Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
hja, akkor ugye az sem az eredeti mar

vagy az image melle tetted a minit?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nekem flottul felment

Alcholot hasznalok, es mdf/mds file-okat
es nem mini image-t, mert van hely a gepen

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ha kevesebb mint 50 mega akkor priviben adok egy ftp hozzáférést, ahová felteheted

Mike at home

mondjuk erre gondolsz?

tegél már be egy képet, ide, az sg-s galériádba, hogy nálad ez hogy néz ki!

a videok minõségét és felbontását az opciókban állítani lehet, mint ahogy a fényképekét is
érdemes minél nagyobbra állítani, aztán megnézni az eredményt, és ha géped nem bírja (tehát a felvétel szaggat) akkor a felbontást lejjebb venni, illetve tömörítõ algoritmus nélkül menteni, ha a vinyód bírja az iramot

végül az egészet érdemes divx-be (vagy xvidbe) izlés szerint, áttömöríteni

Devids Pro
szted a telepítéshez is lehet köze azoknak a cuccoknak? (telepítés alatt azt értem mikor rakom fel a patchet)Mert nekem akkor kéri a 4. cd-t. Mondjuk ahhoz lehet köze hogy én a 4. cd-re ráírtam egy könyvtárba a mini-imaget?
Basszus!!! Erre eddig még nem is gondoltam <#szomoru1>.
Sajnos elképzelésem sem nagyon van.De ez így elég gáz,mert ha egy patch nem megy fel,akkor valszeg az expansion sem fog.😞

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

safedisc 2/3

Valahol láttam egy listát,amin fel volt sorolva milyen hackelt cuccokkkal ugrik össze a patch(az elsõ).Lehet,hogy itt.😊Próbáljátok extra szûz gamera feltenni.Nekem egyébként 4 alcohol-clone cd van,és az elsõ ami alc. cloneból lett 4x safedisc 3/2 opcióval plextor íróval kihegesztve akár az eredeti.😊

Megprobáltam. Eredmény: ugyanaz. Vagyis semmi. Elkezdi betölteni a játékot aztán crash. Asszem az imagefile a baj. Ha ugye Neked megy a dolog.
Gondolod, ha mount nélkül telepítem a pachet menni fog? Hát proba cseresznye...
No mindjárt felrakom.Mondjuk én nem mini-imagézek,nekem ki van írva,úgy játszok.Vegyétek ki démonból a képet,és úgy próbáljátok meg.

Pedig nekem rögtön felcsúszott.Az igaz,hogy a mostanit még nem próbáltam.

Én is azt gondoltam, de valamiért nem sikerül. Illetve felrakni felrakom, de aztán mikor inditom a játékot <#gun>:crash !!! Pedig nincs rajta semmi censor pach vagy ilyesmi. Még szerencs, hogy másoltam az eredeti exe-t, mert csak akkor megy ha azt visszarakom. Elég elkeserítõ, mert vannak jó dolgok a javításban ahogy olvastam. Szóval valami trükk, vagy valamit rosszul csinálok?
Devids Pro
Pl én nem tudtam feltenni már az elsõ patchet sõtt ezt sem, mert kérte a 4. cd-t. Betettem neki tovább kérte.. Szal..
Hali Mike at home!
Szeretném a segítségedet kérni videótémában.Sims2-ben csináltam nagyon jó videófelvételeket tömegjelenetekrõl,de nem tudom ,hogyan lehetne ebbõl használható,élvezhetõ lejátszást csinálni.A felvételek a Windows Media Player-ral lejátszva torzak,felismerhetetlenek lettek,hiába állítgattam õket.Sõt olyan picik az emberek-hogy ki se lehet venni õket csak egy massza mozog a képernyõn.Hogy kell csinálni hogy jó legyen és mivel lehet jobb minõségben és nagyobban lejátszani?
A másik meg a fotók jobbak lettek,de homályosak.Azokat Te hogyan csinálod olyan tisztára?Köszi ha válaszolni tudsz.
Sikerült valami Nekedtetszõt letöltened már?Sajnálom,hogy nem sokat segíthettem.De még mindig állom,hogy letöltöm Neked a Downloads könyvtáramat,ha akarod.
Üdv.
Mike at home
nekem lesz sim res-es accom
amilyen bolond vagyok
majd kerhettek akarmit

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Dolgozunk,és várjuk az Egyetemet.😊Ugyanez volt a másik Sims topikban is.Nagy punnyadás,mikor kijött egy expansion rögtön felpezsdült az élet a fórumon.😊Igaz ott is-fõleg a superstarnál-inkább technikai kérdések voltak,nem a játékkkal kapcsolatosak.

Rá lehet akármelyik patchet rakni,mivel klón.

Te jó ég! Milyen kihalt ez a forum! Mi történt Veletek? Mindenkinek lóg a nyelve az ünnepek után? Vagy már uncsi a bancsia?
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e hivatalos javító pachet felrakni mini image file-os demonba mountolt játékra?
Jah...pont azt akartam kérdezni,vki tesztelte-e már..😊

PiszkosFred
(jott ki uj peccs)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Igen,mindenütt azt ígérik.Ha a kiegészítõ teljesen magyar lesz,akkor az alap nem maradhat angol.De ezt a sok elmebeteg ember máshol nem is fogta fel.😊Tehát reménykedjünk,hogy március végén már az onine "megvásárolható" cumó fogja a hungariant tartalmazni.😊

Devids Pro
az magyar nyelvû lesz alapban?
démonigyerek
na?
megy?

IvanovicsTech
Kösz.Remélem mostmár lehet építkezni.

