Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.simsonline.hu
www.simsportal.hu
stbstb. van meg szabad domain dogivel, emiatt kar idegeskedni (foleg hogy nincs igazad sajnos)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Akkor is köcsögség. Attól, hogy a Tescóban akciós a motoros fûrész, nem fogok csak azért venni egyet, hogy nekem legyen, és másnak ne jusson. De nem is ez az én nagy bajom, hanem hogy a lehetõséget sem adja meg rá, hogy megvásároljam tõle a domaint, egyszerûen b@szik válaszolni nekem.
Flame és hajtépés OFF.
köcce srácok
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
"Hasónló" nincs, de ha beírod a googlebe is amit itt megkérdeztél - "sims 2 uncensored patch" - akkor te is találni fogsz tonnaszámra...
Apropó Mike: te mint házigazdi ebben a topikban, kérd meg szerintem valamelyik admint, hogy írják oda a banner alá, a "Leggyakrabban elõforduló kérdések" linkje mellé, hogy NEM ELÉG ELOLVASNI EZT A HÁROM SZÓT, HANEM RÁ IS KELL KATTINTANI HOGY "HASSON" ;]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egy nagy nagy problémám van a játékkal... Megy a game rendesen, küldöm ezzerrel, van pici család, anya, apa, kislány. igy indultam neki a játéknak. vettem házat, minden szupii volt, ám ugy tünik a simeket nem a golya hozza, és csináltak maguknak bébit. : ) nincsis ezzel emmi gáz... 😊 ám kicsi lett a kéró nekik. a megvehetö házak gagyik, gép által megépitett és lehejezhetö házak megint csak gagyik... HÁZAT KÉNE ÉPITENI... DE NEM MEGY! lehet én vagyok a béna. végig néztem a tutoriált is, de sehogy se tudok kérót épiteni... elárulná vki hogy hogy kell? ne mondjátok hogy rámgyek a falra és kész, mert nem történik semmi... PLS help. ( eredeti cdröl másolt eredeti keyyel telepitett crackolt Simsem van! ) mondjátok azt hogy én vagyok a béna, és PLS tanitsatok meg házat épiteni... A simeim nevében kérlek benneteket 😊
elöre is köcce.
Akinek van ideje és tud segiteni:
[email protected] msn cimen eltud érni. nagyon nagyon megköszöném a segitséget.
még1 dolog: uncenzored patch nincs a gamehez... ? vagy valami hasónló?
Segitségeteket elöre is köcce!
tsoki all
MPEG Layer-3 audio coding technology licensed from Fraunhofer IIS and THOMSON multimedia
az pedig: 1000$ - kaching
50000$ - motherlode
hello.bmffm.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
érdekes, használj régebbi catalystot. Újabbak nem olyan jók. Én 4.7-est használok avval minden tökéletes😊
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
b f **I k:külsõ ajtó
I I-b- a:ablak
I I f:folyamatosan világító lámpa
k a Lehet hogy felesleges, de csak bemutatom itt
I a 3 napi szívásomat, ez egy szoba alaprajza lenne
a I a **-gal jelolt sarok miatt, azzal együtt hogy
I a tényleg világos volt a szobában a simek env. érzése
I-aa--a--aa-I folyamatosan 50% alatt volt.
Ahogyan a jelzett derékszögü sarkot ferde fallal kikajszítottam 90%-os env. nedd keletkezett!
A nyugdíj az viszont jó hír, az én 2 um. "csinált" öregem novella irással támogatja a családi kasszát mert sajátjogu nyugdíjuk az nincs. Lazára fogva 5-8 naponta így betermelnek 2000-3000 simót, ami nem rossz. Ahogyan figyelgettem az elderek "életciklusai" leginkább a toddlerekéhez hasonlít és nálam gyakran vannak fent éccaka, na ilyenkor a leghasznosabb idõtöltés egy kis novellaírás.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Na tegnap felraktam a játékot újra.Nagy nehezen kiagyaltam a karakterem és elkezdtem játszani.Ment mendegélt a játék,s míg kimentem cigizni ez a f@szkalap sim kiült a ház elé a felhõket bámulni.Mire bejöttem a cigibõl már csak a síremléke volt ott.Asszittem beszarok.Bezzeg akarattal egy simset sem tudtam agyonütettni a meteorokkkal és mûholdakkal..😊))
Miert is? Hamarabb kellett volna gondolkoznod. Farkastorvenyek vannak. Ez nem "kocsogseg", hanem egyszeru felismeres hogy azok meg szabadok. Keress mas domaint, csak otlet kell hozza. (...)
