FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Garázs ügyekben itt van pár ötlet, ezeket már megcsináltam és müxik:
    http://thesims2.ea.com/exchange/story_detail.php?asset_id=53552&searchPage=exch&search=1&asset_type=story&key=nightlife&order=UPDATE_DATE+desc&nrows=5&storyCat=&locality=&country=&view=new
    (elnézést a cím méretéért:))). Továbbá a modthesims2-őn a letölthető lot-ok között van pincegarázsos és igazándiból ez érdekelne (már nem a lot hanem a technika!). Addig már megvan a kutatás hogy a pince (amibe persze az autótároló toldalék kényelmesen beférne) a garázsajtó és a behajtóból kialakított rézsü összeér; most jönne ugye a tárolótoldalék behelyezése a letúrt pincébe amit viszont kizárólag a normál talajszintre hajlandó elhelyezni. Tehát valahogy a pincebelső és a toldalék szinkron sülyesztését kellene előadni csak ez nem jön össze nekem:)))!
    Egyébként a Maxis eredeti ötlettárában ezek a próbálkozások teljesen hiányoznak ugyanis az animáció meg a blueprintek teljesen inkompatibilisek; a talajszintre helyezett garázs belső tere nem látszik az illesztett alapra épített ház belsejéből és az elinduló autóból is csak a "semmiben ücsörgő" simek látszanak és kb. a behajtó és az utca frontján "anyagiasul" a jármű. Valóban az új telekméretek a hoszú utcafrontokkal már támogatják a járműhöz szükséges építési "ojektumok" elhelyezését(jobbra is meg balra is), ezzel csupán az a baj, hogy a faluképet picit "lerontják", ez azért nem annyi nagy katasztrófa de mindenképpen keletkezhetnek túlzsufi utcafrontok és "nagy pusztaságok" az ellentétes oldalakon. Én magam és a család "simsogós" tagjai végsősoron teljesen átépíttjük a falut, 2004 szeptemberében épült "ősi városrészek" tünnek el és modernizálódnak (na ennyit a vilagörökség tárgykörbe:))!