32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    nálatok szokott más életcél is lenni mint szakács vagy rendőr? (fogalalkozás terén) és ha igen, milyen aspirációval?
    (az egyéb 50 nap házasság, 20 gyerek, stb family aspirációkat most hagyjuk)
  • Sipocz
    off
    (nem igazán válasz csak társulok!)
    Én magam nagyon kedvelem a fantasy játékokat, kaland-szerep-üsdvágdhent egyaránt. Egyszer végitolom ezeket és kész. A THE SIMS (nem kiabálok csak a helyére teszem) viszont immár 10-11 éve örök visszatérés. Merthogy ez is fantáziajáték, mitmondjak manapság már verekedés is:))) pl. volt olyan "hot date" az NL downtownban mostanság ami azért "szállt el" mert két rosszarcu_townie_simribanc éppen a discoban rendezték el egymás leszámolását és az én ifju párom inkább nézte a bunyót semmint egymással foglalkoztak volna:)))!
    on
  • Sipocz
    Végsősoron nem probléma a garázs dolog csak egy érdekesség lehetne, biztos vagyok benne hogy előbb-utóbb rájövünk/rájöttök/rájönnek, viszont ha megvan/meglátjátok tegyétek közzé!:) Tegnap pl. a nejem régi-régi, mára már csupán papóka+mamóka párjának szeretett volna egy NL kompatibilis pici házat csinálni és kiderült hogy a két simnek kevesebb a helyfoglalása mint az autónak garázzsal együtt:)! Ezért is vergődök egy jó technológiáért.
  • Gary
    NE FELEJTSÉTEK EL A KÁVÉT!!! +10 pont jól jöhet!!! (Ok, ok, a FAQ is említi!)
  • Hoz_Hun
    Katt a telefonra, hívás, igazgató. Akkor aznap (asszem 16:00-ra) jön családlátogatásra. Három pontban fog vizsgálódni. Most nem emlékszem pontosan, de fontos hogy jó kaját főzz neki (a legjobban főző szimmel), a legdrágább lakásrészekket mutasd meg neki (ebbe bele tartozik a kert is, ha van) és jól dumálj vele. Ezekre mind ad pontokat. Ha eléred a kijelölt értéket másnap már magánsuliba jár (járnak) a gyerek (gyerekek).
  • Gary
    Jaja, sajos! Későn figyeltem föl a dátumra 2004.
    Tegnap én is próbálkoztam saját erőből a pincegarázzsal, de csak a talajt süllyeszti, a kocsibejáró ott marad a levegőben.
    Tettem mellé falat, alapot, süllyesztettem, emeltem és valahogy sikerült egy sort lejjebb tenni a bejáróból, de többet nem, azt is véletlenül :(
  • Coolfire
    Ott van a FAQ-ban Sipocz kollega részletes leírása.
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Sajnos ez nem pincegarázs csupán csak egy dísz a házon mert semmi funkcionalitása nincs:)!
  • Mike at home
    erre, htx
  • bmffm856
    ösztöndíjat? ha egyre gondolunk akkor úgy, hogy a számítógéphez odamész a tinivel, és arra kattintasz, hogy college, és ott felkínál asszem három funkciót...az egyik a go to college, a másik kettő közül valamelyik az ösztöndíj...most sajna nem jut eszembe, h hogy van, mert nekem magyarul van meg, eredetiben (nem vettem, kölcsönkértem, és szereztem hozzá nocd-t), és momentán csak a magyar motoszkál a fejemben, de az a lényeg, hogy a közül a kető közül az egyik az ösztöndíj...de megvan! megnéztem szótárban...
    szóval: tini-> számítógép/college/aypply for scholarship

