Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
van egy ajánlatom... beszálok annak a sims 2 gamejába aki megveszi majd a magyar verzió és leirja nekem 😊)))))))))))
ahogy olvastam a cikket nagyon megörültem, ám negativnak találom az árát... Miért van az hogy itthon ijen drágák a gamek? sirnak a sok hamisitvány miatt!
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
erre csak azt tudom mondani: mennyi játék egyben!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Azt nem tudom, vajon miért nem látszik a veronaville-i folyópartra épített telkemen a víz? A folyó medre ott van, sõt, a túloldalán levõ utat is lehet látni, de a vizet csak a városképernyõn. Ez nálatok is így van?
Zizzenet: helyesbítek, 8 helyzet (lehet forgatni 45 fokos szögben is egy kis trükkel: leírás - így már azért valamivel szabadabb a dolog.
Még valami, ezt a modthesims2-n találtam: egy japán hölgy készítette ezt a filmet a játékkal - nézzétek meg, eszméletlen profi.
Szerintem érthetõ okokból. Mindazonáltal engem spec. nem zavar.
De olyan rohadékok a készítõk!! Ha megnéztitek, ha a városba leakarsz rakni mondjuk egy szélmalmot, akkor azt akárhogy fordíthatod! De a telkeden meg marad a 4 helyzet! <#wilting>#wilting>
a vivatagos pályára kéne még némi út
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egyebkent el kell keseritselek van UK es USA verzio is az EA-nal altalaban
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
és aki falun lakik és rendelte az hola tökömbe cserélli be?
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Nekem má költözött be felnõtt nem null naposként.
(apuka néger rendõr - lásd Lethal Weapon
Már mindegy! Ma már meghalt, ezért szereztem megint egy új nõt (8.000& hozott a konyhára +1 barátot) a házba! Közbe kiderûlt, hogy az elsõ új nõm típusa: csõdtömeg! 😊) pech (kis szõke cicababa, mindig szexelni akar <#mf1>#mf1>, hát megadja a csávó neki, amit akar! 😊
Egy újj tanács mindenkinek aki kezdõ és nem tud gazdagodni!!!
Ne gyerek neveléssel foglalkozzatok! Az csak viszi a pénzt! Szerezzetek új embereket a házba, aki od költözik. Azért eleve kapsz pénzt, plusz null napos a felnõt létben és már vannak "kiképzései".
Pl: Takarítónõ (10-es fõzés, 10-es tisztítás), Üzletember (Sok Logika, sok Creativitás, sok barát) ezekkel minden könnyebb! Én már csak azért fogok gyereket nevelni, hogy elkûldjem magániskolába! De az még ráér! 😊
Jó játékot mindenkinek! 😄
a gyûrû azt jelzi, aa következõ elõléptetéshez az kell
mi az a kapszula?
en ilyet meg nem llattam a jatekban
szal kicsit reszletezd mar mirol is beszelsz
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Hogyan lehet a ház eredeti falát vagy újonnan épített falakat lebontani?
Kell csinálni mind a 3 festészetett. A sima paintot, Paint of Life ot és a Paint of valamelyik Sims! Akkor megkaptam! 😞
Ja és szereztem ma egy új tapasztalatott!
Lehet már vki írta, de nem baj4 😊
Ha egy terhes nõvel itatunk elixírt a köv történik:
Elvetél egybõl és megörekszik annyi nappal, amennyit fiatalodna (3 nap) Én így jártam ma! 😞
De nem gond, becserkéztem a két Simsemnek 1-1 ellenkezõnemû párt, azokért kaptam egy csomó casht (move in miatt) és mostmár van annyi pénzem mint a szemét! 😊 30.000$ Yeah!!!
És vmi. Ha vkinek nagyon sok barát kell és gyorsan, akkor lehetõleg minél nagyobb poszton szerezz egy barátot, akit magatokhoz tudtok kõltöztetni. Én tök véletlenûl kaptam, mivel hogy kellett a csajomnak és fickómnak fiatal pár, és az új csávó hozott 10 barátot, mostmár 12 barátja van a családnak! 😊 Ennyit akartam! 😊 Byez
<#mf1>#mf1><#vigyor2>#vigyor2><#kacsint>#kacsint><#vigyor>#vigyor><#nezze>#nezze><#taps>#taps>
nalam pl. a go out-ra nem szoktak kapni
mit installaltal, es most nem talalsz?