32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Majd megnézem,de biztos nagyon sok,mert asszem pezsikádon,pénznyomón,feltöltőn és a bájcserélőn kívül semmit nem vettem belőle.Most új karit csinálok,hogy elvégezze az egyetemet,és 6 vágya legyen.:)
  • Mike
    nekme épp a minap járt le az accom, de most nem akarok erre költeni, talán majd jövőre, vagy karácsony környékén
    de van egy csomó cuccom, ha kell, azokat megnézegetheted
  • Mike
    jaj, és is egy ilyen hapival nyomulok
    nuku meló, néha odaköltözik egy egy csaj, azok hoznak 20k-t, meg ott a pénzfa
    mostanában kipróbáltam a porszívót az általánosan utált npc-ken (pl. azon a szőke hapin aki mindig átrohan üvöltözni, ha nappal távcsövezel)
    mennyi aspi pontja van? (az eddig felhazsnáltakat is számold bele)
    az enyém lassan 40 napos és olyan 260 ezer pont körül jár
  • Kodlovag
    Ez a simresources tényleg jó hely. Lenne. Csak sajnos előfizetős. Végigböngészem az ingyenes oldalakat is. Majd csak találok valahol.
  • Coolfire
    eh-eh..:)
    32
    nagyon kevés
    most egy jó inni..:)
    újra elromlik a gép,és nem tudok simsezni+F.E.A.R és a Q4..:)
    egészségügy..
    :))ja ez nekem is tetszik,mikor írja a kisablakban,hogy ennyi meg annyi skill pont,szeret főzni etc...viszont a csillagjegyet sosem tudom megálapítani abból a maszatból.Feszt nyomatom az álomrandikat,az autósskufirc meg a csúcs.Jó ez a kicsapongó életmód,csak többet vagyok a belvárosban mint otthon.
  • Kodlovag
    Végre feltelepítettem a Universityt meg a Nightlife-ot is.
    Az eltűnős házakból csak azokat sikerült megmentenem, amikben nem lakott senki, mert azokat ki lehetett tenni a binbe, és ott megmaradtak.
    Az egyik lakott házban pedig nagyon érdekes dolog történt. Beléptem bele megnézni, vajon miért tünteti el. Mit látok? Kb 20 kertész vigyázállásban, rendezett kettes sorban áll a ház előtt! Mint valami cserkészcsapat. Kertészkocsi persze egy sem volt. A játék sebessége meg visszaesett diavetítés szintűre. 3 másodpercenként 1 kép. Megpróbáltam elküldeni az összes kertészt. Ez több, mint 5 percig tartott. Mármint amíg a kertészek kidöcögtek a képből. De a framerate ezután sem javult meg teljesen. Gondoltam elmentem, aztán majd visszalépek, hátha akkor megjavul. Miután már 5 peren keresztül mentett és csak nem végzett, kilőttem a programot. Megnéztem a mentés könyvtárat, és a program több, mint 200 karaktert generált a meglévők mellé. Ezek után visszatöltöttem a múlt héten kimentett állást, és többé nem próbáltam megmenteni az eltűnős lakott házakat.
    A lakókat viszont vissza lehet hozni. Egy olyan családnál, amelyikkel jó kapcsolatuk van. Mivel a karakterek továbbra is elérhetők a telefonkönyvön keresztül, az egyiket áthívtam, aztán javasoltam neki, hogy költözzön ide, és hozza rögtön az egész családját is. Rögtön mikor megérkeztek -> Find own place, kiköltözés. Visszacsalom a pénzüket és kárpótlásul beköltözhetnek egy vadiúj garázsos házba. Valószínűleg sokkal egyszerűbb lett volna előre kiköltöztetni őket, de én reménykedtem, hátha most mégi megmarad a házuk.
    Nem baj, jó ez így. Most már megy minden, végre játszhatok.
  • Mike
    Hány éves vagy?
    Mennyi pénzed van?
    Mit szeretnél?
    Mitől félsz?
    Miben vagy jártas?
  • Coolfire
    A kis nyalis..:)Engem kérdezz,ugyanis általában én írom a FAQ.-t Sipőcz kollegával.Aprópopó kollega,vár(juk)om magvas észrevételeidet a kiegészítőkkel kapcsolatban,tudod mint anno az alapjátéknál.:)Egyébként nagyon ql az Éjszakák.Most már kérdezhettek is akár.:))))
  • Gibor
    Nem azt kéri, Hanem a sima alap Sims2 CD4-et.
  • urbijoe
    a 2. cd instsllálása végén kéri a sims2 dvd-t
    ha már bentvan a 2.cd akkor mért kérné mégegyszer
  • Mike
    mert crackelted, fix
  • skeagen
    Nem tudok a sims 2 -ben építkezni pedig rámentem a z ikonjára meg minden......
  • Sipocz
    A helyzet általában az, hogy ha nálam egy átlagos (3-4 fős) simcsaládnál nincsenek vendégek minima 3-an,4-en akkor már kifejezetten kihalltnak tűnik a környék. Namost 6-8 éhes sim esetében nem létezik az a varia hogy egyszerre csak egy fazon zabáljon. A másik dolog, hogy aranyosak amikor együtt esznek-isznak és szocializálódnak csak ilyen 2 órányi sikták azok soknak tünnek. Gyakorlatból tudom, mert az én valós családom is nagy, de a leghosszabb vasárnapi ebéd sem több mint 1 valós óra. El tudnék olyasmit is képzelni, hogy az island counterek melletti zaba az egy pergőbb, McDo.-szerü ugyanakkor a szépenterített nyugis vacsiasztalos meg "üssekőráérünk" jelleggel bír. A downtown meg nem mindig megoldás, ráadásul a családi telkeket én spec. jobb szeretem használni; nem is szólva arról hogy 6 sim downtown-kocsmai ellátásának árából a simcsalád odahaza 3-4 napig dőzsőlhet:))!
  • Mike
    ne hackeljél, hanem szervezd úgy, hogy ne egyenek együtt
    igen, rengeteget bírnak beszélni
    járj enni downtownba
  • Mike
    Áldassék a neve windkeepernek!
    (üvegablakok, simresources)

