Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
Tudok keresni!Ismerem a google-t, csak mit keressek? ez a kerdes? Te tudod?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike
www.google.co.hu

meg kéne tanulni keresni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

TopGun
Es van valami kozelebbi info, hogy le lehet-e tolteni valahonnan? Mert olyan set-eket lattam, hogy csak neztem! 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

EqUiNoX
Azt hiszem igen.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

TopGun
Hi! Lehet, hogy letezik mar olyan program, amivel at lehet alakitani es szinezni a targyakat?

Duddits
Hát a FAQ_ba.

démonigyerek
meik oldalon?

Duddits
Ahol vannak a hírek meg stb. ott rögtön fölötte. Amikor viszed a kurzort átfog váltani.

démonigyerek
hol????

Ha valakit érdekel még több cucc az szóljon! Padlók, falak, tárgyak, ruhák minden mennyiségben.<#merges2><#nevetes2>
Duddits
Már gondolkoztam ,hogy írjak ,hogy hol vannak a tárgyak, stb... de aztán csak megtaláltam.

Duddits
Nekem semmi képet nem add be.

Tom3
jah a tárgyakkal kapcsolatosan 2ágy képe nem megjenithetõ
Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Nálam totál õrület van a partik szervezésénél, kb. fej-irás alapon dönti el a progi hogy szervezhet-é a sim partit vagy sem. Mi a veszett nyû lehet vele? Patch fent, összesen 2 modot használok, az egyik a alien abduction-t szedi le a teleszkópról, a másik a cloud watch/stargaze eseményt teszi biztonságossá (nem hullanak a cuccok a menyekbõl). A parti tök mindegy miféle (birthday,wedding,house) teljesen véletlen sikerül megrendezni vagy nem😞(((!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Tom3
faq oldalnál a tárgyak rész nagyon király!<#nyes>
Duddits
A Simsbe nyomd be ezt! <#nyes>

Sziasztok. Nekem a CTRL+SHIFT+C billentyûk lenyomása után az internetre kapcsolódik a gépem és a képernyõ tetején semmiféle ablak nem jelenik meg, amibe a kódokat be lehet írni. Mit csináljak?

Duddits
beraktam egy csomó cuccot de nem találom a játékba. Az AlienWare-s gépet is föltelepítettem az sincs benne. Csak néhány falfesték, meg padlózat.

Devids Pro
ms frontpage, notepad
démonigyerek
ezt az oldalt mien progival csinálták?
érdekelne 😛

démonigyerek
az jóh

Duddits
I. negyedév

Duddits
aha. Oké.

démonigyerek
csá all
az university vagy nemtom mi a neve mikor jelenik meg??

Devids Pro
a dokumentumok/ea games/the sims2/downloads könyvtárba pakold a cuccokat! a .Sims2Package fájlokra meg egyszerûen klickelj 2-t!
Duddits
Na most visszaszereztem haveról a játékot. Megy tökéletesen de vágyok az új cuccokra. Csináltam egy Download, beleraktam sok cuccot, meg ruhát meg minden félét de nincs benne. Most valahogy odakerült a The Sims 2 dokumentumai közé Downloads könyvtár és tett bele valamit. De amit belerakot az sincs a játékba. Mit kell tennem??

Mike at home
valodi admin jogokkal sokminden beallithato, ez ugye nem ugyanaz, mint amit az XP a fiokoknal rendszergazdanak hiv

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Szerintem jobb ez így. Elsõsorban a rendszerbeállításokról lehet szó. Egy hozzánemértõ könnyen elállít valamit teljesen jószándékúan, csak azért, mert kiváncsi, és utána általában nem tudja megmondani mit csinált, "egyszercsak ez lett"
Sok felnõttnek se kéne rendszergazda jog 😊

A játék felpakol egy csomó dolgot a dokumentumok könyvtárba. Ugyan nem néztem a dolgok mélyére, de ha rendszergazda account alól telepíted, akkor a rendszergazda dokumentumaiba pakolja a dolgait. Aztán ha bejelentkezel másvalakivel, akkor lehet hogy nem találja ezeket. Persze azért inteligens programnak mennie kell más felhasználóval is. A következõt próbáld meg:
- adj a kölyök felhasználó fiókjának rendszergazda jogot, és próbáld meg elindítani a játékot.
Ha megy, akkor csak valamilyen jogosultság probléma lehet... Program files könyvtárban van? ha igen, telepítsd valami semleges helyre, ne rendszerkönyvtárba.
Ha így sem megy, akkor tényleg a dokumentumokban lévõ cucc hiányzik, ilyenkor válts vissza rendszergazdira, szedd le a játékot, menj vissza a kölyök fiókjába (aki épp rendszergazda), tedd fel a játékot, nézd meg hogy megy-e.
Ha megy, vedd el a rendszergazda jogát, és nézd meg hogy megy-e így is. Ha nem, egyelõre nincs több ötletem, lássuk az eredményeket.

