Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
ezek sem szkenneltek

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mondom beszkennelem a pets-es borítót a héten.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Devids Pro
csinálsz pets-es képet akkor beteszem 😊
Mike
na nem mintha nem lehetett volna eddig is ilyet a simPE wizard-dal
5 millió festményem, reklámképem, dekorációm van

Amiga
Ja, a saját festmény jó dolog. 😊

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Nem, a Christmas Party Pack-et ne keverjük össze a novemberben megjelenõ Holiday Fun Stuff-fal !

A Holiday lesz a harmadik Fun Stuff a Family és a Glamour Life után.
Hogy ebben mi lesz, passz, az EA oldalán is csak annyit írnak, stay tuned
Na, jólvan akkor.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mike
bannert kéne frissíteni Dávid

Mike
nézd meg a képeket
ugyanaz

Gondolod ugyan az lesz?
Bár nagyon más csak nem lehet. Azt mondjuk karácsony pakknak vagy minek hívták. Ezt a télapósat szerintem nem fogom megvenni. Az elõzõt se használtam szinte soha.

Mike
télapós cuccokat már kiadták tavaly is
gondolom az ünnepek miatt adják ki újra

Mike
jó, hagyjuk ezt a kékezést, nem volt a nnyira jó ötlet

Mike
mmeg több interakciót, pl. több játék lehetõséget sim és a simkuty között

Mike
az össz méret a két lemezen is 800 mega

Én meg azt hittem valami szarom van,hogy nincs benne Hilary..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Már csak ezért sims2 kérdeztem.

Hiába nem hülyék az EA-sok.Itt nagy pénzekrõl van szó,nyomni kell mindig valamit a simseseknek.Addíg amíg nem jön a köv. kieg. addig elvannak azzal si.

Ebbe a pillanatban láttam a hivatalos oldalon az 5.-dik expansiont...bakker...

Na most olvasom a tokon bellüli kislapon hogy novemberben jön a: Sims 2 - Télapós Cuccok.
Nem vicc, komolyan. Még egy bõr a cuccokról, hihetetlen.

Viszont az idõjárásos kiegészítõ jó lesz. Lehet hétvégilakot venni a szimjeidnek, ahol a szabadban szórakozhatsz és az idõjárás attól függ téli vagy nyári lakot veszel, stb.

Az jó lesz.Már akartam kérdezni:nem szoktál töltögetni a hivatalos oldalról?Vagy ha van egy megunt sorozatszámod azt is szívesen veszem..😊)

Na megtanítattam az összes parancsot a kutyának,most már mindent tud.😊A karrier miatt unlockolta a játék a zöld bundát,és a kék csillagos nyakörvet.

Pontosan ott lehet ráadni.

A kalapácsra gondolsz?Én rögtön kilyukasztottam vele a nappalim padlóját.😊Az sem rossz,hogy a saját fényképeidbõl csinálhatsz festményeket.

Megkaptam a Pets-et (eredetiben). Ha minden jól megy hétvégén beszkennelem a borítóját.

Amiga
Az is király, hogy az építkezés menüben megjelent egy eszköz, amivel mindent le tudsz bontani, így nem kell külön eszközökkel leszedni a falat, ajtót, stb.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Plusz ott van még egy új cucc az aspi tárgyak között.

Ja még nem is mondtam:egy pár apróság megváltozott.Pölö a kajarendelés,telefonálás és a melóból kimaradás szövege(eddig ennyi tûnt fel).

megpróbálhatod a következõt(feltéve, ha a szükséges skillek már megvannak):
hazajön a vizsgáról és ahogy megjelenik a telek szélén, újra visszaküldöd aztán újra meg újra, míg letudja minden vizsgáját
igaz, így nem lesz a hátizsákban diploma, de egyébként úgy számít, mint végzett egyetemista
és bocs, hogy nem kékkel írtam<#integet2>, de egyetértek Hoz_Hunnal, miért az alaptémát kell megkülönböztetni?

