32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Bandy11
    fent van a sims2 (alap cd)magyarosítva
    Sims uni(cd)magyarosítva
    és ezekre nem megy rá ez sehogy mer frissítést ellenőriz és nem tetszik neki
  • AMDFan2
    Nem is kapcsoltam azt be soha mert nem volt szebb szerintem a grafi csak egy kicsit!
  • Bandy11
    nah ez kész hiába telepítem angolul akkor sem jó ne lehet igaz váááááá
  • Mike
    fent van az alap+uni rendesen? magyarul vagy angolul? dvd/cd?
    külön könyvtárba intallláltad?
  • Bandy11
    Hol találok olyat?
  • Devids Pro
    úgy is tudod angolul játszani ha akarod, csak registryben kell visszaírnod a nyelvet angolra és késsz
  • Devids Pro
    használd a magyarosítást és akkor nem kell neki a patch
  • Bandy11
    Szóval:berakom deamon toolsba az 1-es cd-t kéri a cdkulcsot beírom oké (magyarul telepítem).50%-ál bemountolom a 2-es cd-t és folytatja a telepítést.100%Mindenki boldog(csak két pillanatig).
    kiírja hogy ellenőrzi a program frisseségét OK.majd jön a spanyol üzenet b*szom f*szom installe o reinstalle sims2(ott is okézom)azt szépen 100%-ról elindul visszafele és meg sem áll 0-ig.
  • Bandy11
    ez mind sszép és jó de nekiáll visszaszedni atelepítést
  • Mike
    kapcsold ki az AA-t
  • Mike
    nyomjál ok-t azt jólvan
    ha a területi beállítás nem usa és anem angol a windowsod, akkor spanyolul üzenget a végén
  • Mike
    akkor próbáld meg más driverrel
  • Bandy11
    Hali nekem megin ki ír valamit valami teljesen más nyelve a nightlife telepítésénél ugyan úgy mint az uninál régen aszem az a baja hogy nem friss de nem kér semmilyen cd-t mit csináljak???????
  • AMDFan2
    És ilyen kissebb "gagyi" játék meg igen hát röhely nem!
  • AMDFan2
    De csak ez az egy játék mert pl a Bf2 nem szaggat fullon a HL2 sem és még a F.E.A.R sem!
  • AMDFan2
    Levettem akkor is szaggat.akkor levettem a felbontást is 800x600-as ra akkor is szaggat.
  • Mike
    semmi
    ez ilyen
    vedd le mediumra a grafikát
  • AMDFan2
    Hali mindenki!Meg tudnátok mondani hogy miért szaggat a Sims 2 és kiegészítőji?
    Amd 3200+-os proci 1Gb ram Ati radeon 9800pro 128mb-os videókártya.Help nem tudom mi lehet a gond.
  • zizzenet
    Juj.
  • Mike
    és ilyen nyálas kis feje van :)

• zizzenet
  • Mike
    szerintem igen
    aztán költöztesd be őket egy üres telekre, egy asztal és egy telefon társoságában
  • Mike
    ha már történeteknél tartunk, épp egy élvhajhász simmel (Marc) játszom Downtownban
    eredetileg vámpirt akartam belőle csinálni, ehelyett egy nőfaló lett, akinek a világ legtermészetesebb dolga 3x woohoozni egymás után az autóban
    első csajával már eljegyezték egymást, van másik 3 nője, akikkel nem egyszer eljutott a dream fokozatra (nem kevés aspi pont jár érte, meg ameddig eljutnak oda, azért sem), és szinte mindig platinumban van
    reggel felkel, ugrál egy kicsit a kanapén, belenéz a hírekbe, majd úszik egyet, majd kinézi a listáról kiket talált vonzónak, majd randira hívja a soron következőt, és elmennek enni valahová. Még senki nem mondott neki nemet, olyanok sem, akiknek 0/0 pontjuk van nála (egyszer találkoztak, de vannak villámok)
    Most azt tervezem, hogy elveszi Bellát (web designer a kis drága) legalább pénz áll a házhoz (appanázs már egy ideje nem jön, Marc kénytelen pénzfákon élni), meg Bella dolgozhat is, igaz szerelem aspis, de ez nem zavar senkit, meg egy poronty is jól jöhetne, Bella majd dolgozik, Marc folytatja a léha kis életét
    hogy Bella megcsalja-e majd, vagy inkább depis lesz, az még a jővő zenéje
  • zizzenet
    egyébként rém egyszerü anyukát kilakoltatod a pereputtyával együtt

Jaja, szó szerint ezt akarom. Csak remélem, az eltűnt fiút is kiszedi akkor a telekről.
  • Mike
    köszi a sztorit
    egyébként rém egyszerü anyukát kilakoltatod a pereputtyával együtt

többikenek: tehát a felesleges/ellenszenves simeket nem kell kinyirni, meg lehet tőlük másképp is szabadulni ma már:
    kreálsz egy felnőttet, beköltözteted, és elköltözik a pereputtyottyal, bekerül a falulistába, ahol már gond nélkül törölhető is akár

