32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Dexantreal #23233 Vagy pedig az Airport tycoon. Ott vannak ilyen gépek azt hiszem, bár nem próbáltam ki.
Amúgy nem sértettél meg :P, meg már nem érdekel a téma. -
Coolfire #23232 Mittomén..csak tipp volt.Igaz csak tereptárgyakat és utakat lehet.. -
#23231 Már mit importáltunk simcity4-ből? -
Coolfire #23230 Ezeket a SimCity4-ből importáltátok?.De amúgy tényleg kircsi az elképzelés. -
Coolfire #23229 Semmi közöm hozzá,csak mint eü-s kicsit furcsának tartom a kívánságod.Ha megsértettelek sry. -
#23228 Az a mi titkunk hogy tesszük bele. ;) -
Dexantreal #23227 Lol... mekkora ötlet. Na, de mégis hogyan teszel bele repülőket? :S Amúgy jól néz ki a cucc, csak így tovább.
Mike még mindig nem tudom 100% pontosan, majd megadom :P. -
#23226 közben ha esetleg vkit érdekel, belevágtunk egy reptér témába, új objektumokkal, épületekkel...
-
#23225 géped paraméterei? -
#23224 :DDD -
Dexantreal #23223 Ja és, hogy ismét Sims 2 és társai körül forogjon a téma:
miért van az, hogy 1024-es felbontásban szaggat? Tehát, hogy is mondjam... néha megáll a játék egy-két mp-re, meg betöltéskor is az elején, amikro elkezdtem játszani, tök lassú volt. Az lehet, hogy már régen játszottam a játékkal és "elszokott tőle a gép"? Lol... szerintem nem, de tök ilye nvolt. Átváltottam 800x600-ba és úgy is picit szaggatott, vagy nem tudom :S. Szóval nem nagyon szaggat, csak épphogy picit és régen nem volt ilyen, ha jól emlékszem.
Erről a témról, hogy ki hogyan tud lebetegedni, bármilyen korban lehet beszélni szerintem. -
#23222 Te adtál neki egy gyors ötletet, én meg egy hosszútávút. :) -
#23221 életkorod csak azért volt érdekes, mert kb. 8-10 éves korunkban volt ez a téma -
#23220 az túl lassú szerintem
-
Dexantreal #23219 no comment eldobom az agyam mindjárt... -
#23218 Persze hogy van ötletünk, ötletekkel tele vagyunk. Dugasd meg magad mondjuk egy HIV pozitív bácsival, többet nem kell iskolába járnod, meg egészségesnek lenned. -
Dexantreal #23217 Mike: ott van az adatlapon :P. A másik meg, hogy ezért nem nyitok topikot neki. Gondoltam itt majd csak válaszol valaki értelmesen, mert jó társaság írkál ide.... szerintem :P. Na, de hát tévedtem abban, hogy lesznek jó válaszok. Mindegy.... meg még annyi, hogy ennyire lehurrogni azért nem kellene ezért...
De tényleg hagyjuk a témát, max, ha valaki akar válaszoln rá, akkor esetleg egy hsz, vagy priviben. -
#23216 üsd szét az egyik golyód két féltéglával
garantált siker
egyébként meg nyiss témát a gumiban: "Hogyan legyek beteg?"
majd ott kapsz tippeket
itt meg hanyagoljuk a témát -
#23215 hány éves is vagy? -
Dexantreal #23214 Szerintem is áttérhetünk ismét Sims 2 és társaira, csak gondoltam van frankó tippetek, ötletek :P. Na, de sebaj. Miért tiltanának ki? Azért, mert arról vitatkozunk, hogy jó-e, ha beteg leszek, vagy sem? Nem sért semmilyen szabályt és még ne mvolt annyira káromkodás sem, bár fene se érti, miért nem értitek, hogy mit akarok.
-
Gólya #23213 no még egy kis off, aztán zárjuk le ezt a témát...
