam ki). És nem csak hivatalos képek vannak a videoban... És hamarosan elkészül a második video ami sokkal jobb lesz.

Meg roston sült halat enni..😊

Shevchenko
sexysims-et honnan tudom leszedni?

FORZA MILAN!!!

Ez a kertészkedõs dolog,és mindenféle dzsúzgyártás már most érzem,nagyon be fog jönni.Nem kell majd a javasasszonynak perkálni szerelmi bájitalért.De remélem ez a szerelmi,energia és gyógyital,olyan lesz mint a LL-ben,hogy visszafelé is el tud sülni.Mondjuk a 6 új állás nem nagyon izgat ezek voltak a LL-ben is...DE mostmár tényleg Dzsinnt akarok!😊