• zizzenet
    Nos, a helyzet az, hogy Emil nevezetű simem, akinek háttértörténetét most hagyjuk, mert hosszú, a lényeg, hogy kreálmányom egyik utóda, akit nagy odafigyeléssel kezelek, singliként élt 4 év egyetem után kicsiny házában. Aztán udvarolgatott Brandi Broke-nak, volt egy szép álomrandijuk is. Na, gondoltam, kicsit kövérkés, hírnévmániás simemnek legyen végre egy családja, beköltöztettem Brandi asszonkát. Régről emlékeztem, hogy ő egy egyedülálló, ifjú anya egy tini és egy tipegő gyerkőccel, nem baj, mondtam, Emil rendes pasi lesz, adoptálja őket, vagy mi a szösz. Aztán látom, Brandi mama öklendezik, öklendezik, majd megnő a pocakja. Hát nem egy újabb gyereket vár? Aztán kitől? Na, erre mérges lettem. Ráadásul nincs is munkája, terhesen meg nem mehet dolgozni. Igazi kis sim-tenyész nőstény. Emil közben ráfázott egy ügyletre a jól menő munkahelyén, ki van most rúgva. Szóval arra gondoltam, Emil ne nevelje már fel a léha Brandi egész pereputtyát, szóval ki lesznek ők lakoltatva onnan hamar, Emil pedig megtartja a házat, és rádolgozik Marisa nemtudomkivel bimbózó kapcsolatára. Na, így.
  • zizzenet
    A nyersfordítás főleg az akciók környékén volt érezhető, de már az is enyhül. Az akciókat teljesen újrafordították, most már sokkal magyarosabbak és értelmezhetőbbek lettek. Mondjuk a vágyakat és a cselekvéssor szövegeit nem igazították hozzá, ezért néha oda kell figyelni, mi minek a megfelelője (pl. Méltatni valakit most már azt jelenti, Kényeztetni valakit stb.).
    De legjobban most a "$JobTitle"-probléma zavar. Az tényleg szemétség.
  • Mike
    és mit?
  • zizzenet
    No problemo. Igazából föl se tűnt... ez viszont lehet, hogy gáz .

Én meg gratulálok az N002 könyvtár backupolásához. Bár én is írhatnék efféle happy endet. Sebaj, már kiterveltem más megoldást.
  • Mike
    érdemes két-három naponta csinálni backupot a mentésekről
    mert valami mindig beüthet
    minap az egyik mukimnak kezébe maradt a mobiltelefon, nem segített a moveobjects sem, és én marha még mentettem is

még szerencse, hogy éppen előtte másoltam ki az N002 dirt
    (sivatagi pályán játszom)
  • Mike
    ja egyébként bocs zizzenet, hogy ilyen szájbarágós lett nem figyeltem ki kérdezett
  • zizzenet
    3. pont szerint menthetetlen vagyok :))
    Asszem a kiköltözős lesz, aminek azért örülök különösképp, mert vagy két órán keresztül építettem a házat, ami után kb. 5 percre alakult ki ez a lehetetlen állapot. Szeretem én ezt a játékot :))
  • Mike
    a válasz mindenre az, hogy: IGEN
  • Mike
    a stílusod, az örökös sértettséged
  • Mike
    2 megoldás van szvsz

1. ha sim ikonja ott van, és mivel az értékeit látod ott van:
    költözés
    de nem újsággal, vagy számítógéppel, hanem falunézetben, a házaknál
    sim család kiköltöztet, ház lebont, telek eltüntet, máshová épít
    sajnos sok esetben ezt kell csinálni, ha bedöglik valami, mivel a mentés alapja a ház, ahhoz köt mindent
    érdemes lehet egész máshová költözni, mert sajnos ugyanolyan teleknél ugyanott, visszajöhet a hiba, igaz nem feltétlenül

2. ha van kimentett mentésed (éppen aktuális településről készült mentést érdemes valahová kimásolni - Neighbourhoods/N001..N003 alapból - ha csak egyikkel játszol, akkor csak az egyiket - ritkábban pedig érdemes kimenteni a teljes EA könyvtárat a Dokumnetumokban, DVD író előny :)

+1. megoldás de szerintem erről lemaradtál, ha valami anomális va, semmiképpen nem szabad menteni, nem fog megjavulni újraindítás után
  • Ibron
    Jaaaa,hogy ez!!!Ez nekem akkor volt utoljára,mikor csak Sims 2 volt fent,azóta nem láttam náluk ezt a vágyat és amikor volt,nem volt ilyen baj.De inkább várd meg a többiekét is.
  • zizzenet
    Kiosonni = Sneak out. Várom mások tippjeit is #14948, nagy köszönettel előre is.
  • Hunter of Deer
    Hy ha egyszerre felteszem az egyetemet és az éjszakát akkor az menni fog rendesen?
    Ja és ha csinálok családot akkor mind a két kieg cuccai benne lesznek vagy választani kell hogy meikkel akararok jáccani??
    THX!
  • Gólya #14950
    Egyszer majd elmesélheted, mivel "irritállak", de nem hinném, hogy itt ez lenne a téma. A múltkor azt írtad, szeretsz történeteket olvasni. Most kaptál egy részletet, de úgy látszik, neked semmi se jó. Ezek után mit vártál? Jószándékkal szó az ember, de Te ..... Tudod, mit Micimackó? ......
  • Ibron
    Kiosonni?Hogy érted:D...amúgy nem tudom.