32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#21516 Rengeteg fenyőfát telepítettem a birtokomra, így több kóbor állat jelenik meg. Esténként (kb minden 3-ik, 4-ik este) eljön egy sötét szőrű, sárgán világító szemű farkas, vele kell összebarátkozni. Köszöntsd, simogasd, adj neki jutalomfalatot, amikor lehet, játssz vele, stb. Amikor a pillanatnyi viszonyod 90 fölött van, és a tartós 70 fölött (úgy, hogy legjobb barátok vagytok), és legközelebb eljön, ne köszöntsd, hanem várd meg, hogy ő kezdeményezzen cselekedeteket! Ezek között magadra vonatkozóan lesz egy olyan, hogy "Be nibbled" (nem tudom, mi a magyar fordítás). Na, ez az, amikor megharap, tehát hagyd! Ezután minden nap este 8-kor átváltozol, és reggel 6-kor vissza. -
goofyD500 #21515 A videót köszönjük, de azt is megköszönnénk, ha elmondanád, hogy sikerült megharaptetnod egy farkassal...
Minnél részletesebben. Köszönöm....!!!! -
#21514 Ez az oldal ahová tetted, nem a leggyorsabb.
3 k-val jön róla az anyag... -
#21513 Csináltam egy saját videót a vérfarkas átváltozásról. SPOILER! -
Dexantreal #21512 Egyetemnél én is képzeld image-t használtam :P, de telepítés végén, meg indításkor hibát észlelt és leállt, de angol verzió megoldotta... igen, ha magyart választasz, az lesz... minden. -
#21511 magyar egyetemnél csak a mini image kell hozzá és már megy is :)
(mondjuk én is szenvedtem mire rájöttem. :) )
És ha a telepítőben a magyart választod(angol verzióban) akkor a játékban a cuccok magyarok lesznek? -
Dexantreal #21510 Igen és a végén crackeld, mert nekem a magyar Egyetemnél leáltt, hogy hibát észlel... de én váltottam már Egyetemnél angol verzióra és a telepítőben választottam a magyart. -
#21509 És az úgy működne, hogy fönn van a magyar sims és az egyetem, és arra ráteszem az Éjszakák-at meg a többit(...)? -
Dexantreal #21508 Kár, pedig tök jó lenne. Egyébként gondolom "at" = "az" akart lenni. Simem azóta már mellesleg befejezte első évét, most kezdi a másodikat és átlaga 4.0, kis zseni lesz belőle szerintem -
#21507 at egyetemen nem lehet állatod -
#21506 van -
Dexantreal #21505 Minek az? Angol kiegészítőknél a telepítőbe ott a magyar nyelv. -
#21504 Sziasztok!
Én csak az szeretném megkérdezni, ho minegyik kiegészítőnek van már hivatalos magyar változata? -
Dexantreal #21503 Hja és mit látok, mikor simem klotyón ül épp? Nézelődök és egy tetkós hátú, karú csávó tök átlátszó! Nem úgy, mint egy kísértet, hanem mintha egy tárgy alatt lenen vagy mi, vagy nemtom... szal picit érdekes ez a Pets. -
Dexantreal #21502 Behalok, el nem hiszem! Simjeim egyetemisták és szépen haladnak... egyikkel elkezdtem az első félévet és vettem egy tengeri malacot, a ztán mentettem ás most a másikkal folytatom és 13 órán belűl félévi vizsga. Gondoltam végre veszek neki is egy állatot, de nem tengeri malacot. Inkább kutyát, vagy macskát és szépen kint tartom a kolesz melletti udvaron. Beépítettem a Sim Állami Egyetemre már induláskor, mikor a két simem egyetemista lett az állatkereskedés minden féle épületét, így van állat park, kis gézengúz állat kereskedés izé, meg Bundás Barnabás barátai vagy mi. Elvittem simem a vizsga előtt Barnabás üzletébe és tök frankón néz ki, csak egy baj van vele... nem enged állatot, kutyát, macskát venni, hanem csak ott nézi-nézi, sőt egyszer azt írta ki, hogy Browse lo, pedig full magyar a cucc, na mindegy. Hazavittem a simem, bevágtam az udvarra kutyaházat, kutya csontot, amit rághat, egy tálat és felhívom a szolgálatátásnál az állat örökbe fogadást legalább... hívnám, ha lenne, de nincs. Pedig a szomszédságba a Szépkellemesbe van, ott engedi is, meg venni is lehet, de itt miért neeem?? Csak tengerimalac, meg az a madár van.... -
#21501 másoknak is ennyi 2 gb ram vagy egy vidkari
az 54l-val az a baj, hogy nálunk ennyi a minimálbér -
