Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyebirant az elso modok kozott keszult el az a verzio, amely az osszes aspi targyat vasarolhatova teszi, es ha jol emlexem akkor a munkaba/varosba szallito jarmuveket is. A sarga cabrio lehet hogy ilyen modon kerult oda a kertbe. Nemtudom, adj egy linket.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
De ahhoz nem csináltak törést.
Viszont ha Alcohollal emulálod, mindenféle crack nélkül,
akkor a patch is tökéletesen mûködni fog
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
nem kell gúnyolódni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
a program egyetlen helyre ment
a Dukomentumok/EA Games könyvtárba
telkenként
ha adott telken vmi történt, kilépéskor (kérdezve), illetve a save nyomogatásakor ment
elõfordul, hogy egy telek mentése beszarodik (ez a többi telket nem befolyásolja) tehát a következõt ajánlom: indíts egy új mukit/nõt, költöztesd be egy házba, vegyél neki 1 darab valamit, ments, és lépj ki a falu képernyõre, majd vissza
ha ez ok, akkor lépj ki a porgramból, és ellnõrizd úgy is, ha minden opk, akkor a selejtes mentésü telken élõ családdal költözz ki, a telket bontsd le, és költözz vhová máshová
ha enm oldja meg, akkor a reinstallt tudnám lewginkább javasolni
money féle dvd van.
Igaz nem csinált semmit, csak rányomtam oszt kész...
Hogy kellene mûködjön a dolog? Csak rákattintok a családra, és onnan kellene folytassa, ahol utoljára mentettem?
semmi load rituálé, meg állás kivlasztása, meg stb?
Sokkal inkább gyanakszom arra, hogy az utolsó mentés emberi okok miatt nem sikerült. Ilyen velem is volt, aszittem, hogy mentettem, azt' kiderült, hogy nem - és tényleg nem, egyszer rossz gombra kattintottam, máskor pedig csak meg akartam nyomni a mentés gombot, de valójában elfelejtettem.
Azért nézz utána a "<Dokumentumok>\EA Games\Sims2 mappának".
hát, ez bizony roppant furcsa
valszeg vmit nem tudott létrehozni a dokumentumok mappában ahová ment
mernnyi szabad hely van?
Üres város.
Klikk a sim készítésre. Sim elkészít.
Klikk egy házra a városban, ház megvesz, házba beköltöz.
Házban alapból a következõ felszerelések vannak: sütõ, hûtõ, retyó, zuhany.
Indít játék, vásárol különbözõ tárgyakat: ágy, könyvespolc, asztal, fotel.
Maszatol a simmel: munkába küld, csajt felszed, megtanít pár dolgot.
Állást ment.
Kilép.
Programot bezár.
Programot elindít.
Rákattint város, rákattint ház, amit elõbb megvesz.
Bent ember, nulla képességek, házban csak sütõ, hûtõ, retyó, zuhanyzó.
Teccikérteni?
Szeretném onnan folytatni, ahol állást mentettem. Hogy legyen ágy, könyvespolc, asztal, fotel, munka, csaj, megtanult pár dolog.
nem kell feleslegesen sértegetni itt senkit, erre van éppen elég topik az sg-n, kiélendõ az ilyen jellegü vágyakat
Lehet hogy bõdületesen nagy idióta vagyok, de nem tudok ebben a játékban állást tölteni. A mentés gombot rendszeresen nyomogattam, ok. Amikor indítom a játékot, load nincs, ha meg simán csak elkezdek játszani, akkor nem folytatja onnan ahonnan abbahagytam.
A szitu a következõ:
Csináltam egy simet, berendeztem a házat amit vettem, elkezdtem játszani. Mentegettem.
Játék újra elindítása után a sim megvan, benne ücsörög a házban amit vettem neki, de ha játszanék vele, akkor totál alapfelszereltség a ház, és nulláról indul...
Mit baszok el?
mert önhatalmúlag megették a zöld kaját. (wc-re rohangáltak hányni)
1. hogyan számolja ki a program az öregkor napjainak a számát?
2. miért azt írja ki, "hány napos" a sim, és miért nem azt, hogy mennyi ideje van még hátra (ahogy más életszakaszokban teszi).
Avagy nem akkor hal meg, amikor a csík végig ér (feltéve, hogy semmi baleset vagy betegség nem segít rá)?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mielott vki kerdezne, olvassa el a faq-t
mod