Ha rákattintasz a tükörre, van olyan lehetõség, hogy az állat kinézetének megváltoztatása

Esetleg ott valahol?
Ez a nyakörv dolog bosszant,mert ha így elveszlik a kutya,akkor nem hozzák vissza.

Kösz..eheh.

Áhh...nincs semmi üzleti érzéketek.Majd jön a pets hipermegabrutál fun stuff..abban lesz.😊)

Shiwo
"..A köv. fokhoz meg kell tanítanom beszélni..."

az igen 😄 sok sikert hozzá 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Lehet neki dobálni botot...
Valami labdát még rakhattak volna bele.
Vagy valami sípoló kisjátékot.
Meg pórázt, amivel a parkban lehetne sétáltatni.
A hibát hogy oldottad meg ?
Esetleg ha más ebbe botlik, nem árt, ha tudja a megoldást
Szerencsém volt...találtam egy õskövület mentést az ikremrõl,így nem kell újra egyetemre járni.Átköltöztettem Tengerszemfalvára,kirúgattam a szim-kapitány állásából és most nyitok állatkereskedést.

Höhhh..hol van Hilary Duff?És hogy a gránátba rakjam rá a kutyára a nyakörvet?A kutyó most a szórakoztatóiparban statiszta.A köv. fokhoz meg kell tanítanom beszélni.Már a "gyere ide!" parancsot ismeri,ezért el tudom küldeni aludni v. be a házba v. magamhoz hívni.Ez a megszokás rendszer is nagyon tetszik.

Shortstop
problema megoldva... nem rossz igy bõ 10 perc után. eddig sem voltam kis macskaimádó de most végre együtt élhetek majd remélem 20-30 macsekkal 😊

urbijoe
a sims2 pets-nek mi a második cd-je?
mert nekem csak egy 800 megás cd van és nem is kér több lemezt és megy a játék

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Shortstop
"Az alkalmazás hibát észlelt ezért leáll" üzit kapom mikor átléptetem az introt.
Nem találkozott valaki ilyennel, és ha igen mi a megoldás erre? crackelve van meg minden
elõre is köszi

Sajnos nagyon úgy néz ki.Elég szegényes állat cuccokból a választék..Hacsak nincs más a kereskedésekben,bár eddig csak nyakörvekkel találkoztam.A gazdájává mikor fogad a kutya?Majd ha legjobb barátok is leszbek?Mert most az a simem vágya.Na mentem gamezni.

Mike at home
Létezik, hogy a nyomorult gumicsonton kivül a kutyáknak nincs más játéka?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hat sajnos ja
ugyanis az ide elso beiro joesellyel a bannert sem olvassa el

nem nehez:
makrokba megnezed
de tolem irhatunk mas karakterrel is

vagy ha ez nem jo, legyen vmilyen sorminta

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

http://thepiratebay.org/tor/3540986/Sims.2.Expansion.Pets-RELOADED
lehet hogy nem uj de faradt vagyok visszaolvasni,meg kulonben is nem erdekel a sims.

rage
Valaki kérte, hogy a sok warez kérdés között ne vesszenek el a játékról szóló beírások. Erre jött a kékkel írás ötlete

Október végén meg ismét nem lesz itt téma a warez, utána ismét tiltott lesz itt - mindössze erre gondoltak.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Még szerencse hogy október végéig (DE csak addig!) nem kell kékkel írnom.

"Egyetlen kérés: aki nem letöltés/install témában ír, az használjon kék betûket!"

Jól értem a bannert? Azaz a nem varezoló, installáló forumozónak kéne színekkel buzerálkodnia? Na szép. Én vagyok megkülönböztetve mert tetves módon megveszem a programot és nincs gondom se a beszerzéssel se a felinstallálással.

asfa
jolett a pets 😊
eddig nagyon bejön!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

zsanet
a mininován fent van a face factory 2