Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Oks, latom nem vagy meggyozheto. Majd ha esetleg hasonloan cselekszel - eszedbejut egy jo, meg szabad domain - es ezt kemeny penzekert megveszik toled masok, akkor rajossz hogy nem is olyan rossz befektetes 3-4000ft-ert lekotni hangzatos es jo domainneveket. Ha okosan csinalod nem sokat kell dolgozni ;]]

www.simsonline.hu
www.simsportal.hu
stbstb. van meg szabad domain dogivel, emiatt kar idegeskedni (foleg hogy nincs igazad sajnos)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Gerygrey
Farkastörvények? Ehhh...
Akkor is köcsögség. Attól, hogy a Tescóban akciós a motoros fûrész, nem fogok csak azért venni egyet, hogy nekem legyen, és másnak ne jusson. De nem is ez az én nagy bajom, hanem hogy a lehetõséget sem adja meg rá, hogy megvásároljam tõle a domaint, egyszerûen b@szik válaszolni nekem.
Flame és hajtépés OFF.
GTi Gaga
köcce a segitséget, a faqban talált image fájllal és a censor patchel minen jó!

köcce srácok

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

GTi Gaga
bocses , elöttem van kiirva szép nagy kék betükkel. kicsit vaksi vagyok. sorry!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

GTi Gaga
hol találok FAQ a gamehoz?

PiszkosFred
Ja, ahogy Mike mondta, FAQ.

"Hasónló" nincs, de ha beírod a googlebe is amit itt megkérdeztél - "sims 2 uncensored patch" - akkor te is találni fogsz tonnaszámra...

Apropó Mike: te mint házigazdi ebben a topikban, kérd meg szerintem valamelyik admint, hogy írják oda a banner alá, a "Leggyakrabban elõforduló kérdések" linkje mellé, hogy NEM ELÉG ELOLVASNI EZT A HÁROM SZÓT, HANEM RÁ IS KELL KATTINTANI HOGY "HASSON" ;]

Mike at home
elso korben a faq olvasgatasat ajanlanam

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

GTi Gaga
Respect for All! 😊

egy nagy nagy problémám van a játékkal... Megy a game rendesen, küldöm ezzerrel, van pici család, anya, apa, kislány. igy indultam neki a játéknak. vettem házat, minden szupii volt, ám ugy tünik a simeket nem a golya hozza, és csináltak maguknak bébit. : ) nincsis ezzel emmi gáz... 😊 ám kicsi lett a kéró nekik. a megvehetö házak gagyik, gép által megépitett és lehejezhetö házak megint csak gagyik... HÁZAT KÉNE ÉPITENI... DE NEM MEGY! lehet én vagyok a béna. végig néztem a tutoriált is, de sehogy se tudok kérót épiteni... elárulná vki hogy hogy kell? ne mondjátok hogy rámgyek a falra és kész, mert nem történik semmi... PLS help. ( eredeti cdröl másolt eredeti keyyel telepitett crackolt Simsem van! ) mondjátok azt hogy én vagyok a béna, és PLS tanitsatok meg házat épiteni... A simeim nevében kérlek benneteket 😊
elöre is köcce.

Akinek van ideje és tud segiteni:
[email protected] msn cimen eltud érni. nagyon nagyon megköszöném a segitséget.

még1 dolog: uncenzored patch nincs a gamehez... ? vagy valami hasónló?

Segitségeteket elöre is köcce!

tsoki all

Faterx
Ha ad valaki gyorsan egy helyet, feltöltök egy nagyon dögös magyar mp3 mesét amit az office lapról töltöttem le (csak azóta nem találom)
Faterx
Music: In order to play your own music in the game, just go to My Documents\EA Games\The Sims 2\Music, and drop your .wav or .mp3 files in the appropriate folder.

MPEG Layer-3 audio coding technology licensed from Fraunhofer IIS and THOMSON multimedia
Hamarosan patch. Láttam a részletezést, sok bugot javítottak, de a jéték teljesítményét alig-alig növelték, csupán a Radeon X800-as kártyával rendelkezõknek kedveskedtek javítással.

bmffm856
vagy a pénzkódra gondolsz?

az pedig: 1000$ - kaching
50000$ - motherlode

hello.bmffm.

