FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• zizzenet
    Szerintem kissé túl lett spirázva a dolog, talán mindkét oldalról, ha ugyan van legalább két oldal az ügyben. Úgy érzem, Gólya, kicsit túlfogalmazva tetted fel a kérdést, amelynek költői voltát egyébként én magam azonnal feledeztem. Szerintem a játékot játszva valamennyiünkben számtalan hasonló kérdés felvetődött már. Amit az iróniáról írtam válasz gyanánt, nem lehurrogásnak szántam, csupán egy nézőpontot közöltem benne, amely szerintem helyes és ráadásul sok mindenre magyarázatot ad. Én sem értek egyet azzal a - szerintem amúgy rosszul megfogalmazott - állításoddal, hogy az emberek ebből a játékból tanulnak vagy tanulnának valamit is. A Sims 2-ből süt a sztereotípia, és aki kicsit is játszik vele, előbb-utóbb felfedezi, hogy a játékban minden valahogy furcsán, szokatlanul és valótlanul működik. Ez pedig a (jaj de szépet fogok mondani) diszkrét szimulációs tér miatt van. Az, aki képes hinni a Sims 2-nek, klinikai eset, jobbulást kívánunk neki; az efféle egyéneket nem kell a játékosok többségével egy kalap alá vonni.
    Volt már a Sims rendszerével, filozófiájával kapcsolatban (mert van neki) sok-sok vita, dőre és kevésbé dőre egyaránt. Szerintem az általad indított polémiát ezennel lezártnak tekinthetjük, máskülönben tényleg lesz itt harctéri hangulat, elnézve az átlag mentalitást, amit manapság néha magam sem értek, de, persze, meleg van, és hát amúgy én is türelmetlen vagyok, csak most jól leplezem :))