32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Carlos
    És megy?
    A university ugye nem lett angol? Vagy választhattad a telepítésnél?
  • maxius
    az az 1 gond van, hogy nem az én gépemre kell telepíteni, avagy megint állhatok neki írni...de mindent kipróbálok!
  • Anna #13810
    Rá lehet tenni a magyar Sims2-re az angol Univ-ot, valaki itt már leírta párszor, hogy hogyan. Én is az alapján csináltam meg.
  • Carlos
    Mai világban kituggya.
    Amikről írtad megvannak még?
    Próbáltad mountolva telepíteni és elinditani?
  • maxius
    az lehet para, ha gyorsan írtam ki?
  • Carlos
    Nekem nem volt gondom feltettem a Sims 2-t, majd rögtön a university-t. Kérte a university 1 cd-t, mountoltam és azzal jáccom a mai napig.
    Semmi crack.
  • maxius
    az van a universityhez is?
  • Devids Pro
    igen biztos, használj mini imaget
  • maxius
    de biztos, h nincs hozzá crack?
  • maxius
    igen
  • AdaKiller
    ezek szerint nincs kézikönyv:(((

na mind1, thx a segítségeket:)
  • Carlos
    Mountoltad/Beraktad az university 1-es CD-jét?
  • maxius
    Aha, minden megvolt, az írja, hogy rakjam be az S2U Cdjét
  • Carlos
    Sims 2-t feltelepítetted előtte?
    Mit ir ki?
  • maxius
    Leszedtem az universityt, fel is raktam, de nem hajlandó elindulni, és crack sincs sehol!
  • Carlos
    Ehhh...akkor kénytelen leszek majdan vásárolni...
    Csak előbb be kellene, hogy jöjjön az új melóhely! :)
  • Mike

akkor a válaszom nemtom :)
    szerintem elvileg nem iagzán lehet, de mintha irták volna itt, hogy sikerült megoldani

mentsd ki a az említett EA dirt
    tedd rá
    ha nem jön össze, akkor installáld újra az alapot, és ha lesz pénzed vedd meg a magyar univot

de ha eredeti az alap, akkor felhívhatod a supportot Mo-n, és megkérdezheted feltehető rá angol Univ
  • Carlos
    Nemár...
    Na mindegy.
    Mi is válaszoltunk a SA topikban tesó!
  • Mike
    olvass vissza :)))

én nem osztok senkinek büntetőpontot, mert rendes vagyok

(meg nem is tudok :)))))))))))
  • Mike
    a N..hoods dirt lemásolod az elég
    ha letőltöttél vmit akkor a Downloads és a Savedsims sem árt

nem veszik el semmi, simán vissza lehet másolni

érdemes is időnként csinálni ezt, mert ha beszaródik egy ház, és a költözés sem segít, akkor ez marad utolsónak
  • Carlos
    Lámer kérdés, lehet, hogy kapok büntipontot, de megkérdezem, hátha nem!
    Magyar DVD-s Sims 2-re az Angol University nem megy fel ugye? Vagy felmegy ugyan, de valami hibrid keletkezik és annak a fele se tréfa?
  • Carlos
    Csak ennyi?
    A Sims 1-ben a barátságok meg egy csomó minden elszállt egy ilyen visszamásolás után. Itt is, vagy ezt már megoldották?
    DVD író van... :)
  • AdaKiller
    kösz szépen srácok.

egy kérdésem lenne még, nincs vkinek esetleg magyar nyelvű kézikönyve pdf formátumba?
  • Mike at home
    lemasolod vhova a EA konyvtarat a dokumentumokbol
    DVD iro hasznos lehet
  • Carlos
    Hogyan lehet archiválni a mentéseket?
    Énis azért szoktam elbukni a simjeimet, mert jön egy format c és elszáll...
  • Sipocz
    http://www.aussietopenders-sims2.com/index.htm
  • Sipocz
    http://sims2play.boom.ru/
  • Mike
    ezért szar az, amikor beszarik egy ház, és soha többé nem tudod rendbetenni :(
    meg én marha elfeljettem a szokásos módon archiválni a mentéseket
  • Mike
    3-as nem teccik
    lehet, hogy pl. adott sim nagy zabálós, és dagatt
  • Carlos
    Jaja...Nem is dobtam ki a srácot, hamár végigtolta az egyetemet! :)
  • Carlos
    Na, ezt is sikerült lefényképeznem!
    A kép címe: Ne nyúlj a sütihez!

