Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha visszamegyek haza akkor ugyanannyi az ido mint amikor elmentem.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
segitsetek legyszives
Nem lehet tobb mentesem?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Valaki tudna arra választ adni, hogy miért van az, hogy telepítés közben minden ok, aztán mikor el akarom indítani a játékot, akkor újraindul a számítógép? help!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ctrl nyomvatarttal lehet bontani... ba***ák meg, a tutorialba azért berakhatták volna ezt az apróságot...
És akkor a következõ kérdésem:
- ugyan falat nem próbáltam még bontani, de azt lehet? Vagy csak ugyanezzel a módszerrel?
- az environment tulajdonság hogyan változik? arra gondolok, hogy mire vonatkozik? minden szobának van külön environmentje, vagy minden szintnek, vagy hogy a fenébe van ez? lent a földszinten egybe van az étkezõ/konyha/elõszoba nagyjából, legalábbis én nem tudnám megmondani hol kezdõdik az egyik és hol végzõdik a másik... akkor az egy? meg akkor gondolom másik a fürdõszoba, meg az emelet, meg a terasz...
A következõben kérnék segítséget: egy háznak szeretném a teraszát kibõvíteni, lehetõleg úgy, hogy egy helység legyen a régivel. Ez a felsõ szinten van, egyébként pleasantville 11000-es háza. Az alsó szintet megépítettem, megcsináltam a tetején a burkolást. Az emeleten az új teraszrészt körbe tudom keríteni kerítéssel, mint a régin van, és így egészen egyformák lesznek egymás mellett, de a kettõt elválasztó kerítést sehogysem tudom elbontani. A legtöbb amit tudok csinálni, hogy beteszek egy kis kertkaput hogy legyen átjárás, de az meg ménkü ronda...
- lehet kerítést bontani valahogy?
- van valami más módszer a bõvítésre?
köszi!
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
also, a hozsszutavu
baratkozashoz legjobb a beszelgetes
vagy a kanapen ulve, vagy sakk kozben
de egyik simem szerzett mar maganak telefonon keresztul is 100/100-as baratot ugy, hogy sohasem talalkoztak
Van egy kis gondom! 2fõs családommal barátokat akarok szerezni! Elõszõr sikerûlt 2õt szerezni, de utána már mindenki csak szerelmes az 1ik be! A másikkal meg nem akar barátkozni!
A kérdés!
Hogyan lehet legegyszerûbben barátot szerezni a családnak?
Mit jelent a barátok képei alat a két csík?
A felsõ csík az gondolom a barátkozási szint! De az alsó?
És mennyinek kell lenni a számnak hogy barátlegyen?
Köszönöm
van errol vhiol vmi leiras, meg szoftver is hozza?
Segítsetek már nekem, az elõbb asszonypajtás nyomta a sims2-t (cds +mûködõ money crack), aztán egy mozdulatba belefagyott a sime.
az utolsó cselekvés képe van áthúzva pirossal, és semmire sem reagál.
játék újraindítása sem segített.
egyszer már volt hasonló (az asszem másik crack volt), akkor egy rendõrautó ragadt be az utcába.
Értelemszerûen nem akarná hagyni, hogy kimúljon a sim.
Van ötletetek?
Elõre is köszi.
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Van egy +14-es trainerem, de a fast growing funkciója nem mûködik. Nem tud valamelyikõtök vamai kódot vagy másik trainert, ami képes arra, hogy meggyorsítsa az öregedést? A fast growing elvileg rögtön a szülinap elõtti napra öregített volna, de csak elvileg...Szóval van valami tippetek?
Nem kell mégegyszer letöltenem, és így el fogom tudni indítani az unokahugom gépén.
Jövök nekem eggyel.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Lehetségesh, h egy pasit felhívok a kéglire, megkérem: "Stay the Night".
Csináltathatok gyereket a csajnak ha marad?
A halál csupán a kezdet...
Mizujs?
Ti tudtok official patch-elt gamában születésnapi partit rendezni?, nálam semmiképpen nem sikerül. Esküvõi illetve standard partit lehet szervezni születésnapit nem, telefonálás beindul, de aztán váratlanul visszarakja a sim telefont és passz. +1 bug?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
a másikat biztos loptam.
Nem krekket keresek.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
CD-key: Leggyakrabban elõforduló kérdések!
MAgyarosítás: www.simmetria.tk
Csak krekkes feltelepített DVD verzióm van DVD nélkül.
Ha valaki feltöltené az eredeti sims2.exe-t, hogy a miniimage-el használni tudjam a programit, azt nagyon megköszönném.
FTP: 195.228.156.146
user: zx12r
pass: zx12r
Elõre is köszi
Olyan gondom lenne hogy elkezdtem tárgyakat designolni de a 74.pontnál megakadok mert nem ugy néz ki mint kéne és nem tudok továbbmenni.Pedig pontról pontra követtem az utasitásokat.Esetleg van itt olyan akinek már sikerült tárgyat átszinezni és tudna nekem segiteni?
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
meg tudná mondani nekem valaki, hogy hogyan lehet látni a szellemeket?