32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• zizzenet
    Szerintem kissé túl lett spirázva a dolog, talán mindkét oldalról, ha ugyan van legalább két oldal az ügyben. Úgy érzem, Gólya, kicsit túlfogalmazva tetted fel a kérdést, amelynek költői voltát egyébként én magam azonnal feledeztem. Szerintem a játékot játszva valamennyiünkben számtalan hasonló kérdés felvetődött már. Amit az iróniáról írtam válasz gyanánt, nem lehurrogásnak szántam, csupán egy nézőpontot közöltem benne, amely szerintem helyes és ráadásul sok mindenre magyarázatot ad. Én sem értek egyet azzal a - szerintem amúgy rosszul megfogalmazott - állításoddal, hogy az emberek ebből a játékból tanulnak vagy tanulnának valamit is. A Sims 2-ből süt a sztereotípia, és aki kicsit is játszik vele, előbb-utóbb felfedezi, hogy a játékban minden valahogy furcsán, szokatlanul és valótlanul működik. Ez pedig a (jaj de szépet fogok mondani) diszkrét szimulációs tér miatt van. Az, aki képes hinni a Sims 2-nek, klinikai eset, jobbulást kívánunk neki; az efféle egyéneket nem kell a játékosok többségével egy kalap alá vonni.
    Volt már a Sims rendszerével, filozófiájával kapcsolatban (mert van neki) sok-sok vita, dőre és kevésbé dőre egyaránt. Szerintem az általad indított polémiát ezennel lezártnak tekinthetjük, máskülönben tényleg lesz itt harctéri hangulat, elnézve az átlag mentalitást, amit manapság néha magam sem értek, de, persze, meleg van, és hát amúgy én is türelmetlen vagyok, csak most jól leplezem :))
  • Gólya #14078
    Tulajdonképpen egyszerű költői kérdésnek szántam. Nem gondoltam, hogy ezzel ennyire beletaposok egyszerű emberek finom lelkébe.Tisztelettel megkövetek mindenkit, aki sértve érezte magát!
    Egyébként nem vártam, hogy feltétlenül tudja a választ bárki, sőt azt sem vártam, hogy velem együtt helyeseljetek.Igazából nem "fikáztam" senkit /már ha jól értelemeztem a szó jelentését/, sőt "beszólni" sem állt szándékomban senkinek.
    Mindenesetre vettem annyi fáradságot, hogy végignézzek több, mint 150 oldalnyi hozzászólást, s meglepve tapasztaltam, hogy egyszerű kérdésekre /amik nem feltétlen ostobaságból, inkább tapasztalatlanságból adódtak/ miféle válaszok, hozzászólások érkeztek. Ezek után én anyázok? Nagyon be tudtok szólni ! Gondosan visszaolvasva a hozzászólásokat, Ti is tapasztalhatjátok a nem éppen úri modort.
  • Gólya #14077
    Tulajdonképpen egyszerű költői kérdésnek szántam. Nem gondoltam, hogy ezzel ennyire beletaposok egyszerű emberek finom lelkébe.Tisztelettel megkövetek mindenkit, aki sértve érezte magát!
    Egyébként nem vártam, hogy feltétlenül tudja a választ bárki, sőt azt sem vártam, hogy velem együtt helyeseljetek.Igazából nem "fikáztam" senkit /már ha jól értelemeztem a szó jelentését/, sőt "beszólni" sem állt szándékomban senkinek.
    Mindenesetre vettem annyi fáradságot, hogy végignézzek több, mint 150 oldalnyi hozzászólást, s meglepve tapasztaltam, hogy egyszerű kérdésekre /amik nem feltétlen ostobaságból, inkább tapasztalatlanságból adódtak/ miféle válaszok, hozzászólások érkeztek. Ezek után én anyázok? Nagyon be tudtok szólni ! Gondosan visszaolvasva a hozzászólásokat, Ti is tapasztalhatjátok a nem éppen úri modort.
  • Mike
    és úgy érdekelne, miféle "harctéri idegbaj"-nak voltál szemtanuja?
  • Mike
    " szerintetek miféle ember az, aki úgy programoz egy simet, hogy amikor tanítja a gyereket, semmi örömérzete nincs?!"

ez lett volna az a kérdés?
    szerinted ki tudott volna erre válaszolni az itt jelenlévők közül?
    vagy netán elvártad volna, hogy veled helyeselve méltassuk a programozók ostobaságát, hogy ezt az oly fontos tényezőt kihagyták a játékból?

