FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Dexantreal
    Behalok, el nem hiszem! Simjeim egyetemisták és szépen haladnak... egyikkel elkezdtem az első félévet és vettem egy tengeri malacot, a ztán mentettem ás most a másikkal folytatom és 13 órán belűl félévi vizsga. Gondoltam végre veszek neki is egy állatot, de nem tengeri malacot. Inkább kutyát, vagy macskát és szépen kint tartom a kolesz melletti udvaron. Beépítettem a Sim Állami Egyetemre már induláskor, mikor a két simem egyetemista lett az állatkereskedés minden féle épületét, így van állat park, kis gézengúz állat kereskedés izé, meg Bundás Barnabás barátai vagy mi. Elvittem simem a vizsga előtt Barnabás üzletébe és tök frankón néz ki, csak egy baj van vele... nem enged állatot, kutyát, macskát venni, hanem csak ott nézi-nézi, sőt egyszer azt írta ki, hogy Browse lo, pedig full magyar a cucc, na mindegy. Hazavittem a simem, bevágtam az udvarra kutyaházat, kutya csontot, amit rághat, egy tálat és felhívom a szolgálatátásnál az állat örökbe fogadást legalább... hívnám, ha lenne, de nincs. Pedig a szomszédságba a Szépkellemesbe van, ott engedi is, meg venni is lehet, de itt miért neeem?? Csak tengerimalac, meg az a madár van....