32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Noha én magam ki nem állhatom ezeket, de természetesen azoknak a simeknek akik kívánják megvásárolom az elektronikus mütyüröket, hagy élvezzék. Csakhogy! megveszem neki a mobiltelefont és a vásárlás (meg persze aspirációs kielégülés:)) után a következő kívánsága venni még egy mobiltelefont. Namost akkor minden testnyilására vetessek vele egyet?
    Ahogy nézegettem vámpirral elég nehéz életbenmaradni, én ráadásul rühellem a vámpírokat "turn off"-nak általában ezt kapják a simjeim. Tegnap kibabráltam az egyik vámpirral (persze nem direktben erre utaztam) egy downtowni lot-on: olyan hajnali 6.30 tájt kezdtem el vele a chat-et és amikor 7-kor felkelt a nap az ipse (valami gróf) sűrü füstfelhőt eregetve menekülőre fogta:))!
    Downtown-ban hogyan lehet előkapni a "hand tool"-t, lett volna egy kis "move object" belenyúlnivalóm?
    Valamelyikőtök csinált-é már, avagy tudna ajánlani valami doksit arról hogyan kell pincegarázst építeni (van ilyen, letölthető lot-ban már láttam!)?
    Hack-kedvelőknek: a daily gardener, az alien abduction és a falling satelitt hack-ek jól müxenek az NL-val.
  • ATISoft
    Üdv!

Hosszú Sims2 mentes idő után tegnap ismét feltettem a progit. Immár a magyar dvd-s verziót, rá a university-t utána pedig a nightlife-ot. Úgy látom sok minden fejlődött (karakter készítésekor megadható, hogy mire indul be, mi az amit ki nem állhat) stb. Bár ezt valszeg feleslegesen mondom, csak fellelkesedtem a látottakon. :))) Most nekiállok visszaolvasni azt a párezer hsz-t ami legutóbbi látogatásom óta született. :)))

(Csak egy dologgal nem békülök ki, iszonyat sokat tölt... 1Gb ram ide, 2,8-as p4 oda...)

Apropó a jumping bug néven elhíresült hiba javítva lett?
    Kellemetlen emlékeim vannak róla...
    Mindegy most visszaolvasok, remélem találok róla infót.

Nos csak ennyit akartam. :)
  • Coolfire
    Oxy,egy kicsit elragadtattam magam,szerintem te is örültél volna.De Downtonban is csak akkor jelenik meg ha fent van az Egyetem is,nem?
  • Mike at home
    a papa mar egesz jol fest :))
  • Mike at home
    barmelyik Downtownban levo boltban van ilyen kek automata
  • Mike at home
    olvass vissza
  • Mike at home
    jo
    akkor pedig a temat hanyagoljuk, a tovabbiakban minden 6600GT karaktersort tartalmazo hsz-edet torlom
  • Mike at home
    elso korben mondjuk amagyar nyelv szepsegeivel is torodhetnel :)
    amit felfogtam a mondokadbol arra kovetkeztetek, hogy olyan bajod lehet mint Ibronnak
    a registryben kell ppiszkalni, majd Ibron elmondja mit
  • ForRedGlory
    Ezt én csináltam :))))))

