32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
rage at work #21847 A Sims 3 terv szerint 2009 elején fog kijönni
Addigra szerintem teljesen természetes lesz, hogy egy játék feltesz mondjuk 10 gigát.
S nem hinném, hogy ne lenne több kiegészítő ahhoz is
Túl nagy üzlet. -
Dexantreal #21846 ? Rövid, de nem vágom. -
Eldaruin #21845 Sims2 WOW! Csak, hogy legyen rövid üzenet is. :) -
Dexantreal #21844 nuki=nuku
Elírtam, sry -
Dexantreal #21843 Jahh..... nah, nem semmi. Pffúú, végén mekkora mérete lehet majd a Sims 2-nek és társainak?
Mi mindent akarnak még beletömködni? Szerintem jó lenne ezeket majd inkább a Sims 3-ba betenni és a Sims 2-ben lévőket is, csak úgy összeügyeskedni, hogy ne mittomén.... a végén 12 giga legyen, hanem csak 6-7. Már ezzel is sokat nyernének. Jah és a Sims 3 csak lenne egy sima Sims 3, nuki kiegészítőkkel, de jól meg lenne munkálva és, mint említettem... a méret a lényeg! Szal ne legyen nagy.
Tehát: majd én egy jól megmunkált, felturbózott Sims 2 Sims 3-t várok a jövőben, amiben benne lesz minden és semmi kiegészítő nem kell, ám méete mégis elfogadható. Igaz, ezzel persze a készítők dobnának el maguktól egy halom pénzt, de már így is milliomosok állítom én a Sims 2 és társaival. Szóval miért ne foghatnák vissza magukat és készíthetnének végre egy normális Sims 3-t?
Megjegyzem: a Sims 2 és társaival sincs semmi bajom, nagyon jó játék, csakhát egy negatívuma van: sok kiegészítő, így nagy a játék mérete. S a Sims 3-ban ezt szeretném elkerülni, bár majd csinálok helyet neki és az esetleges kiegészítőknek, csak azért mégis jobb lenne így, ahogy fentebb leírtam...
De már nem jártatom szám, így is sokat írtam -
#21842 Az utóbbi. Sima kiegészítő, a Pets után.
Terv szerint 7 kiegészítő lesz, meg 7 fun stuff
Odébb lesz még az a Sims 3
:) -
Dexantreal #21841 Jah és egyébként nem tudok annyira jól angolúl, ezt még megjegyzem. -
Dexantreal #21840 Jahh, ok. Következő nagy mi? Sims 3? Vagy csak egy nagyobb fajta kiegészítő, mint pl....az Egyetem, vagy az Éjszakák? -
#21839 Nézegesd néha a hivatalos oldalt
Sims official
Másrészt a Pets dobozában is benne volt a reklám, hogy a Holiday Stuff lesz az új kis kiegészítő, míg az In Seasons lesz a következő nagy -
Dexantreal #21838 Honnan tudod? :S -
Dexantreal #21837 Igen? Nem semmi, de végre lesz hó. -
#21836 Évszakok lesz az ötödik nagy kiegészítő
-
Neoncsoves #21835 lehetne mostmár Évszakok című kieg.. ilyen pár megás, max 100MB-s csomag ^^ -
#21834 El lehet majd menni új helyszínre, ahol lesz hó
Meg eső, stb. -
Dexantreal #21833 Szerintem max a Sims 3-ban majd. -
#21832 Valyon ebben fog már esni hó? :)
Nem valószínű, mi? -
#21831 -
#21829 Még meg sem jelent...
Max a Christmas Pack a Sims 2-vel együtt, Holiday Edition néven.
-
#21828 Hali,nekem Holdiay Stuff már rég megvan:) -
bgjns #21827 Megkérhetek valakit egy hun.sims exét belinkelne.Előre is köszi! -
Dexantreal #21826 Érdekesnek ígérkezik. -
#21825 -
#21824 nem is elvárás
de a warez dolgait mindenki oldja meg magának ahogy tudja, ne itt kérdezgesse, honnét tudná leszedni
ez itt nem warez letöltési tanácsadó -
#21823 Aham... :) -
Neoncsoves #21822 kéne csinálni egy simet ilyen fejjel:
D:DDDDD -
#21821 Gondolom, ez a következő tárgycsomag, mint a Family Fun Stuff vagy a Glamour Life Stuff. Olyasmi lesz, mint a Christman Party Pack, csak nagyobb szabású. -
#21820 bár már rég játszottam de az életcélmutató az nem az a feltűnő zöld,sárga vagy fehér színben váltakozó csík?
mert akkor az nem kérdés miért jó...
ha meg arra a mellette felmenő szürke csíkra gondolsz (ami asszem a befolyásmutató) akkor azt én is megakartam már kérdezni :D
az amúgy csak arra jó hogy kit mire tudsz megkérni! -
#21819 hogyan lehet saját zenét berakni a hifi-be? -
#21818 Ezt most akkor kiadták, vagy csak valami előzetes? :) -
#21817 Annak mi éertelme van h az életcéljat feltölöm jól? -
#21816 Holiday Stuff -
#21815 hogy is kérdezhetsz ilyet?! :) Olvasd el a bannert! Amúgy privi ment. Mert lehet hogy nem illik warezolni, de senki se várhatja el senkitől, hogy 50k-ért megvegye az összeset... -
Eldaruin #21813 üdv emberek, lehet olyat csinálni, ha van egy üzletem, hogy úgy jövök el onnan, hogy nyitva marad? mert akárhányszor bepirosodott a simem és haza akartam küldeni aludni, elzavart mindenkit és bezárta a boltot, pedig üzletvezetőt is neveztem ki. -
#21812 én most spec Gothicozom, de nem kell aggódni, törölni benézek -
#21811 nem lehet megcsinálni -
Dexantreal #21810 Igen, ezzel játszol. Utol ért a jrávány.
Többiek: csak vicceltem. Sims 2 és társai jó játék ám. -
#21809 Ajánlás... ez egy menupont aszem olyan mint a beszélgetés és arra rámész és ott kivalasztod -
Crazy Mate #21808 Hogy lehet megkérni egy csajt hogy legyen a feleségem? -
#21807 Szex közben lettem "mocskos":) amikor megkerem h költözzön hozam akkro cask egy masik csajt lehet vhova elkötöztetni! EZ mé vala? -
#21806 fürdés nélkül szexelsz? :P
szegény csaj :)