FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Dexantreal
    Jahh..... nah, nem semmi. Pffúú, végén mekkora mérete lehet majd a Sims 2-nek és társainak?

Mi mindent akarnak még beletömködni? Szerintem jó lenne ezeket majd inkább a Sims 3-ba betenni és a Sims 2-ben lévőket is, csak úgy összeügyeskedni, hogy ne mittomén.... a végén 12 giga legyen, hanem csak 6-7. Már ezzel is sokat nyernének. Jah és a Sims 3 csak lenne egy sima Sims 3, nuki kiegészítőkkel, de jól meg lenne munkálva és, mint említettem... a méret a lényeg! Szal ne legyen nagy.

Tehát: majd én egy jól megmunkált, felturbózott Sims 2 Sims 3-t várok a jövőben, amiben benne lesz minden és semmi kiegészítő nem kell, ám méete mégis elfogadható. Igaz, ezzel persze a készítők dobnának el maguktól egy halom pénzt, de már így is milliomosok állítom én a Sims 2 és társaival. Szóval miért ne foghatnák vissza magukat és készíthetnének végre egy normális Sims 3-t?

Megjegyzem: a Sims 2 és társaival sincs semmi bajom, nagyon jó játék, csakhát egy negatívuma van: sok kiegészítő, így nagy a játék mérete. S a Sims 3-ban ezt szeretném elkerülni, bár majd csinálok helyet neki és az esetleges kiegészítőknek, csak azért mégis jobb lenne így, ahogy fentebb leírtam...

De már nem jártatom szám, így is sokat írtam