FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• zizzenet
    Nos, a helyzet az, hogy Emil nevezetű simem, akinek háttértörténetét most hagyjuk, mert hosszú, a lényeg, hogy kreálmányom egyik utóda, akit nagy odafigyeléssel kezelek, singliként élt 4 év egyetem után kicsiny házában. Aztán udvarolgatott Brandi Broke-nak, volt egy szép álomrandijuk is. Na, gondoltam, kicsit kövérkés, hírnévmániás simemnek legyen végre egy családja, beköltöztettem Brandi asszonkát. Régről emlékeztem, hogy ő egy egyedülálló, ifjú anya egy tini és egy tipegő gyerkőccel, nem baj, mondtam, Emil rendes pasi lesz, adoptálja őket, vagy mi a szösz. Aztán látom, Brandi mama öklendezik, öklendezik, majd megnő a pocakja. Hát nem egy újabb gyereket vár? Aztán kitől? Na, erre mérges lettem. Ráadásul nincs is munkája, terhesen meg nem mehet dolgozni. Igazi kis sim-tenyész nőstény. Emil közben ráfázott egy ügyletre a jól menő munkahelyén, ki van most rúgva. Szóval arra gondoltam, Emil ne nevelje már fel a léha Brandi egész pereputtyát, szóval ki lesznek ők lakoltatva onnan hamar, Emil pedig megtartja a házat, és rádolgozik Marisa nemtudomkivel bimbózó kapcsolatára. Na, így.