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

udv! nem tudtok sims2--hoz kodot veletlenul? minel elobb kene! koszi!

Sziasztok!Nem lehet valahogy betolteni mp3 a jatekba,hogy a radioba ne csak ez a ket uncsi szam menjen??
Devids Pro
😄DD
érdekes, használj régebbi catalystot. Újabbak nem olyan jók. Én 4.7-est használok avval minden tökéletes😊
Említettem volt, hogy az egyik C.L.-ban többször elõfordult, hogy baromi nagy fa textúrák lepték el a képernyõt. Frissítettem a Catalystot 4.10-rõl 4.11-re. Bementem az átkos helyszínre, és tényleg változott a helyzet. Most hatalmas vibráló fû textúra lapok lepik el a teljes talajt, nem nézve medencét, padlót, embert vagy istent. Jó ez, csak így tovább.

Sipocz
Útálom amikor kiszedi a spaceket a site, bocsi nem is szóltam!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
----b----I b:belsõ ajtó
b f **I k:külsõ ajtó
I I-b- a:ablak
I I f:folyamatosan világító lámpa
k a Lehet hogy felesleges, de csak bemutatom itt
I a 3 napi szívásomat, ez egy szoba alaprajza lenne
a I a **-gal jelolt sarok miatt, azzal együtt hogy
I a tényleg világos volt a szobában a simek env. érzése
I-aa--a--aa-I folyamatosan 50% alatt volt.
Ahogyan a jelzett derékszögü sarkot ferde fallal kikajszítottam 90%-os env. nedd keletkezett!

Sipocz
Semmi nem bizonyítja jobban azt, hogy a dohányzás káros az egészségre! A faq-ban van olyan patch ami elintézi hogy a simet kizárólag szándékosan tudja agyoncsapni a cumó ha csak úgy egy kicsit kiül ábrándozni és felhõket nézni magától nem lehet baja.
A nyugdíj az viszont jó hír, az én 2 um. "csinált" öregem novella irással támogatja a családi kasszát mert sajátjogu nyugdíjuk az nincs. Lazára fogva 5-8 naponta így betermelnek 2000-3000 simót, ami nem rossz. Ahogyan figyelgettem az elderek "életciklusai" leginkább a toddlerekéhez hasonlít és nálam gyakran vannak fent éccaka, na ilyenkor a leghasznosabb idõtöltés egy kis novellaírás.

Ja tegnap benézntem a goth familyhez,ott az öreg morti mint nyugdíjas õrült tudós kap négyszázvalahány simit naponta.Ez tényleg csak a töredéke a 2333-as napidíjnak.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hali!
Na tegnap felraktam a játékot újra.Nagy nehezen kiagyaltam a karakterem és elkezdtem játszani.Ment mendegélt a játék,s míg kimentem cigizni ez a f@szkalap sim kiült a ház elé a felhõket bámulni.Mire bejöttem a cigibõl már csak a síremléke volt ott.Asszittem beszarok.Bezzeg akarattal egy simset sem tudtam agyonütettni a meteorokkkal és mûholdakkal..😊))

Sipocz
Jaja, becslésem szerint a rendörnek min. 75%-os sansza van. Tegnap is gyõzött nálam egy spiné zsaru. Sajnos a lenyult jakuzi és zongora (szummárum 10000 simo) utáni kártérítést (4000 simo) némileg keveseltem és a simfõzõbödönt kénytelen voltam aspi pontból visszavásárolni. Ez utóbbi volt éppen a már említett bömbikélés forráss mert térben nem messze helyezkedett el a lakás bejáratától a kertben és ahányszor elmentek a hült helye mellett mindannyiszor megríkatta õket a "szörnyû veszteség"😊.

