Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
elõbb simísd ki a földet
vagy ezer más oka is lehet
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Kipróbálom majd, köszi.
Egyetemista az a tini és a felnõt közötti extra "életforma". A felnõt már túl van ezen. Ha meg tinit kreálsz akkor azt jelentkeztetned kell a felsõoktatásba. Ezért a legyegyszerûbb egybõl diákot kreálni (valamelyik egyetemi városrészbe).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
nosza, én is csináltam egyet ..... na az enyémek nem tudnak aludni, sõt, ha eleve közösségi telekre építkeztem, a letöltött ágyaim nem is jelentek meg, kénytelen voltam elõbb saját telekként építkezni, utána átminõsíteni a telket
ennek dacára azt írta a csaj, hogy lehet aludni (?)
nem tudom, hogy csinálta, mert azt hiszem, kihalt az a fórum
de biztos lesz majd vmi vakációs kieg is
Marc kicsapongó ezerrel, mégis van 300k-nyi aspipontja 65 nap alatt
én pl. azt nem tudom elképzelni, hogy tudásaspival hogyan lehet sok pontot gyûjteni, vagy vagyonfelhalmozásival
kicsapongó ugrál egy kicsit a kanapén, úszik egyet, nõzik, és szinte platinában van folyamatosan
ez nem ieg, hanem a szokásos pack
a kieg meg összel jön, ahogy eddig mindig
az étteremhez képest egy boltot üzemeltetni láblógatás
egyébként ha családtagokkal megyek melózni, akkor õket is be lehet fogni?
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)
Na majd megpróbálom nem elfelejteni.
1.Sok barátot és skillt lehet szerezni
2.Változtathatol az életcélodon(igaz már a csibú masinával is lehet)
3.6 vágyad és 4 félelme lesz a simednek,amibõl 2 lockolható
és megkapsz 4 új karriert,valamint minden állásnál magasabb munkakörbõl kezdel,sõt ami a választott szakirányhoz passzol annál még magasabbról.
Szóval, akkor hogy is kell? 😄
Közben már megtaláltam én is, de azért köszi. Ja és jut eszembe. Community loton próbáltam kocsi kiállót lerakni, de nem engedte, állandóan azt írta, hogy out of bonds, közben már raktam le máshol is, szóval nem azért, mert rossz helyre próbáltam.
de minek?
van 3 féle település
kezd el a másikon
és tessék az autóplató
csak community lotban érhetõ el
én úgy csinálom, hogy közösslgi telek, scope room, Marc kiszúr magának valakit, és elkezdi fûzni (persze azért elõtte ellenõrzi, hogy a hölgyismerõsök közül nincs-e valaki jelen. Aztán randikérés, vacsi, puszi, csók, lehetõleg álomrandi legyen belõle 😊
persze randizni otthon is lehet az asszonnyal, és nyomni egyet a kocsiban, jakuzziban és végül az ágyban
(ez 15 ezer pont 😊
nehéz megtalálni
a tárolóeszközök között keresd, otthon majd dumpolok neked képet róla, ha addig sem találtad meg
cigányasszonytól kértem vakrandit 2x is. 5000-5000-ért, erre jött két öregasszony, nagymama ruhában.... elég bizarr volt a randi. Ez direkt van így, vagy csak én fogtam ki egy perverz cigányasszonyt?
Meg pl számítógépek közül is csak az az egy fajta van, ami ilyen tök hagyományos kinézetû.
Pedig felraktam a University+Nightlife+Open For Business kiegeket, tehát elvileg az összeset.
megalkuszom azzal, ami van, majd biztos lesz még olyan, ami tetszeni fog
mások hetekig kémlelik az eget, hogy végre rabolja el õket az ufo, de az istennek sem, neked is azt tudom mondani mint elõbb, illetve gyorsan be kell szerezni vmi anyukajelõltet (nem kell összeházasodni) az majd otthonmarad a gyerekkel, arról nem beszélve, hogy pénzt is hoz a házhoz amikor odaköltözik. amikor meg undo a pofáját, rajta kell kapni, ahogy másik pasival kamatyol, és ki lehet dobni, de el is költözhet
Marc nevü simem, aki életében nem dolgozott, de nagy nõszõ, ebbõl él