FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• cseri001
    A gyerek legyen A+ (5-ös) a családnak ne legyenek kifizetetlen számlái és lehetőség szerint az egyik szülő (jó ha a tájékozottabb dumás az iskola, munka, pénz tárgykörben és feltétlen kell a min. 5 szintü cooking) szabadnapján a lakást megfelelő állapotba hozzuk (ne legyenek mosatlan edények szanaszét, meg bevetetlen ágyak... stb.) és felhívjuk olyan max. du. 16 óraig a Headmaster (Iskolaigazgató) elnevezésü muksót, és elkezdődhet a nyam-nyam-nyalizás (hagy tanulja a gyerek az érvényesülés ezen válfaját is), az igazgató 3 nevesített tárgykörben vizslatja a dolgokat és van még nem nevesitett tárgykör (eleddig 1-re jöttem rá ez a szervírozott kávé) ezen tárgykörök összesítésében kell elérni 90 pontot; az első a környezett, ahhoz hogy tagja legyél az elitnek úgy is kell kinézned, ajánlj szórakoztatást a dirinek és vezesd végig a ház legszebb részein (a kert is a ház része!!), ha beléptek egy helyiségbe mondd neki hogy nézzen körül, jó esetben összeszedsz 20-40 pontot és a végén mondd neki end tour, eddigre legyen kész a finom és tartalmas vacsora (pulyka, sertéssült, rákbecsinált javallt) a szórakoztatás folytatásaként hívd meg a pasast vacsizni (ha minden ok. ez a dolog 40-60 pont), mire a vacsi véget ér szerviroztass egy simmel kávét (ez önmagában 10 pont fixen), közben az a sim aki a már említett tárgykörökben beszéd-járatos dumálgasson a smooze topic alatt (ez kb. 10-30 pont) ahogy megvan a 90 pont ne kockáztass hagyd abba, kicsi hatásszünet után a diri üdvözöl a fedélzeten és másnap a gyerek már magániskolába jár...
    A FAQ-ból szedtem...

Tegnap én is bejuttattam egy kölyköt. De csak egy szülője van. Azért úgy kicsit nehezebb, de meg lehet oldani... A főzést pld. elkezdte még azelőtt, hogy megérkezett volna a diri, és mikor végeztek a háznézegetéssel, gyorsan befejezte a főzést. És a gyerek is főzheti a kávét, meg szóval tarthatja (habár az kockázatos kicsit).

Sok szerencsét!