FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• bmffm856
    sziasztok!

van egy kis gondom...igazából két megoldásra gondoltam, csak egyiket sem tudom, h hogyan lehet kivitelezni...
    szóval a gondom...van egy családom a játékban...született 4 gyerek, melyek közül az egyiknek már van gyereke...3 is...csak épp az a gond, hogy csak az egyik viseli az aőjha vezetéknevét, mert ez valami hiba lehet, de házastársi kapcsolat után a feleség felvette a férj nevét, aztán egy reinstall után visszaváltozott...de megmaradtak házasoknak...és ezek után a második gyerekük az anyja nevét kapta...(az első nem, mert az még reinstall előtt volt)...szóval a kérdésem az lenne:

1. meg lehet-e változtatni egy sim vezetéknevét (tudom, h a játékon belül nem lehet, de valami fájlban ha megnyitom és átírok valamit akkor lehet-e, és ha lehet, milyen programmal kell)
    2. ez így ugye, h a simnek 3 gyereke van, és abból csak egy van a nevén, eléggé elcsúfítja a családfát...a második kérdésem az lenne, h a családfába bele lehet-e nyúlni valahogy (hasonló módszerekkel mint az előzőben)
    3. ha az előző kettő közül egyik sem megy, akkor hogy lehet kitörtölt simeket visszahozni?

Előre is köszi a segítséget, köszi szépen:

Peti