Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Például felesbe?😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Épp ma rendeltem meg az alapot és az Egyetemet.Csekély 23000ft..😊Beszállsz akkor?😊)

GTi Gaga
re!!!

van egy ajánlatom... beszálok annak a sims 2 gamejába aki megveszi majd a magyar verzió és leirja nekem 😊)))))))))))

ahogy olvastam a cikket nagyon megörültem, ám negativnak találom az árát... Miért van az hogy itthon ijen drágák a gamek? sirnak a sok hamisitvány miatt!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Mike at home
aspi pontert van ilyen szerkentyu

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Segítség!!!!!!!!!!!!!!! Tud valaki olyan csalást, amivel a sim valamennyi szükséglete kimaxolható/megnövelhetõ? Filmkészítéshez kéne. Eddig nem találtam, pedig nézegettem. Szóval?

Duddits
Ez a Simmetria rohadt jó!

Gerygrey
Hát szerintem nem. Illetve megnyithatod a - mondjuk - veronaville.sc4 fájlt a Simcityvel, módosíthatod, új néven elmented, és utána létrehozol egy új Veronaville-t, ahová szépen átpakolgatod a házakat a bennük élõkkel együtt.
Mike
nem semmi

erre csak azt tudom mondani: mennyi játék egyben!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
szerinted már meglévõ térkép is alakítható? nagy a tömegnyomor már a sivatagban

Mike
ird már le légyszi, mirõl is irsz, mert fogalmam sincs

Gerygrey
Utat sajnos csak Simcity 4-el lehet csinálni (de azzal nem csak az utakat, hanem a domborzatot is lehet módosítani)

Azt nem tudom, vajon miért nem látszik a veronaville-i folyópartra épített telkemen a víz? A folyó medre ott van, sõt, a túloldalán levõ utat is lehet látni, de a vizet csak a városképernyõn. Ez nálatok is így van?

Zizzenet: helyesbítek, 8 helyzet (lehet forgatni 45 fokos szögben is egy kis trükkel: leírás - így már azért valamivel szabadabb a dolog.

Még valami, ezt a modthesims2-n találtam: egy japán hölgy készítette ezt a filmet a játékkal - nézzétek meg, eszméletlen profi.
Duddits
Jah! Engem meg igenis zavar! Ha ott megbírták, akkor a többi helyen miért nem?! Remélem valamelyik kieg-be benne lesz. De nem hiszem. <#wilting>

Gonodolom a négy égtáj, avagy az (x,y) koordinátarendszer tengelyekkel párhuzamos irányai.

Mike
mondjuk én ezt nem is értem
milyen 4 helyzet?

De olyan rohadékok a készítõk!! Ha megnéztitek, ha a városba leakarsz rakni mondjuk egy szélmalmot, akkor azt akárhogy fordíthatod! De a telkeden meg marad a 4 helyzet!

Szerintem érthetõ okokból. Mindazonáltal engem spec. nem zavar.

Mike
utat nem találtam

Duddits
Lehet rá utat építeni. Még szivárványit is tehetsz. Meg minden félét!

De olyan rohadékok a készítõk!! Ha megnéztitek, ha a városba leakarsz rakni mondjuk egy szélmalmot, akkor azt akárhogy fordíthatod! De a telkeden meg marad a 4 helyzet! <#wilting>

Mike
szerintetek meglévõ térképet át lehet vhogy alakítani?

a vivatagos pályára kéne még némi út

Tudom.

Ha a magyarítások portálra gondolsz abból csak az elsõ voltam én,a többi valamelyik köcsög nickhamisító.

Mike at home
akkor ez azt jelenti, hogy az egyetem magyarul csuszni fog 1 honapot?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
amerikai verziot kell megvenni

egyebkent el kell keseritselek van UK es USA verzio is az EA-nal altalaban

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Adri
húú az eggyik "hadakozásod" én is olvastam nem volt semmi :S

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Venom
ez jókérdés. lusták egy külön letölthetõ magyaritást csinálni?
és aki falun lakik és rendelte az hola tökömbe cserélli be?

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

De hogyan cseréljek? Se számla, se más papír róla, csak maga a dobozka az alkotóelemekkel.

De lehet,hogy szégyenszemre megveszem.Ugyanis attól félek,hogy az angol warezre nem fog felmenni a magyar Egyetem.Mondjuk a pöcsökre aszogyák teljesen kompatibilisek lesznek egymással...hátha.

Duddits
Jaja!

Igen...ezért hadakoztam minden fórumon a sims2 házi magyarítása ellen.De elküldtek finoman szólva a sunyiba.Pedig igazam volt.Ma a következõ a teendõ:akinek gyári sims2-je van,az lesszíves becserélni a magyar retailra és megosztani velünk szegény warez verzával rendelkezõkkel,azt a pár magyar filecskét.😊)

Duddits
Venom
akkor jól tudtam 😄

GyaxyBoy
nekem mind a három az volt!
...plusz null napos a felnõt létben...
Nekem má költözött be felnõtt nem null naposként.

Köszi.

