FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Hoz_Hun
    A menedzselt simemmel elvégeztem az egyetemet Suma Cum Laude vagy hogy írják. Titkos társosághoz nem tudtam csatlakozni sajnos. Tudja valaki hogyan kell, mert ha kitűnő akar lenni az ember nagyon kevés idő van másra.
    Ha valaki viszi a diákot nem pedig kreálja, akkor nem csak az induló tőke nagyob, de ha előzőleg rögzítettűk a vágyát hogy egyetemre menjen az vagy plusz 5000-8000 befolyáspontot jelent (és vagy kétszer annyi hangulat pontot), amiből kétszer minimum telik arra, hogy valakivel megírasd a félévi dogádat, ami nagy időnyereség. Én jóba voltam az egyik prof.-mal és egyszer rávettem, hogy írja meg a félévi dogámat. Muris volt ahogy a csaj lent játszot az emeleten meg írta az ősz prof a háziját gépen :D.
    Egyetem után a 10 lépcsőfokos munkahelyből rögtön a 9 kezdtem (szakirányba mentem el). Másnap már lángelme bűnöző voltam (mert bűnözőnek mentem). Ja aztán váltogattam a munkámat és mindenhol minimum 7 lépcsőfokon kezdtem, úgyhogy begyűjtöttem az össz karier jutalomtárgyat. Egy teljes szobát berendeztem velük.