Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsesz😄

Devids Pro
ehh kilökted az üzim 😄 mind1 ugyanezt akartam mondani 😄
Rosszul áll a sakktábla.Fordíts rajta egyet!

Rafaelo
jó helyre kell rakni a fotelt

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

rezes
Kene egy kis help.Vettem egy sakktablat a simemnek hogy fejlesszem egy kicsit a logikajat.De amikor elkuldom gyakorolni elkezd nyavogni hogy valami fotel kene neki de amikor veszek szeket az sem jo neki. mi legyen?

Fonok.Ki az a corporation?

TopGun
Ja! ok. nezem oket

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Devids Pro
na ki vannak linkelve töltheti õket aki akarja!
Mike
ha valaki igényt tart rá, akkor a psd file-okat is megkaphatja

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
9293

TopGun
Milyen cuccok? mert en nem latok egy ujat sem! 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike
pontosabban ha be lesz linkelve, majd akkor

Mike
fent vannak a VIP-en a cuccok, jó töltögetést mindenkinek

pilsner
be lehet rúgni?és cigizni?

Sipocz
Az érdeklõdési körök és a foglalkozásuk jellege között szvsz. nincs összefüggés. A melóhoz skill, barát (barát és nem családtag!!) és szorgos munka kell és kész.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mike
újságot venni lehet

Devids Pro
bemész a városba és ott leht venni magazinokat!
"A témával függõ magazinokat kell olvasni" -milyen magazinok? Nekem csak egy újságot szoktak bedobni, vagy ott lehet válogatni témák között- igazat megvallva ezt még nem is néztem.

A témában való jártasság nem befolyásolja a munkát? Tehát ha pl.: nem érdekel a health (értéke nulla)- akkor nem is tudsz orvosként elõrejutni? -szerintem ez igy van mivel a baránõmmel pont ez volt, s az istenért sem akart elõrelépni orvosként- utólag kiderült hogy a health értéke nulla. Szval tényleg van összefüggés a kettõ között?
Sipocz
A sim saját profiljához tartoznak az "interest" jegyzések, ezek 1-10 között mutatják az egyes figyelt témákban a jártasságokat. Ezeket lehet fejleszteni ha a "tudományos😊" megközelítést választod. A témával függõ magazinokat kell olvasni. Mivel (azt már többszor leírtam) az érdeklõdés pontok száma korlátozott ügyelni kell hogy a legalacsonyabb témapontokat szabad csak fejlesztgetni, teljes felügyelet mellett olyan 3-5 pontig (nem szabad hogy a sim egy témában "hülyére tanulja" magát). A direkt chat szokott igazán katasztrófa lenni, hiszen az elsõ lényegi érdeklõdés-eltérés kiválthatja egyik, vagy mindkét fél ellenszenvét. Az indirekt (so, más folyamat közbeni) csevelynél a fókuszban lévõ simet utasíthatod a témaváltásra.

Mike
veszel újságokat és az olvasod

az interest így növelhetõ

figyelj arra azonban, hogy a felhazsnálható pontok száma véges

"Saját simednek kell felkészülnie a témaválasztásokra, ahhoz hogy elkerüld a negativ érzéseket kb. 4-5 pontos jártasság kell. Próbáld meg a nagyon alacsony értékü témákat egy kicsit felvinni"
Ezt nem igazán értem:
1. Hogy tudok felkészülni a témaválasztásokra? Ez azt jelenti, hogy arról beszélgethetünk amirõl én szeretnék, irányíthatom a beszélgetés menetét, témáját?
2. Ahhoz hogy elkerüljem a negativ érzéseket 4-5 pontos MILYEN jártasság kell?
3. Az alacsony értékû témákat hogyan tudom felvinni?

+ a Carrier rewards-oknak mi a céljuk? Annyi, hogy gyorsabban lehet az adott feladatot tanulni?
Mike
gondolom, hogy az épp a háznál lévõ vendég sim jól érzi-e magát
mivel idáig egytelen bulimra a meghívottak közül senki nem jött el, de a kedves amúgy is ott volt, akivel jól elvoltak a kanapén, szuper jó buli lett az eredmény

