FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Hogyan lehet a gamát startban arra kényszeríteni hogy a telekre látogató simek max száma minden cheat beirogatás nélkül alapértelmezésben egy megadott szám legyen. Mostanság vált zavaróvá hogy ez az érték az NL installáció alatt a korábbi default 8-ról 2-re korlátozódott. Ugyanakkor kipróbáltam hogy a gépem még képes lekezelni 12-14 simet egy telken (lazán olyan 10-et), nem akarom én ezt nagyon felnyomigálni de szvsz. 2-ről 6-ra kockázatmentesen átállítható lenne. Tehát kellene valami olyan hogy melyik konfigurációs file-ban melyik kulcs határozza meg ezt a jelenséget. Ugyancsak érdekelne hogy a vertikális szinkront hogyan lehetne permanens off-ra tenni (vegyes programkörnyezetben jó lenne az alkalmazásokra bízni a választást, de sajna a Sims2 defaultja az on akkor is ha nem probléma az elhagyása).
    Tudom, hogy sokan nem állhatjátok a játék hackjeit, de most tényleg találtam egy olyat ami a furás-faragást egyszerűvé (és főleg biztonságossá) teszi, esetleg segít javítani néhány elcs3szett dolgot a sim személyes adataiban. Biztos sokaknak nem újdonság és már megvan, de ha mégsem és érdekelné a cucc akkor megtalálja a www.insimenator.net lapon. (SIM edition-t érdemes letölteni és úgy tudom hogy csak angolul beszélget!)