32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mojlepque
    FAQ-ban de, viszont itt meglehet vitatni
  • Sipocz
    Ezt vizsgáljátok meg:
    http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=97383
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Köszönöm a simek nevében is!:)
  • zizzenet
    Szóval: <legújabb kieg főkönyvtára>\TSData\Res\ könyvtár alatt a Config könyvtárban és a CSConfig könyvtárban van egy-egy Graphics Rules.sgr nevű fájl. Ezekben rákeresel a maxNumOfVisitingSims szóra, három péládnyban szerepel a gép képességeinek megfelelő szintekhez. Állítgasd ezek értékét ízlésed szerint.
  • Devids Pro
    FAQ-ban vagy itt priviben is kérdezhetsz.
  • zizzenet
    De, tudom, csak fejből nem. Már én is módosítottam ezeket az értékeket. Este, ha lesz időm, megnézem a konkrét fájlokat, és holnap leírom.
  • Gólya #15680
    A házépítő versennyel kapcsolatban itt lehet érdeklődni, vagy a "faq"-ban?
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Hogyan lehet a gamát startban arra kényszeríteni hogy a telekre látogató simek max száma minden cheat beirogatás nélkül alapértelmezésben egy megadott szám legyen. Mostanság vált zavaróvá hogy ez az érték az NL installáció alatt a korábbi default 8-ról 2-re korlátozódott. Ugyanakkor kipróbáltam hogy a gépem még képes lekezelni 12-14 simet egy telken (lazán olyan 10-et), nem akarom én ezt nagyon felnyomigálni de szvsz. 2-ről 6-ra kockázatmentesen átállítható lenne. Tehát kellene valami olyan hogy melyik konfigurációs file-ban melyik kulcs határozza meg ezt a jelenséget. Ugyancsak érdekelne hogy a vertikális szinkront hogyan lehetne permanens off-ra tenni (vegyes programkörnyezetben jó lenne az alkalmazásokra bízni a választást, de sajna a Sims2 defaultja az on akkor is ha nem probléma az elhagyása).
    Tudom, hogy sokan nem állhatjátok a játék hackjeit, de most tényleg találtam egy olyat ami a furás-faragást egyszerűvé (és főleg biztonságossá) teszi, esetleg segít javítani néhány elcs3szett dolgot a sim személyes adataiban. Biztos sokaknak nem újdonság és már megvan, de ha mégsem és érdekelné a cucc akkor megtalálja a www.insimenator.net lapon. (SIM edition-t érdemes letölteni és úgy tudom hogy csak angolul beszélget!)
  • Atkamon
    Csak az eredeti exére lehet peccselni!
  • Kodlovag
    Mindegy, ha rossz hát rossz. Két hét múlva úgyis az egész Sims 2-t átpakolom egy másik gépre, akkor úgyis újra kell telepíteni. Majd jobban figyelek.
  • Mike at home
    hat de
  • Kodlovag
    Nagyon remélem, nem kavart be semmi. Végül is csak a CD-t nem akarja elfogadni. De ha kiírt CD-vel eddig mindenkinek ment, akkor próbálkozok úgy is. Azért jobban érezném magam, ha valaki más is írna ide a fórumba, hogy mountolt CD-vel úgyszintén nem sikerült neki, de aztán írt CD-vel igen.
  • rage at work
    Tök mindegy, hogy alcohollal, vagy daemonnal mountolod.
    Egyébként, egy másik gépen kipróbáltam az általam leírt módszert, simán működik. Ellenben nálad a rossz patch bekavarhatott.
    Az EA által kiadott játékoknál nem lehet ilyesmin csodálkozni...
  • Kodlovag
    Daemonnal próbáltam mountolni, Alcohol fel sincs telepítve. De megpróbálom kiírni, meg turkálni a registryben.
    Nem hiszem, hogy az probléma lehet, hogy a Nightlifera telepítettem az University patchét. Ugyan reklamált, hogy nekem újabb expansion packom is van, és hogy ha mindent a legfrissebbre akarok, akkor azt a patchet (is) telepítsem, végül hibátlanul felrakta magát. Végül is ha ez gond lenne, akkor egyszerűen megtagadhatta volna a telepítést.
  • ATISoft
    Feltettem tegnap a Nightlife patch-et, semmi gond nem volt, a második CD-t kéri be, utána simán lefut.

Mivel nem merültem nagyon bele, még nem vettem észre változást, de majd ma jobban megnézem.
  • GDI
    Van egy kis gondom,nemtom felpatchelni a no censorship patchet,bemásolom a tsbin könyvtárba megprobálom felpatchelni és aztirja ki tegyem oda ahol az exe van.Pedig ott van mégse érzékeli,milehet a gond??THX help
  • rage
    Ha a registryben való turkálás gondot jelent, akkor inkább ne is kezdj hozzá, mert veszélyes, elcseszheted az egész rendszert ha rossz bejegyzéseket írsz át.
  • Mojlepque
    Magyarul?
  • rage
    Nekem a Nightlife ki van írva CD-re.
    Betettem a második lemezét (ha már azt írtátok, hogy kérni fogja) elindítottam a patchet, s szó nélkül tökéletesen felment.

