32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#21722 Jó, jó, de azzal nem sokra megyek... :D -
Dexantreal #21721 Ufó az Odaát nevű városkában van. Full komplett ufo család, na jó, nem full... mert valamelyik normális ember. Velük kell barátkozni és hajrá. Odaát városkának nemtom mi az angol neve :S. -
#21719 Nem rosz... :P -
#21718 http://[email protected]/061031/Al_Bundy_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Al Bundy! Szerintetek milyen lett? Fejből csináltam, fáradtan, de sztem nem lett olyan rossz! A címből a "fel" kimaradt, a @ helyére írjátok be! -
#21717 Tárgyakat nem lehet vele.
Tapétákat, parkettákat, falmintákat pedig a Homecrafter plusban lehet.
A Body shopban emberekkel kapcsolatos dolgokat lehet, például ruha, szem, haj, stb. -
#21716 Köszi, nem szívesen használlok ilyeneket, de a kedvenc macskámat akarom visszahozni...
Jah, és álítólag van vmi "cheat" amivel lehet ufót, meg hasonlókat csinállni. Az nem tudjátok mi? (hallottam a shift+n-ről de az nem műkszik...) -
Crazy Mate #21715 Ti milyen plusz kiegészítőket szedtek le a sims 2-höz(pl. tárgyak),és honnan? -
Crazy Mate #21714 A The Sims 2 Body Shopban lehet ruhákat,tárgyakat,tapétákat,parkettákat,hajakat átszínezni?Újakat is lehet készíteni? -
Crazy Mate #21713 Melyik kiegészítő? -
#21712 Hát most speciel nem, de ha nem riadsz vissza az ilyen dolgoktól, akkor mondjuk az unlockcareerrewards konzolparanccsal. -
#21711 A Frankenstrátort (újraélesztő "gép") nem tudjátok melyik karrierrel lehet megszerezni? Mert van ott egy ien ikonja ami egy 3szög benne egy szemmel, de az semmihez se tartozik... -
#21710 Keress hozzá egy mini image-et. ITT -
#21709 Ja és képfájlokba -
#21708 Ez a baj, hogy nekem nem 1 DVD van meg hanem 4 CD-én.Erre is van megoldás??? -
#21707 Oks, majd beteszem -
Dexantreal #21706 Amúgy nagyon lol ez a Sims 2 és társai. Pozitív értelemben persze. Ellehet szórakozni rajta, így kell a lolt érteni. Ma a csávó pályafutását egyengettem a játékban, egyetemista. Pfúúú.... elmentem ruhát vásárolni neki, mert egy szar fehér inget kapott, meg valami bőrnaci féelséget, plusz bakancsot, térdig érőt legalább, mikor fiatal felnőtt lett belőle és tök röhejesen nézett ki. Szóval, harmadik, negyedik nap a játékban zsupsz be a taxiba és el a Sim Állami Egyetem Körúti boltokhoz vagy hova, ott bevásároltam pár normális ruhát neki és szépen elkezdtem csaj után kutatni. Valami Allegry izével össze is akadt és úgy tűnik, hogy szimpik egymásnak. A kapscolat 57-n áll most kettőjük között... késő este, amolyan 11 lehetett, mikor visszavittem a koleszba, mert midnen mutatója már full alacsony volt... értelemszerűen koleszban persze meg ugyanúgy du-tán volt, mikor megérkezett (ezen változtatnijuk kellene a készítőknek, hogy ott is menjen szerintem az idő, mikor távol van). Bár most jól jött, hogy du-tán volt, mert feltornázhattam a szükségeletit maxra, de má nem sok volt hátra az első félévből és sokat szenvedtem vele, mire félévi vizsga után meglett a 3.2 átlag. Pl még uccsó pillanatban is a házit csináltattam vele, s épphogy beesett a félévi vizsgára. Nah, a második félév kezdete azzal telt, hogy rovarokat írtottam, ház körül dögivel vannak, aztán megelégeltem és kihívtam a rovarírtót, meg a szobalányt..... erre egy csávó jött ki ehh, pedig régen mindig csaj jött... a csávó meg du-tán 4-ig melózott, olyan koszos volt a kolesz. A rovarírtó lazán hazavágta a rovarokat, s miután a csávó eltakarította, elkezdte siratni a csótányokat... fürdött, utána állt és bőgött.... evett, bőgött a csótányokon, hát lol... de aztán csak abbahagyta. Meg állandóan csörög a telefon és tök sokáig, aztán felveszem és szemrehányást kapok a csávó muterjától, hogy miért nem hívta fel.... pff, mikor alig volt időm összekaparni a 3.2 áltagot. Nah mindeg,y szakítottam is rá időt, most meg az az Allegra is célozgatott rá, hogy kéne találkozni... ha lesz idő, akkor. Bár most egész jól állok, már nagyjából minden megvan, a fehér csík az órai telejsítménynél maxon áll, csak még picit gyúrok a jártasságokra.... de nagyon lol... elején második félévnél volt egy kis rész a koleszban, ami tömve volt koszos tányérokkal. Simem leült holt fáradtan enni, s percenként puff, arccal belezuhant és elaludt... ott szakadtam percekig a röhögéstől, nagyon állat, de aztán valahogy sikerült felébresztenem és eltakarítattnom vele a dolgokat és gyorsan elküldtem aludni.
Végezetül nemtom nálatok milyen nevek vannak a többi simnél, de itt nagyon lol...pl... Linda Szélvész, meg István Shachi vagy mi a fene.... -
Dexantreal #21705 Jaa, igen, így utólag elkezdett derengeni valami, mikor beírtam, de most már legalább biztosan tudom. Thanks! -
Dexantreal #21704 Lentebb leírták: asszem sok fa kell a birtokra és esténként jön.... barátkozz vele, mint a többi állattal és máskor, hamer olyan 100-nál van asszem a kapcsolat, vagy 70-nél :S, akkor hagyd, hogy ő kezdeményezzen és lesz majd, hogy megszeretne harapni... és akkor hagyd.