ON
A jumpingra van célirányos patch, a faq-ból letölthetõ egy kemény 400 byte-os package tesztelt és cool.
Azt hogy melyik sim ronda melyik nem csak óvatosan kezelgetni, mert az persze igaz hogy a karigenerátorral készített sim esetén mindenki vmilyen kedvenc zsánerét rakja össze, de amikor már csak utódok keletkeznek (mellesleg ez a sims2 lényege!!!) a párosítások olykor nem várt eredményeket adhatnak. Egy bizti: ronda gyerek nincs!!! Nálam a fókuszban épp most lévõ párnak nemrég született gyermeke és meg kell mondjam leány létére az apja "szépségét" örökölte, de e mellé 5 neat, 6 aktiv, 9 playfull és 10 nice, rövidebben egy tündéri és zseniális ördögfióka akivel élmény játszani mert minden közelében elõforduló felnõttsimet egyszerûen elbûvöl és a családi barátok száma egyelõre némi divergenciát képez a gyerek révén😊)).
de volt olyan hogy a pasim a legrondább nigga nõbe lett szerelmes
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Lehet amúgy egy Sim homokos? A múltkor egy Simem beült egy másik pasival az aspiration points-okból vásárolt speciális jacuzziba, és enyelegtek egymással. Persze a Simemmel együllélö csajszi észrevette és kiverte a balhét :-)
Kjanoka: mi ez a Jumping bug? Én eddig úgy tudtam, hogy a SimPE csak a szövegek szerkesztésére való, de ezekszerint másra is jó? (ezzel készítem a magyarítást a játékhoz)
OFFtopic: a qrva száját a vicc.hu-nak, aki lefoglalta elölem az összes Sims-el kapcsolatos .hu-s domaint (sims.hu, sims2.hu, thesims.hu, thesims2.hu...) Miért ilyen köcsög valaki?
Mizujs?
(minden tüchtig?😊
A franc az összes betörõ pofájába!, tegnap egy 3 tagu családomnál nyomult a "drága" és azok annyira kikészültek agyilag hogy az egyikük elszalasztotta a carpoolt és egy álló napig bömbikéltek nekem mind a legváratlanabb idõpontokban😞(.
Már más is ajánlotta ezt a SimPe nevû progit, de én most azok figyelmébe ajánlom, akiknek jumping bugjuk volt/van.
A legújabb verzióval már lehet törölni/hozzáadni EMLÉKEKET!
Simpe
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
logikus, nem
na mindegy 😊
dxdiag eredményében ez az egy hiba volt. Ennek van jelentõsége? Csak ennyi még aztán nem offolok
1.legnagyob teljesítmény
2.legszebb kép
és minden kártyának sok-sok opciója amivel ezek alá lehet támasztani, ezek pl. az nvidia esetén simítások, átmenetek, pixel és vortex árnyékolások. Ezek között kell válogatni mert a gyári default általában vmi kevercs amolyan kecske is meg káposzta is. Én eleddig nem sok hasznát vettem azoknak a dolgoknak amelyek a legszebb kép felé vezetnek mert a legrandább és a legszebb között számottevõ minõség nincs viszont sebesség már annál inkább.
Rendszergyorsító (itt persze folyamatosan az MS Windows verzióiról beszélgetek) az a fenntartott rendszerterület a gép op.ram-ján belül ami fixen a lemezen tárolt adatok felolvasására és a tényleges végrehajtás-feldolgozás helyére való juttatására szolgál. A lényege az hogy az éppen kellõ adatokon túl a rendszer perifériakezelés szinten kódolt és általában a fõfolyamatoktól (fõprocitól) független azzal párhuzamos módon felolvassa a ram-ba az aktuális adat környezetét is és jó sansszal a következõ adat már ebben a környezetben van, tehát ennek a processzor illetve a tár felé juttatása már nem lemez IO sebeséggel hanem társebeséggel megy és nem byte-onként hanem általában szavanként. A rendszergyorsító méretét az op.rendszerben be lehet állítani és sajnos az MS defaultja nem az optimum, hanem a minimum gyorsitót tartalmazza. Megjegyzem hogy én csakis a Windows 2000 os.-ig tanulmányoztam a dolgot tehát XP-s ismereteim igencsak zsengék ha ott mások a beállások valamelyik értõ majd helyrerakhat.