Ha már Alcohollal mountoltátok, meg lehetne próbálni a kettes lemezt kiírni, míg a registryben megkeresni a Nightlife bejegyzését, s a CD betűjelét áttenni egy valós CD olvasóra.
    Elindítani a patchet, mikor kéri a kettes CD-t, akkor a frissen kiírtat betenni, majd mikor végeztetek, a registryben a mountolt drive betűjelét visszaállítani a cd olvasó betűjele helyett.
  • Kodlovag
    Nos, én felraktam az Universityhez való patchet (mivel nem figyelmesen olvastam el a javítások listáját, mert akkor észrevettem volna, hogy a Nightlife tartalmazza az Univ javításait is). Ezután megpróbáltam felrakni a Nightlife patchet, ami kérte a Nightlife CD 2-t. De hiába mountoltam be neki, nem fogadta el. Az 1es CD-t sem (az univ patchének az 1es CD kell). Lehet hogy problémát fog okozni, hogy a CD 2 nem Alcohol clone? Valakinek sikerült telepíteni a Nightlife patchet?
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Felraktátok-é már a patch-ot az NL-re? Ha igen szóljatok róla milyen, nincs-é valami probléma vele!?
  • Rossi1
    Csaó!

Segítséget szeretnék kérni. Felraktam a Sims2-őt(angol cd-s), utána fel szeretném tenni a University-t(magyar cd-s). Frissítettem a Sims2-őt. sikerült is, de a uniersitít nem tudom felinstallálni, pontosabban nem indul el...:) elolvastam a FAQ-ot, de nem valami világos ilyenkor mi is a teendő. Légyszi segítsetek. Megvan a Nightlife is(angol cd-s) utána azt is szeretném felrakni. Előre is köszi Rossi1
  • goofyD500
    Hali!
    Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet megnézni azt a családfát, ami pár hozzászólással lentebb volt?
    Előre is köszi...
  • Mojlepque
    Köszi, már jó lett, azt hiszem:)
  • Mojlepque
    Valaki tudna nekem abban segíteni hogy mi okból kifolyólag történhet az meg, ha már jó párszor játszottunk a Nightlife-val, majd hírtelen csak az EA Games intróig ugrik be?
  • Zolcsi01
    Jó megnézem!
    Köszi!
  • sikmina
    akkor a kezdőknek
  • Mojlepque
    nem gyengébb vagyok, hanem kezdő
  • sikmina
    a gyengébbeknek
  • sikmina
    faq
  • Devids Pro
    Leggyakrabban Előforduló Kérdések
  • Mojlepque
    Jaa, és bocsi, de hogy nézhetem a FAQ-t?Ugyanis még elég kezdő fórumozó vagyok itt
  • Mojlepque
    Hát ha a netről töltötted le, akkor mindenképpp rajta kell legyen a magyar nyelv is
  • Zolcsi01
    Hello van már magyarosítás a Nightlifehoz vagy elő lehet valahogy csalni?
  • zizzenet
    Az. Hivatalos oldalról hivatalos patch.
  • Devids Pro
    De akkor ez most hivatalos patch vagy nem?
  • zizzenet
    Nekem már az imponál, hogy a lista szerint orvosolták a "$JobTitle"-problémát. Ez arra utal, hogy talán tényleg alaposan szétnéztek a bugok háza táján. De puding próbája a cseresznye.
  • Devids Pro
    Kiraktam egy szavazást, majd meglátjuk az eredméyntől függően!
  • Mike
    impresszív lista
  • Mike
    Complete list of changes:
    Includes The Sims 2 University bug fixes. See complete list.
    Fixed an issue with cell phones being removed from Sims' inventories after installing Nightlife.
    Purchasing specific dining tables introduced in Nightlife would not satisfying the "Buy a Table" want.
    Fixed an obscure issue that occurred when attempting to place the same tombstone multiple times.
    Fixed an issue where a Sim being embarrassed could force the Sim out of poker interactions.
    Fixed a Nightlife installation issue that left the user in pause mode whenever they visited a community lot via a taxi.
    Wants for specific electronic devices no longer roll in after a Sim owns that electronic device.
    Diplomas that were in the career reward panel for University now properly appear in the inventory after installing Nightlife.
    Sims that are seated in a car will no longer stand up inside the car to change clothes and remain standing for the drive to work.
    Capped the amount of half walls allowed on a single lot in order to prevent graphical corruption that would occur when this limit was broken
    The lot view options are now saved properly after exiting and restarting the game.
    Pre-placed tombstones will now appear in build mode when transported to community lots.
    Fixed an issue that, in certain regional versions of the game, caused the voice audio for the karaoke machine to be intermittent or non-existent.
    Prevented diplomas from switching ownership if this update is installed after Nightlife but prior to loading University created lots containing diplomas.
    The "maxmotives" cheat will no longer interfere with the availability of sleep related interactions involving beds, coffins, and sofas.
    Fixed an improper "$jobTitle" string was being displayed when Sims were asked about their jobs in some regional versions of the game.
    Fixed a rare bug that could cause a Sim drinking a potion to vanish from the game.