Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Remelem hogy a fejlesztok is gondolkodnak a dolgon, mit hol baltaztak el, es ezeket majd a peccs javitja. Habar latva a teszteredmeny(telenseg)eket felek hogy ezek javitasa sem lesz olyan hamar mint szeretnenk...
Szerintem ez a baratszerzes sem valami jol van megoldva. Engem peldaula kifejezetten zavar, hogy a telefonlistaban (es a memojaban is) boldog-boldogtalan fel van sorolva, akivel a simem valaha talalkozott. Egy csomo olyan van, akivel csak egyszer talalkozott, es a kapcsolatuk 0,0 volt mindig. Egy adott ido, mondjuk 15-20 simnap utan ezeket automatikusan kitorolhetne. Kulonosen akkor, ha nem laknak a faluban. Vegul is az ember felejt, hol emlekszek en egy emberre, akit mondjuk 10 evvel ezelott osszesen egyszer lattam es azon kivul semmi?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
A Maxis "barkács" megoldása a jumping bugra csak egy nagyon felszines és korlátozott kezelés, az indirekt chat esetén pár esetben müxik. Teljes amnéziát idéz elõ, a telekhatáron túlra mutató összes szociális kapcsolat törlõdik, pl.: a simem tudja hogy vannak leszármazottai a faluban de egyáltalán nem ismeri õket (családfa mutatja, de a szoci kapcsolatok sávja nem😞((). (no erre mit is mondjak a "tisztelt Maxis válaszadónak"? fuck, suck....nem mondom😞(()

Amúgy ha magadtól akarsz kivenni szabadnapot, akkor egyszerûen nem mész el és úgy veszi h kivettél egy napot.. kiírja h hány van még vissza.. (vacations)
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
Segítsetek, hogy lehet a simsben a szabadságot (vakációt) kivenni? A telefonon a munka menüben nem találok ilyen opsiót.
Köszi.
Azert nem nagyon felek en ettol a jumping bugtol. Jelenleg a legidosebb simem sem lehet tobb, mint 40 napos. De azert remelhetoleg surgosen javitjak. Azt egyebkent lehet tudni, hogy pontosan milyen hosszu listanal kovetkezik be a jumping bug?
egyszerüen amig az asszony elment melózni, te leléptél otthonról

Az igaz, hogy nem volt még esküvõ, de a házassági szándékomról már tudomást szerzett!
Az új háznál már csak az én fejemet tartalmazó ikon van... a csajé nincs.
Viszont ha visszamegyek a régi lakásba, mert vissza tudok menni, a csaj hempereg a földön és anyáz, hogy hol vagyok!
Ez bug?
a 2-t aligha kellet bonyolítano kódolás szempontjából, az idõ nagy része a grafikai engine-re meg az 1.rész hiányosságainak kijavítására ment el szvsz... de javítsatok ki ha sztetek tévedek..
Szal azért nem kellenének már ilyen logikai bukfencek.. 1-2, hát persze, addig még kiadnak 6-7 kiegészítõt, kaszálnak még azt annyi, jöhet a Sims 3

mit vársz egy teszt alatt lévõ játéktól?
majd egy-két év alatt kialakul
vannak is eredeti játékaim, nem is kevés
de béta verziókért, illetve a ha fizetendpõ összeg nem áll araányban a szolgáltatással, akkor nem fizetek.
majd a 2. 3. kiegnél megveszem a sims2, addigra talán már letudja a gyermekbetegségeit, és véget ér a tesztidõszak is
Mindenesetre ez egy hülye megoldás ahogy most van a játékban, erre elõbb is gondolhatott volna Maxis... Tök nem logikátlan dolgok maradtak benne, ettõl függetlenül persze nagyon jó, de nem a másikat kéne leugatni ha vmi bugot/hibát/egyéb szarságot észrevesz a játékban..
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
persze ezt csak addig hiszi a kedves naiv delikvens, amig meg nem vette élete elsõ 3 játékát, amibõl egyet vagy nem tudott fel sem installálni, vagy ha sikerült, akkor elindítani
a legvicesebb mind közül az, amikor a fenti program, megfelelõ crack beszerzése után mondjuk vidáman fut
Jó kis játék ez a sims, igaz van pár zavaró dolog benne, de összességében nem rossz. 😊
Várom már a házikedvences kiegészítõt, kíváncsi vagyok mikor jelenik meg...
Szoktam én is nézegetni az emlékeket, de ritkán.
😞((((