Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miert van ,hogy nem telik az ido a community lot-ban?
Ha visszamegyek haza akkor ugyanannyi az ido mint amikor elmentem.
Mit szeretnél letölteni?Én rengeteg mindent letöltöttem onnan már az elejétõl fogva,olyanokat is amik most fizetõsek.Én csak regisztrált vagyok.De ha tudok segíteni,akkor szívesen.
Mike
nincs vkinek fizetõs simsresources hozzáférése? kéne nekem onnan pár dolog, és beszállnék a havi költésgbe, hogy letõlthessek onnan

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Azt zárolni tudod, azaz nem fog lecserélõdni míg le nem veszed róla a lakatot vagy be nem következik.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

EqUiNoX
Ezt nem értem, errõl talán egy képet kellene, vagy pontosítani a kérdést, mert a játék tele van "rakat ikonnal" ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

EqUiNoX
A kezelõfelületen van pár ikon, amellyel a falak "láthatóságát" tudod szabályozni - csak alapjai látszanak, csak a szembefalak látszanak, mindegyik látszik. Ha törölni akarod, akkor építés módban nyomd le a ctrl-t is majd kattints az adott szakaszra - mintha építenél, csak ctrl-al most törli.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Meg meg nem tudom ,hogy mit jelent ha a vagyak/felelmek-nel rakattintok es egy lakat ikon jelenik meg.

segitsetek legyszives
Csak mindig az utolso kilepes elotti mentest lehet visszatolteni?
Nem lehet tobb mentesem?
helÓ! belsõ falakat hogy lehet megszûntetni???
Fenrir
valaki fel tudta tenni a peccset eredeti játékra?

A halál csupán a kezdet...

TopGun
Szia! engem erdekelnenek a cuccok! hol lehet hozzajuk jutni?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

hello!
Valaki tudna arra választ adni, hogy miért van az, hogy telepítés közben minden ok, aztán mikor el akarom indítani a játékot, akkor újraindul a számítógép? help!
Azzal nem játszottam...

Mike at home
szobanak

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
igy mukodott a sims1-ben is

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ha valaki szeretne padlókat és falakat, nekem van jó pár letöltve és készítve.
Ah, rájöttem
Ctrl nyomvatarttal lehet bontani... ba***ák meg, a tutorialba azért berakhatták volna ezt az apróságot...

Köszönöm, ezt nem próbáltam...

És akkor a következõ kérdésem:
- ugyan falat nem próbáltam még bontani, de azt lehet? Vagy csak ugyanezzel a módszerrel?

- az environment tulajdonság hogyan változik? arra gondolok, hogy mire vonatkozik? minden szobának van külön environmentje, vagy minden szintnek, vagy hogy a fenébe van ez? lent a földszinten egybe van az étkezõ/konyha/elõszoba nagyjából, legalábbis én nem tudnám megmondani hol kezdõdik az egyik és hol végzõdik a másik... akkor az egy? meg akkor gondolom másik a fürdõszoba, meg az emelet, meg a terasz...

Faterx
A teraszt kell lebontanod...
Sziasztok!

A következõben kérnék segítséget: egy háznak szeretném a teraszát kibõvíteni, lehetõleg úgy, hogy egy helység legyen a régivel. Ez a felsõ szinten van, egyébként pleasantville 11000-es háza. Az alsó szintet megépítettem, megcsináltam a tetején a burkolást. Az emeleten az új teraszrészt körbe tudom keríteni kerítéssel, mint a régin van, és így egészen egyformák lesznek egymás mellett, de a kettõt elválasztó kerítést sehogysem tudom elbontani. A legtöbb amit tudok csinálni, hogy beteszek egy kis kertkaput hogy legyen átjárás, de az meg ménkü ronda...

- lehet kerítést bontani valahogy?
- van valami más módszer a bõvítésre?

köszi!

Mike at home
rendben, de hol van a leriras errol?

GyaxyBoy
köszi
Riana
az hogy butort szinezz át 95pontot kell követni de olyan bonyolult hogy én elakadtam.Esetleg vkinek sikerült?

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Mike at home
felso rovuidtavu kapcsolat
also, a hozsszutavu

baratkozashoz legjobb a beszelgetes
vagy a kanapen ulve, vagy sakk kozben
de egyik simem szerzett mar maganak telefonon keresztul is 100/100-as baratot ugy, hogy sohasem talalkoztak

GyaxyBoy
Sziasztok!
Van egy kis gondom! 2fõs családommal barátokat akarok szerezni! Elõszõr sikerûlt 2õt szerezni, de utána már mindenki csak szerelmes az 1ik be! A másikkal meg nem akar barátkozni!
A kérdés!
Hogyan lehet legegyszerûbben barátot szerezni a családnak?
Mit jelent a barátok képei alat a két csík?
A felsõ csík az gondolom a barátkozási szint! De az alsó?
És mennyinek kell lenni a számnak hogy barátlegyen?