PiszkosFred
Valami cinkelt kocka lehet az, mert nalam 80%ban (csak korulbelul) a rendor a nyero a csetepate utan. De lehet, hogy az irl toto/lotto-ban elkerulo szerencse itt potolta be nalam a lemaradasat ;]

PiszkosFred
OFF
Miert is? Hamarabb kellett volna gondolkoznod. Farkastorvenyek vannak. Ez nem "kocsogseg", hanem egyszeru felismeres hogy azok meg szabadok. Keress mas domaint, csak otlet kell hozza. (...)
ON

Sipocz
Az még hagyján hogy jön a betörõ, de amikor jön a rendõr is és lenyomnak egy tizperces bunyót a család jelenlétében aminek az eredményét a gama kockadobigálással állapítja meg és ha nincs mázlid akkor a betörõ gyöz és ekkor még az a dolog sem fog vigasztalni hogy a zsaru visszaadja a jelvényét😊!
A jumpingra van célirányos patch, a faq-ból letölthetõ egy kemény 400 byte-os package tesztelt és cool.
Azt hogy melyik sim ronda melyik nem csak óvatosan kezelgetni, mert az persze igaz hogy a karigenerátorral készített sim esetén mindenki vmilyen kedvenc zsánerét rakja össze, de amikor már csak utódok keletkeznek (mellesleg ez a sims2 lényege!!!) a párosítások olykor nem várt eredményeket adhatnak. Egy bizti: ronda gyerek nincs!!! Nálam a fókuszban épp most lévõ párnak nemrég született gyermeke és meg kell mondjam leány létére az apja "szépségét" örökölte, de e mellé 5 neat, 6 aktiv, 9 playfull és 10 nice, rövidebben egy tündéri és zseniális ördögfióka akivel élmény játszani mert minden közelében elõforduló felnõttsimet egyszerûen elbûvöl és a családi barátok száma egyelõre némi divergenciát képez a gyerek révén😊)).

Rafaelo
lehet homokos nekem is volt olyan és rohadtul dühitett
de volt olyan hogy a pasim a legrondább nigga nõbe lett szerelmes

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Gerygrey
Érdekes, én még sosem találkoztam betörõvel, pedig a megjelenés napjától nyúzom a játékot...

Lehet amúgy egy Sim homokos? A múltkor egy Simem beült egy másik pasival az aspiration points-okból vásárolt speciális jacuzziba, és enyelegtek egymással. Persze a Simemmel együllélö csajszi észrevette és kiverte a balhét :-)

Kjanoka: mi ez a Jumping bug? Én eddig úgy tudtam, hogy a SimPE csak a szövegek szerkesztésére való, de ezekszerint másra is jó? (ezzel készítem a magyarítást a játékhoz)

OFFtopic: a qrva száját a vicc.hu-nak, aki lefoglalta elölem az összes Sims-el kapcsolatos .hu-s domaint (sims.hu, sims2.hu, thesims.hu, thesims2.hu...) Miért ilyen köcsög valaki?
Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
(minden tüchtig?😊
A franc az összes betörõ pofájába!, tegnap egy 3 tagu családomnál nyomult a "drága" és azok annyira kikészültek agyilag hogy az egyikük elszalasztotta a carpoolt és egy álló napig bömbikéltek nekem mind a legváratlanabb idõpontokban😞(.

Sziasztok!

Már más is ajánlotta ezt a SimPe nevû progit, de én most azok figyelmébe ajánlom, akiknek jumping bugjuk volt/van.
A legújabb verzióval már lehet törölni/hozzáadni EMLÉKEKET!

Simpe

Fenébe. Levettem az árnyékokat high-ról mediumra. Rögtön gyorsabb lett a játék. Viszont tényleg hiányoznak az árnyékok. Nagyon megszoktam már. És sajnálom, hogy ilyenkor a tárgyak árnyékát is leveszi.

Duddits
Király!

Devids Pro
az lesz ha egyzser végre elkészül 😄
pfff...ez lesz a saját doménes sims2 honlap?😊

Devids Pro
eltaláltad
pfff 😄
Mike
Davids Pro!

