FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Dexantreal
    Loooool nagyon nagy ez a vámpírkodás. Régen az a sim, aki engem alakított, csak picit volt vámpír, de Bud szerintem végig az marad.
    Szerelmes a Grófnőbe, meg még egy csajba, akit megharapott és ő is vámpír, aztán mivel ugye a szükségletei nappa lbefagyasztódnak és éjjel is lassan csökken, ezért midennhova eljárogatok vele, ha nincs épp lecke írás, vagy skillek fejlesztése. Álomrandit zavart le Trysdane Andrews csajjal, akit megharapott és cserébe hozott neki csak úgy egy távcsövet - a legjobbat - és rózsát amin frankó versike van. Kérdés: én is tudok neki adni valami tárgyat és rózsát? Jó lenne.
    Aztán a Grófnőt áthívtam és etye-petyéztek, mire meglett a három etye-petyés vágya és befolyási szintje nőtt. Most már Nyájas Irányító és lett rakat befolyás pontja, vagy mi. A Grófnő az etye-petye után kikászálódott az ágyból, mint Bud és elindult. Visszaakartam hívni, hogy viccet meséljen Bud, vagy nem tudom már és nem jött, mert megkereste Katerina Kaukert - akit egyébként a korábbi befolyási pontokból simán megharaptathattam volna vele, de nem tettem - és megharapta. Most, akkor Katerina míg be nem vesz ellenszérumot, addig vámpír lesz és miután Bud kijárta az egyetemet - végzős -, s bejövök egy másik simmel, vámpír marad Katerina? Ugyanis az király lenne, mert nem kéne a Crypt 'O Night Clubban várnőm csomót a Grófnőre.
    Végezetül a befolyási pontokat arra használtam fel, hogy Viktor Tan megírja a félévi házi dogáját Budnak, aki épp most kezdte az utolsó év első félévét. Így félévi házi doga letudva. Azt hittem amúgy, hogy Viktor Tan majd a felénél abba hagyja, vagy elején és esetleg pont a végén, mert ugye szükségletei lecsökkennek, de nem: megírta. Nem semmi volt nézni, hogy más készíti el Bud helyett.
    Aztán még annyi ,hogy Jordan London sim csaj most már csak barát, szóval a kapscolatoknál azt mutatja, de ugyanúgy ott van a smaci, flört meg midnen és miután már nem lett dühös Budra, simán smaciztak is, annak ellenére, hogy a Grófnővel épp ott enyelgett közben. Hogy is van ez, akkor? Csak, akkor pofozza fel, ha szerelmes is belé? Egyébként a félelmei között volt egy időben az, hogy ne harapja meg Jordan Londont... nem is tettem. Egyrészt, mert én se akartam, hogy megharapja, mert első csaj volt Budnak és milyen lenne már, másrészt meg.... na mindegy ,elfelejtettem ezt :S. .. talán a másrészt az, hogy ugye félelmei között ott volt. Utána meg már eltűnt a félelmei közül ez a dolog. Miért? Mert a kapcsolat listán lejjebb csökkent pl a barátsági szint, vagy feljebb?

Ja és Mike nem építettem semmi fedélt a koli elé. Azt azonban megnéztem, hogy merre sétál el órára. Csak úgy emlékeztem ,hogy a másik irányba is szokott, na midnegy :S. Szóval egyszerűen oda reptettem Budot a végére és ott leállítottam a jtáékot, kiválasztottam az órára/záróvizsgára menést és elment viszonylag picit lecsökken szükségletekkel. Az viszont lol, hogy eddig talán egyszer sikerült úgy eltalálnom a koporsóba fekvést, hogy ne keljen fel utána rögtön, mert nem álmos. Olyankor meg 7-kor kell a nap a játékban és besüt és ő persze parázik meg minden... de azt hiszem már ezt is sikerült belőnöm úgy, hogy pont, akkor menjen a koporsóba :S.

Na, ennyi a beszámolóm egyenlőre.