Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
nem tudom
a költözés segített

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Pufff. Hülye vagyok, akkor marad az új hûtõ. De ez akkor is gáz. Nem akarod kipróbálni, hogy esetleg megjavítaná a patch?
Mike
ha nincsenek jármûvek nem tudok bemenni a városba, kaját sem tudok rendelni, mert nem hozzák ki

Mike
irja

a sims2.exe-t valhová elteszed, a sims2.bak-ot átnevezed exe-re, aztán mehet a patch

vagyis az eredeti exe kell

Na látod ezért kel az a patch. A francba pedig pont ez a jelenlegi kedvenc családom. Tisztára zsenik, valahogy minden sikerül nekik. Van már gyógyszerkészitõ, és bon-bon készítõ mûhelyük is. Ergo ha költözni kel elveszitek mindent. NEM AKAROM! A kajára csak annyit, hogy menj a városba és vásároljál be ott, vagy vegyél új hûtõt.
Hogy tudom leszedni? Az gondolom nem elég ha kiveszem a bm exe-t

Mike
pontosan azt irja, hogy szedd el a cenzort

Mike
az gáz
nem szabadna eltûnnie

nálam a jármûvek tüntek el
ez csak azért baj, mert a gyerek nem jár suliba (igaz nem viszi el a gestapo sem)
de a nagyobbik baj az, hogy elfogy a kaja, és éhenhalnak

If you get an error while installing, this may come from having the censorpatch. Move the sims2.exe somewhere else and rename 'sims2.exe.bak' to 'sims2.exe'.
I've placed a startup.cheat file in the mods section to get rid of the censor.
A Snooty-n ezt írják a patch-hoz, de én sajna nem tudok ennyire angolul. Valaki lefordíthatná ..... köszi

Mike
😄DDD

Mike
mountolva
nem raktam fel
a cenzort sem

ha rage aszondja, fel lehet tenni a patchet, akkor az úgy is van

Ja és még egy kérdés: Ha elérünk a munka csucsára eltünik a postaládánk? Mert az enyém eltünt, és most nem tudom, hogy ez OK, vagy esetleg én töröltem ki véletlenül, hogy észre sem vettem???
A multkor egyébként egy elég érdekes dolgot tapasztaltam a játékban. Nem tudom, hogy Nálatok volt-e már ilyen, de én csodálkoztam. Szóval a játékosom kiruccant egy kicsit a com.lot-ra ott próbáltam beszélgettetni egy hozzá illõ mukival, de az sajnos nagyon unta a dumáját szóval nem jött össze, pedig az én emberem már nagyon vágyott egy kis csevejre legalábbis gondolom mert szociálisan eléggé padlót fogott. Na végül kinomban az eladóval csevegtettem, mert az legalább vevõ volt rá. Erre egyszer csak fogta magát a simem, kirohant az üzletbõl, odaszaladt egy addig tök ismeretlen mukihoz beszélt vele, de az is unalmasnak találta. Jött egy másik, ahhoz is odaszaladt, de az is unta, erre fogta magát megállt kifehéredett a kívánság métere, mint ha minden vágya teljesült volna. Én meg csak néztem mind Rozi a mozban, hogy mi a fene. De a vágyai között semmi ilyesmi nem volt, hogy mondjuk "öt ember unja a dumámat" vágy. Szóval haláli.
Köszi! Én is arra gondoltam. Akkor törlöm a censort, és megpróbálom még egyszer. Szerinted ha aztán visszarakom jó lesz? Vagy inkább hanyagoljam? Egyébként Te felraktad? És mountolva vagy?
Mike
inkább a cenzor

Mike
Sid Meier féle? már kijött? wow!

Mike
de ezt is <#ejnye1>

Mike
no problémo, úgyis kitörlöm

Mike
nálam a következõk váltak be:

- maratoni sakkjátszmák
- kanapéra házigazda leül, majd odahívja azt, akivel össze akar haverkodni, pofázás
- telefonon való pofázás

Mike
nem lehet. az npc-k nem öregednek.

Hát nekem nem jött össze a patchölés :-(( Pedig 4. CD-t beraktam, de egy ideig fut, aztán hiba. Fent van censor patch is, lehet, hogy attól, vagy hogy mountolva van?? Nem nagyon mertem kisérletezni vele, gondoltam inkább meghalgatnék elötte egy-két tapasztalatot!!!
rage
Igen

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

GTi Gaga
és nem az a baja! vissza raktam a fájlokat, és ugyan ugy nem megy!

rage te image fájllal játszol?

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

GTi Gaga
és ahogyan sokak megjosolták a magyarositás teszt verziója kinyirta a patcholt gamet! felraktam a magyarositást, a bejelkentekezö logoik elis jutott, ám végzetes hiba miatt leállt!

számomra öreg hiba! igaz tudok angolul, de feeling volt hogy magyarul irta ki a dolgokat! kár érte!
igy válsztani kell, inkább legyen jobb a game futása, vagy legyen magyar! hát nem tudom...

lehet felrakom inkább a nsfut megint az nyomom azzal! 😞

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

GTi Gaga
jó már megvan!

valószinüleg a magyarositás nem tetszett neki!
leszedtem a gamet! felraktam ujra! patcholtam, és zsir
a mentést most másolom vissza a nyomom is4

köcce Rage

rage
FAQ-ba be lehetne írni, hogy a játék készítõk ATI esetében
a 4.10-es drivert ajánlják.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Franciául megy, de hiba nélkül megcsinálta
(Elõtte be kell tenni a 4-es CD-t)

Elindítottam a játékot próbaképpen, mûködik rendesen
(Elsõ CD Alcohollal mountolva)

GTi Gaga
na leszedtem, a patchot!

neketek sikerült patcholni?
nekem szépen elkezdte, kiirta valami nem angolnyelven hogy hiba!

ez mitöl lehet?