Madár

Mike at home
1. a kolok hany eves?
2. ha adminisztratorkent meghatarozod mihez ferhet hozza es mihez nem, akkor nem kell korlatozott user
3. bocs, de olyat nem lehet, hogy megbeszeled vele, mit tehet a gepen is mit nem? (tudom semmi kozom a nevelesi modszereidhez, sry)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sziasztok!

Egy olyan kérdésben kéne a segítségetek, hogy a kölyök gépe korlátozott fiókkal van ellátva, nehogy trükközni tudjon. Viszont akkor a progi elindításánál a következõ a hibaüzi: "Unspecified error". Rendszergazda fiókban simán fut.

Valami jó ötlet?

Mike at home
en tudnek webdesignban, csak hat a sajat oldalamhoz sem jutok hozza (vagy idohiany, vagy rettento lusta vagyok)

Riana
Azonfelül ha vkinek van hosszú fiu haja (nem rasztás) akkor pls jutassa el hozzám mert sehol sem találok

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Riana
Katinagyi nekem isvan pár kép ami kéneonnan hogy tudom elküldeni neked hogy lásd hátha neked megvan?

Itt van a bútorátszinezés:
http://forums.modthesims2.com/showthread.php?t=32696

Ha vki rájön akkor szóljon én követtem mégse lett jó.

Azonfelül aki tud webdesignban segitenipls keressen meg.)

[email protected]

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Devids Pro
sehogy, nem kell crackelni..
amúgymeg leggyakrabban elõforduló kérdések..
hi, hogyan kell megcrekkelni? demaon ttls-al telepytettem
Devids Pro
HA valakinek kell valami a hivatalos oldalról az szóljon és felteszem! Végre van hozzáférésem! (ismét)
Mike at home
koszi

Mike at home
ugyan preview-ben latod a kepet, de a de a programban a vonalkazott feher kockaba mar nem teszi fel a texturat?

mert akkor a megoldas az acdsee
konvertald at a bmp-ket bmp-ke

ha mas a hiba akkor mond el reszletesebben

Hello mindekinek.Én egyszerüen nem tudok falat csinálni.tudom hogyan kell de nem csinálja meg a falat.Tudna valaki segíteni pls.Elõre is köszi.
Hát ezek nem annyira ismerõsek,de a mai legfrissebb kínálatban a Resource-n van igen sok hasonló ruha és fej is,van vagy 80-100 db friss mai.Megnézted a sims2sisters-et?Ja és legalább 100 új object is van.
Mike at home

Mike at home
ja es a linket meg koszonom, megnezem

Mike at home
ha megtartottad a letoltott zip fileokat, akkor azon latszanak a szamok
ha rakattintasz a kepekre, akkor meg benne van a kep neveben

hm latom nem tartottad meg a zip fileokat 😊

regisztraltam ingyenesen, igen, de egy csomo minden nem erheto igy el

felteszem a kepeket a az sg-s galeriamba, hatha vmelyik ismeros

holnap adok egy ftp hozzaferest, ahova feltolthetsz

Egyébként most töltöttem le pár cuccot és rájöttem,honnan a számok.De ezek a számok csak akkor jönnek elõ,ha már letöltés alatt van a cucc,ergo ha Te ismered a számokat,akkor már le is töltötted azokat.Jól gondolom vagy nem?Vagy most mi van?
http://sims2sisters.sme.sk/
Ezen az oldalon minden free.És minden nap van friss ruha,haj,tapéta stb.
Ezeket a számokat honnan vetted?Akárhogy néztem számozást nem láttam,csak oldal szerint tudnád megmondani és hogy hányadik az oldalon.Egyébként megpróbáltál regisztrálni?Úgyis nagyon sok mindent letölthetsz,az objektumokat pl.mindet.Ha úgy egyszerübb esetleg a downloads könyvtáramból átküldhetem a letöltött ruháimat,hajakat,csak még azt nem tudom milyen formában,mert e-mailban 3Mb-nál nem megy át több,talán annyi sem.Adj ötletet.A zip fájlokat sajnos letörlöm mindig,ha már betettem a játékba,de ezután megtartom,hátha ilyenre felhasználható még.
Mike at home
hirtelenjeben:

clothing:
10079
11349
11350
11444
11625
11632
12257
12270
12271
12491
13336
13681
1416

hair:
2613
2640
2746
2747
2748
2749

koszi szepen

sziasztok
segítesetek! elfelejtettem hova kell paklni a tárgyakat. Régen játszottam már az 1-el. 😊)) Hogyan is kell pakolni? mert egy csomó jó tárgyat raktatok fel. És nem tudtok még olyan oldalt ahonnan lehet tárgyakat leszedni? Elõre is köszi

Mike at home
ez ilyen

Mike at home
koszi, korbenezek
es irok egy listat