32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Ez a baj..:(
  • marsu
    he he 750*150

Romlott a minőség!!!!
  • Coolfire
    Ezt kellene felnagyítani 750x150-re..csak hogyan?
  • Coolfire
  • Coolfire
  • Coolfire

• Coolfire
    De ótvar ilyen kicsiben..:(Csak nem akar összejönni..
  • Coolfire
    Hol?
  • Mike at home
    latom, milyen kis fincsi ellentopikok szuletnek
    nem baj eztan eliranyitom oda az installalokat
  • Mike at home
    tolem animalt gif-et ne varjatok
  • Coolfire
    Az alaphoz is olyan baró bannereket készítettél/találtál.:)Valahol itt bújkálnak talán még a fórumban.
  • Coolfire
    Én nem tudom megcsinálni(nem véletlenül kértem meg Hykao-t),de már ezt nem akarom kérni.:)Pedig már beleéltem magam milyen faszányos villogó bannerünk lesz.:)
  • Mike at home
    rajta, rajta :)))

ha kesz, beteszem
  • hykao
    jah, javítottam engedelmeddel... :)

nos akkor nosza, valaki csináljon egy fasza alapbannert, és füzze össze a másik kettővel egy .gif-be...(de a fájlméretre ügyelve, hogy ne legyen túl nagy)
  • Coolfire
    Hmmm...most nézem ki lettek igazítva a képek...köci!:)
  • Coolfire
    Váhá több év után rájöttem,hogyan kell a topikot a kedvencekbe rakni..:))
  • Mike at home
    inkabb gif
  • Coolfire
    Az már igaz.
  • Coolfire
    Jó,már kérni is akartam,csak nem megy a privi vmiért.De vmi másik alap jobb lenne.Ez nekem sosem tetszett.:))
  • hykao
    Megcsinálom az alapot is ugyanakkora méretűre, mint a másik két új, s akkor össze lehet fűzni a hármat egy .gif-be vagy .swf-be, úgy, hogy pl. 10 másodpercenként váltanák egymást.
  • Mike at home
    le tudom cserelni, ha akarjatok
    bar szerintem jobb lenne olyan amine latszik az alap, az egyetem es kesobb a nightlife is

mivel ez altalanos topik
  • Coolfire
    Szerintem,jók.:)Úgyhogy be is rakatom.:))
  • Coolfire
    Na...van két új banner(thx Hykao).Az egyik az University-é,a másik a Nightlife-é.Gondoltam majd mindig az aktuális lesz kint.:)Ha nincs senkinek ellenvetése,akkor lecseréltetem.:)

• Coolfire
    Bakker átnéztem az Universitys topikba,hát ott megy az észosztás rendesen.Csak azt nem tudom miért nem ide jönnek.
  • Coolfire
    Ezt én sem tudom.Szerváljunk valahonnan egy Egyetemeset?
  • Mike at home
    mi a baj a bannerral?
  • Mike at home
    hivatalos EA oldal
  • tibor16
    mér szvsz a banner találó (most lehet a fejem veszitek, de nem olvastam vissza) - teccik, hogy megragaggya (szépen, tisztán magyarul) miről is szól - bárki csinálta, gratula....
  • Atkamon
    Ez teccik! Látom ma már senki se foglalkozik a bannerrel!De ami azt illeti én se!
  • zizzenet
    Szerintetek hogy létezik az, hogy driveresen beállítom fixre a 4x AA-t, és ennek ellenére a Sims 2 lazán felülbírálja? Ha akarom, játékon belül továbbra is kikapcsolhatom, visszaállíthatom stb.
  • Carlos
    wanadoo
  • Zolcsi01
    Köszi a DVD-set honnan tudom letölteni?
  • jakewyler
    hysztok!milyen a sims 2 egyetem most tetszem fel??
  • Mike at home
    masreszrol nezd vegig ezt a topikot, itt senki nem jatszik, csak installal
  • Mike at home
    egyebkent meg semmi bajom a kerdezokkel, csak azokkal, akik nekiallnak vmin haborogni
  • Mike at home
    nem kell ehhez angol kozpefok
    csak par szot kell tudni
  • Coolfire
    Szerintem nem kell,ha az igazi Egyetemet rakod fel,mert annak a szövegfilejai javítottak az us_uk verzához képest.Olyan dolgok is magyarok lesznek(egyetemi kiköltözés,házi feladat etc..),amik az angol verzával nem voltak azok.
  • Coolfire
    "Tisztában vagyok azzal, hogy ez a topik nem azért van, hogy segítséget adjatok "ez hülyeség,mert azért van.Csak elég fárasztó,ahogy te is írod 100x ugyanazt leírni,mert egyesek nem képesek egy kicsit visszaolvasni,és a faq.-t sem látják(ezt most ne vedd magadra).Igaz néha túl vannak reagálva a dolgok,de az esetek nagy többségében megoldjuk a problémát.
  • Coolfire
    #14183-ra visszatérve,neked is valószínűleg vmilyen nem kedvelt progi(alkesz,clonecd)futkározik azért akar mindenáron leállni.Ha megvan teljesen magyarul a 2 Sims akkor inkább úgy játssz,sokkal jobb mint a hivatalos magyarított .exe-vel.Ha felraktad őket magyarul,akkor lökj neki DT-vel egy TNT-féle miniimaget azzal vígan megy.
  • lina1357
    Én csak kérdeztem, hogy tud-e valaki segíteni és nem követeltem ha vissza olvasod ez látszik is! Ha senki nem válaszolt volna az sem érdekelt volna, igy is megoldottam magamtól! Amin kibuktam az a válasz hangneme volt! Felesleges a másikat elküldeni a "busba" csak azért mert valami nem megy neki. És hiddel nem vagyok az a fajta aki állandóan hisztizik és balhézik ha valami nem megy hanem igyekszem megoldani! Nagyon nagyon ritka pillanat az amikor én segítséget kérek.És ennek nagyon sok ember a megmondhatója! Ez a mostani abba az 1%-ba tartozik amikor sajna kifogott rajtam valami. Inkább én szoktam segítséget nyújtani másoknak és van, hogy napjában ezerszer megteszem ugyan azt a segítséget azért mert nekem valami egyértelmű az nem biztos, hogy a másiknak is az. Lehet, hogy leírtam már 100x, hogy mit tegynek de akkor is jön olyan akinek még úgy sem megy és akkor neki is segítek adig amig sikerül. De különbözőek vagyunk különböző hozzáállással.
    Tisztában vagyok azzal, hogy ez a topik nem azért van, hogy segítséget adjatok csak gondoltam ha már ennyi jártas ember van itt akkor talán hátha akad egy valaki aki segít az én gondomon is. De tanul az ember mindenből.
    A hugom megtanul majd angolul hiddel,tanul a suliban angolt és németet de mível még csak általános iskolás nincs neki még középfokú angol vizsgája, hogy perfekt menjen neki! Mint a nővére csak segíteni szerettem volna.