Amiga
Az eredetit én is imádtam, csak nagy a vonzása a Vampirenak... a Firaxis gameknek meg elég szépen le szokott menni az ára, félek az agyonhypeolt Bloodlines sokáig top árkategóriában marad...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Curze
Pirates!-t, ez nem kérdés. Minden idõk legjobb játéka volt az eredeti, az Elite mellett.

PiszkosFred
Már leszedtem.

Pirates-t pedig részemrõl csak ajánlani tudom - de nem akarok más játék topikjában reklámozni, úgyis ismered az alapjátékot, ez csak jobb. December 3tól lehet majd kapni itthon a Tescoban, 10.900 HUF.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Amiga
http://thesims2.ea.com/

Csak innen érhetõ el, a jobb oldali linken keresztül.

Én most vacillálok, mert a Vampire Bloodlinest kértem karácsonyra, lehet, hogy a Piretes!-t kéne?

PiszkosFred
Szép kis javítólista, részemrõl köszi hogy szóltál.

PiszkosFred
Párom játszik még vele, én tengerre szálltam, és a Pirates!-szel szelem a habokat, és kaszabolom a jónépet. Nálam a Pirates! az elsõ nagy szerelem (játék kapcsán), és immáron félretéve a c64et, ismét minden idõmet az tölti ki. A sims családjaim sincsenek elfelejtve, csak most mondjuk úgy hogy nyaralni mentek ;]

Teperinke
Miért, máris meguntad az alapjátékot? Vagy várod már a "hogyan kell fölrakni a university kiegészítõt mer valamit kiír a gépem" típusú hozzászólásokat megint?

Amiga
http://thesims2.ea.com/update/

Patch!!!

TopGun
Sikerult megoldani a file vedelmet?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

PiszkosFred
Par udito kivetelt leszamitva, tavaszig nem is nagyon lesz, attol tartok...

Riana
örömmel látom hogy továbbra sincs szinte semmi értelmes hozzászólás

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

PiszkosFred
Én nem mertem lehülyézni, mert azt hittem lemaradtam valamirõl, ami miatt ezt írta. (Pirates miatt az asszony simsezik már csak) De látom hogy nem, egyszerûen csak lassú a srác. De nembaj, õk legalább boldogok.... ;]

Gerygrey
Jó hogy 693 hozzászólás után feltûnik, hogy elértük a 10000-t :-))))
Devids Pro
Csu71
Szasztok!
Nekem lenne egy olyan problémém, hogy mikor elíndítanám a játékokt ezt írja ki:

Failed to finder any DirectX 9.0c compatible grapics adapter in this system! Please make sure you have DirectX 9.0c compatible grapics adapter and have installed the latest driver provided by the manufacturer. The application will now terminate.

Leszedtem a legújabb nvidia drivert + a directX9.0c is, de ugyanezt írja ki.

PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ

Aki tud segíten az írjon vagy ide, vagy [email protected] e-mail címemre!

Elõre is kösz!!!

10000!!!!!!!!!

Beírod a jelszót! (használd a kersõt a lap alján avval hamar megtalálod)
(Ték!És megértük a 10000. hozzászólást

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

Sipocz
Nálam a sakkozás a legnagyobb "barátcsináló" elfoglaltság, egy-egy party olykor 3-4 óra és ez alatt feldumáljak magukat akár 50-80 ponttal is, mondjuk azt nemtom hogy az ask to join-t elutasítják-é ilyen megzuttyant hozzáállással.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Nálunk meg van olyan hogy egy townie-t szoktam felpofozni ha megjelenik a com.lot-on. Ez egy faszi az elsõ faluban akinek az volt a kedvenc szórakozása, hogy bármelyik simünk belátogatott a faluba és õ ott volt akkor feszt inzultálta a mieinket és az összes többi npc simet is. Aztán egy ideje az van hogy bármelyikünk a családban játszik a gamával és a com.lot-on megjelenik a fazon kérdezés nélkül verjük😊), nem szép dolog de õ kezdte és sapka sincs rajta😊).

Király. Már csak az a bajom, hogy flirt, backrub, gossip, play&entertaintt nem mûködnek, mert elutasítanak egymástól mindent. Kicsit kórosan bepipultak egymásra.

Teperinke
jav.: távcsövezik valaki

Teperinke
Hehe, a múltkor valamelyik nõvel beköltöztettem Consortot (az öreg faszi a harmadik faluban aki mindig átjön ordítani, ha távcsövezik).
Az asztán felváltva bunyózott 3 fickóval is. A köztes idõkben meg sírt. Ha otthon volt valaki mindig bunyózott Consorttal, így megoldódott a testmozgás kérdése is.<#vigyor3>
Szegény öreg egy hétig bírta aztán megsajnáltam és find own place lett a vége.

Sipocz
Nem,nem! Nálam egekben van a happy és csak vigyorgok amikor ilyen fear-ek vannak hogy "fight with relatives" meg "refuse wh with ..." mert ezeknek semmi alapja nincs és nálam semmiféle keresztbe izé sincs😊)!