és miután nem voltunk partnerek a fejlesztők fikázásában, most nekünk szólsz be?
  • Gólya #14074
    Pl. most azt tanultam, hogy nem kell ennyire "okoskodónak" lenni. Bár csak egy egyszerű kérdést tettem fel, amilyet már sokan mások is előttem. Sőt úgy vettem észre - olvasva a korábbi kérdéseket -, hogy némelyeket kifejezetten a harctéri idegbaj fog el, ha valami nem stimmel.Részemről a témát befejeztem.
  • Mike
    persze
  • ricky
    Tényleg van magyar University?
  • Rash87
    Érdemes megvenni EREDETI-ben a játékot?
  • Mike at home
    az elet mely dolgait lehet a sims-bol megtanulni?
  • Mike at home
    cd emulalas?

faq olvasgatasa
  • Coolfire
    És hogy oldottad meg?
  • Coolfire
    Melyikről?Magyarról?Vagy ez a multilangauge verza?
  • Rash87
    Zegner:
    Honnan lehet leszedni magyarul???
  • zegner
    Megoldottam a problémát. 1szrűen felraktam a magyarítást a játékhoz(de ez kész röhely) 1ébként a játékot torrentről szedtem le.
  • Rash87
    Kérlek valaki mondjon már egy olyan oldalt,ahol le lehet tölteni a SIMS 2 full magyarosítását?!?!
    Pls valaki!
  • zizzenet
    És, Gólya, azt nem vetted észre, hogy a játék majd' minden aspektusában erősen ironikus?
  • Gólya #14055
    Tudom, hogy "csak" játék,de mivel nemcsak nagykorúak játszanak, s az élet dolgait az emberkék elsődlegesen a játékon keresztül tanulják...
    S azzal együtt, hogy "csak" játék, engem kicsit zavar. Talán mert én játszani is úgy szeretek, ha "van benne valami"?
  • Rash87
    Gólya:

Mondták már neked hogy ez csupán egy játék???
  • Gólya #14053
    Üdv mindenkinek! Nem akarok okoskodni, de... szerintetek miféle ember az, aki úgy programoz egy simet, hogy amikor tanítja a gyereket, semmi örömérzete nincs?! Saját tapasztalatból tudom /háromszorosan/, hogy a gyereknevelés nem csak idegbajjal jár.
  • Rash87
    Most keztem volna el játszani a játékkal,erre ez az ablak jön be indításkor:

Mi lehet a gond?
  • Coolfire
    Netről van a magyar Univ,v. bolti klónozva?
  • Coolfire
    Passz,sajna nekem nincs magyar Univ.-em.Próbáld angolul felrakni az Egyetemet,ahogy alább le van írva,hátha összejön.
  • zegner
    Lenne egy kérdésem. Megvan magyarul a Sims2 meg az Uni is(nem eredeti). felrakom a sims2-t megy. rárakom az uni.t megy DE NEM MAGYAR pedig a telepítésnél magyart választottam. Remélem ez nem egy hülye kérdés és kapok rá választ
  • Mike at home
    jo
    aki megkerdi ujra, annak a hsz-e megy a kukaba

mod
  • Coolfire
    Tudod te,meddig görcsöltem,mire rájöttem,hogyan lehet ezt megcsinálni?Akkor hoztam össze ezt a régiókód írkálósdit.:)De az angol warezra(4 cd) rápakolod a magyarítást(főleg az .exe verziók és a 1.0.0 1005 file a lényeg,az eredetiben ugyanis 1.0.0 932 van(asszem),nameg az en_us régiókód már nem is akar patchelni,hanem kéri vissza az 1.cd-t és finish.Fent van az alap elindul az univ és mielőtt beteszed a 2.-es cédét gyorsan regedit.:)Ha az univ telepítése előtt írod át a régiókódot angol fog maradni,hiába kap magyar .exe-t és regfilet.

