FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• cseri001
    hi
    van erre valami ésszerű magyarázat? :
    Kb. egy hónapja játszottam utoljára a Sims2-vel, tegnap megint szerettem volna. Ez a helyes kifejezés, ugyanis indításnál kiírta, hogy időközben én uninstalláltam az Egyetemet. Na, mondom, az jó, mert én nem is tudok róla! (Aszongya, lépjek ki, és installáljam újra, különben elvesznek a diákjaim stb.)
    Annyira nem értek ahhoz, hogy ilyenkor mit és honnan kell kimásolni, és igazság szerint annyira nem sajnáltam volna, hogy elveszik minden egyetemvárosbéli mentés, dehát azért mégis...)
    Úgyhogy inkább kiléptem, és újraraktam az Egyetemet. A végén persze frissíteni akart, és rájött, hogy hoppá, a Sims2 alapjáték sincs telepítve (?!?!) - milyen érdekes pár perccel előtte meg simán elindult ... (akkor hogy lehet, hogy aztán nem találja???)
    Eztán fogtam, és kimásoltam mindent ami fontos lehet, és (uninstall nélkül) újraraktam az alapot is.
    Indítás után (most ugye már friss az az alap és az Egyetem is) sehol nincs az Egyetemváros... (az ikonja a faluképernyőn nem választható, mintha fent sem lenne a gépen az Egyetem)
    Ja, a Pets van még fent, azzal az ikonnal gond nélkül indult minden alkalommal, az Egyetem "újra"rakása után magyarul...
    Szóval erre van valami magyarázat?