FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Dexantreal
    Amúgy nagyon lol ez a Sims 2 és társai. Pozitív értelemben persze. Ellehet szórakozni rajta, így kell a lolt érteni. Ma a csávó pályafutását egyengettem a játékban, egyetemista. Pfúúú.... elmentem ruhát vásárolni neki, mert egy szar fehér inget kapott, meg valami bőrnaci féelséget, plusz bakancsot, térdig érőt legalább, mikor fiatal felnőtt lett belőle és tök röhejesen nézett ki. Szóval, harmadik, negyedik nap a játékban zsupsz be a taxiba és el a Sim Állami Egyetem Körúti boltokhoz vagy hova, ott bevásároltam pár normális ruhát neki és szépen elkezdtem csaj után kutatni. Valami Allegry izével össze is akadt és úgy tűnik, hogy szimpik egymásnak. A kapscolat 57-n áll most kettőjük között... késő este, amolyan 11 lehetett, mikor visszavittem a koleszba, mert midnen mutatója már full alacsony volt... értelemszerűen koleszban persze meg ugyanúgy du-tán volt, mikor megérkezett (ezen változtatnijuk kellene a készítőknek, hogy ott is menjen szerintem az idő, mikor távol van). Bár most jól jött, hogy du-tán volt, mert feltornázhattam a szükségeletit maxra, de má nem sok volt hátra az első félévből és sokat szenvedtem vele, mire félévi vizsga után meglett a 3.2 átlag. Pl még uccsó pillanatban is a házit csináltattam vele, s épphogy beesett a félévi vizsgára. Nah, a második félév kezdete azzal telt, hogy rovarokat írtottam, ház körül dögivel vannak, aztán megelégeltem és kihívtam a rovarírtót, meg a szobalányt..... erre egy csávó jött ki ehh, pedig régen mindig csaj jött... a csávó meg du-tán 4-ig melózott, olyan koszos volt a kolesz. A rovarírtó lazán hazavágta a rovarokat, s miután a csávó eltakarította, elkezdte siratni a csótányokat... fürdött, utána állt és bőgött.... evett, bőgött a csótányokon, hát lol... de aztán csak abbahagyta. Meg állandóan csörög a telefon és tök sokáig, aztán felveszem és szemrehányást kapok a csávó muterjától, hogy miért nem hívta fel.... pff, mikor alig volt időm összekaparni a 3.2 áltagot. Nah mindeg,y szakítottam is rá időt, most meg az az Allegra is célozgatott rá, hogy kéne találkozni... ha lesz idő, akkor. Bár most egész jól állok, már nagyjából minden megvan, a fehér csík az órai telejsítménynél maxon áll, csak még picit gyúrok a jártasságokra.... de nagyon lol... elején második félévnél volt egy kis rész a koleszban, ami tömve volt koszos tányérokkal. Simem leült holt fáradtan enni, s percenként puff, arccal belezuhant és elaludt... ott szakadtam percekig a röhögéstől, nagyon állat, de aztán valahogy sikerült felébresztenem és eltakarítattnom vele a dolgokat és gyorsan elküldtem aludni.
    Végezetül nemtom nálatok milyen nevek vannak a többi simnél, de itt nagyon lol...pl... Linda Szélvész, meg István Shachi vagy mi a fene....