32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• rage at work
    A Sims ugyanilyen volt
    Minden gépbővítés után azt hittük, na majd most biztos folyamatos lesz.

Aztán, sosem lett az :)
  • Tom3 #14825
    lighting low volt:O
  • zizzenet
    Ezt hogy érted Szűkszavú barátunk: neked két giga van és nem, nincs igazam, valóban gyorsabb a játék, vagy osztod a véleményem, hogy 1 giga fölött már nincs releváns változás a játék sebességében.
  • Tom3 #14823
    Oké, köszi meg nézem :)
  • zizzenet
    Elképzelhető, hogy építés közben nem frissíti rögtön a fényváltozásokat, ellenben ha elkezdesz játszani, biztos helyreáll. Feltéve, hogy a Megvilágítás (Lighting) opció legalább közepesre (medium) van állítva a grafikai beállítások közt. Ennek azért nézz utána.
  • drop
    hát nem nekem 2 gb van és na mindegy
  • zizzenet
    Rendben, lehet, teszek majd még egy próbát. Amúgy 1 giga memóriám van nekem is, de kipróbáltam 1,5 gigával, semmilyen változást (gyorsulást) nem tapasztaltam.
  • rage at work
    Nyomod az ablakokat és marad a sötétség ?
    Mit is jelent ez pontosan?
  • Tom3 #14818
    #14811 Senkinek nem volt ilyen baja?
  • rage at work
    Jó, akkor nézd meg legújabb driverrel, AA nélkül is :)
    Füst effekt gond meg is fog szűnni, szerintem

Amúgy megnéznék egy gépet, amin ez a játék mindent maxra téve egyáltalán nem szaggat. Nálam pl le kell venni az árnyékot médiumra, meg néha a texture detailt is, ha sokan vannak...
    Rengeteg memória kell ennek, olyan mint a Battlefield 2 , 2 giga RAM-mal már egész jól érzi magát ...

( a gépem P4 3,4GZH - 1 GB Kingston RAM - GeF 6600GT)
  • zizzenet
    Nem nagyon szoktam babrálni a driverrel, szóval alapon volt, amikor ezek a rossz tapasztalataim voltak, most is ott van, egyszóval félúton Teljesítmény és Minőség között. Egyedül egy 2xAA van kényszerítve Sims 2-re, ennyi.
  • drop
    köszi megelöztél na megprobálom azt és küldöm a sört
  • drop
    na nem menözök mert már megkaptam máshol de idegesit asus x850xt a vgam és nekem is szorakozik driver az 5.8 van fent és ha régit teszem fel azt nem szereti most mit tegyek mejiket rakjam fel 5.4 nem jó mert az elég régi
  • rage at work
    Neked ha jól rémlik valami ATI X850XT-d van, ehhez nyilván a legújabb driver nem árt, és mellé a legújabb Direct X is
    (Van a Direct X 9.0c-nek pl júliusi javított verziója, érdemes
    feltenni, némely program alap DX9.0c-vel nem is megy , lásd Singles 2)
  • rage at work
    Meg gondolom, nem mindegy, milyenek a beállítások a driveren belül
    Használsz -e szűrőket, mennyire van minőségre állítva alapból a driver,
    stb stb.

Némely újabb játék viszont eléggé megköveteli a legújabb drivert,
    nyilván inkább arra készül, nem a háromnegyed évvel ezelőttire.
  • Tom3 #14811
    Nem tudom krédezte-e már valaki most alap Sims2t nyomom (Míg nem jön le a nightlife,egyetemet meg véletlen töröltem :S) és nyomom ablakokat és marad sötétség és már nagyon zavaró.

Aki tud meg oldást az lécci irjon vagy mondja meg hol van a megoldás.

Előre is köszi!
  • drop
    csá egy kérdés nem tudom a gépem elég jó és az uj driverel nekem is gond van de
    a régi drivert a kártyám nem komálya ati vga van
  • zizzenet
    Ezek szerint kártya és kártya között van különbség, azonos típuson belül is. Nekem 5.7-es Catalysttal az Imeprial Glory úgy beakadt, hogy öröm volt nézni, hasonlóan az RTW BI demója. Ellenben 4.12-essel minden rendben fut, csak éppen a füstnél lesz röcögős. Ezt már párszor eljátszottam, bármikor is próbáltam 5.x-re váltani, mindig az lett a vége, hogy vissza kellett térnem a 4.12-re.
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    A Nightlife hogyan viseli el a fanmade tárgyak és technológiák jelenlétét tapasztalataitok szerint? Az nem lenne gond ha ignorálja őket, inkább az lenne gond ha ezek miatt lehalna.
    Tényleg! tudtok-e olyasmi programról mint a Sims1-hez volt a simsfilecoop?
  • rage at work
    Mikor 9800 Pro kártyám volt, a 4.12-es driverrel kb 5 perc után
    application error hibaüzenetet kaptam, ugyanakkor a Painkiller 3 perc alatt csonttá fagyott.