hát remélem erre gondoltál...ha nem, akkor bocs a rizsálásért ;)
  • bmffm856
    hali. hogy lehet magániskolába járatni a porontyot? ezt már egy jó ideje szeretném kipróbálni, de nem megy...
  • Coolfire
    Off:
    Igen,csakhogy a Sims megteremtette a saját műfaját,klónjai vannak.Az fps-t a Doom,a háborús fps-t talán a MoHAA,ergo a CoD2 is csak klón.:)
    On:
  • Gary
    Így készül a picegarázs:
    http://thesims2.ea.com/exchange/story_detail.php?asset_id=4724&asset_type=story&user_id=136631
  • Sipocz
    Oksa! megvan -> 50 évi(napi) házasság, valszeg nemsoká meglesz már dédunokái is vannak:), elég jól tartja magát és igencsak "virgonc" ő az első simpárom női tagja a Mária(néni:))!
  • Emmemm
    Hálás köszönet!
  • Mike
    mit ír róla leírásban?
  • Sipocz
    Egy simem életcélja:"Reach golden anniversary" , na most ez minek az 50éves évfordulója (életkor, házasság) és ez hogyan teljesíthető?
  • Mike
    csak annyit kellett volna tenniük, hogy a garázsajtót megcsinálják úgy is, hogy az alap + falra is rá lehessen tenni
  • Mike
    mintha azt kértem volna, hogy ne reagáljatok rá
    legközelebb nem hagyom bent
  • Mike
    és hogy lehet ösztöndijat szerezni? alapból adják amikor egyetemre mész? vagy kérni kell?
  • Sipocz
    Hátha ezt az infót keresed:
    http://www.snootysims.com/scholarships.php
    Ezen a site-on nagyszerű táblázatos infohalmaz van, mindenkinek ajánlom szíves figyelmébe.
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Garázs ügyekben itt van pár ötlet, ezeket már megcsináltam és müxik:
    http://thesims2.ea.com/exchange/story_detail.php?asset_id=53552&searchPage=exch&search=1&asset_type=story&key=nightlife&order=UPDATE_DATE+desc&nrows=5&storyCat=&locality=&country=&view=new
    (elnézést a cím méretéért:))). Továbbá a modthesims2-őn a letölthető lot-ok között van pincegarázsos és igazándiból ez érdekelne (már nem a lot hanem a technika!). Addig már megvan a kutatás hogy a pince (amibe persze az autótároló toldalék kényelmesen beférne) a garázsajtó és a behajtóból kialakított rézsü összeér; most jönne ugye a tárolótoldalék behelyezése a letúrt pincébe amit viszont kizárólag a normál talajszintre hajlandó elhelyezni. Tehát valahogy a pincebelső és a toldalék szinkron sülyesztését kellene előadni csak ez nem jön össze nekem:)))!
    Egyébként a Maxis eredeti ötlettárában ezek a próbálkozások teljesen hiányoznak ugyanis az animáció meg a blueprintek teljesen inkompatibilisek; a talajszintre helyezett garázs belső tere nem látszik az illesztett alapra épített ház belsejéből és az elinduló autóból is csak a "semmiben ücsörgő" simek látszanak és kb. a behajtó és az utca frontján "anyagiasul" a jármű. Valóban az új telekméretek a hoszú utcafrontokkal már támogatják a járműhöz szükséges építési "ojektumok" elhelyezését(jobbra is meg balra is), ezzel csupán az a baj, hogy a faluképet picit "lerontják", ez azért nem annyi nagy katasztrófa de mindenképpen keletkezhetnek túlzsufi utcafrontok és "nagy pusztaságok" az ellentétes oldalakon. Én magam és a család "simsogós" tagjai végsősoron teljesen átépíttjük a falut, 2004 szeptemberében épült "ősi városrészek" tünnek el és modernizálódnak (na ennyit a vilagörökség tárgykörbe:))!
  • rage at work
    Ezek a legértelmesebb beírók...
    :-)
    Beírkál egy másik játék fórumába, ami neki nem tetszik.
    Gratulálok :)

Amúgy, mondhatna 5 olyan stílusú játékot, mint a Sims, cserébe mondok neki
    50 olyat, mint a CoD 2
    :)
  • Gólya #15335
    Én már úgy is próbáltam, hogy megépítettem a garázst, rá a kulipintyót - utána letoltam az egészet egy szinttel, de így az alapot nem engedi közvetlen mellérakni, tehát kimarad egy kockányi hely. Szóval nem jött össze, de még kísérletezek, hátha pattan valami szikra.
  • Gólya #15334
    Kinek a pap, kinek a papné. De ez a hozzáállás engem arra emlékeztet, amikor valamit úgy akarnak eladni, hogy a többit pocskondiázzák. Ha nem tetszik, nem tetszik. Én sem szeretem a spenótot, mégsem azt mondom rá, hogy rossz, hanem csak annyit, hogy nem szeretem. Akkor mi van?
  • Gólya #15333
    Mehet garázs a jobb oldalra is, ha elég széles a telek - akkor ugyanis az úton lévő "befutó" rész elfér a telken. Az a lényeg, hogy amikor felrakod a bejárót, mindaddig pirosban látod, amíg nincs elég hely. Rászoktam arra, hogy a garázs tetejére építem a házat, igaz, én viszonylag kis alapterületűeket építek, így elférnek, s a garázs fölött még van egy kis terasz is.
  • Hoz_Hun
    Ha elit magániskolába jársz azért is jár ösztöndíj, meg bármely értékedat ha kimaxolod azért is jár külön ösztöndíj.
  • Mike at home
    vagyis megint trukkozni kenyszeritenek

