Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha valamelyik egyetemi városrészbe belépsz és ott kattintasz a sim kreálásra, akkor csak diákot kreálhatsz, aki már nem gyerek, de még nem is felnõt. Naki nem kellenek õsök, írányíthatod magában. Ha kijárta az egyetemet, meg bekerül a normál "városba".

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mike
akkor nem sima a talaj
elõbb simísd ki a földet
vagy ezer más oka is lehet

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

I.C.ram
Pedig mondom tuti volt, mert build módban voltam, és utána még felhúztam vagy 300 nm-t + bútorok 😊 Valami másnak kell lennie. Lehet a community lot volt a baja, majd megnézem residential-on.
Mike
nem
csak tini mehet egyetemre

Mike
aha
pedig ha nincs pénz is ezt írja ki

I.C.ram
Ja, de úgy vettem észre, hogy gyereket csak úgy csinálhatok, ha már van min. 1 szülõ. Vagy, ha egyetemen cisnálom, akkor ez nem kell, ugye?

Kipróbálom majd, köszi.
Nem. Belépsz az Egyetem területére (valamelyik egyetemi városrészbe) és ott diák létrehozása és kereálsz egyet. Ha csak simán készítessz egy Simet, aki felnõtt, akkor vége. Egyetemre nem mehet felnõt.
Egyetemista az a tini és a felnõt közötti extra "életforma". A felnõt már túl van ezen. Ha meg tinit kreálsz akkor azt jelentkeztetned kell a felsõoktatásba. Ezért a legyegyszerûbb egybõl diákot kreálni (valamelyik egyetemi városrészbe).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

I.C.ram
Tehát akkor, ha csinálok saját simet, legyen az felnõtt, akkor elvileg elküldhetem az egyetemre?
I.C.ram
Ez azt jelenti, hogy telekhatáron kívül. Amúgy is nehezen fogyhatna el, ha BUILD módban vagyok, azaz még Sim sincs a telken, csak építkezem.
Ezt mondom,hogy csak egy stuff..ennek a trélere tudom,hogy fent van a hivi oldalan.A gond ismétlem,az hogy az expansionról még szó sincs..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike
biztos vmi hackkelt tárgy

ezzel lehet aludni a community lotokon is

ha nem csalódom, a simplesims forumon láttam egy hotelt, azt mondta a készítõje, hogy az õ simjei aludtak ott
nosza, én is csináltam egyet ..... na az enyémek nem tudnak aludni, sõt, ha eleve közösségi telekre építkeztem, a letöltött ágyaim nem is jelentek meg, kénytelen voltam elõbb saját telekként építkezni, utána átminõsíteni a telket
ennek dacára azt írta a csaj, hogy lehet aludni (?)
nem tudom, hogy csinálta, mert azt hiszem, kihalt az a fórum

persze, aki megy veled az üzletbe, azt nyugodtan kizsákmányolhatod

Mike
én csináltam, de sajnos nem lehet aludni community telken
de biztos lesz majd vmi vakációs kieg is

Mike
messze nem igaz
Marc kicsapongó ezerrel, mégis van 300k-nyi aspipontja 65 nap alatt

én pl. azt nem tudom elképzelni, hogy tudásaspival hogyan lehet sok pontot gyûjteni, vagy vagyonfelhalmozásival

kicsapongó ugrál egy kicsit a kanapén, úszik egyet, nõzik, és szinte platinában van folyamatosan

Mike
a sims2 oldalán van tariler is
ez nem ieg, hanem a szokásos pack
a kieg meg összel jön, ahogy eddig mindig

Mike
no Marc épített jósok pénzbõl egy 2 szintes ki ezt-azt egy business telken, felsõ részen étteremmel, jelenleg ez üzemel csak. Hát...egyrészt nem talált alkalmas személyzetet, másrészt, kellett Hostess, báros, felszolgáló, szakács, szakács nem volt, azt csinálta õ, a személyzet baromi hamar elfáradt, thát Marc fõzött, felszolgált, vendégeket fogadott, aztán amikor már mindene mélysárgába ment át, bezártam, szegény Marc alki életében egy napot nem dolgozott, éhesen, büdösen, és fáradtan ment haza, és eldöntötte, hogy majd ha lesz rendes személyzet, akkor talán kinyit, vagy eladja az egészet a francba 😊

az étteremhez képest egy boltot üzemeltetni láblógatás
egyébként ha családtagokkal megyek melózni, akkor õket is be lehet fogni?

Bezony..😊

Szinte bármit lehet,de azt szvsz nem.Ugyanis ahhoz portás recepciós pult is kellene,és legjobb tudomásom szerint az nincs.

ericsson ga628
lehet az OFB-ben Hotel-t csinálni?

Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)

Jajj az FF borító... mindig elfelejtem bescannelni wazzze.
Na majd megpróbálom nem elfelejteni.

Meg néztem azt a Glamor Life stuff videót..aranyos,fõleg mikor a csajszi az átrendezés és banzáj után megkapja a számlát..😊GL stuff

Ja és lehet a csajoknál villogni a falon lógó diplomával..😊)

Igen csak tiniket,v. saját magad által kreáltat.Sajnos esti és levelezõ tagozat nincs.Az egyetem elvégzésének az elõnyei:
1.Sok barátot és skillt lehet szerezni
2.Változtathatol az életcélodon(igaz már a csibú masinával is lehet)
3.6 vágyad és 4 félelme lesz a simednek,amibõl 2 lockolható
és megkapsz 4 új karriert,valamint minden állásnál magasabb munkakörbõl kezdel,sõt ami a választott szakirányhoz passzol annál még magasabbról.

