32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#21762 Na, tegnap simseztem egy "keveset". Két dobermant vettem. A hím agresszív, a nőstény játékos. De az a hülye agresszív kutya mindig morog a másikra, és ezerrel kapják a minuszt. Egyszer véletlenül megszidtam, mert szaglászta a másikat. Azóta nem szaglászik, nem játszik, csak morog. Mióta mínuszba ment a kapcsolatuk, a másik sem kezdeményez már fele annyit sem. És nem tudok tenni semmit, mert ha morog más állatokra, akkor még megszidni sem tudom érte, szagolgatni sem szokott már, hogy megdícsérhessem. Ha egyáltalán számítana valamit, mert lehet, hogy az agresszivitás miatt ennyire ilyen. már azon is gondolkodtam, hogy eladom. Dehát már elérte a ShowBiz karrier csúcsát, és többet keres, mint a sim. Szegény sim meg állva eszik a konyhában, mert nincs pénze székre. A legutóbbi fizetéseket kádra meg zuhanyzóra költöttem, addig a sim csak a csapnál mosdott. És mindennek tetejébe vagyon az aspija. Lassan megöregszik, és még nincs 30k pontja venni fiatalító italt. Arra meg gondolni se merek, hogy mikor lesz aranyban, hogy használhassa is. Szereznem kell neki egy szeretőt, hogy randizhassanak... -
#21761 Az egér az tönkre meg, én már jártam úgy, de az láccik is. A kaparófa az lehet, hogy csak hiba volt. Nekem egyszer olyan volt ho nem evett e kutya, az írta hogy éhezik, pedig ott volt a tál. Aztán kiléptem, vissza és már jó volt... -
#21760 Szerintem a holmik nem mennek tönkre. -
#21759 Hali!
A pet-játékszerek romlanak, avulnak vagy sem?
Történt, hogy a macsek majd' frászt kapott a rettentő karmolhatnéktól, de ezzel együtt nem használta az installált kaparófát addig amig egy újat nem vettem neki, az játékegerével is ugyanígy van ott meg az használt hogy az újonnan vett egeret nem a "fűre" hanem egy "padlólapra" raktam le (ugyanis ha "fűre" raktam előbb-utóbb nem foglalkozott vele). Sem a kaparófán sem a gumijátékokon az elhasználódás nem látszik úgy mint az volt a Sims:Unleashed-ben ezért gondoltam kezdetben hogy egy "örökéletü" holmi. -
#21758 Úristen! Nem rudom mennyire szoktatok játszani az alap sim-ekkel, de ha Odaát-ban a Tudák csáladdal játszotok az eggyik emberkének ufó gyereke fog születni... -
Dexantreal #21757 Értem, thanks! A játék álltal irányított karakter. Akkor majd intézkedem legközelebb, mikor belépek. -
Flora2 #21756 Egyetemista a csaj? Ha igen, akkor csak egy esetben nem ajánlhatja fel neki a Beköltözést: ha a csaj irányított karakter az egyetemen. Vagy a görög házban lakik, vagy valamelyik bérelt házban, de úgy lakik az egyetemvárosban, hogy kontrollált karakter. Le kell csekkolni. És ha ígyx van, akkor sajnos ki kell járnia az egyetemet. Ha viszont nem irányított karakter, akkor fel kéne ajánlania a játéknak a beköltözést.
Eljegyzést nem ajánl fel, ha már eljegyezték egymást, nyilván; házasságot is csak akkor, ha már beköltözött, mert diák nem házasodhat. -
Dexantreal #21755 Simem meg ismert egy sim csajt és összeakartam költözttetni őket egyetem után. Mert simem már kijárta. Eljegyezték egymást egyetem alatt... áthívtam, maradni maradhatott éjszakára az ajánlatnál, de más nem volt... ugyanúgy smaciztak , etyepetyéztek, de eljegyzés összeköltözést nem taáltam.... valami ötlet? -
#21754 Itt nézd meg, de szerintem az alap sims2-höz nincs ilyen cheat, csak valamelyik kieg-hez (talán a Nightlife-hoz) (?)...
Keresgélj, hátha...
Sok szerencsét! -
#21753 ha tálálkozottmár az embereddel akkor a kapcsolatokban ott lesz egy jel, ho fiú v. lány... -
#21752 Skacok Melyika aza cheat amelyik megallitja a hunger, az energy meg az ilyesmi értékek csökkenését:)? -
Crazy Mate #21751 Csináltam egy kutyát,és már nem emlékszek hogy fiú vagy lány,és azt akarom hogy legyen sok kiskutya,hol lehet megnézni a nemét? -
Crazy Mate #21750 A CEP az mi és mire jó? -
Zizi4 #21749 Az új CEP -
#21748 De megritkúltak ma a hozzászólások... :P -
Dexantreal #21747 Nekem is asszem :S. -
#21746 Nekem az összes kiegészítővel, letöltések nélkül kicsit kevesebb mint 8GB. -
#21745 Hanem ki?
(egyébként érthető, ha nem akarjátok, mert ennyi erővel a lap aljáig érhetne a fejléc...) -
#21744 Nalam az egesz durvan 9 gb (alapjatek + kieg + doku mappa a mentesekkel, egyeb package-okkal). Szinte minimalis cuccot szedtem le hozza, es mentesem is kulon van tarolva. De valaki irta par napja, hogy neki kb 10-11gbra rug a sims2. Szamolj 10gb-tal, az kb eleg lesz. -
#21743 hány GB kell a kiegeszitoknek?:) mer telge hijan vagyok:)Ö -
Dexantreal #21742 Szedd le mindent és ne szarozz... Sims 2 az összessel poén csak, nem tudod miről maradsz le, ha valamelyiket kihagyod. -
coRDHA DriLL #21741 Köszi a tippet! Én is úgy csináltam és működik -
#21740 ÉS mien munkákat végeztek? -
Crazy Mate #21739 Tárgyakat mivel lehet készíteni v. átszínezni? -
#21738 Es mien munkak vannak az alapban? mer ténidaig csak ugyanazzal az 5 el talakoztam! Es azok nem tul izigk:) PL zenesz h lehetek? -
#21737 Az összeset. -
#21736 Es meik kiegeket erdemes letöteni? -
#21735 asszem -
#21734 azok amik a az alapban és tök jó boltot nyithatsz otthon és üzleti negyedben -
#21733 Mien munaka vannak az open for buisness ben? -
Crazy Mate #21732 Köszi,de tárgyakat mivel lehet? -
#21731 de nem én fogom eldönteni -
#21730 Ok, ahogy gondolod... -
#21729 ez nem biztos hogy fog menni
eddig sem emeltünk ki egy sims-es oldalt sem -
#21728 őőő... de úgyértem, hogy majd lesz egy komplett lap(www.gameguru.hu/sims), és azt belinkelni a fórum fejlécébe... -
#21727 hát igen ;)
NOVEMBER VAN! -
#21726 Devids-nek szólj, ő csinálja a faq-t -
#21725 Kössz, ho törölted a másikat. :)
Egyébként nem tennéd be majd ezeket a cuccaimat ien másodlagos Gy.I.K.-nak? Mert a másik oldal is naon jó, de ien leírás nem sok van... -
#21724 "hogy ott is menjen szerintem az idő, mikor távol van"
még csak az hiányozna! -
#21723 Bocs, az előző link nem egészen volt jó, de ez már műkszik...
Katt IDE!!