FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Kodlovag
    Végre feltelepítettem a Universityt meg a Nightlife-ot is.
    Az eltűnős házakból csak azokat sikerült megmentenem, amikben nem lakott senki, mert azokat ki lehetett tenni a binbe, és ott megmaradtak.
    Az egyik lakott házban pedig nagyon érdekes dolog történt. Beléptem bele megnézni, vajon miért tünteti el. Mit látok? Kb 20 kertész vigyázállásban, rendezett kettes sorban áll a ház előtt! Mint valami cserkészcsapat. Kertészkocsi persze egy sem volt. A játék sebessége meg visszaesett diavetítés szintűre. 3 másodpercenként 1 kép. Megpróbáltam elküldeni az összes kertészt. Ez több, mint 5 percig tartott. Mármint amíg a kertészek kidöcögtek a képből. De a framerate ezután sem javult meg teljesen. Gondoltam elmentem, aztán majd visszalépek, hátha akkor megjavul. Miután már 5 peren keresztül mentett és csak nem végzett, kilőttem a programot. Megnéztem a mentés könyvtárat, és a program több, mint 200 karaktert generált a meglévők mellé. Ezek után visszatöltöttem a múlt héten kimentett állást, és többé nem próbáltam megmenteni az eltűnős lakott házakat.
    A lakókat viszont vissza lehet hozni. Egy olyan családnál, amelyikkel jó kapcsolatuk van. Mivel a karakterek továbbra is elérhetők a telefonkönyvön keresztül, az egyiket áthívtam, aztán javasoltam neki, hogy költözzön ide, és hozza rögtön az egész családját is. Rögtön mikor megérkeztek -> Find own place, kiköltözés. Visszacsalom a pénzüket és kárpótlásul beköltözhetnek egy vadiúj garázsos házba. Valószínűleg sokkal egyszerűbb lett volna előre kiköltöztetni őket, de én reménykedtem, hátha most mégi megmarad a házuk.
    Nem baj, jó ez így. Most már megy minden, végre játszhatok.