FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• lina1357
    Én csak kérdeztem, hogy tud-e valaki segíteni és nem követeltem ha vissza olvasod ez látszik is! Ha senki nem válaszolt volna az sem érdekelt volna, igy is megoldottam magamtól! Amin kibuktam az a válasz hangneme volt! Felesleges a másikat elküldeni a "busba" csak azért mert valami nem megy neki. És hiddel nem vagyok az a fajta aki állandóan hisztizik és balhézik ha valami nem megy hanem igyekszem megoldani! Nagyon nagyon ritka pillanat az amikor én segítséget kérek.És ennek nagyon sok ember a megmondhatója! Ez a mostani abba az 1%-ba tartozik amikor sajna kifogott rajtam valami. Inkább én szoktam segítséget nyújtani másoknak és van, hogy napjában ezerszer megteszem ugyan azt a segítséget azért mert nekem valami egyértelmű az nem biztos, hogy a másiknak is az. Lehet, hogy leírtam már 100x, hogy mit tegynek de akkor is jön olyan akinek még úgy sem megy és akkor neki is segítek adig amig sikerül. De különbözőek vagyunk különböző hozzáállással.
    Tisztában vagyok azzal, hogy ez a topik nem azért van, hogy segítséget adjatok csak gondoltam ha már ennyi jártas ember van itt akkor talán hátha akad egy valaki aki segít az én gondomon is. De tanul az ember mindenből.
    A hugom megtanul majd angolul hiddel,tanul a suliban angolt és németet de mível még csak általános iskolás nincs neki még középfokú angol vizsgája, hogy perfekt menjen neki! Mint a nővére csak segíteni szerettem volna.