32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Duddits
    Vaoh! Ez az!

Sims_2_Egyetem_Hungarian_CloneCD-No1.torrent

Ű
    ŰŰ ŰŰŰŰ
    ŰŰ ŰŰŰŰ۰°Ű
    ŰŰŰ Ű°°°°°°Ű
    Ű°Ű Ű°°°°°°°Ű
    Ű°Ű Ű°°°°°°ŰŰ ŰŰŰŰŰŰ
    Ű۰ŰŰ Ű۰°°°°°Ű ŰŰŰ۰°°°Ű
    ۰°°Ű Ű۰°°°°°ŰŰ ŰŰ۰°°°°°Ű
    ۰°°Ű Ű۰°°°°°ŰŰ Ű۰°°°°°°°Ű
    ۰°°Ű Ű۰°°°°°ŰŰ Ű°°°°°°°°°°Ű
    Ű۰°°Ű ŰŰ۰°°°°ŰŰŰ Ű°°°°°°°°°°°Ű
    ۰°°°ŰŰ Ű۰°°°°ŰŰŰ Ű۰°°°°°°°°°°ŰŰ
    ۰°°°°Ű ۰°°°°ŰŰ ŰŰ۰°°°°°°°°°°°Ű
    ۰°°°°Ű ŰŰ۰°°°ŰŰ Ű°°°°°ŰŰ۰°°°°ŰŰ
    Ű۰°°°°ŰŰ Ű°°°°°Ű Ű۰°°ŰŰŰŰ۰°°°ŰŰ
    ۰°°°°°°°Ű Ű۰°°°ŰŰ ŰŰ۰°°ŰŰ Ű°°°°°Ű
    Ű۰°°°°°°°Ű ۰°°°ŰŰ Ű۰°°°Ű Ű۰°°°ŰŰ
    ŰŰ۰°°°°°°°°Ű Ű۰°°ŰŰ Ű°°°ŰŰ Ű°°°°°Ű
    Ű۰°°°°°°°°°°Ű ۰°°ŰŰ ŰŰŰŰŰ Ű۰°°°°Ű
    Ű۰°°°°°°Ű°°°°Ű Ű۰°ŰŰ Ű°°°°°°°Ű
    Ű۰°°°°°°Ű۰°°°Ű ŰŰ۰°ŰŰ ŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ Ű°°°°°°°ŰŰ
    Ű۰°°°°°°ŰŰ۰°°°ŰŰ۰°°°Ű Ű۰°°°°°°°°ŰŰŰ Ű°°°°°°°Ű
    ۰°°°°°°ŰŰ Ű°°°°°°°°°°ŰŰ Ű۰°°°ŰŰŰŰŰ۰°Ű ۰°°°°°°°Ű
    Ű۰°°°°ŰŰŰ Ű°°°°°°°°°Ű۰ ۰°°ŰŰŰ Ű°°Ű Ű۰°°°°°°ŰŰ
    Ű۰°°°°ŰŰ ŰŰ۰°°°°°ŰŰ Ű۰ŰŰŰ Ű°°Ű ۰°°°°°°°Ű
    ۰°°°°ŰŰ Ű°°°°°°Ű° Ű۰ŰŰ Ű°°Ű ۰°°°°°°°°Ű
    ۰°°ŰŰŰ Ű°°°°°°Ű ۰ŰŰ Ű۰°Ű ۰°°°°°°°°Ű
    ۰°°Ű ۰°°°ŰŰŰ Ű°Ű Ű۰°Ű Ű۰°°°°°°°Ű
    ŰŰŰŰŰ Ű°°°°Ű° Ű°Ű Ű°°ŰŰ Ű°°°°°°°°°Ű
    Ű۰°°Ű ۰ŰŰŰŰŰ °Ű۰ŰŰ Ű۰°°°°°°°°Ű
    ۰°°Ű ۰°°°°ŰŰŰŰ۰°Ű ۰°°°°°°°°°Ű
    ۰°ŰŰ Ű°°°°°°°°°°°°Ű ۰°°°°°°°°°°Ű
    ŰŰŰŰ Ű°°°°°°°°°°°ŰŰ Ű۰°°°°°°°°°°°Ű
    ŰŰ ŰŰŰ۰°°°°°°ŰŰ ŰŰ۰°°°°°°°°°°°Ű
    °°°°° ŰŰŰ۰°°°Ű ŰŰŰŰŰ۰°°°°°Ű
    °°ŰŰŰ۰° ŰŰŰŰŰŰŰŰ ŰŰŰŰŰŰŰŰ
    ŰŰŰ Ű۰°
    Ű۰°
    ŰŰ۰° °°°°
    Ű۰°° °°°ŰŰŰ۰
    ŰŰŰ۰°ŰŰŰŰŰŰŰ۰°
    ŰŰ ŰŰ۰°° °°°°°°°°
    ŰŰ۰°°°°°°ŰŰŰŰŰŰŰ۰
    ŰŰŰŰŰŰŰŰŰ Ű۰° °°° °°Ű
    Ű۰°° °°ŰŰ۰°° °ŰŰ
    No One Presentz You Such Nice Release ŰŰŰ۰°°°°ŰŰŰŰŰŰŰ۰°°°°°°ŰŰŰ
    ŰŰŰŰŰŰŰ ŰŰŰŰŰŰŰŰŰ