PC-game.hu

tudom, pffff 😊)))

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sipocz
Épp most néztem meg TopGun-nak: a progiba a power user menün gyere be ott a system/memory alatt vannak erre topicok. Csak óvatosan, nagyon óvatosan!!! Javaslom minden lényegi változtatás után a tesztelést és korántsem biztos hogy a legnagyobb érték a legjobb.

Sipocz, most már értem, mire gondolsz. És már csak gyakorlati nehézségeim vannak. Hogy a jó életbe tudom kontrollálni ezt a rezervátumos dolgot például abban az x-men progiban, amit ajánlottál? Úgy értem, hol érdemes keresni és mit célszerû módosítani? Mert szeretném kiküszöbölni az összes lehetséges "hibát", ami a Sims 2 megfelelõ futtatását akadályozná. Elõre is köszi az idáig is köszönteket.

Mike
valszeg a cache-re gondoltam, és nem méretére

logikus, nem

na mindegy 😊

Mike
nem sértettél meg, csak felbosszantottatok Sipöczcel

Én láttam rendesen bár nekem nem volt olyan borzasztó gyors . Ez csak egy ATI 9200 SE kártya 64rammal . Ha a directdraw nem olyan fontos akkor a többi tökéletesen rendben volt. Nagyon köszi a segítséget

Sipocz
Hát nemtom, a direct3D lenne a fontosabb, ott egy kockát pörget a directx. Nálam a directx9b jelü pörgetésnél nem látom jól a nyga sebesség miatt a kocka sarkait ha a vertikális szinkron ki van kapcsolva.

A DirectDraw teszt eredménye: Hiba a(z) 5. lépésnél (Téglalapok felhasználói ellenõrzése): HRESULT = 0x00000000 (hibakód)
dxdiag eredményében ez az egy hiba volt. Ennek van jelentõsége? Csak ennyi még aztán nem offolok

no én meg megyek játszani..

pedig a SATA-sokban alapból ott figyel..

jó pihenj egy kicsit..ha megsértettelek valóban,bocsika..az üziket szedd ki nyugodtan,ha akarod..

Sipocz
Általában a videónak két szélsõsége van
1.legnagyob teljesítmény
2.legszebb kép
és minden kártyának sok-sok opciója amivel ezek alá lehet támasztani, ezek pl. az nvidia esetén simítások, átmenetek, pixel és vortex árnyékolások. Ezek között kell válogatni mert a gyári default általában vmi kevercs amolyan kecske is meg káposzta is. Én eleddig nem sok hasznát vettem azoknak a dolgoknak amelyek a legszebb kép felé vezetnek mert a legrandább és a legszebb között számottevõ minõség nincs viszont sebesség már annál inkább.
Rendszergyorsító (itt persze folyamatosan az MS Windows verzióiról beszélgetek) az a fenntartott rendszerterület a gép op.ram-ján belül ami fixen a lemezen tárolt adatok felolvasására és a tényleges végrehajtás-feldolgozás helyére való juttatására szolgál. A lényege az hogy az éppen kellõ adatokon túl a rendszer perifériakezelés szinten kódolt és általában a fõfolyamatoktól (fõprocitól) független azzal párhuzamos módon felolvassa a ram-ba az aktuális adat környezetét is és jó sansszal a következõ adat már ebben a környezetben van, tehát ennek a processzor illetve a tár felé juttatása már nem lemez IO sebeséggel hanem társebeséggel megy és nem byte-onként hanem általában szavanként. A rendszergyorsító méretét az op.rendszerben be lehet állítani és sajnos az MS defaultja nem az optimum, hanem a minimum gyorsitót tartalmazza. Megjegyzem hogy én csakis a Windows 2000 os.-ig tanulmányoztam a dolgot tehát XP-s ismereteim igencsak zsengék ha ott mások a beállások valamelyik értõ majd helyrerakhat.

Mike
majd ha lenyugdtam visszajövök, sry

Mike
nem így van, de ebbe ne itt menjünk bele

én is félreértelmeztem amúgy elsõ olvasatra..