FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Noha én magam ki nem állhatom ezeket, de természetesen azoknak a simeknek akik kívánják megvásárolom az elektronikus mütyüröket, hagy élvezzék. Csakhogy! megveszem neki a mobiltelefont és a vásárlás (meg persze aspirációs kielégülés:)) után a következő kívánsága venni még egy mobiltelefont. Namost akkor minden testnyilására vetessek vele egyet?
    Ahogy nézegettem vámpirral elég nehéz életbenmaradni, én ráadásul rühellem a vámpírokat "turn off"-nak általában ezt kapják a simjeim. Tegnap kibabráltam az egyik vámpirral (persze nem direktben erre utaztam) egy downtowni lot-on: olyan hajnali 6.30 tájt kezdtem el vele a chat-et és amikor 7-kor felkelt a nap az ipse (valami gróf) sűrü füstfelhőt eregetve menekülőre fogta:))!
    Downtown-ban hogyan lehet előkapni a "hand tool"-t, lett volna egy kis "move object" belenyúlnivalóm?
    Valamelyikőtök csinált-é már, avagy tudna ajánlani valami doksit arról hogyan kell pincegarázst építeni (van ilyen, letölthető lot-ban már láttam!)?
    Hack-kedvelőknek: a daily gardener, az alien abduction és a falling satelitt hack-ek jól müxenek az NL-val.