egyébként mint irtam, tényleg nagy, vagy hangyákkal játszol, vagy scrollozni kell állandóan
    de a központi helyen lévő medence sok helyet foglal, meg a ménkünagy garázs se kicsi
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs!
    Az NL telepítése óta nálam jelentősen megváltozott a simek társaságban elköltött étkezéseinek lefolyása és időtartama, roppant zavaró a kb. 1.5-2 órányi molyolás és minél nagyobb a társaság annál hosszabra nyúlik a "rétes". Nincs valami hack arra hogy a simek ne pofázzanak (legalább is nem ennyit) hanem burkoljanak osztjóvan?
  • Ibron
    Öh..jól írtam Mike,nem?
  • Ibron
    Felfogja tenni,ha megnyitod a futtatásba a regeditet és emgkeresed azt a kódot,amit a FAQ is ír...ott módosítsd arra a kódra,ami írva van és voálá...fent van na University,nem kéri a patchet a végén.
  • Kodlovag
    Egyebkent klassz a haz, amit epitettel. De nem nagy egy kicsit? Ekkora ter egyik vegebol atmenni egy simmel a masik vegebe mar kozel 1 perc. Az az uvegfal a medence oldalan viszont tenyleg tetszik. Mindig is ezt hianyoltam. A nightlife-fal jott, vagy egyeb kiegeszito?
  • Kodlovag
    Ez az aging -off. Lehet, hogy nalam is errol van szo. Remlik, hogy reges regen, meg mielott rajottem volna, hogy az aspi pontokbol vehetek a simeknek eletvizet, hasznaltam aging off cheatet. Lehet, hogy bekapcsolva maradt. Ezt meg fogom nezni. De ez meg mindig nem magyarazza meg, hogy a sosem lakott hazak miert tuntek el.
  • Creator
    Nem a sims2 cd/dvd-t kéri, hanem a nightlife 2.cd-t, és ha befejezte a telepitést és ellenőrzi a frissitést, kiirja a spanyol szöveget akkor ugyanazt kell csinálni mint az egyetemnél /US régio átirása a regisztribe/.
  • Mike at home
    mi a hibajelenseg?
  • Angyalka
    Hy! Feltettem egy másik drivert azzal már látszott a képük a sim-eknek, de a universityt, nem engedi feltenni!!Mi lehet a gond??? Vki segítsen!!
  • Prézli
    Kösz!
  • Rain1
    Ez a Éjszakák c. kiegészítő egyik újdonsága.
  • Prézli
    Előre elnézést a hülye kérdésért!!!!

