FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Bandy11
    Fontos
    Hali most csak az figyeljen aki segítőkész és nem zavarja a warez(csóró vagyok sajna nincs tízezer forintom erre a játékra)
    Van egy kilenc éves húgom aki má hetek óta cseszeget ezzel a sims 2 egyetemes izével.Leszedtem a magyar sims2-őt mer kell hozzá leszedtem az angol unit mer mást nem találtam.természetese ennél sem mint oly sok ki...szott játéknál nem müködik egy csomo minde.Jöttem keresni a megoldást de itt aztán ami van az egyszerüen meseszép.Olyan káosz van itt hogy két hasonló megoldást nem találta de tizet próbáltam és 10-ből nulla sikerült.A Sims 2 magyar telepítve van de nem tudok sem patchelni sem az univert felrakni semmit valaki aki ráér és lesz szíves leírja onnantól hogy fel van telepítve a magyar sims 2 hogy kell ezt a k...va unit felrakni(DVD versio)azt nagyon megköszönném.
    -------------------FONTOS------------------------
    U.I.:légyszi akinek élmény az "olvass vissza "üzenet beírása az hanyagoljon.Ugyanúgy hanyagoljon az "Utálom a warez"ember is.Nekem nem kell ez a cucc a tesom nem hagy békén.Nem szoktam feljönni sűrün mert nem szeretem zavarni a nálam értelmesebb problémákkal foglalkozó embereket de ez most számomra fontos (akinek van húga az tudja mit értek ez alatt)Előre is köszönöm.