Mike
szerintem nem kell ezt ilyen tudományosan játszani 😊

engem már nem érdekel, hogy valaki nem szimpi, nem esem kétségbe. tuti jön majd olyan, aki szimpatikus lesz

jó az, hogy ez legtöbbször az elsõ chat alkalmával kiderül

egyébiránt arra meg figyelhettek volna a készítõk, hogy negjegyezze a program ki mit szeretne:
van A meg B sim
elõszõr találkoznak, némi beszélgetés, tréfálkozás után a házigazda A sim meg akarta ölelgetni B simet, mire az hevesen tiltakozott.
na mondom legyen meg az akaratod, átváltok B simre, áthívom A-t, majd némi csevegés után mondom neki, öleld meg, erre A hevesen tiltakozik 😊))

Sipocz
Saját simednek kell felkészülnie a témaválasztásokra, ahhoz hogy elkerüld a negativ érzéseket kb. 4-5 pontos jártasság kell. Próbáld meg a nagyon alacsony értékü témákat egy kicsit felvinni. A tárgyaló partner konkrét favorítjait csak akkor láthatod ha õt is Te irányítod (célszerû megjegyezni minden családra egy-egy közös elfogadott tárgykört) illetve a "buborékokból" ha közelrõl figyeled kiderül hogy mi a legkedvesebb témája (más nem, lehet hogy van valami nem publikus cheat amivel monitorozni lehet a fazont de ezt még nem hallottam).
A rossz bulit emlékei között "jegyzõkönyvezi" és esetleg sopánkodik egy sort. Az nem figyeltem, hogy a következõ bulira vonatkozóan van-e kihatása (amolyan "itt már voltunk multkor is és naizé....").

A barátoknál nem lehet megnézni, hogy ki milyen tulajdonságú: játékos stb... s hogy milyen támékról szeret beszélni, azaz egyezik-e a beszédtémánk- s ez utóbbit lehet fejlesztenünk?
A bulinál mit számít hogy az jó vagy rossz buli volt-e?
Sipocz
OK! Köszi. Az történt ugyanis hogy éppen nem volt simó a háznál, amikor jött egy olyan want ami 6500 aspi+platinum mood-ért követelte a hottub-ot és ezért gyorsan aspi.pontból lenyomtam egy ilyen "szivecskéset". Persze nettó buktam egy rakás aspit, de a platinum mood nagyon megérte😊.

PiszkosFred
Közönséges hottub lesz ha "kifogy a medzsik" ;], ami ha jol emlexem higeniat, funt es talan comfortot is novel.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TopGun
Szia! itt vagy most??

Sipocz
Ha az aspiracio reward love hottub-ból elszáll a pezsgés (so, a "mágikus" hatása már nem jelentkezik) akkor is kötelezõ hogy min. gold mood-ban szabad csak használni vagy akkor már csak teljesen közönséges hottub?

PiszkosFred
No akkor gratula ;]

Sipocz
Akiknek már volt elder simjük segítsen:
Nem igazán értem még az öregek gesztus-beszédét. Rengeteget motyog és sóhajtozik, ez most alapállapot vagy nyüglõdés. Széles gesztusai nincsenek, gondolom ezzel mutatná ki a szélsõségesebb érzelmeit (öröm, bánat...). Az idõs mamát az elhízás határára kaptam meg, én elõírtam neki egy ugra-bugar edzéssort, van-é reményem hogy elérje az edzett fitness állapotot ahogyan ezt az ifjabbaknál mindig bevasalom? Fúrcsa hogy a várandós, felnõtt lányát még mindig formálgatni akarja (encourage), az is hogy bár õ követelte magának az állást (most épp zsaru) de amikor melózni kell az nem igazán tetszik neki. 7-es neatre trehányabb mint a 3-as neatü veje😊). Sajnos az unokaváráson kívül más jóltejelõ ambiciója nincs, csak ugye ezzel meg az a baj hogy egyrészt elõbb össze kellett lapátolni a kiságyra valót, nomeg a gyerekcsinálásnak is van "átfutási ideje"😊) de ma estére már megkapja az unokát😊)( a leánykája már szorgalmasan hány😊).

Mike at home
igen

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

PiszkosFred
Sajat projektek?