De a verdát honnan szedted a garázsajtóval...stb?????

Mégegyszer elnézést a hülye kérdésért!!!!
  • urbijoe
    fel akarom rakni a sims 2 nightlife-ot és a telepités végén azt irja rakjam be a sims 2 dvd-t
    de nekem 4 cd-s verzio van és igy nem fejezi be a nightlife telepitést
    tud valaki megoldást?
  • Angyalka
    Kössz
  • rage at work
    Próbáld meg a mentés mappát letörölni úgy, ahogy van
    A Sims ezek után újragenerálja, s ha szerencséd van, a hiba megszűnik

Ha nem, akkor a hangkártyád hardware-es gyorsítását vedd basicre
    Ha ez sem segít, tedd fel a legújabb videokártya drivert ,
    és a legújabb DX9.0c -t (Augusztusi javítás a legújabb)
    Ha még mindig nem segít, meg kell nézni, milyen codecek (főleg codec-packok)
    vannak a rendszeredben.
  • Mike
    hát én nemtok neked mit mondani, talán majd a többiek
  • ÁjjLe BoBBi
    igen csak a sima sims 2 megy. miután felrakom az éjszakákat már gond van. :@
  • Mike
    letölheted amit letölthetsz a hivatalos oldalról
  • Mike
    nálad nem működik, ennyi
    előfordul
    esetleg próbálkozz driver cserével, vagy Win98SE-vel, hátha
  • Mike
    hűha most nézem, hogy simPE-vel milyen egszerű átszinezni vmit

http://ambertation.de/simpeforum/viewtopic.php?t=1045

nem lesz több elütő szinü mosogatógép
  • kene84
    A kérdésem az lenne,hogy van esetleg lehetőség arra,hogy valahogy kiszedjem a Sims 2 zenéit?

Előre is köszi!
    Szevasztok
  • ÁjjLe BoBBi
    hali!
    átolvastam a FAQ-t és nem találtam gyógyírt a problémámra. vagy lehet hogy elkerülte a figyelmem, ez esetben sry a kérdés miatt.
    szóval feltettem a sima sims2 magyar változatát, majd a sims 2 éjszakákat és mikor elindítom az intro után felugrik egy hibaüzenet melyben az áll hogy "Az alkalmazás hibát észlelt ezért most leáll."
    ilyenkor mivan ? :\
  • Mike
    köszi, szokás szerint csak otthon tzudom majd megnézni :)
    meg fogom próbálni
  • Sipocz
    Sajnos nem tudom a választ, nekem a főiskolás népnek van egy pici kéglije most abban éldegélnek. Csak találgatom: a menüben a beállítások között esetleg a szomszéd telkét is mutogató kapcsolót off-ra?
  • Mike
    tegnap beléptem az egyetem terülteén az egyik koleszba, és meglepődve tapasztaltam, hogy most már nem rejti el az npc-k szobáit.
    Ez így normális?
    Mert ha igen, nem örülök, mert nálam nagy koleszok vannak, 1-2 saját simmel az akadozás elkerülése végett, na most ha meg minden látszik, akkor majd nézegethetem a sildeshow-t
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Az IDŐ-t nem lehet a Sims-ben megállítani, az egész játék ezen alapszik, a szimuláción ami az időben zajlik, az egyes szimulátorok leirófüggvényeiben a legfontosabb bemeneti paraméter az idő. Az aging off csupán az egyes szimulátorok (ugye maguk a simek) "életkor függvényét" kapcsolja ki ami így folyamatosan az utolsó valós értékre áll be (oldaleffektként meg még leállít bizonyos egyéb leirókat is, pl. a terhes anyák mindörökké várandósak maradnak:)). Az Univ. kieg. még ezen a időmúláson is csavart egyet, hiszen a "szemeszter ciklusok" független időleirót kaptak, amit kizárólag az NL downtown helyszinein lehet megállítani (magam is szoktam választani, hogy szemeszterenként egyszer az "ifjuság" elballag "regenerálódni" a downtownba, viszont itt semmi egyéb Univ.-os jelenség nincs meg (pl. skillpont nem szerezhető úgy mint az egyetemvárosban).