FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Ahogy én láttam mimden esetben a flirt a nagy váltókapcsoló, sajnos az NL-ben előfordult hogy egy egyszerú kávéztatás is "crushed"-re hozta a kapcsolatokat (főciki hogy férfi-férfi kapcsolatban, azóta a valóságban sem merem megkérdezni a haverokat iszunk-e egy kávét?:(((())))!)
    A hűséget nehéz algoritmizálni, sajnos a Maxis meg sem próbálta, áthárította a gamerre, pedig lehetne olyan határfeltételeket szabni amelyek "véletlen" (freewill) eseményeket kizárnának és egy olyan "miért pont én mosogassak"-szerü pofát vaghatna arra is hogy én utasítom a "hűség" megsértésére. A CAS tele van a sim külseje aprólékos kidolgozásának lehetőségével, amig a "belbecs" leirását elintézi a csillagjegy és az aspirációs igazítás meghatározásával pedig pár "potmétert" még rárakhattak volna, ilyeneket hogy hűség (elsődlegesen a nemiségben hiszen másban a sim mindhalálig hű), arrogancia (megpróbál valami kezdeményező megértést vagy helyből pofozkodik, nálam a towniek egy jelentős része ilyen cserébe az én simjeim is szisztemetikusan vernek néhány towniet, mondván "pofozgasd meg szívassad a drága jó..." ), nyíltság (bár nem értek egyet az ön gondolataival de vitassuk meg azért, lásd Voltaire pl. és akkor nincs olyan hogy valaki chat-be rak egy témát a másiknak nem tetszik és elküldi a ...ba, mondjuk ne járjon érte +szocipont de azért tovább lehetne dumálni nem?).......