Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig elõfordult nálunk is, hogy begubancolódott a játék, aztán lehetett totózni, hogy melyik custom nem tetszik neki
most nagyjából ki tudtam szûrni, melyek azok az oldalak, amik úgymond biztonságosak és máshonnan nem is nagyon csipegetek - csak ha semmiképp nem tudok tõle szabadulni
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
némelyik eredeti ház annyira borzalmasnak tûnik - s ha már van lehetõségem a változtatásra, akkor rajta!
különösen, hogy elég sok helyen szétnézek, látok házakat, berendezéseket, stb. - eleinte én is csak eredeti holmikkal játszottam, de most kb. úgy néz ki, hogy majdnem csak a falak vannak az eredeti cuccokból
ugyan próbálom visszafogni magam a letöltésekkel, de ha valami megtetszik, akkor már jön is - lehet, hogy utána letörlöm, mert a játékban már nem olyan elragadó de pl. ugye a TSR-en is szét kell nézni mindennap, mert sokszor egy komplett szettet kétszerre-háromszorra lehet leszedni - aztán volt már olyan, hogy mire lejött a teljes garnitúra, kukában végezte szegény
saját építésû koleszod van, vagy az eredetiekbõl használod vmelyiket?
mert én sajátot szoktam csinálni és ott végül is az fér el, amit akarok
mindenesetre izgalmas lehet a simjeid élete a koliban<#nevetes1>#nevetes1>
az enyémek nem esnek ilyen túlzásokba - épp elég egyszerre egy, igaz, kicsit néha besegítek nekik is, mert hogy néz az ki, hogy jön egy prof. szinte minden tudás nélkül, lekettyenve - hát hogy lehet így "dolgozni"?
még a végén megrokkan
a másik meg azt irta ki mikor a elgmagasabb fokozatá vált a munkában, hogy most már be tud költözni egy laboratóriumba, az ho lvan?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem kell bejárni, nem kell megirni
le kell feküdni a tanárral
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
emellet még rengeteg idõd marad minden egyébre, tehát igazán nem érdemes spórolni ezekkel a dolgokkal
esetleg elõfordulhat, hogy befejezi a simed az egyetemet, de nem kap diplomát
(ugyan ezt úgy is el lehet érni, ha csak vizsgázni jársz be, tehát ha nem fontos, hogy ott legyen a hátizsákodban a papír, akkor így is lehet)
ejnye-bejnye rossz diákja
miért jár az ilyen egyetemre?
pl. nálam nem vásároltak meg semmit
nekem is volt ilyen, csinálhattam akármit vele, nemhogy nem nõtt, meg se moccant - téptem a hajam, hiába
aztán ahogy jött, úgy ment, azóta se jöttünk rá, mitõl volt (letöltött cucc, vagy bármi kavarhat bele, ezt mind végignéztük és nem lettünk okosabbak)
reménykedj, hátha bejön neked is
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)
van egy sötétebb rlész a kapszulában, azt a képességekkel lehet növelni
a kapszula belsejét pedig tanulássall lehet kitölteni
ennek módjai:
- eljársz órákra
- tanulsz
- elkezded a tanulást, de mással fejeztetetd be
- többiekkel tanulsz
- tanárral tanulsz
- házidolgozatot irsz (iratsz)
Kifejlesztettem a kért jártasságokat, mégse nõ az órai kapszula szintje. Sose megy a fehér vonal fölé. Ez mitõl lehet?
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)
vagy a savedsims-be
bár én oda csak a ruhákat szoktam
szerintem egyértelmü
mod
egyébként pont Neked ment a 18637 - hivatkozva a 18578-ra
nem hinném, hogy olyan okos és ügyes vagyok - a többiek nevében nem tudok nyilatkozni - , mint ahogy gondolod, de ha valamire szükségem van, addig megyek, míg meg nem találom (vagy azt a helyet, személyt, ahol/aki segít)
ja és mint írtad, tényleg sok fórum van ..... szabad a pálya!
Ez szerintem hülyeség hogy nem lehet elmondani! Persze tök jok a forumok mert lehet tippeket osztogatni de semmi másra nem jo!! Érdekes sok forumot olvastam nem irnám le de náluk érdekes megmondják és segítenek!!!! Itt mért nem? Vagy akkor legalább e-mailba küldenétek el a címeket!!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de hazsnálhatod a lap alján lévõ keresõt is
vagy ott a startlap
ha fizetõs kiegek érdekelnek, azt meg megszerzed ahogy tudod, itt NE kérdezed meg, ebben nem fogunk segíteni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Te nem is tudod, milyen igazán!
de ha fáraszt az olvasás, akkor még nagyon sok bajod lesz
lásd, kivel van dolgod: 18578
2.Open for Business kieg.
3.Ha elég erõs a géped,és bekpcsolod a játék opciókban.
"ne kérdezd meg, honnét tudnád a programot letölteni"