FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Kodlovag
    Na, tegnap simseztem egy "keveset". Két dobermant vettem. A hím agresszív, a nőstény játékos. De az a hülye agresszív kutya mindig morog a másikra, és ezerrel kapják a minuszt. Egyszer véletlenül megszidtam, mert szaglászta a másikat. Azóta nem szaglászik, nem játszik, csak morog. Mióta mínuszba ment a kapcsolatuk, a másik sem kezdeményez már fele annyit sem. És nem tudok tenni semmit, mert ha morog más állatokra, akkor még megszidni sem tudom érte, szagolgatni sem szokott már, hogy megdícsérhessem. Ha egyáltalán számítana valamit, mert lehet, hogy az agresszivitás miatt ennyire ilyen. már azon is gondolkodtam, hogy eladom. Dehát már elérte a ShowBiz karrier csúcsát, és többet keres, mint a sim. Szegény sim meg állva eszik a konyhában, mert nincs pénze székre. A legutóbbi fizetéseket kádra meg zuhanyzóra költöttem, addig a sim csak a csapnál mosdott. És mindennek tetejébe vagyon az aspija. Lassan megöregszik, és még nincs 30k pontja venni fiatalító italt. Arra meg gondolni se merek, hogy mikor lesz aranyban, hogy használhassa is. Szereznem kell neki egy szeretőt, hogy randizhassanak...