Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Fonok.Ki az a corporation?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
A témában való jártasság nem befolyásolja a munkát? Tehát ha pl.: nem érdekel a health (értéke nulla)- akkor nem is tudsz orvosként elõrejutni? -szerintem ez igy van mivel a baránõmmel pont ez volt, s az istenért sem akart elõrelépni orvosként- utólag kiderült hogy a health értéke nulla. Szval tényleg van összefüggés a kettõ között?
az interest így növelhetõ
figyelj arra azonban, hogy a felhazsnálható pontok száma véges
Ezt nem igazán értem:
1. Hogy tudok felkészülni a témaválasztásokra? Ez azt jelenti, hogy arról beszélgethetünk amirõl én szeretnék, irányíthatom a beszélgetés menetét, témáját?
2. Ahhoz hogy elkerüljem a negativ érzéseket 4-5 pontos MILYEN jártasság kell?
3. Az alacsony értékû témákat hogyan tudom felvinni?
+ a Carrier rewards-oknak mi a céljuk? Annyi, hogy gyorsabban lehet az adott feladatot tanulni?
mivel idáig egytelen bulimra a meghívottak közül senki nem jött el, de a kedves amúgy is ott volt, akivel jól elvoltak a kanapén, szuper jó buli lett az eredmény
engem már nem érdekel, hogy valaki nem szimpi, nem esem kétségbe. tuti jön majd olyan, aki szimpatikus lesz
jó az, hogy ez legtöbbször az elsõ chat alkalmával kiderül
egyébiránt arra meg figyelhettek volna a készítõk, hogy negjegyezze a program ki mit szeretne:
van A meg B sim
elõszõr találkoznak, némi beszélgetés, tréfálkozás után a házigazda A sim meg akarta ölelgetni B simet, mire az hevesen tiltakozott.
na mondom legyen meg az akaratod, átváltok B simre, áthívom A-t, majd némi csevegés után mondom neki, öleld meg, erre A hevesen tiltakozik 😊))
A rossz bulit emlékei között "jegyzõkönyvezi" és esetleg sopánkodik egy sort. Az nem figyeltem, hogy a következõ bulira vonatkozóan van-e kihatása (amolyan "itt már voltunk multkor is és naizé....").
A bulinál mit számít hogy az jó vagy rossz buli volt-e?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem igazán értem még az öregek gesztus-beszédét. Rengeteget motyog és sóhajtozik, ez most alapállapot vagy nyüglõdés. Széles gesztusai nincsenek, gondolom ezzel mutatná ki a szélsõségesebb érzelmeit (öröm, bánat...). Az idõs mamát az elhízás határára kaptam meg, én elõírtam neki egy ugra-bugar edzéssort, van-é reményem hogy elérje az edzett fitness állapotot ahogyan ezt az ifjabbaknál mindig bevasalom? Fúrcsa hogy a várandós, felnõtt lányát még mindig formálgatni akarja (encourage), az is hogy bár õ követelte magának az állást (most épp zsaru) de amikor melózni kell az nem igazán tetszik neki. 7-es neatre trehányabb mint a 3-as neatü veje😊). Sajnos az unokaváráson kívül más jóltejelõ ambiciója nincs, csak ugye ezzel meg az a baj hogy egyrészt elõbb össze kellett lapátolni a kiságyra valót, nomeg a gyerekcsinálásnak is van "átfutási ideje"😊) de ma estére már megkapja az unokát😊)( a leánykája már szorgalmasan hány😊).
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ezek egyenlore a kepek, ha majd feltettem a file-okat nyomok linket
SG1 (szep nev 😊
- barna alapu haj (tehat a szenmoldok barna) nemi szoke tinccsel vegyitve, az alap barnananal vilagosabb
- vilagos bor 1.0
- fekete polo
- fekete-feher terepmintas gatyo
4.6 mb
SG2
- peroxid haj
- vilagos bor 1.0
- vilagosabb, kopottabb hatasu farmer
4.8 mb
utobbi kepen a vilagos bor 1.0 finom reszletei is latszanak 😊
SG3
- vilagos bor 1.0
- piros polo
- farmer, piros-feher tornacsukaval
4.0 mb
SG4
- CUBIX polo - rovidgatya
- szandal helyett fekete-sarga csuka
0.5 mb
jelenleg ennyi
A ház sötét pontjai amelyek külsõ faltól távol esnek így esély sincs természetes megvilágításnak megoldása->mesterséges fény. Tegyél ezekre a pontokra egy-egy megfelelõ lámpát, aztán living módban mutass rá és válaszd a turn on, this light opciót és ekkor ez a lámpa folytonosan égve marad. Figyelem ha a következõkben megváltoztatod egy olyan lámpacsoport opcióit amelyikbe ez is benne van (pl. indoors vagy this room) akkor újra be kell állítgatni a "sötétpont" lámpákat. Érdemes ezeket a lámpa beállításokat begyakorolni mert a fény hatása ez env.érzésre jelentõs, pl. egy hajnali (<7 h.) úszásedzéshez a turn on, outdoors parancssor nagyon jó hiszen az autolight kb. hajnali 2-kor a kinti lámpákat lekapcsolja.
(nem Wazowski 😊
Á, az úgy csúnya
Inkább csináltatok egy új napot vazze (by Gálvölgyi )

teto sem kell, ugysem esik az eso
de miert kerdezed, amikor mar csinaltal ilyet?