FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Dexantreal
    Siiikkeeerrrrüülllllttttt!!!! Este 8-tól toltam egészen hajnali fél 1-ig, mire végre megharapta Budot a Grófnő Carmen Collins (nevét is sikerült megjegyeznem). Gettobuxa ő rá gondoltál, hogy fiatal? Szerintem ő már nem fiatal felnőtt, hanem simán felnőtt, de nem tudom :S. Pfú mennyit szenvedtem én! Először is legalább még háromszor elkellett mennem a Crypt 'O Night Clubba, mire osonkodva bejött a csaj. Aztán rakat duma, vicc és flörtölés után meghívtam a koliba, ahol előbb nem rég szakított Jordan London (félre értés ne essék, a sim csaj, csak ilyen neve van) Buddal, mert az áthívta újdonsült másik csaját, valami Trysdane Andrews :S - akinek a tesójával összefutottam a Cryptben. Vigyorogva megjegyeztem magamnak, hogy még szerencse, hogyy az MI nem olyan fejlett, hogy Trysdane tesója lekeverjen Budnak egy pofont, mert mással kavart előtte - és most Jordan is és Trysdane is csak a barátai és Budnak is az vágya, hogy a legjobb barátjai legyenek. Na mondom felőlem.... úgyis a Grófnőre koncentráltam.
    Régen azt olvastam itt, hogy miután 100-n van a kapcsolati viszony és 50-n fölött a napi izé, akkor várni kell, hogy majd ő kezdeményezzen és, akkormegharap. Lezavartam etye-petyét, meg csomó smárolás volt és vicc mesélés, meg játék; de ő mindig párnacsatázni akart. Aztán behívtam a koli ebédlőjébe és Bud elkezdett zabálni, a csja követte. Kaja eltűnt, felálltak és, akkor megharapta!
    Most van király vámpíros koporsója Igor és Fiaitól és ott szunnyad nappal.

Kérdés: Hogyan fog így Bud nappal órára járni, vagy, ha arra nem is - eddig is kihagyta őket -, akkor a záróvizsgákra? Gyorsan átrepüli a napos részt és órán nem fogja bántani a nap? Ti mit tettek ilyenkor? Harmadév első szakaszában van azt hiszem Bud.
    Mit kell tennem, hogy Bud is megharaphasson másokat, vagy csak megijesszen? Eddig az opcióknál lopakodás, repülés meg oda menés és ugrálás volt azt hiszem, mikor vámpírrá változott. Gondolom szoros kapcsolatba kell kerülnöm a leendő áldozatokkal, de mennyire? Ugyanis Budnak a félelmei közt van, hogy elveszti a Grófnőt, mint legjobb barát és nincs kedvem dobni a kapcsolatot a vámpíroskodás miatt, mert már totál egymásba zúgtak, az eljegyzés is ott van ajánlatnál; cska még nincs kedvem eljegyeztetni őket.

Ja meg a koliban mielőtt a Grófnő megharapta Budot, oda settenkedett Katerine Kaukerhez és nem tudom, hogy miért, de a kövi pillanatban Katerine fullra oda rondított a padlóra. Megijesztette volna és ezért, vagy szimplán már mehetnékje volt Katerine-nek?

Ja és azért az tök szar, hogy mindig ugyanazok a simek vannak a kolikban. Ugyanis még ezek a simek, akik Buddal laknak egy koliban, még legelső simemmel voltak együtt - aki engem alakított - és azóta nem cserélődtek. Belehet menni úgy a koliba, hogy az ő életüket is irányítsam, ha nincs ott egy általam kreált és irányított sim?

Azt hiszem ennyi.