Sims.2.Egyetem.Hungarian.CloneCD-No1
    ....................................

Cracker.........: No One Type...........: Game
    Supplier........: No One Date...........: 2005.06.03
    Platform........: WinAll Language.......: Hungarian
    Protection......: Serial Disks..........: 2CD (70 x 15 MB)

Web.............: http://www.maxis.com

Release Notes
    .............

BlaH...BlaH...BlaH...BlaH...BlaH...BlaH...BlaH...BlaH...BlaH...BlaH...BlaH
    .BlaH...BlaH...BlaH...BlaH...BlaH...BlaH...BlaH...BlaH...BlaH...BlaH...Bla
    ..BlaH...BlaH...BlaH...BlaH...BlaH...BlaH...BlaH...BlaH...BlaH...BlaH.....

Installation
    ............

1. Burn/mount Alcohol 120%/CloneCD or Daemon-Tools

or whatever...

2. Install with this serial:

7QEE-AUPL-5VNG-POI2-N47A
    R44C-HRNL-VUCT-8WAZ-U1G9
    6PFX-W8AH-MVNG-X90X-F4JH
    SPQQ-KC0R-NVNG-ZB8D-K4A4
    IENW-DVBZ-YVNG-RO3O-A4ET

or whatever...

3. Enjoy or uninstall

or whatever...

Greetings
    .........

Hello! Hi! Ciao! Astalavista! Box! SK! Goodbye! :D

or whatever...
  • Mike
    a banner alatti linkre rákattint
  • Babapofi
    Hy! Nekem az a nagy problémám hogy a játékban minden grafikai beállításom a maxon van mégis minden homályos pl a simsek, a tárgyak és a környezet is. Régebben minden tökéletes volt a max beállításokkal. Plíz help!!!
  • Bandy11
    ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs SIKRÜLT!!!!!!!!!
    Kösz Cool Kösz Carlos
  • Carlos
    Köszi Cool!
    Talán ennek most lesz eredménye!
    Mégegyszer Respect, m8!
  • Coolfire
    JA,ÉS SOHA NEM SZABAD EGYIKET SEM CRACKELNI!!!!!OTT VAN A DAEMON TOOLS 3.47 ÉS A MINI IMAGEK!tEHÁT MOUNTOLVA KELL JÁTSZANI!!!!!
    Ezt is még hozzá.
  • Coolfire
    Devids,ezt lécci rakd be a fakuba,mert hülyét kapok.:))És #14003-at jelmagyarázatnak.
    1:Magyar Sims 2 DVD+angol University:
    Felrakod a magyar Sims 2 Dvd-t,majd indulhat az University telepítése.Mikor bekéri az 2 cd.-t,nyisd meg a registryt és a sims 2 régiókódját írd át MXHG7704637-ről MX08004261-re(ez az uk_us régiókód),ha ezt nem teszed meg,akkor aszongya,hogy nincs fent az alap sims 2 és leszedi magát.Meg nem lesz magyar az .exe-vel sem,mert a magyar fileokat nem csomizza ki.Ha vége az Univ. telepítésének írd vissza a magyar régiókódot,a fakuból szedd le az Univ. .exe.-t és regfilet és enjoy!.:)
    2:Angol cd/dvd Sims 2+angol University:
    Ha az angol Sims 2-re telepíted az Univot,a végén fog patchelni(kéri a 4 cd.-ét)ha vmiért ez nem jön össze,vissza leszedi az Universityt.De,ha rárakod a magyarítást(faq),az .exe és a többi file magasabb verziószámú lesz mint a patch(registryben is átíródik),tehát nem kell patchelni.Felrakod az angol Sims 2-őt,(a magyarítás Faq-ból való letöltése, bemásolása,mindent felülír) indulhat az University telepítése.Mikor bekéri az 2 cd.-t,nyisd meg a registryt és a sims 2 régiókódját írd át MXHG7704637-ről MX08004261-re(ez az uk_us régiókód),ha ezt nem teszed meg,akkor aszongya,hogy nincs fent az alap sims 2 és leszedi magát.Meg nem lesz magyar az .exe-vel sem,mert a magyar fileokat nem csomizza ki.Ha vége az Univ. telepítésének írd vissza a magyar régiókódot,a fakuból szedd le az Univ. .exe.-t és regfilet és enjoy!.:)
  • Carlos
    Sztaki a barátod
  • Bandy11
    Igen értem a mi családunkba is én vagyok az egyetlen angolos de unom hogy a tesóm állandóan azt kérdezi ez mi?Tehát leginkább magam miatt kellene ezt megoldani.A szótárazásról fogalma sincs mer még nem tanul semmilyen idegen nyelvet tehát csőd.
  • Gólya #14110
    Csak ha másképp semmi módon nem megy.....
    Majdnem 5x9 vagyok, a családban egyedül én nem tudok angolul, a Universityt egyedül kínlódtam végig; mindenki tőlem kérdezte, hogy ez mi, ezt hogy kell.Az időm 90%-a szótárazással ment el.Próbáld kicsit biztatni a hugit - talán egyszer még megköszöni!
  • Carlos

