FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Tegnap felpakoltam a mod the sims2-ről meg a various simmers-ről válogatott modokat és eldobtam az agyam:))!! Mindenkinek ajánlom aki még nem használja:
    1.bugmentesítő: törli az eltünt doksikat (pl. eltünt számlák), kiegészíti az Univ.előtti simek wantjait 6-ra(nekem pl. rengeteg kieg.előtti simem van), visszarakja az eltünedezett headmastert,korrigálja a lifetime wantot(nálam a sok régi sim miatt erre nagy szüks.van).....
    2.napi kertész: lehet végre bokrokat rakni a kertbe, hiszen a mindennapos kertész eltünteti a gazt és szépen nyírja a sövényt ami így nem okoz env.balhét
    3.kaja stop: a sim csak annyit zabál amennyit az éhsége megkíván, van úgy hogy csupán udvariasság miatt űl asztalhoz a vendégeivel)
    4."házmester" (ez már inkább cheat, de annak frankó): egy hívható-elküldhető házkörüli mindenest ad nagyom finoman hangolhatósággal (nem probléma most már ez esti "erszd el a hajamat" jellegü bulik után a "roofraiser" szeméthalom eltüntetése)
    5.fizess a postaládánál: elmarad a postabehoz-postalerak-postakivisz-befizet szekvencia, csak lazán befizet osztjóvan
    6.káváscsésze futam: elmarad a kv-zás utáni "keresek egy kisasztalt ahova a csészét lerakom" cimü versenyszám
    7.WC után moss kezet: ez ugye magáért beszél és nem csupán a saját simre igaz, de az NPC-kre is
    8.ne piszkáld a sztereót: én a gamabéli sztereón keresztül hallgatom a bepakolt zenekedvenceket és van olyan simem aki sportot űz a sztereó ki-bekapcsolgatásából
    9.ez itt a főbejárat: van kéglim a gamában amelyiknek több bejárata is van az udvar felől, no ezzel a moddal egyértelműsíteni lehet hogy melyik a főbejárat(ugye a vendégek itt csengetnek, a küldeményeket itt adják le)
    (stb,stb,stb... Figyelem ezek a modok nem tárgyak, hanem működést módosítok!! és kompatibilisek az Univ-val is és nem igazán terhelik a gama engine-jét.)