32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• asfa
    ja
  • jimmyjoint
    Magától harapja meg, mikor ő úgy gondolja, hogy eljött az ideje. Engem egyből megharapott, mikor egymásba zúgtak a randi végére. A poén az, hogy a vámpír vágya ezután Woo-Hoo hejett átváltott arra, hogy gyógyuljak ki a vámpírságból.
  • CalebJoe
    Ha az alap és a Unversity mellé felrakom a Nightlife-ot akkor ha a Nightlife-ot indítom benne lesznek az Unversity-s cuccok is?

Thanx
  • bmffm856
    yippííí! sikerült...nem visszahozni a törölt simeket, hanem a családfát puccba vágni...megnéztem a simpe-ben az adott törölt szimek character fileját, ami ott volt, csak valamiért nem tudta használni a program...szóval fogtam őket, és kitöröltem...és láss csodát...--> királyság minden!

köszi mégegyszer a segítséget! hello. Peti.
  • Mike at home
    szerintem amit kitoroltel, azt kitoroltel

hacsak nincs rola backup-od
  • bmffm856
    megvan mi a hiba...az, h a gyereknek, mivel kitöröltem, nincsen character file-ja...namost már csak arra kell rájönnöm, h azt hogyan kell csinálni...nem tudod véletlenül?
  • Mike at home
  • Mike at home
    lehet hogy kerni kell
  • bmffm856
    na...asszem rájöttem...
    csak arra nem, h a családfába hogy lehet belenyúlni...
    vagy a másik ami szóba jöhet, h a feleségét, és a gyerekeit akik nem a nevén vannak, én azokat kitöröltem...és így a csládfán ott vannak, de különben nincsnenek...ezért azt meg tudnátok mondani, h egy kitörölt simet hogy lehet visszahozni?
    vagy ugye a csládfát megbuherálni...

köszi szépen
  • Ibron
    Mike: elmentem a krpipt night klubba és összeakadtam egy vámpír csajjal.A simemmel addig flörtölgettem vele,míg bele nem zúgtak egymásba.Csók is volt,woohoo már kétszer,de nem harapta a simemez meg:(...annyi vámpír akció volt tőle,hogy ráijesztett a simemre.Kérdés:mikor harapja meg a simem?
  • bmffm856
    köszi szépen! meg van a program, csak épp azt nem tudom, hogy mit kell megbuherálni, és hogyan...ebben tudnál segíteni?

Ja! Köszi szépen neked is Gary!
  • Gary
    A SimPE programmal nagyon sok dolgot meg lehet "buherálni". Talán ezt is, innen töltheted le, de csak óvatosan a matatással! :)

http://sims.ambertation.de/
  • Mike at home
    vard meg a legujabb simPE-t ami kompatibilis lesz az Ejszakakkal
    szerintem eleg hamar meglesznek vele

sot mar meg is van, igaz nem 100% tokeletes

simPE

de szerintem ami neked kell, az mukodni fog benne
    hasznalat elott ne feljtsd a Neighborhood/N00? kimasolni valahova
  • Mike at home
    el lehetett adni, csak ugye venni kellett ujat
  • bmffm856
    sziasztok!

van egy kis gondom...igazából két megoldásra gondoltam, csak egyiket sem tudom, h hogyan lehet kivitelezni...
    szóval a gondom...van egy családom a játékban...született 4 gyerek, melyek közül az egyiknek már van gyereke...3 is...csak épp az a gond, hogy csak az egyik viseli az aőjha vezetéknevét, mert ez valami hiba lehet, de házastársi kapcsolat után a feleség felvette a férj nevét, aztán egy reinstall után visszaváltozott...de megmaradtak házasoknak...és ezek után a második gyerekük az anyja nevét kapta...(az első nem, mert az még reinstall előtt volt)...szóval a kérdésem az lenne:

1. meg lehet-e változtatni egy sim vezetéknevét (tudom, h a játékon belül nem lehet, de valami fájlban ha megnyitom és átírok valamit akkor lehet-e, és ha lehet, milyen programmal kell)
    2. ez így ugye, h a simnek 3 gyereke van, és abból csak egy van a nevén, eléggé elcsúfítja a családfát...a második kérdésem az lenne, h a családfába bele lehet-e nyúlni valahogy (hasonló módszerekkel mint az előzőben)
    3. ha az előző kettő közül egyik sem megy, akkor hogy lehet kitörtölt simeket visszahozni?

Előre is köszi a segítséget, köszi szépen:

Peti
  • Ibron
    Háhhh....kúl,köszi infot...megfogom nézni.
  • Hoz_Hun
    Kösz.

Probáltad eladni a kocsit, mielőtt beszállt volna. Move objekt parancsal a konzolban a használatban lévőtárgyak is eladhatók.
  • Mike at home
    eszre fogod venni

mindenfele vannak, van ahol surubben pl. a Kripta akarmi kozos teruleten
  • Mike at home
    nem oregszik
  • Mike at home
    nalam a kertesz nyirja, szal passz

en meg azt vettem eszre a kiskolok jatszik a xilofonnal, es odaultetsz melle egy felnott simet, akkor az egy ido mulva ulve fellebeg, es aztan otthagyja
    legtobbszor ezx az egy ido par masodperc
  • Mike at home
    reszletes minden apro letoltott bibasz tiltasahoz/engedelyezeshez ott a Content Manager
  • Mike at home
    EA FAQ
  • Mike at home
    persze siman ki tudod szedni
    ellenben nalam most a mobilt nem lehet visszatenni :( ami eddig kint volt a dohanyzoasztalon