-OK
    -OK
    -OK

1) Akkor szenvedés lesz a dologból
    2) Pedig épp ideje lenne elkezdeni, mert úgyis kell majd tanulnia és 50 szót nemárt ha tud (amúgy én a Cartoon Networkből és a játékokból tettem szert a szókincsem 80%-ra)
    3)Nem vesznek el, ha backupoltok!
  • Bandy11
    Na akkor mégegyszer (esküszöm ez az utolsó.
    Tehátamim van:
    -The Sims2 magyar DVD
    -The Sims2University cd1 cd2
    -DaemonTools3.47
    Kösz Carlos de most csak az írjon aki ezekből tud nekem egy megoldást ami segítségével fel tom rakni az universityt.Patchet szivesen letöltök meg mindent de mégegy simsnek nem állok neki mer
    1)megőrülök
    2)Tesom még csak véletlenül sem akar angolt tanulni
    3)Elvesznek a mentései
  • Carlos
    Sorry, akkor én nem tudok segíteni.
    Viszont valószínű, hogy Nálad regisztri turkálás lesz a vége dolognak, azt meg CoolFire ismeri.
    Kérdezz rá nála priviben, hátha nem öli meg a guta, hogy 1.432.232-szor kell leírnia.
    Nemtom miért nem megy már a FAQ-ba bele.
  • Bandy11
    Először is köszönöm hogy segítettél de sajna nem igen akarom letölteni az angolt meg(hosszú).Tényleg kösz király vagy de nekem egy másik megoldás kellene ami a magyar sims2 dvd-s versioval is megcsinálható.
    Azért még egyszer kösz rendes vagy
  • Bandy11
    és ezt utána lehet magyarosítani?
  • Carlos
    Másik megoldás.
    Leszeded az angol 3cd-s sims2-t és megy.
    A 9 éves hugod legalább tanul egy kis angolt (nem rosszindulatból mondom).
    Ha igy döntesz:

-Sims 2 install (mountolgatva a 3.47-es daemon-nal).
    -NEM KREKKEL, NEM ADDOL SEMMIT
    -Sims 2 University install
    -Spanyolul kéri a sims 2 1 cd-jét, mountol, nyomja next-et.
    -Kéri a univ cd-ket sorban, mountol telepít.
    -Kész, játék elindit, megy rendesen, crack nem kell.
  • Bandy11
    Fontos
    Hali most csak az figyeljen aki segítőkész és nem zavarja a warez(csóró vagyok sajna nincs tízezer forintom erre a játékra)
    Van egy kilenc éves húgom aki má hetek óta cseszeget ezzel a sims 2 egyetemes izével.Leszedtem a magyar sims2-őt mer kell hozzá leszedtem az angol unit mer mást nem találtam.természetese ennél sem mint oly sok ki...szott játéknál nem müködik egy csomo minde.Jöttem keresni a megoldást de itt aztán ami van az egyszerüen meseszép.Olyan káosz van itt hogy két hasonló megoldást nem találta de tizet próbáltam és 10-ből nulla sikerült.A Sims 2 magyar telepítve van de nem tudok sem patchelni sem az univert felrakni semmit valaki aki ráér és lesz szíves leírja onnantól hogy fel van telepítve a magyar sims 2 hogy kell ezt a k...va unit felrakni(DVD versio)azt nagyon megköszönném.
    -------------------FONTOS------------------------
    U.I.:légyszi akinek élmény az "olvass vissza "üzenet beírása az hanyagoljon.Ugyanúgy hanyagoljon az "Utálom a warez"ember is.Nekem nem kell ez a cucc a tesom nem hagy békén.Nem szoktam feljönni sűrün mert nem szeretem zavarni a nálam értelmesebb problémákkal foglalkozó embereket de ez most számomra fontos (akinek van húga az tudja mit értek ez alatt)Előre is köszönöm.
  • ricky
    Nekem olyan bajom van, hogy a sims 2 hun simán megy a gépen, de mikor felteszem az egyetemet, akkor az nem indul el. Kiírja, h hibát okozott. Mi lehet a baj???