#21500 csekély 54k ha minden kell -
#21499 Van 2 kutyam, es szeretnek kiskutyakat. Hogy lehet ravenni a kutyakat? -
#21498 Igen, én is kiszámoltam. Ez van. Nem véletlen, hogy Magyarországon azért olyan sokan nem veszik meg az összeset eredetiben. Ennyiből már egy jó videókártyát vagy 2 GB RAM-ot lehet venni. -
#21497 ez így több mint 47000 Ft. Ezek komolyan gondolják? -
#21496 Kedvezményesen sehol. Amúgy megvásárolhatók a cdgalaxisban. -
#21495 és nem lehet valahol egybe megvenni az összeset kedvezményesen? -
#21494 Sims 2 University (Egyetem)
Sims 2 Nightlife (Éjszakák)
Sims 2 Christmas Party Pack (Karácsonyi csomag)
Sims 2 Open for Business (Vár az üzlet)
Sims 2 Family Fun Stuff (Mesés díszletek cuccok)
Sims 2 Glamour Life Stuff (Csili-vili cuccok)
Sims 2 Pets (Házikedvenc) -
Dexantreal #21493 Nem, de ha automatikus telepítést csinálsz, szal amit a telepítő akar, akkor ott ltáhatod, hogy EA Games-n belűl ugyan, de külön mindegyik. -
#21492 Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy sorban melyik kiegészítők jelentek meg a sims2-höz? És melyik jelent meg magyarul is? -
Silver Wolf #21491 Nem egy mappába kell őket telepíteni? akk valószinű hogy ezt szúrtam el... -
Silver Wolf #21490 igen a TSBin könyvtárba,de nekem a többi kiegsem működik ugyan ez a probléma... -
Zizi4 #21489 A C/Program Files / EAgames/házi kedvencek/ TSBin könyvtárba másoltad be a crack -et? -
Dexantreal #21488 Hmmmm... az a kis C betű akkor nem is C betű lenne, hanem az, hogy hím, vagy nőstény? No mindegy, szét nézek ott. -
Dexantreal #21487 Szedd le Sims 2 magyart, University és midnen kiegészítőt angolúl, de váalszd a telepítőben a magyart és végén crackeld és játszhatsz. Nekem így sikerült, de nemtom, a Pets lazán elindult volna, csak a magyar Egyetem szarakodott... mert Pets az Relodead és hát ott a crack, neked nem értem miért nem megy. Ha crackeltél a Pet-szel játsz és ne telepítsd őket egy mappába.... még ez a lényeg. -
Dexantreal #21486 Már hívtam és ugyanúgy. Pedig látszólag semmi. -
Silver Wolf #21485 próbáltam mind 2 ővel a pets.exe elindul aztán hibát észlelt és leáll, az alapjáték meg kéri a pets cd-t -
#21484 A krekkelt pets.exe-vel akarod inditani, vagy az alapjatek sims2.exe-vel? -
Silver Wolf #21483 Még mindig nem megy a Pets bemásoltam a cracket ígysem, kikapcsoltam a SafeDisc et így sem, lehet hogy a Pets verziója rossz? -
#21482 vki másnak a kapcsolati listákában látszik -
#21481 hívd ki a szerelőt -
Dexantreal #21480 Én nemtom, de nekem erről a hsz-ról eszembe jutott egy kérdés.
Hogy tudom utólag megnézni a kutyánál és macskánál, hogy hím, vagy nőstény? Asszem a kutya hím és a macska nőstény, de nemtom... mert én is szeretnék melléjük venni egy másik nemű kutyát és macskát, hogy legyen gyerekeik. -
Sisi #21479 Hali!!
Lenne egy kérdésem! Nemrég kezdtem el játszani a Sims 2 Pets-el, és már van három macskám is, egy him és két nőstény, de sehogysem tudom őket megszeretettni egymással, tudnátok valamilyen tanácsot adni ez ügyben? Szeretnék kis cicákat, de gondolom ha nincs meg a kellő pont a macskák érzelme között akkor erről letehetek :(
lőre is köszönöm -
Dexantreal #21478 Ááááááááá!!!! Falra mászok ettől a zajtól! Nem tudom mi történt, de Sims 2-ben a telken a házban, ott is egyik sarokba a fűrdőszobában, de még a konyha résznél is hallatszik egy picit, valami sistergés féle zaj van állandóan és tökre diegesítő. Néztem mi romlott el... elromlott a mosógatógép, meg lett javítva de úgyse és már rohadtul nem bírom :S... -
#21477 kimásolod a nagyobb package fileokat vhová
átirod mondjuk a build.package-t build.mp3-ra
winamp simán lejátsza
visszafelé inkább ne
arra külön könyvtár van fenntartva
egyébként meg le van írva a program readme-jében, olvassátok el azt is