FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Dexantreal
    Ehh... tegnap a szobákra tettem olyan ajtót utólag, ahol szoba igénylést lehet kérni, me ajtót bezárni, hog csak ő mehessen be. Szóval, ami a játékban a koleszoknál vannak. Az emeleten kettő szobából nem tudtam kivenni az ajtót, mert nyitva hagyták és már ki-be mentek rajta párszor, de bezárni azt aztán már nem sikerült nekik. Ennélfogva nem tudom kiszedni az ajtót és oda is olyan szoba igénylőset rakni.

Valami ötlet erre? :S

Off: pls adjatok már valami jó ötletet, hogyan tudnék lebetegedni. Tavaly is csak kétszer, háromszor sikerült talán egész évben. Esetleg tíz, nem tudom. Idén se lesz ez máskébb szerintem és olyan fárasztón indul ez a 2007, hogy jól jönne egy kis pihenés. Jah és én bírom a hideget, szóval egy kapucnis felsőben, meg farmerben mászkálok a városban, mikor szemerkél az eső, meg reggel tök hideg van - bár nem fáztam nagyon eddig egyszer sem - és így se tudok beteg lenni. Msn-n meg irigykedve nézem a többieket, hogy "már megint beteg vagyok, "szarul vagyok" stb. Ők már legalább ötödjére lettek betegek...