Egyik sincs se crackelve, se patchelve.
  • puma
    Valaki tudna segiteni abban hogy a sims2 uni.-ban miert nem lehet kodot irni pedig a alap sims2-ben tudtam.Elore is koszonom
  • Gólya #14100
    Tanulságos cselekedet
  • Mike
    és megy az óra, nem csíteltél, semmi?
  • KillR
    Nem jelzett semmi gondot, építkezni is tok, csak azok inaktívak...nah majd most mégegyszer megpróbálom, hátha.
  • Mike
    nem jött a betőrő, nem ég tűz vhol meg ilyesmi?
  • Mike
    sajnos fogalmam sincs mi lehet a baj
    nekem ilyen még nem volt
    építési mód is inaktív?
  • KillR
    Hello!
    Fenn van a sims university, összejött a simem egy jó kis csajjal, összeköltöztettem őket, házasság meg minden, és amikor mennék elmenteni az állást, inaktívak a gombok (a kilépés, a mentés és a neighbours gomb is), így nem tok kilépni a játékból, csak a taskmanager-el....mit lehet tenni? Ja, és mielőtt összeköltöztek volna a simek, azelőtt okés volt, lehetett menteni meg minden. A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSSZ!!!!!
  • Sipocz
    Hello Népek!
    Mizujs?
    Az eltávolítani kívánt maca keressen magának más helyet (find own place..), azszem újság, ámítógép a jó ehez, persze a jelenlegi családból ne vigyen magával senkit. A maradék néppel lehet bajmolódni tovább, a kigolyózott csajos meg megy a falu átmeneti sim tárolójába.
  • Rash87
    Jó,nekem elég lenne2 Simsel is foglalokzni,ezért pls valak iisegítsen!!!
  • Cormac
    Örülj neki.
  • Rash87
    Hi all.
    Valaki pls segítsen már!

Ott vagyok,hogy összsismerkedtem 1 csajjal,már 1ütt lakunk+minden,de a húga is nálunk lakik....
    Őt hogy kell kiköltöztetni? :D
  • Mike at home
    toroljek, vagy ne?
  • Mike
    olvasd el a faq-t
    le van irva benne minden
  • Mike
    yes
  • Mike
    nem lesz, mert kitörlöm a francba az egészet :)
  • Duddits
    Keressél!
  • Mike
    nem kell visszaolvasni ilyen sokat :)
  • Anakin13
    na akkor mondj egy linket ahonnan a jó crackes verziót lehet leszedni!
  • Duddits
    Még mindig ezzel szenvednek egyesek? A jó, crack-es verziót szedjétek le.
  • David01
    A mini image filet kell letölteni. azt a deamon-ba virtuális meghajtóként betenni. És a szimulációt bekapcsolni. Nkem igym gey az epitkezés.
  • Anakin13
    hali! az a problémám hogy felraktam a játékot de nem tudok építkezni! tudom hogy ez már lejárt téma de nincs kedvem sem időm keresgélni 160 oldalon a választ! kérlek segítsetek vagy adjatok linket ahonnan lelehet tölteni vmi patch-et vagy crack-et amivel müxik. elöre is köszi
  • Duddits
    The Sims 2 Nightlife dátum - (pc) captainm - 2005.08.03. 10:35

A The Sims 2 Nightlife végre kapott egy megjelenési dátumot. A hivatalos oldalra ugyanis kikerült egy szeptember 15-ei időpont, amikor is végre minden sims rajongó kitombolhatja magát az éjszakai élet sűrűjében. Sőt, aki előrendeli a cuccost, az egy exkluzív autó letöltésére is lehetőséget kap majd.

Playware