FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Ibron
    Vazze:DD...tök yo ez a Nightlife,de mi eltt volna,ha a magyar nyelvű telepítőt választom?mer így nem sokat értek,de a lényeget kiveszem.Rögtön elmentem a csajjal egy date-re....kapásból felment az oké mércére:D és ott is maradt:D.Ami csalódás: a nigth club..szép és jó,klassz cuccok,az a kerék izé is tetszik benne:D,meg a kiszolgálás is egy jó újítás,de bakker...full kevesen voltak:DD..én arra számítottam,hogy egy csomóan lesznek és mindenki a DJ pultnál tolong,táncol,meg satöbbi..ennek ellenére voltak7-n talán és abból kettő öreg:D.Egy kérdés:láttam,hogy lehet venni autót:D,ami szintén jó dolog(kárhogy nincs Ferrari:D),de nem tudtam hova elhelyezni.Mondjuk azt nemtom,hogy baj-e,ha az emberkém még gimibe jár..mer akkor leeht,hogy nem lehet autója,legalábbis ott a kolesz területén nekem nem engedte letenni.Zizzenet:nekem csak javított ez a Nightlife a dolgon:DDDD....tök simán fut a játék,nem szaggat se a közösségi területen,se koleszban,se otthon.Úgyhogy nagyon örülök ennek a kiegészítőnek:).