UTOLJÁRA ÍRTAM LE!ILYET SENKI NE KÉRDEZZEN TÖBBSZÖR!
  • Coolfire
    Hát igen..magyarosítás nem is jó,hanem csak a hivatalos magyar fileok.Valóban,ha angol,és cédés a sims2 akkor simán rámegy az University és utána magyarítható.De a magyar alappal és a multis Univval egész más a helyzet.Megsúgom az uni.reg bárhonnan működik,csak a kódjai legyenek jók.
  • Lacus83
    felrakod az angol Sims2-t,
    nem rakod rá a magyarosítást!
    felrakod az University-t(ha nem raktad fel a magyarosítást menni fog a telepítés)
    most másold be az alapjátékba a magyarosítást, és az universitybe is.

az uni.reg csak akkor működik ha az alpértelmezett helyre(c:\program...) rakod a gamet, különben át kell írni az eléréseket a registryben.
  • Mike
    ha valahova sikeresen elbackuptoltad (kimásoltad vhová) akkor megmaradt...
  • Devids Pro
    FAQ frissítve! Megfelel?
  • Coolfire
    Ilyenkor az van,hogy ha frissíteni akarja,akkor nincsenek fent a magyar fileok.
    Mert ha fent lennének akkor nem akarná,hanem kiírná,hogy frissítve és kész.De fel is updatelheted,nem árt.Ha ebből sem érted,sajnálom.Ennyi,többet nem válaszolok neked.
  • sirdond
    igen? de ha átírom a régiókódot arra amit mondtál akkor meg frissíteni akarja. na?
  • Devids Pro
    Jó majd holnap beteszem :)
  • dtk1985
    Vaaa tönkrevágtam egy sims reinstallal a mentéseimet , most olvasom hogy ha ujbol felinstallalom a játékot akkor felülirja a dokumentumokban a mentéseket. Nem lehet valahogy visszahozni?
  • Duddits
  • zizzenet
    Ez azért hülyeség (nem a hír igazságát vitatom, hanem Mr. F. állítását), mert egy program modifikációs lehetősége nem bűn. Az EA pedig kijelenti, hogy a modifikációkért nem vállal felelősséget. Azt, hogy a kedves felhasználó miként használja fel, nem róhatják fel az EA-nak, és ezért bevonni egy terméket nem lehet. Azért, mert valaki a Tefal gőzölő vasalójával kiirtotta a szomszédait, még nem kell beperelni a Tefalt, hogy potenciális gyilkolászó eszközt forgalmaz, és persze a gyártását sem lehet megszüntetni. Ugyanakkor ezzel az erővel, ha valaki ügyes dizájner illetve programozó, a Trainz Railroad Simulatorban is csinálhat hardcore szexvonatot - akkor most tiltsuk be azt is?

Egyébként itt egy érdekes cikk a témában:
    http://index.hu/velemeny/jegyzet/olgt050725
  • Coolfire
    Olaszul van egyébként.
  • Coolfire
    Ne haragudj,de mégiscsak láma kell,hogy legyél.Ezt akkor írja ki,ha nem stimmel a régiókód.Magyarul,nem találja a sims2-őt,installáld újra fel.
  • Mike
    gondolom Mr. Főfasz a gyilkolászást nem akarja betíltani
    perverz vén fasz lehet, ha neki a sims-ekről is csak a szex ugrik be
    gondolom az emberi test létvénya is mérhetetlen felháborodást okoz neki és pl. a nudistákat is betíltatja, ahol, ellentétben a sims-szel mindenkinek látszik mindene
  • sirdond
    kép