De mondom: olvass vissza. -
#21703 A kerti növények az építkezés menüben vannak, nem a berendezésben. -
#21702 már csak egy kérdés, hol és hogyan lehet farkasemberrel összetalálkozni és elérni, hogy átváltoztasson? : - D -
Dexantreal #21700 Végülis nem lenne baj, ha első helyen lennénk. -
Dexantreal #21697 Hé, Mike. Nemtod hogyan lehet akertet kipofozni kényemre kedvemre? Mert anno régen vágtam, hogy hol vannak a bokrok, sövények, meg minden, de most nem nagyon jut eszembe :S. -
#21696 nyilvánvaló, mi történik... valaki mindig kihackel egy topikot a Sims2 elől , és a Sims2 szépen egyre feljebb kerül a listában -
#21695 én se látom az Éjszakákat. pedig szerintem reggel még "megvolt" :) -
#21694 Dáde ha kell megírhatom ennél részletesebben is -
Dexantreal #21693 Loool.....már meg se lepődök -
Dexantreal #21692 -
#21691 van bizony, csak most 5. nincs! -
Dexantreal #21690 Jójójó, tudddoooom.... csak már azt hittem, hogy november van. -
#21689 - ágyban: válaszd a relax-et, majd kérd meg a csajt csatlakozzon
ha már jóban vagytok (best friends státus is megvan) lesz woohoo lehetőség is
- liftben: kattintás a liftre, wohoho with akárki
- kocsiban: beülsz a kocsiba, kéred hogy csatlakozzon
- fotósfülke: dettó, bemész, kéred csatlakozzon
- próbafülke: ruhapróba (try) aztán ha bentvagy a fülkében, akkor katt a csajra, és woohoo
- pezsgőfürdő: bemászol, csajt is kéred hogy csatlakozzon, majd magadhoz öleled (cuddle) majd mehet a woohoo
sokkal kénmyelmesebb ha minden ilyen akció előtt csoportot alkottok: group, ask join, just for fun, vagy pedig randin csinálod ezeket (ask, on date) mert akkor mindenhová követ téged, kevésbé mászkál el
Dev! ez is mehet a faq-ba ha nincs benne -
#21688 minden kérdezőnek:
ha magyart akarsz:
a sims2 alap és az egyetemet kell megszerezned/megvenned magyar nyelven, a többiben alapból benne van, választható nyelvként a magyar
tehát alap és University (Egyetem) magyarul, aztán sorban a többi:
Nightlife (Éjszakák)
*Christmas Party Pack (Karácsonyi csomag)
Open for Business (Vár az üzlet)
*Family Fun Stuff (Mesés díszletek cuccok)
*Glamour Life Stuff (Csili-vili cuccok)
végül a Pets (Házikedvenc)
ezt az utolsót crackeled, és játszol
(az egyetem telepítésének a végén kiirhatja, hogy hibát észlel, nem törödsz vele nyomsz egy továbbot)
* a csillaggal jelöltek minipackok
ha angolt akarsz, akkor értelemszerüen az angolt választod, de ugyanezt kell csinálnod
installáláskor hagyd, hogy mindet külön könyvtárba tegye, ha nem a C-re akarod istallálni, akkor válaszd az egyéni telepítést és a betüjelet másra, esetleg szedd ki a Program Files részt, és mehet minden az EA GAMES-be. Fontos, hogy a program jelenleg 7,5 gigát foglal el, ehhez jön még a mentés ami 1-3 giga
fontos továbbá, hogy unistallnál leszedi a teljes mentést, tehát minden elveszik, a simek, a falu, a letöltések, minden, éppen ezért unistall előtt a dokumentumok/ea games/the sims2 mappát másold le valahová (ezt egyébként idöközönként érdemes megtenni, esteleg tömöríteni, ezen felül ha intezíven játszol, akkor érdemes a Neighderhood mappán belüli N001-N00x** mappát is NAPONTA betömöríteni és valahová eltenni
** csak azt amelyikben játszol, a számozás aszerint van, ahoyga zt a főképernyőn látod, tehát Veronaville a N003
Devids, ha ez így érthető, akkor tegyük már be a faq-ba! -
Crazy Mate #21687 Felraktam az egyetemet,müxik is már,és én Castro Nova(vagy valami ilyesmi)-vel vagyok,és van egy Heather nevű csaj,már csókolóztak is,és WooHoozni hogy lehet vele? -
#21686 Mi történt a bannerral? Hova lett belőle az Éjszakák kieg? Vagy csak én nem látom? Kellene hozzátenni egy Petses képet is. -
#21685 még nincs, majd csak holnap -
Dexantreal #21684 Akkor viszont nem tudsz majd játszani vele nagyvalószínűséggel :P. -
coRDHA DriLL #21683 oké kössz. De ha minden más működik (még a BF2is) nem akarok az XP-vel szenvedni -
Dexantreal #21682 Hmmmmmmm.... nos, már én is várom, hogy vége szakadjon ezeknek a kérdés áradatoknak + plusz mobilomra a zsét, ami npvember elején jön, úgyhogy már azt hittem november elseje van. Tévedni emberi dolog..... akkor még krédezzetek ma ezerrel -
Dexantreal #21681 Ismét van a top 10-be 6-dik hely is. -
Crazy Mate #21680 THX a segítségek,október 31.-e van ma.Már megy,köszi a helpet. -
Crazy Mate #21679 THX a segítségek,október 31.-e van ma.Már megy,köszi a helpet.