Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Kérdés: betettem Downloads alá a Jumping bug package-ét. Kell még valamit csinálnom, vagy azt a program automatikusan beépíti?
1. friend
(1/b. best friend; azért írom ilyen furcsán mert volt már olyan hogy best friend nélkül woohoo, de szvsz. jó ha ez is megvan)
2. crushed (idevezetõ legbiztosabb út a flört és megnyitja az utat a kiss-ek elfogadásához)
3. falled in love (mégtöbb flört és kiss együtt alkalmazva, mondjuk piros szivecskéig jobbára csak a puszi, a lágy csók és a romantikus csók a tuti és csak aztán a nyalás-falás, megjegyzem hogy nálam a make out elõtt is elcsattan egy nyitó csók mert ált. want is van rá külön; sunyi módon amikor want-ban megjelenik a kiss és a make out külön-külön akkor lockolom a make out-ot és csók (1000 pont) aztán make out (3500 pont) és majdnem biztosra megjön a woohoo (3500 pont) szummárum egy woohoo kiadodik némi flirt és backrub körítéssel ccc. 10000 pontra és ha ez lemegy egy kellemes szabadnapon 3-szor az már egy bödön elixir of file😊)))!)
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Figyi! Ujra kell telepítenem a Sims-et, de szeretném, ha minden úgy maradna ahogyan azelõtt MIt kell tennem, hogy ne vesszenek el a dolgok?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Mizujs?
A best friend statusz kevéske a woohoo-hoz, kell még a crushed (rózsaszin szivecske) és a falled in love (piros szivecske). Ennyivel különb a simek világa, érzelmi töltöttség nélkül nem dugnak.
takaritottam
oldal megsehol
tudod, Dpro, pffff 😊)))
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Kb. csak 100000x írtuk már le, hogy nem kell és nincs is hozzá rohadt crack...
"Just wanted to let folks know that we are still working hard on the patch. It will be out soon. I'll post here as news becomes available.
Thanks again,
MaxoidKane ", ezt a percen szedtem le az official site-ról. Nemtom 😞((( vagy 😊)))?
Namost én rákerestema VIP szóra, de érdemi választ nem találtam a bennem femlerülõ kérdésre: hogy a jó menübe kell belépni a VIP-be? Mármost világosítson fel valaki, azt' közkinccsé teszem a hálószobámban.
huuuááá
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Tégla, malter, hitel...<#vigyor3>#vigyor3>
1. falunézet kiválaszt
2. építésmód kiválaszt (asszem lots&houses)
3. üres teleket vegyél cursorba
4. helyezd a térképen úgy hogy az útilleszkedése stimmoljon, ekkor zöldszinü a telket jelképezõ rács (a méret szerinti 2. telek ideális residental telek)
5. ebbe az üres telekbe kattints bele válaszolj a feltett kérdésre (residental/community) és elkezdheted az építkezést
6. maga az építkezés egy türelmet és próbálkozást igénylõ hosszadalmas folyamat
Persze lehet úgy is választani hogy az üres lot-ra karrintás elõtt felveszel egy simet/simcsaládot a cursorba, de ezt igazán már csak nagy gyakorlat esetében ajánlom.
A ház berendezési tárgyait (azokat amiket vásárlás módban lehet bepakolni) már érdemes egy konkrét simmel/családdal együtt csinálni mert maga a vásárlás itt-ott wantokat is teljesíthet.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Nemtom figyeltétek-é de a chat a legjobb interakció a szociális hozzáállás felnyomására. Még a gyerekek önfeledt rabló-pandur játékát is meg szoktam szakítani egy kis csevegéssel mert sajnos a "hozzáállás pont hozama" nagyon alacsony magának a tevékenységnek a idõtartamához képest és persze nem csupán a rabló-pandurra igaz ez. A jumping bug a számomra éppen azért volt roppant nyomasztó mert ezt a leghatékonyabb szoc. lehetõséget tette tönkre. Mike-nak volt régebben egy jegyzése, ami tulajdonképpen tök jogos, miszerint hagyni kell a simet hogy a sok-sok szoc.partner lehetõségbõl u.m. "kiválasztódjon" az a csoport amivel a közös érdeklõdés alapján szorosabb kapcsolata lesz.
1. megvizsgálva az interest-összetételt magazinok olvastatásával fel lehet javítani a nagyon alacsony pontszámu témákat
2. indirekt chat helyzeteket kell teremteni (pl. közös játék, hottub, kajálás) és itt akár a change topic segítségével közvetlen váltogatni a témákat az elsõ közösig
Sajnos a direkt chat nagyon hamar leáll, már az elsõ szóló (tiszta Alapítvány😊) bekezdhet egy olyan témában ami full kudarc lehet. A Sims1-ben azért ez nem volt ilyen hamari, ott (ha jók az emlékeim) a nem kívánt téma helyett a második szóló javasolt egy másikat és csak a két egymás utáni kudarc állitotta le a csevelyt véglegesen.
Nagyon ajánlott még a charisma skill magasra nyomigálás, a megfigyelésem szerint ez mérsékli az interest eltérések hatásait és a magas char.-ás tag hamarabb reagál a témaváltásra.
Nemtom figyeltétek-e hogy ha valamelyik sim egy másikkal való viszonyában elveszíti a "jóbarát" státuszt azt mennyire nehéz összekaparni újból? Van-é tapasztalatotok egyéb nem direktben tett ajánlat (eljegyzés, házasság persze direktben tett és nem spontán szvsz.) vagy cselekvés alapján keltetkezett viszony (crushed, falled in love) megszünésére vagy egy megszünt viszony felélesztési sanszára vonatkozóan?
Más! nem tudtok-é egy olyan "monitorozás" lehetõséget amivel az un. townie simek (tehát a Maxis-made nem játszható) pillanatnyi hozzáállás értékeit lehetne kitudni valahogy. Mert azt pl. látom hogy az én simemet kedveli mondjuk 85/70-re, de el nem tudom képzelni hogy akkor miért nem barátja? Persze ha a faluhoz tartozó vmelyik játszható pajtás érdekel azt egyszerûen fókuszba rakom és megnézem, de a townie-nál hogyan lehetne ilyet tenni?
Lehet hogy a "túllõtt" simeknél leáll az emlékgyûjtés, nálam fókuszban most éppen még nem "fertõzött" családok állnak (ezeknél egyes tagok esetén már tapasztalható volt az ugrálás), de az asszonyom is jó tapasztalatokról számolt be (õ az elsõ simjeivel már hetek óta ezért nem játszott) és én is hívogattam a falu eddigi legnagyobb "ugróbajnokait" akik most tisztes-sim módjára viselkedtek.
Mizujs!
Jó megoldás, nem jöttem még rá hogyan müxik pontosan de az ugri-bugri tünetegyüttes megszünt akár direkt programozott chat, akár indirekt -egyéb tevékenységhez tartozó- chat esetén. Az emlékfolyam regisztrálása sem állt meg.
Oké, köszi. Amúgy a wohoo video patch mit csinál, azt megnézted?
A tini wohoo és a wohoo video patch-et fel tudnád nyomni a faq-ba?