PiszkosFred
Hasonloan jart a betoro unokam a tegnap este. Elte a besurrano tolvajok mindennapjait, amikor is jott egy gyemantlopas a helyi muzeumbol, es valasztanom kellett. Vagy pokember modjara akrobatikazok a lezernyalabok kozott, vagy egy speci szamszerijjal megcelzom es ugy lopom el a gyemantot. (nem mondom meg mit valasztottam, majd mindenki maganak, nem spoilerkedek) A vegeredmeny az lett, hogy sikerult, a munkaltatom vigyorgott, en meg kaptam 20e simoleont, mint reszesedes. 10 perc mulva mar el is volt a nagy resze koltve ;] (egyszintes a hazam, igy epitettem ra egy lapos teto, majd a tetejet beepitettem egy hatalmas nagy terasznak, grillel, jakuzzival, padokkal, hangszorokkal, padkokkal, es minden extraval - kozte egy kulso es egy belso lepcsovel. Este mar ott bulizott fenn a fel varos ;])

Mike at home
igaz, ez mar a vegeredmeny

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ahhoz kepest mennyit gorcsoltem vele, igy visszanezve szanalmasan keves 😞

Mike at home
termeszetesen a bor illetve a haj mindenkire ervenyesek, csak a ruhak miatt vannak fiuk

Mike at home
itt vannak:

ezek egyenlore a kepek, ha majd feltettem a file-okat nyomok linket

SG1 (szep nev 😊
- barna alapu haj (tehat a szenmoldok barna) nemi szoke tinccsel vegyitve, az alap barnananal vilagosabb
- vilagos bor 1.0
- fekete polo
- fekete-feher terepmintas gatyo
4.6 mb

SG2
- peroxid haj
- vilagos bor 1.0
- vilagosabb, kopottabb hatasu farmer
4.8 mb

utobbi kepen a vilagos bor 1.0 finom reszletei is latszanak 😊

SG3
- vilagos bor 1.0
- piros polo
- farmer, piros-feher tornacsukaval
4.0 mb

SG4
- CUBIX polo - rovidgatya
- szandal helyett fekete-sarga csuka
0.5 mb

jelenleg ennyi

Mike at home
orok halam

Tegnap volt egy érdekes szituációm. Simem elment dolgozni a helikopterel, (hiába, business tycoon a lelkem 😊) és meló közben jött egy kérdés, hogy az xy másik társaság ezt meg azt csinált és mi most mit tegyünk... Hát kiválasztottam a nekem szimpatikus megoldást, sajna nem jött be. 😊 Szerencsére skill vesztés nem történt, de 3 fokkal lejjebb lépett a ranglétrán. 😞 Na mindegy, másnap már elõléptették, még jól is jöttem ki belõle, ha a jutalmat nézem. A következõ nap újra választás elé került szegény... Már majdnem rányomtam az ignore-ra, de hát gondoltam játék ez, és választottam. Hát, nagyon bejött! 😊 A fõnök el volt ájulva, kaptam 35.000 jutalmat és azonnal visszahelyeztek a régi pozíciómba. 😊 Szóval sikeres volt a dolog. 😊 Már van pénzem az új házra is. 😊

PiszkosFred
#9243 (ha erre gondolsz, es ha nem talaltad volna meg azota)

TopGun
Jo lenne sims2 package ha lehet?

Sipocz
Helló Népek!
A ház sötét pontjai amelyek külsõ faltól távol esnek így esély sincs természetes megvilágításnak megoldása->mesterséges fény. Tegyél ezekre a pontokra egy-egy megfelelõ lámpát, aztán living módban mutass rá és válaszd a turn on, this light opciót és ekkor ez a lámpa folytonosan égve marad. Figyelem ha a következõkben megváltoztatod egy olyan lámpacsoport opcióit amelyikbe ez is benne van (pl. indoors vagy this room) akkor újra be kell állítgatni a "sötétpont" lámpákat. Érdemes ezeket a lámpa beállításokat begyakorolni mert a fény hatása ez env.érzésre jelentõs, pl. egy hajnali (<7 h.) úszásedzéshez a turn on, outdoors parancssor nagyon jó hiszen az autolight kb. hajnali 2-kor a kinti lámpákat lekapcsolja.

Mike at home
megvan valakinek Mike akarkicsoda oldala a hazepitesrol, nem talalom a linket

(nem Wazowski 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Á, az úgy csúnya
Inkább csináltatok egy új napot vazze (by Gálvölgyi )
Mike at home
aahonann sut a nap, ne epits falat 😊

teto sem kell, ugysem esik az eso

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Áhh.. nem lehet folyosóház 😊 az nem lehet gond... van fény, de nem elég, ahhoz képest h mindenhol ablak van..
Mike at home
lemented az egyiket, aztan nekiesel photoshoppal

de miert kerdezed, amikor mar csinaltal ilyet?

Mike at home
joesellyel us

Mike at home
epits keskeny hazat

Mike at home
faq