Pedig 5 ropiért általában jó partit szokott intézni..😊Csak nem szabad másik piros szívecskés simnek ott lennie.Egyébként én sem sûrûn "vakrandizom"csak a múltjor már nem tudtam mit kezdeni a pénzzel,meg kellett egy kis buli..😊

A kicsapongás életcélnál nehéz sok aspipontot gyûjteni,mert keveseket ad(igaz szinte mindent megcsinálhatsz egy nap többször).Bezzeg a tudás,család v. hírnév életcélnál,ott lehet szarásig gyûjtögetni.

Ez az...majd ha kijön...még hivatalosan nincs is bejelentve,csak a Glamour Life..😞Ezt meg õszintén szóla [email protected] E3-as filmdarabkákon kívül még egy szem screenshot v. tréler nincs.Az elõzõ kiegeknél már ilyenkor javában nyomatták.

Mike
ja

Mike
out of bonds - elfogyott a zséd

I.C.ram
A város resetetlésre közben már rájöttem. 😊
I.C.ram
AMúgy az egyetem mire jó a játékban? Felnõttek nem lehet küldeni, csak gyereket?
I.C.ram
Jó de a többi településen nincs annyi sims, mint az elsõn.

Szóval, akkor hogy is kell? 😄

Közben már megtaláltam én is, de azért köszi. Ja és jut eszembe. Community loton próbáltam kocsi kiállót lerakni, de nem engedte, állandóan azt írta, hogy out of bonds, közben már raktam le máshol is, szóval nem azért, mert rossz helyre próbáltam.
Mike
persze
de minek?
van 3 féle település
kezd el a másikon

és tessék az autóplató

csak community lotban érhetõ el

I.C.ram
Van valami mód arra, visszaállítsam az egész játékban a gyári városokat? Tehát törlõdjön minden család, amit én csináltam, házaikkal együtt?
I.C.ram
kösz, megnézem.
Devids Pro
ezt a cheatet használva áttírhatod a típusát:
changeLotZoning residential
I.C.ram
Pff... Akkor megszívtam? 😞 Kezdhetem elõlrõl az egészet, vagy van valami mód rá, hogy siman telket csináljak belõle?
Devids Pro
közösségi telken nem tudsz aludni
I.C.ram
Csináltam egy kis boltot, és gondoltam, hogy építek mellé egy lakást is, de utólag döbbentem rá, hogy community lotra építettem, azaz nincs se postaládám, se kukám. Lehet valahogy módosítani a telket? 😞 Vagy ha építek egy lakást rá, akkor nem fogok számlát kapni egyáltalán? 😄
Mike
nem tudom, így nem szoktam randini

én úgy csinálom, hogy közösslgi telek, scope room, Marc kiszúr magának valakit, és elkezdi fûzni (persze azért elõtte ellenõrzi, hogy a hölgyismerõsök közül nincs-e valaki jelen. Aztán randikérés, vacsi, puszi, csók, lehetõleg álomrandi legyen belõle 😊

persze randizni otthon is lehet az asszonnyal, és nyomni egyet a kocsiban, jakuzziban és végül az ágyban
(ez 15 ezer pont 😊

Mike
akkor van ilyened
nehéz megtalálni

a tárolóeszközök között keresd, otthon majd dumpolok neked képet róla, ha addig sem találtad meg

I.C.ram
ja és amit múltkor elfelejtettem:

cigányasszonytól kértem vakrandit 2x is. 5000-5000-ért, erre jött két öregasszony, nagymama ruhában.... elég bizarr volt a randi. Ez direkt van így, vagy csak én fogtam ki egy perverz cigányasszonyt?
I.C.ram
Az lehetséges, hogy nincs ilyen platformom?

Meg pl számítógépek közül is csak az az egy fajta van, ami ilyen tök hagyományos kinézetû.

Pedig felraktam a University+Nightlife+Open For Business kiegeket, tehát elvileg az összeset.
rendes vagy, de annyira nem fontos
megalkuszom azzal, ami van, majd biztos lesz még olyan, ami tetszeni fog

egész "életszagú" a dolog

Mike
a mázlista
mások hetekig kémlelik az eget, hogy végre rabolja el õket az ufo, de az istennek sem, neked is azt tudom mondani mint elõbb, illetve gyorsan be kell szerezni vmi anyukajelõltet (nem kell összeházasodni) az majd otthonmarad a gyerekkel, arról nem beszélve, hogy pénzt is hoz a házhoz amikor odaköltözik. amikor meg undo a pofáját, rajta kell kapni, ahogy másik pasival kamatyol, és ki lehet dobni, de el is költözhet

Marc nevü simem, aki életében nem dolgozott, de nagy nõszõ, ebbõl él

Mike
így van

Mike
nem hittem volna, hogy a Gestapo mindet elviszi, ez furcsa, nem kell megölni, költöztess be valakit (kreálsz egy embert, a faluképernyõn egyesíted a családokat, tahát a meglévõhöz beteszed pluszba) aztán számítógép/újság find own place és elköltözteted a nemkivánt gyerekkel együtt. szépen bekerülnek a listába, maradhatnak ott is, de ki is törölheted

akyyy
hogy adtál?
cheattel?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