már ne is haragudj, de ez nem ide való téma - megint az lesz a vége, hogy kitiltanak
a másik, hogy ha valaki ennyire óhajtja a betegséget, hát .... ne háborodj fel, ha azt írják, amit
még jó, hogy nem valami más óhajod van -
Dexantreal #23212 Ne idiótázzál bazzeg.... nézd, jó, hogy egészséges vagyok, de ahogy mondani szokták: jóból is megárt a sok és én egyszer szeretnék beteg is lenni végre. Nem igaz mirét kell olyan értetlennek lenni. -
Dexantreal #23211 eleht=lehet -
Dexantreal #23210 Nem tudom ,eleht ,hogy igen.... lehet, hogy nem. Attól még leírom én, mert, akkor jól felbasztá kagyam ezzel a szarral és muszáj volt :P. -
Coolfire #23209 Milyenhez adjak tippet?Enyhe lefolyású,súlyos netalán halálos?Idióta.Örülj,hogy egészséges vagy. -
#23208 NEM érdekel mi van a gyaloglon -
#23207 © Dexantreal irta #23202
cseri001 thanks! Eszembe se jutott ez a fal dolog, meg a moveobjects on-ról is elfelejdkeztem. Hiába, rég Sims 2-tem. Majd kipróbálom du-tán.
pipikerozika: naponta másfél, vagy két liter ásványvizet iszok meg és hideget. Hűtőből egyenesen. Vagy úgy gondoltad a jegeset, hogy a mélyhűtőből vegyem elő pl?
Mike: sajna nem tudok korizni és kori pálya sincs a közelben, de arra gondoltam már, hogy elsétálgatok a kertben este valami laza cuccban.
Gólya meg írt privit, hogy elmentek-e otthronól. Lol bazzz... nem, de kurvára szar, hogy egyszerűen nem jön össze nekem egy tök egyszerű betegség se, hogy picit én is pihenhessek otthon. Ennyi.
a többi nem tartozik ide -
#23206 jó hogy elmondtad
szerinted érdekel engem, vagy bárkit itt ez? -
#23205 Dex: sok sikert az ajtóhoz. :) -
#23204 Hát, szerintem inkább örülj neki, hogy bírod a strapát. -
#23201 ne aludj túl sokat
járj sokat moziba
ne egyél se vitamint se zöldséget, gyümölcsöt
végső megoldásként meg menj le korizni 4 órát, 1 óra elteltével mikor kimelegedtél vedd le a pulcsid, minek az felkiáltással -
#23200 töröld ki az ajtó helyén a falat, és tegyél új falat, arra enged majd másik ajtót rakni.
vagy használd a moveobjects on csítet. az ilyen esetekben nagyon jól tud jönni :) -
pipikerozika #23199 igyál sok jeges üdítőt!!!! -
pipikerozika #23198 Már elkűldtem a borítót emailben neked! -
pipikerozika #23197 crack-elmi kell a játékot,mert másolt! -
Dexantreal #23196 Ehh... tegnap a szobákra tettem olyan ajtót utólag, ahol szoba igénylést lehet kérni, me ajtót bezárni, hog csak ő mehessen be. Szóval, ami a játékban a koleszoknál vannak. Az emeleten kettő szobából nem tudtam kivenni az ajtót, mert nyitva hagyták és már ki-be mentek rajta párszor, de bezárni azt aztán már nem sikerült nekik. Ennélfogva nem tudom kiszedni az ajtót és oda is olyan szoba igénylőset rakni.
Valami ötlet erre? :S
Off: pls adjatok már valami jó ötletet, hogyan tudnék lebetegedni. Tavaly is csak kétszer, háromszor sikerült talán egész évben. Esetleg tíz, nem tudom. Idén se lesz ez máskébb szerintem és olyan fárasztón indul ez a 2007, hogy jól jönne egy kis pihenés. Jah és én bírom a hideget, szóval egy kapucnis felsőben, meg farmerben mászkálok a városban, mikor szemerkél az eső, meg reggel tök hideg van - bár nem fáztam nagyon eddig egyszer sem - és így se tudok beteg lenni. Msn-n meg irigykedve nézem a többieket, hogy "már megint beteg vagyok, "szarul vagyok" stb. Ők már legalább ötödjére lettek betegek... -
Babapofi #23195 Már teljesen elveszíti így a játék a varázsát, hogy ilyeneket találnak ki. Meg lehet csinálni valakit úgy is, hogy nem egy egész skin a sim és olyan mesterkéltek, mint ezek. Milyen sim jön ezekből, ha pl a genetikájuk összekeveredik? Jolie skinű kisfijú v mi? :D -
#23194 Izgi lehet Jolie néni mind a kb. 10 tetoválását a helyére rakni a modellen, meg hát gyönyörű lesz a végeredmény is. -
Dexantreal #23193 Mi nem jön be? A kép? Vagy a képen lévők? Utóbbi nekem nem jön be, maradok én az alap simeknél. -
#23192 most nem azért, lehet, hogy ezek egyeseknek bejönnek, de szerintem