Mercedes CLK 270

TopGun
Koszi a segitseget! megnezem!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

windows xp sp1

Pfff....simán lehülyéztek,mikor meg mertem említeni,hogy a márciusban megjelenõ Egyetem átnyomja magyarra a szövegfiléket,és hogy a SimCityvel foglalkozzanak a Sims2 helyett..😊

Ahogy azt írtam a 11109-ben, a futtatási hiba bug.
Azt pedig nem tudjuk hogy XP-je van-e vagy sem. Lehet hogy Windows 2000. Lehet hogy NT. Ne beszéljük túl.

Mike
van, de nem teljes, az hosszabb

különben is örüljön hogy nem ment a kukába a hsz-e egybõl

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Devids Pro
de van..
www.simmetria.tk (de még nem telejes)
Mike
nincs

hahó
Egy gyors igen vagy nem válaszra lenne szükségem azzal kapcsolatban, hogy van-e a sims2-nek magyarítása?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Mike
többféle admin van az xp-n

igazi admin az, akinek pw-t adsz az xp telepítésekor

õ tud beállítani jogosultságokat, korlátozásokat, az xp-s fiókokben lévõ admin usernek is

démonigyerek
már visszavontam
azzal hogy segítettem

Mike
erre való a ghost

Mike
nem beszélünk csúnyán! <#ejnye1>

Amennyiben csak a dokumentumok mappa Sims 2 almappájának hiánya a baj, akkor nincs semmi gond. Fel kell telepíteni rendszergazdigént a programot, aztán (feltéve, hogy alapértelmezett helyen vannak a Dokumentumok mappák) a
c:\Documents and Settings\<Rendszergazdinév>\EA GAmes\Sims 2 mappát
egy az egyben átmásolni a
c:\Documents and Settings\<kölyök neve>\EA GAmes\Sims 2 mappába (azaz feltehetõleg az EA Games\Sims 2 részt manuálisan meg kell kreálni, vagy onnan kell másolni, szóval érted...).
Amennyiben tehát tényleg csak ez a baj, ez a megoldás. Ha volna valami más probléma is, akkor a c:\Program Files\... stb. könyvtárra, ahova a program telepíti magát, a kölyöknek teljes jogosultságot kell adni. Ha ez sem elég, akkor jó eséllyel olyan registry manipulálást is végez a program, ami korlátozott felhasználóként alapértelmezett módban nem elérhetõ.

Arról már nem is beszélek, hogy ezek a programok hivatalosan egy gépre, egy felhasználónak telepíthetõ. Szóval lehet, hogy a HKEY_CURRENT_USER registry kulcs alá ír dolgokat (sõt ez majdnem biztos), azt meg más fiók alól lesheted. Na, lehet trükközni. Legrosszabb esetben legyen a kölyök kiemelt felhasználó.

Ah. A google segít.

http://www.thesimszone.co.uk/knowledge/index.php?ID=2351

A játék csak admin jogokkal hajlandó futni. Ez egy bug. A patch kijavította azt írják. Tedd fel.

Hm, hát csak nem kell neki admin hozzáférés más mappához mint a játék... Azért írtam, hogy semlgese mappába kell megpróbálni telepíteni, nem a program files-ba. Ha aztán mondjuk a C:\sims2-bõl se megy, amire ugyebár alapból mindenkinek minden joga van, akkor lövésem sincs...
Milyen oprendszer ez? Azt nem mondtad... XP Prof?

Devids Pro
SimPe nevû progi kell hozzá (0.12 és fölötte)! Ezt elérheted ezen az oldalon. Tutorialt a szinezéshez itt találsz angol nyelven!
Köszike a tanácsot, este meg is próbálom, de egyébként ha csinálok egy új felhasználót install után admin jogokkal, vagy adok a réginek admin jogot akkor is fut, de a korlátozott fiókban nem. Azt is próbáltam, hogy a korlátozott fiókban telepítettem a cuccost, elindul, amíg ki nem jelentkezek. ujraindítás vagy csak egyszerû kijelentkezésnél ismételt a probléma. De valahol ott lesz a bibi, amit mondtál, hogy korlátozott fiókkal nem fér hozzá egyes (talán rejtett) mappákhoz.

Mégegyszer köcce!

Semmiféle nevelési célzat nincs a korlátozott fiókban, csak a magam idejét próbálom meg megspórolni, hogy nem kell hetente 2* javítgatni az "egyszercsak" a "véletlenül", és a "nem én voltam" kategóriát. <#email>

Érdekes, hogy mióta korlátoztam, nincs gond a géppel. Utoljára az tette be a kaput, hogy az alig 2 napja rendberakott gépen egy directx alkalmazás miatt format C: -ot kellet végrehajtanom....

démonigyerek
töröld le a játékot teljesen
ha megvan
akkor rakd fel újra a játékot de ne krekkeld!!!erre ügyelj hogy ne krekkeld!
na le kell tölteni a daemon toolst és a sims2 mini imaget.
megnyitod daemon toolsba a mini imaget és már megyis a játék!
és krekkelni sem kellett

démonigyerek
na jó segítek

IvanovicsTech
Kösz bazki!

Mercedes CLK 270

démonigyerek
jajj
te kis fasz
ne légy ien béna
bemész itt a faq-ba azt ott levan írva hogy kell

IvanovicsTech
Lenne egy ojan problémám hogy még mindig nem tudok építkezni!nem tudnátok valami tuti kreket amivel biztos tudok építkezni?És hogy honan lehet letölteni az is kelene.

Mercedes CLK 270