az ujsagoknak is kitalalhattak volna vmi tartot
    egesz kollekciot megvettem, szepen beteritettek egy fel szobat
    igaz most nala van a hatizsakban
  • Mike at home
    naja, de nem tudom eszrevetted-e, de a varosban nem lehet kilepni, menteni, max reset
    sot, miutan megtortent a szervezes es letette a sim a telefont utana sem lehet mar csinalni semmit
    nem tudod nekik azt mondani, ne menj sehova, ne szallj be a kocsiba
    nem tudsz kilepni
  • Ibron
    Igen..én össze balhéztama koleszban egy csávóval és bunyóztunk,de vesztettem..nah,azután csomószór megjelent a boksz kesztyű a feje fölött és lángok is voltak.
  • Ibron
    Köszi az infot és hol találok vámpíros simeket?Vagy,hogy néz ki?mint egy átlag sim,vagy full vámpír ruciban szaladgál?
  • Mike at home
    mondjuk orom az uromben, hogy most anyuka be birt koltozni kulon egy hazba, es legalabb rendbeteszi a baratait, mert vagy 8-an allnak 55 korul

apuka is ujra tudja melegiteni holgykapcsolatait

ja es persze az autot ki kellett dobjam, mert anyuka vezette, magatol jott haza, es csak a tulajdonost lehetett beallitani

mit jelent a lang a fejuk folott?
    akkor haragszanak valakire?
  • Hoz_Hun
    Még egy láma vámpíros kérdés, hátha tudja valaki: a vámpír Sim öregszik, vagy mint általában "immortal"?
  • Hoz_Hun
    Egyébként ha tud valaki hasonlóan egyszerűbb modszert mint a sima Sims 2-ben és az Egyetem kiegészítőben a intProp censorGridSize 0, akkor örülnék neki.
  • Hoz_Hun
    Ha valakit zavar a cenzúrázás az Éjszakák-ban akkor itt tudja letölteni a szükséges package-t:

http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=90125

Ez azért jó, mert csak beteszed a Downlods könyvtárba és kész (persze engedélyezd a játékon belül az addon használatát). Azaz ez nem modosítja az exe filet és müxik a magyar verzióval.
  • Hoz_Hun
    Szivesen.
    A menü jobb felső sarokában van az opció nem a balban, hülye vagyok már.
    Mindegy úgy is megtalálod.
  • Amiga
    Oh, köszi!
  • Hoz_Hun
    Neketik is eltünt az, hogy ha kimész a kertet megnyírni - az eddigiekkel ellentétben - minden bokor után abba akarja hagyni (ergo bokronként ujra ki kel jelölni a "Megmetsz" opciót). Ezelőtt automatikusan addig nyírt míg látott gazt.
  • Hoz_Hun
    Jaja vámpírá válással nincs gond, csak össze kell haverkodni egy vámpírral aztán előbb utóbb megharap.
    A vakcina, amiről beszélsz az a vámpírságból gyógyít ki. De csak akkor hat, ha vámpír vagy, ha nem, értelem szerűen nem csinál semmit.
  • Hoz_Hun
    Elolvastam a cikket. Tetszett. Egy megjegyzés:
    "Számomra érthetetlen módon minden újabb játékindításkor kijön egy ablak, ahol letilthatod a kompatibilitásra érzékeny tárgyakat. Érdekes módon ennek az ablaknak nem lehet megmagyarázni, hogy csak akkor szóljon, ha új tárgyat talált, ez mindig kijön."

Le lehet tiltani. A játékon bellül az opció menüben a bal felső sarokban kattints arra hogy ne jelenjen meg mindig induláskor. Akkor töbet nem jelenik meg (kivéve ha viszakapcsolod). Ugyanit ki be kapcsolhatod azt is hogy használja-e az addonokat vagy ne, és kiírja hogy jelenleg használatban vannak-e vagy sem. Egyébként valóban mindent kijelöl, akár van ütközés akár nem. Valószínüleg azért mert azt írja ütközHET, azaz nem biztos csak lehet tehát kilőjük. Gondolják ők.
  • zizzenet
    Szerintem nem. Vámpírrá egy vámpír harapása által tud válni. Az a vakcina, amiről beszélsz, az etnikai kisebbség asszonyától vásárolható, és kigyógyítja a simet a vámpirizmusból.
  • Ibron
    Hogy kell vámpírrá válnija a simnek? Vank két Vampircirdin D vagy faszom tudja mi a szerelmi bájital mellett.A szerelmi bájitalt megtudja inni, de a vámpír löttyö nem....most ilyenkor mivan?Vagy az baj,hogy még egyetemre jár a sim és nem full felnőtt?
  • Gólya #15113
    Halleluja!!!!! Mint az álom! Majd küldök képeket!
  • Hoz_Hun
    A vámpír tudoroknak lenne egy(-két) kérdésem, ha lehet.

Ha valaki vámpírrá válik, hogy megy nappal dolgozni (vagy iskolába)?
    Rendessen kajálhat?
    Ja és mi az előnye?
  • Hoz_Hun
    Igen a helyszinváltáskor mindig automatikussan ment.

Nálam hasonló a helyzet, csak eddig megúsztam a perpatvart. A lány elment randizni, ami jól sikerült (még szép, hogy jól sikerült 5 rugót fizettem a banyának érte, mondjuk ezért a pénzért oda is hozta). Másnap jött ilyen üdvözlőkártya, amit anyuka vett ki. Hát nem megtartotta! Ráadásul úgy örült neki, mintha ő kapta volna.
    Van rá mód hogy kipakolja a háti tatyójából?