Köszönöm
Mike at home
koltoztesd at a csaladot, a hazat meg bonmtsd le

Mike at home
nem kell osszehazasodni, szal igen

Mike at home
minek alapjan desingnolod a targyakat?
van errol vhiol vmi leiras, meg szoftver is hozza?

Faterx
Franciával indul, utána választhatsz nyelvet, lehet hogy Te nem választottál, akkor reinstall
Zola NFK
Hali!

Segítsetek már nekem, az elõbb asszonypajtás nyomta a sims2-t (cds +mûködõ money crack), aztán egy mozdulatba belefagyott a sime.
az utolsó cselekvés képe van áthúzva pirossal, és semmire sem reagál.
játék újraindítása sem segített.
egyszer már volt hasonló (az asszem másik crack volt), akkor egy rendõrautó ragadt be az utcába.

Értelemszerûen nem akarná hagyni, hogy kimúljon a sim.

Van ötletetek?

Elõre is köszi.

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Még most sem értem,miért nem jó a krekk...<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

helló hol tudok utánnaolvasni hogy mivel és hogyan kell tárgyakat készíteni?
Helló!

Van egy +14-es trainerem, de a fast growing funkciója nem mûködik. Nem tud valamelyikõtök vamai kódot vagy másik trainert, ami képes arra, hogy meggyorsítsa az öregedést? A fast growing elvileg rögtön a szülinap elõtti napra öregített volna, de csak elvileg...Szóval van valami tippetek?
Nézegess teleszkóppal csillagokat, mire jönnek az ufók, elvisznek, és máris áldott állapotban vagy, majd pár nap múlva megszületik a kis zöldbõrû. Nekem is így volt, pedig az alany hímnemû volt. Tifusz.

Pilu OBI
Köszönöm, ezzel nagyon sokat segítettél.
Nem kell mégegyszer letöltenem, és így el fogom tudni indítani az unokahugom gépén.

Jövök nekem eggyel.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dienn
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Lehetségesh, h egy pasit felhívok a kéglire, megkérem: "Stay the Night".
Csináltathatok gyereket a csajnak ha marad?

Fenrir
peccs csak francia nyelven megy? mert nekem eredeti cd-s játékom van, de a peccs csak franciáúl hajlandó menni és telepítés vége közben megáll hibával...

A halál csupán a kezdet...

Én rendeztem szülinapi partit a patch-csel együtt. Szóval "a hiba az Ön készülékében van".

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Ti tudtok official patch-elt gamában születésnapi partit rendezni?, nálam semmiképpen nem sikerül. Esküvõi illetve standard partit lehet szervezni születésnapit nem, telefonálás beindul, de aztán váratlanul visszarakja a sim telefont és passz. +1 bug?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

12346
jéé mitõl van nekem 2 csillagom? tudtommal csak 1nek kéne lenni ajándékként.
a másikat biztos loptam.

12346
épp most próbállak megszánni 1el, de viccesen lassú

Pilu OBI
Nekem az eredeti file kellene, mert nincs meg a DVD..
Nem krekket keresek.

Szerintem nézz szét a gamecopyworldon,gameburnworldon v. a megagamesen.A DVD-hez a Money csinált jó törést,ergo ahhoz nem kell mini image.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Devids Pro
Eredeti sims2.exe a compressed zip fájlban van elvigel, bár dvd-sen nemtudom
CD-key: Leggyakrabban elõforduló kérdések!
MAgyarosítás: www.simmetria.tk
Pilu OBI
Bajban vagyok segítsetek!

Csak krekkes feltelepített DVD verzióm van DVD nélkül.
Ha valaki feltöltené az eredeti sims2.exe-t, hogy a miniimage-el használni tudjam a programit, azt nagyon megköszönném.

FTP: 195.228.156.146
user: zx12r
pass: zx12r

Elõre is köszi

Teperinke
Szellemeket akkor lehet látni éjjel, ha nemrégen meghalt valaki a családban. Ilyenkor ott van az urnája vagy a sírköve a telken, onnan jön ki a halott éjjelente. Persze ha elõ is jön a szellem, nem mindig látják a simek, de ha meglátják, jól megijednek tõle.

Riana
Hello!

Olyan gondom lenne hogy elkezdtem tárgyakat designolni de a 74.pontnál megakadok mert nem ugy néz ki mint kéne és nem tudok továbbmenni.Pedig pontról pontra követtem az utasitásokat.Esetleg van itt olyan akinek már sikerült tárgyat átszinezni és tudna nekem segiteni?

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Duddits
Na hello!

Pár hete nem voltam itt. Milyen uj dolgok történtek?

kanyar
ez engem is erdekelne :-)
marmint a szellemes :-)

hi!

meg tudná mondani nekem valaki, hogy hogyan lehet látni a szellemeket?