FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Kodlovag
    Hello mindenki!

Kb fél év kihagyás után tértem vissza a simshez, mivel a Nightlife igen ígéretesnek tűnt. Tegnap végre meg is lett, és mivel eddig Universitym sem volt, így az is. Gondoltam, menjünk csak sorban, először jöjjön a Univ. Gondosan csináltam is egy biztonsági mentést a faluról (mit lehet tudni, az ördög sosem alszik). Ezután feltelepítettem az Egyetemet. Az első meglepetés akkor ért, amikor betöltöttem a falut, amit már a kezdetek óta játszok. 5 ház szőrén-szálán eltűnt, még egy üres lot sem maradt a helyükön! Kettő közülük nem nagy veszteség, de másik kettőben simcsalád is lakott! Aktuálisan játszott simemhez betérve pedig azt vettem észre, hogy a telefonkönyvében továbbra is megvannak a hiányzó simek, fel is lehet őket hívni, stb... Összehasonlítottam a játék fájljait a mentés fájljaival, megvan minden épület és minden karakter, a játékból a lakásaik viszont mégsem elérhetők! Tapasztalt már valaki hasonlót? Ha igen, meg tudta oldani?
    Én megpróbáltam visszamásolni a mentett fájlokat, hátha csak egyszeri konvertálási hiba, de újra eltűntek ugyanazok a házak.
    Egyébként sem tett rám nagy hatást ez a kiegészítő. Az új munkák tetszenek, az építkezési lehetőségekhez és a berendezési tárgyakhoz viszont szinte semmi használhatót nem adott hozzá. Öt év egyetem + 3 év PhD után meg éppen nincs túl sok kedvem egyetemet játszani. Végül töröltem a Universityt. Mindezzel együtt is nagyon szívesen fönt hagynám, csak ne tűnnének el a házak.

Feltételezem, ha most a Nightlife-ot feltelepítem, akkor a Universityt már nem telepíthetem rá? Úgyhogy fogok még próbálkozni, de szívesen vennék minden ötletet/segítséget.