Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Mizujs?
Nálam totál õrület van a partik szervezésénél, kb. fej-irás alapon dönti el a progi hogy szervezhet-é a sim partit vagy sem. Mi a veszett nyû lehet vele? Patch fent, összesen 2 modot használok, az egyik a alien abduction-t szedi le a teleszkópról, a másik a cloud watch/stargaze eseményt teszi biztonságossá (nem hullanak a cuccok a menyekbõl). A parti tök mindegy miféle (birthday,wedding,house) teljesen véletlen sikerül megrendezni vagy nem😞(((!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
érdekelne 😛
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Sok felnõttnek se kéne rendszergazda jog 😊
- adj a kölyök felhasználó fiókjának rendszergazda jogot, és próbáld meg elindítani a játékot.
Ha megy, akkor csak valamilyen jogosultság probléma lehet... Program files könyvtárban van? ha igen, telepítsd valami semleges helyre, ne rendszerkönyvtárba.
Ha így sem megy, akkor tényleg a dokumentumokban lévõ cucc hiányzik, ilyenkor válts vissza rendszergazdira, szedd le a játékot, menj vissza a kölyök fiókjába (aki épp rendszergazda), tedd fel a játékot, nézd meg hogy megy-e.
Ha megy, vedd el a rendszergazda jogát, és nézd meg hogy megy-e így is. Ha nem, egyelõre nincs több ötletem, lássuk az eredményeket.
Madár
2. ha adminisztratorkent meghatarozod mihez ferhet hozza es mihez nem, akkor nem kell korlatozott user
3. bocs, de olyat nem lehet, hogy megbeszeled vele, mit tehet a gepen is mit nem? (tudom semmi kozom a nevelesi modszereidhez, sry)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egy olyan kérdésben kéne a segítségetek, hogy a kölyök gépe korlátozott fiókkal van ellátva, nehogy trükközni tudjon. Viszont akkor a progi elindításánál a következõ a hibaüzi: "Unspecified error". Rendszergazda fiókban simán fut.
Valami jó ötlet?
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
Itt van a bútorátszinezés:
http://forums.modthesims2.com/showthread.php?t=32696
Ha vki rájön akkor szóljon én követtem mégse lett jó.
Azonfelül aki tud webdesignban segitenipls keressen meg.)
[email protected]
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
mert akkor a megoldas az acdsee
konvertald at a bmp-ket bmp-ke
ha mas a hiba akkor mond el reszletesebben
ha rakattintasz a kepekre, akkor meg benne van a kep neveben
hm latom nem tartottad meg a zip fileokat 😊
regisztraltam ingyenesen, igen, de egy csomo minden nem erheto igy el
felteszem a kepeket a az sg-s galeriamba, hatha vmelyik ismeros
holnap adok egy ftp hozzaferest, ahova feltolthetsz
http://sims2sisters.sme.sk/
Ezen az oldalon minden free.És minden nap van friss ruha,haj,tapéta stb.
clothing:
10079
11349
11350
11444
11625
11632
12257
12270
12271
12491
13336
13681
1416
hair:
2613
2640
2746
2747
2748
2749
koszi szepen
segítesetek! elfelejtettem hova kell paklni a tárgyakat. Régen játszottam már az 1-el. 😊)) Hogyan is kell pakolni? mert egy csomó jó tárgyat raktatok fel. És nem tudtok még olyan oldalt ahonnan lehet tárgyakat leszedni? Elõre is köszi