• Emmemm
    Köszi!
  • Coolfire
    De szószátyár lettem,ahhoz képest,hogy tegnaptól nem is akartam ide jönni.:)
  • Coolfire
    Jah most értettem csak meg.Azért állt le mert v. alkesz v. clonecd van fent a gépen.És ne használj cracket.További teendők FAQ.:)De mivel jó hangulatban vagyok:a registrydet kell majd módosítani,főleg ha a Nightlifenél a magyar nyelvet választod.
  • Coolfire
    Szedd le az egészet,s rakd fel újra.A faqból megtudod hogy kell,ha vegyesen van meg.
  • Coolfire
    Az az Universitys kiegből való,tehát ha van univod akkor vmelyik boltban.Ésszerű mindenhova pakolni ezeket az állványkákat,mert soxor v. mobilt v. mp3 lejátszót v. játékot szeretnének.És ha nem egyetemvárosban vagy,nem férsz hozzá.
  • Coolfire
    Az éjszakákban.
  • Coolfire
    Nem fogom elárulni úgy sem-köt a titoktartás-,annyit esetleg,hogy ez egy miskolci számtech. bolt.Összefutottam egy jogász cimbivel és ő is elkísért.Hoppácska.:))Én ugyanis boci vagyok ezekhez,de ő keni az ilyesmit.
  • Moti HUN
    hi a vámpir a nightlifeban van vagy az egyetemes kiegészitöben :S !
  • Moti HUN
    Jah és hogy lehet vámpiort csinálni :D:D
  • Emmemm
    Valaki meg tudná mondani, hogy hol tudok mobilt vagy hordozható kozolt venni a sim-emnek?
  • Moti HUN
    HEllo én régen játszotma a sims2-vel és mivel meglettta nightlife igy felraktma megint elöször mikor fle instalaltam a sims2-öt valamiért hibát észlelet mikor el akartam inditani és még mindig nem otk vele játszani !mi leheta gond ?! Tán meg kel crackeleni ? mer cd-én nincs crakc! jah és aztán aszitem jó lesz ha felrakom a nightlife-ot és fleraktamde valami instal frisités van amikor 100% megvolt instalnal akkor ott a frissitésnél hibát észlelt é letörölte a sims2 nighlife-t pls HELP !
  • Hoz_Hun
    Azon a pályán nem nyomtam. Én Veronavillben (vagy hogy hívják) garázdálkodom.
  • Mike
    passz, szerintem programhiba, vagy nemtom
    ahol laknak, az nem ér semmit
    de alapból ott van a sivatagi pályán Chloe Singles, ufocsaj
  • Hoz_Hun
    Egyébként, hogy lett neki ennyi pénze?
  • Hoz_Hun
    Akkor passz.
  • Mike
    5 milkát nem lehet levásárolni
    az 1500 db álló plazmatv
  • Mike
    5 milkát nem lehet levásárolni
    az 1500 db álló plazmatv
  • Mike
    igy van. tudni akarjuk a cég nevét
  • Hoz_Hun
    Építs vele egy drága házat pakold tele cuccokkal (vásárold el a lovét - minden márvány, sok kocsi festmények, stb), költöztesd ki. A házat meg bontsd le manuálisan.
  • Hoz_Hun
    Na hát ezaz! 7:00 szépen befektetem a koporsóba, majd néha (nem minden nap, de van amikor egy nap töbször is), felébred a nap folyamán és bemegy a házba tevékenykedni, és cseszik rá, hogy mennek le az értékei. Ha rajta múlna ott hamvadna el a szoba közepén, vagy a kertbe metszegetés közben. Szóval rendben, hogy a koporsóban "kellene" lennie, de ha nem figyelek rá (mert hát van más szimem is) és nem fektetem vissza akkor magától felkel.
    Egyébként 19:00 mindig csont nélkül felkel, azzal nincs is hiba.
  • rage at work
    Melyik cég ez? Mistral?
    :-)
  • Coolfire
    Mondtam adhatnak egy 6800GT is mert csak az volt most hirtelen,de nem nagyon akarta..pénzem meg nincs a különbözetre.
  • Coolfire
    No...cserélik mégis,beszéltem a főnökkel csütörtökön mehetek az újért.Finoman megfenyegettem őket.Addig meg kibírom vhogy.:)
  • Mike
    és kaja helyett szűzek vérét kell szívni? :DDD
  • zizzenet
    Szerintem roppant egyszerű, és gyakorlott simsesek számára emészthető szabály ez is. A program nem méri virtuális fénymérővel az adott helyiség világosságát. A vámpírság egy létforma a maga kötött szabályrendszerével, így például 7.00-19.00-ig koporsóban kell lennie. Ugyanakkor vannak előnyei is a "normális" léttel szemben. Ennyi. Szerintem e méltatlankodás egyenérétkű az évszakok hiányának reklamációjával. Punktum.
  • Mike
    én meg nemtom beköltöztetni az egyik zöld Singles csajt, mert mindenképpen hoz 7,5 milkát, amiből megjelenik 5,5 (biztos a többi adó) és nekem ennyi nem kell, mit kezdjek ennyivel?

arra gondoltam kiköltöztetem egy külön házba, és csak aztán költözik oda, így talán nem hoz ennyi pénzt
  • Hoz_Hun
    Szóval akkor nektek is előmászik nappal?
    Na mindegy. Egyébként az enyém is sebződik, akkor is ha nincs ablak.
  • Mike
    szvsz a pinyóban igenis lehetne tevékenykedni nappal, úgy lenne normális
    na mindegy
  • zizzenet
    Akkor a kóbor fények
  • Mike
    és ha a lépcső tetjén ajtó van?
  • zizzenet
    De van levezető lépcső, ott beszűrődik a fény :))