A legutolsó driver, amit használtam, az 5.7-es volt, amivel minden tökéletesen működött, pl a Sims 2 is.
    (A hivatalos oldalon is az 5.x -es drivereket ajánlják)
  • zizzenet
    Szerintem meg számít a simek száma, mert amióta lejjebb vettem, a közösségi telkeken is egy fokkal élvezhetőbb lett a játék.
  • zizzenet
    Az lehet, hogy ősinek tűnik, de sajna a 9800 Pro-mhoz a 4.x az ideális. Az 5.x driverek általában galibákat okoznak. Az 5.1-5.3 esetén a Sims akadt mint a fene. 5.6 és magasabb verziójú drivereknél a Sims megy rendesen, ellenben más játékok (Imperial Glory, RTW BI) akadnak be érthetetlen módon. Egyedül a 4.12 az, ami mindennel kompatíbilisnek látszik.
  • Gólya #14804
    Szaggatásról: eddigi tapasztalataim azt mutatták, jogy a közösségi helyeken akkor szaggat, ha túl sok tárgy van rajta - a simek számával nem volt gond. Csináltam olyat, hogy külön szedtem a közösségi dolgokat /tehát külön üzlet, külön szórakozási lehetőség, stb., stb. - és csak azok. Így viszonylag tűrhetően megy, bár az igaz, hogy minden kutyafüléért taxizni kell. Kolesz nálam csak 4, max. 6 személyes - bár az is igaz, hogy szívesebben költöztetem őket külön bérleménybe.
  • Gerygrey
    Régen volt egy trabant meshem 3D Studio Max-hez. Esküszöm megcsinálom az éjszakákhoz :)

Különben én is angolul tettem fel, az alapjáték fordítása kritikán aluli, ezt nem volt kedvem kipróbálni. Látszik hogy olyanok fordították akiknek gőzük sincs mi az a Sims, csak egy-az-egybe átírták az angol szövegeket (pl Work Out - kidolgoz vagy ilyesmi, nevetséges!)
  • Captain Sparrow
    minden totál félre van fordítva és tök idegesítő..
    pl ott a kivánságoknál ha rámegyek valamelyik kis ikonra teljesen mást ir ki mint a kép mutat...aztán ha szerzek egy body skillt akkor azt irja ki hogy kreativitás meg ilyen apróságok
    egyszóval SZAR
  • Captain Sparrow
    ú bazeg szerintem senki nem rakja magyarra a telepítőt...annyira szar a fordítás. (bár aki tényleg nemért semmit angolhoz annak jó)
    Komolyan mondom angolul könnyebben jáccottam mint most igy magyarul :s
    és ha ezt hivatalosan rakták bele akkor levannak írva

majd délután szépen letörlöm és felrakom angolul
  • Mike at home
    latszik, hogy fogalmad sincs arrol, mire jo a simPE :)
  • Ibron
    Igen?Hadd jöjjön:D...engem nem zavar.
  • Mike at home
    mintahogy uj simPE is varhato nagyon hamar
  • Mike at home
    az autoval a kulon parkolohelyre lehet beallni
    kulon ikonja van

az autot meg a butoroknal lehet megvenni

es az ifju titanok is tudjak hasznalni, tehat a tinik is

F40-ert meg nem kell aggodni, ahogy en ismerem a moddingolokat, 50 fele auto lesz 2 heten belul
  • Mike at home
    muzeumba
  • Ibron
    Hova kéne engem kiállítani és miért?:DD..nem értem:DD.
  • Ibron
    Vazze:DD...tök yo ez a Nightlife,de mi eltt volna,ha a magyar nyelvű telepítőt választom?mer így nem sokat értek,de a lényeget kiveszem.Rögtön elmentem a csajjal egy date-re....kapásból felment az oké mércére:D és ott is maradt:D.Ami csalódás: a nigth club..szép és jó,klassz cuccok,az a kerék izé is tetszik benne:D,meg a kiszolgálás is egy jó újítás,de bakker...full kevesen voltak:DD..én arra számítottam,hogy egy csomóan lesznek és mindenki a DJ pultnál tolong,táncol,meg satöbbi..ennek ellenére voltak7-n talán és abból kettő öreg:D.Egy kérdés:láttam,hogy lehet venni autót:D,ami szintén jó dolog(kárhogy nincs Ferrari:D),de nem tudtam hova elhelyezni.Mondjuk azt nemtom,hogy baj-e,ha az emberkém még gimibe jár..mer akkor leeht,hogy nem lehet autója,legalábbis ott a kolesz területén nekem nem engedte letenni.Zizzenet:nekem csak javított ez a Nightlife a dolgon:DDDD....tök simán fut a játék,nem szaggat se a közösségi területen,se koleszban,se otthon.Úgyhogy nagyon örülök ennek a kiegészítőnek:).
  • Mike at home
    4.12 eleg osinek tunik
  • Mike at home
    Ibron mar bocs, de teged ki kene allitani :)
  • Mike at home
    "jó valami okosabb hozzászólást vártam... amúgy csak azért mert máshogy nem vesztek észre"

rendben, szevasz
  • Mike at home
    ird le ezt ujra
    most angol sims2-vel akarsz magyarul?
    vagy magyar sim2+ nightlife-fal magyarul?
  • Mike at home
    en ilyet sajnos meg nem tapasztaltam
    de ki fogom probalni regi ven rokakkal is
  • Mike at home
    es nalam viszonylag normalisan fut, igaz csak a bowlingpalyan voltam eddig 2x es nem is tolt iszonyat sokat

minden kozepesen all, kiveve a masodik sorban levoket amik highra vannak teve
    1024x768

• Mike at home
    csak en erzem azt, hogy valahogy nehezedett a jatek
    inditottam egy uj csaladot, alig jutnak egyrol a kettore
    ugyanakkor meg olyan segitseget ad a jatek pl. randinal amit nem tudom, hogy kene, regen is ez volt, de nem lattam

ezzel egyutt randi nelkul siman visszautasitjak a simeimet
    a tarsaskapcsolataik a kulvilaggal romokban hever