kiprobalom azt, hogy lemelyitem a haz alatt, aztan arra az alapot, hogy egy szintben legyen a garazzsal, hatha igy sikerul
  • Mike at home
    Hat Sipocz kollega aterzem mar a problemadat
    Meglevo, alapokon nyugvo (tehat pices) hazam melle nem tudok ugy fedett garazst tenni, hogy egybeepitem az epulettel, mert a garazs a pinceszint, es nem lehet plusz ki vmivel kiegyenliteni a meretbeli kulonbseget
    szal vagy fedetlen kocsibeallo, vagy nuku pince
    ez az egesz meg azert erdekesd, mert az alapozast is a maxis eroltette, meg lehet nezni, az osszes gyari hazuk ilyen
  • Mike at home
    ilyen is van benne? ezt hogyan kell?
  • Emmemm
    Ösztöndíjakat a jó tanulmányi eredmény, az árvaság, a jó edzettségi állapot és az ufok elrablásán kívűl még mikre kaphatok?
  • Devids Pro
    Nem kell sorban!
  • Mike
    át kell építened az egész házat
    nálam a bal oldali falon szokott lenni a klotyósor
  • Hoz_Hun
    (just make sure you have the space)!

Na itt van a kutya elásva!
    Persze ha jó sok helyed van egész autó parkot építhetsz. Garázsom nekem is van, csak be kell tenni a hoszabító elemet, köréhúzni a falat, garázsajtó+tető aztán kész.
    Csak azt ne tudom megcsinálni, hogy a ház jobb oldalára építsem a bejárót, mert hát szimfalván csak a ház bal oldalára mehet....grrrrrrr.
  • Mike
    How do I make a garage?

Answer
    Although only a driveway is necessary if you want to own a car, a garage is a stylish addition to any home. You can build attached or separate garages and even two-car garages by doubling the Garage components (just make sure you have the space)!

Choose Build Mode and select the Garage category.
    Choose the Driveway you want to use and place it.
    The Driveway must be able to reach the street with enough space on the left to complete the animation for pulling out of the Driveway. It is often easier to build a Driveway on the left side of your house for this reason.
    Choose the Driveway Extension Piece you would like to use, align it with the Driveway, and place it.
    This piece will be the inside floor of your garage.
    Choose the OpenAuto Garage Door you would like to use and place it between the Driveway and the Driveway Extension Piece.
    This may take a bit of guess-work if your Driveway pieces match, since there is no visible seam.
    Now you may add walls and a roof and design them to match or accent your home.
    You can place your car in the garage by going into Buy Mode and placing your car inside the garage. You cannot place any other items in the driveway/garage space.

• Mike
    szvsz sorba

egyébként meg az ilyenkenek nem kell válaszolni, mert mennek a kukába
  • Rain1
    Nem kötelező játszani vele! A CoD2 én is nagyon várom, de ezzel is sokat játszom. (Csak jönne már le a magyar DVDs alapjáték és a magyar Egyetem, addig marad a magyarosított alapjáték + magyar Éjszakák)

Kérdés: Itt is sorba kell felrakni a kiegésztőket, vagy mind1? Mert a sims1 nél sorba kellett.
  • zizzenet
    "Igaz, hogy az autó gyorsabb, de a szakácsné jobban főz."
  • Bendihb
    nem tudom mit lehet szeretni ezen a játékon a cod 2 sokkal nagyobb szám lesz mint ez
  • Mike
    az EA oldal szerint ha garázst akarsz, akkor kell kieg bigyó, terület, azt nem tom, építhető-e hosszú út, ki kell próbálni