Szegény csaj!
  • Sipocz
    Nem akartam itt májerkodni Neked arról hogy sem a karrier sem a lóvé nem érdekes igazán (persze része a dolognak és lehagyhatatlan), de így most nagyra értékelem a döntésed. Egy sim, ha már sokat bajmolodtál vele igazán a lelkedhez nő és csak úgy kidobni már nehéz. Nekem van sok olyan simem akik 2004.09.-hótól léteznek és frankó aging on-ban is képtelenek megöregedni, mert nem hagyom őket (már megittak több hektó elixir of life-ot:)). Van olyan házaspárom amelyiknek 3 gyereke 8 unokája és (bár ez már nyilvántartáson kivüli,de) 4 dédunokája van, meg 18 db nem townieNPC barátja, és még sorolhatnám.... és manapság az én "öreg drágáimnak" a legnagyobb wantja még 3 db gyerek. Szvsz. ez a lényeg (a "lélekgyönyör"!! :)))
  • Carlos
    Nem kezdtem elölről... :)
  • Carlos
    Asszem kezdem elölről a karrieremet.
    Új Carlos, új lehetőségek... :)
  • Carlos
    Artist: §4.549
    Natural Scientist: §10.497 One workday a week
    Paranormal: §4.725
    Show Business: §5.022

Lehet, hogy pályát tévesztettem...
  • Carlos
    Mik az új egyetem karrierek és mennyit fizetnek?
  • Carlos
    Jól hangzik, de nekem annyira nem lényeges.
    Mivel pocsék buliszervező vagyok ezért a bulikat ignorálom... :)
    Nekem a postaládánál fizetős móccer tetszik, de azt én úgy oldom, meg hogy mihelyt kiveszi, törlöm a cselekvést. LEteszi a postaláda mellé és befizetem.
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Tegnap felpakoltam a mod the sims2-ről meg a various simmers-ről válogatott modokat és eldobtam az agyam:))!! Mindenkinek ajánlom aki még nem használja:
    1.bugmentesítő: törli az eltünt doksikat (pl. eltünt számlák), kiegészíti az Univ.előtti simek wantjait 6-ra(nekem pl. rengeteg kieg.előtti simem van), visszarakja az eltünedezett headmastert,korrigálja a lifetime wantot(nálam a sok régi sim miatt erre nagy szüks.van).....
    2.napi kertész: lehet végre bokrokat rakni a kertbe, hiszen a mindennapos kertész eltünteti a gazt és szépen nyírja a sövényt ami így nem okoz env.balhét
    3.kaja stop: a sim csak annyit zabál amennyit az éhsége megkíván, van úgy hogy csupán udvariasság miatt űl asztalhoz a vendégeivel)
    4."házmester" (ez már inkább cheat, de annak frankó): egy hívható-elküldhető házkörüli mindenest ad nagyom finoman hangolhatósággal (nem probléma most már ez esti "erszd el a hajamat" jellegü bulik után a "roofraiser" szeméthalom eltüntetése)
    5.fizess a postaládánál: elmarad a postabehoz-postalerak-postakivisz-befizet szekvencia, csak lazán befizet osztjóvan
    6.káváscsésze futam: elmarad a kv-zás utáni "keresek egy kisasztalt ahova a csészét lerakom" cimü versenyszám
    7.WC után moss kezet: ez ugye magáért beszél és nem csupán a saját simre igaz, de az NPC-kre is
    8.ne piszkáld a sztereót: én a gamabéli sztereón keresztül hallgatom a bepakolt zenekedvenceket és van olyan simem aki sportot űz a sztereó ki-bekapcsolgatásából
    9.ez itt a főbejárat: van kéglim a gamában amelyiknek több bejárata is van az udvar felől, no ezzel a moddal egyértelműsíteni lehet hogy melyik a főbejárat(ugye a vendégek itt csengetnek, a küldeményeket itt adják le)
    (stb,stb,stb... Figyelem ezek a modok nem tárgyak, hanem működést módosítok!! és kompatibilisek az Univ-val is és nem igazán terhelik a gama engine-jét.)
  • Carlos
    Nekem sose kellett.
    Egy crack kellett, hogy normálisan elinduljon a játék.
  • Waterhorse
    Nem Sims 2-vel kapcsolatos, csak azért írom ide mert sokan olvassák akiknek van közük a játékhoz. A Livin Large-hoz kéne egy fix ami helyrerakja a játékot, hogy látszódjanak az extra bútorok stb. gondolom akad itt olyan akinek megvan. köszi