Mike
nálam Kovácsék a kertben élenk, és már 8-an vannak. Lassan a kölkök felnõnek, anyus-apus meg nyomja magába az életelixirt, hogy mikor lesz hely, tudjanak még kicsit szaporodni, mert a néger gyerök sehogysem akar összejönni

(apuka néger rendõr - lásd Lethal Weapon

GyaxyBoy
Nem hiszem, de lehet nem néztem milyen volt.
Már mindegy! Ma már meghalt, ezért szereztem megint egy új nõt (8.000& hozott a konyhára +1 barátot) a házba! Közbe kiderûlt, hogy az elsõ új nõm típusa: csõdtömeg! 😊) pech (kis szõke cicababa, mindig szexelni akar <#mf1>, hát megadja a csávó neki, amit akar! 😊
Egy újj tanács mindenkinek aki kezdõ és nem tud gazdagodni!!!
Ne gyerek neveléssel foglalkozzatok! Az csak viszi a pénzt! Szerezzetek új embereket a házba, aki od költözik. Azért eleve kapsz pénzt, plusz null napos a felnõt létben és már vannak "kiképzései".
Pl: Takarítónõ (10-es fõzés, 10-es tisztítás), Üzletember (Sok Logika, sok Creativitás, sok barát) ezekkel minden könnyebb! Én már csak azért fogok gyereket nevelni, hogy elkûldjem magániskolába! De az még ráér! 😊
Jó játékot mindenkinek! 😄
Mike
ja felfogtam 😄DD

a gyûrû azt jelzi, aa következõ elõléptetéshez az kell

Mike
nem
mi az a kapszula?
en ilyet meg nem llattam a jatekban
szal kicsit reszletezd mar mirol is beszelsz

Venom
ha jól tudom a melóhoz annyit kell feltolni hogy elõléptessenek

Valaki okosítana egy kicsit? A képességeknél vannak ugye azok a kapszulák, amelyek szép sorban gyulladnak ki, ahogy a simünk egyre pipecebb lesz. Mármost mik azok a gyûrûk, amelyek néha valamely kapszulát övezik? Ugyanolyan a színük, mint a kigyulladt mütyürnek, csak nem a mütyür világít, hanem körülötte az a keretszerûség. Értitek, nem? Na, megfejtés, megoldás?

ja igen, HIÁNYOLOM a háziállatot (kutya, cica)<#smile>
Mike at home
+ ctrl

Csáó!
Hogyan lehet a ház eredeti falát vagy újonnan épített falakat lebontani?
Mondjuk az elvetélés még értem, mivel ha fiatalodik talán visszamegy abba az idõbe mikor még nem volt terhes😊) De nem lehet, hogy nem volt fehér sem sárga szinben a vágyai? Mert egyébként akkor szoktak öregedni.
Hát például házak. Ezek elég egyértelmüek, mivel nem kereshetem máshol ugye. És eddig minden ok volt. Most meg semmi. Aztán ott van az új paraván azt sem találom. De például letöltöttem hackelt dolgokat: börönd, homokóra, meg a vágypontos tárgyakat ( mert szerintem baromság, hogy költözésnél elveszítik amiért keményen megdolgoztak) és ezek mind ott vannak a kollekciókban. Szóval azt letudom tölteni. Csak ezeket az installálosokat nem tudom. Mi a szar lehet? Lehet, hogy ujra kell raknom a Sims2-öt?
GyaxyBoy
Na ezt nem értettem, mi a lényege!
Kell csinálni mind a 3 festészetett. A sima paintot, Paint of Life ot és a Paint of valamelyik Sims! Akkor megkaptam! 😞

Ja és szereztem ma egy új tapasztalatott!
Lehet már vki írta, de nem baj4 😊
Ha egy terhes nõvel itatunk elixírt a köv történik:
Elvetél egybõl és megörekszik annyi nappal, amennyit fiatalodna (3 nap) Én így jártam ma! 😞
De nem gond, becserkéztem a két Simsemnek 1-1 ellenkezõnemû párt, azokért kaptam egy csomó casht (move in miatt) és mostmár van annyi pénzem mint a szemét! 😊 30.000$ Yeah!!!
És vmi. Ha vkinek nagyon sok barát kell és gyorsan, akkor lehetõleg minél nagyobb poszton szerezz egy barátot, akit magatokhoz tudtok kõltöztetni. Én tök véletlenûl kaptam, mivel hogy kellett a csajomnak és fickómnak fiatal pár, és az új csávó hozott 10 barátot, mostmár 12 barátja van a családnak! 😊 Ennyit akartam! 😊 Byez
<#mf1><#vigyor2><#kacsint><#vigyor><#nezze><#taps>
Mike at home
sell-re sem kapja meg? elofordul
nalam pl. a go out-ra nem szoktak kapni

Mike at home
pedig ott kell annak lennie
mit installaltal, es most nem talalsz?

GyaxyBoy
Sims2 HELP! A Wants között szerepel "Sell Masterpiece" Ez egy festmény eladása! 10es a Creativitym, megfestem a képet, vagy õ adja el vagy én (delete), de nem teljesúl a Want és így nem kapok érte Creditet. Miért! Help pls! Privi
Hellosztok! Már megint bajban vagyok. Most meg az instalálos package-eket nem tudom a játékba varázsolni. Két klikk kiírja, hogy installáció sikeres aztán a játékban még sincs. Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de amióta letöltöttem azt a programot amivel a dísztárgyakat is letölthetem, mintha azóta lenne ez ezekkel. A többi rendesen müködik. Van valakinek ilyesmi tapasztalata?
Mike at home
valszeg grafkartyadriver