Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Lenne 1 problémám. A fenti linknél a vip részlegbõl 1 csomo mindent nemtudtam letölteni ez miért van? Vmi 404 error jön ki mindig. Ilyen az oregek ruhai és az uj hazak amik nemrég kerültek fel Thx a segítséget
Mike
és ha mindhárom sim szexmániás, akkor is?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
aztán meg miért???

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ha flörtõlsz valakivel akkor bizony elõfordul, hogy az illetõ beleesik a simedbe. És akkor az illetõ komolyan veszi ha más simmel "bizalmaskodsz". Így én is jártam, ráadásul úgy veszem észre, elég ha csak egy helyszinen, mégha más szobában is vagytok akkor is lebuksz. A legrosszabb amit tehetsz, hogy ekkor a megsértõdött simmel flörtölsz tovább, mert akkor a másik is jól felpofoz és onnantól szóba sem állnak veled. Szegény simem is így járt, rögtön az elsõ buliján két csajra is pályázott és bár továbbra is mindkettõnél majdnem 100 a pontszáma egyik sem hajlandó szóba állni vele és már nem is barátok többé. Ráadásul a hülye simem ezután megint beleszeretett az egyikbe, de szegény totál esélytelen...

Dervis

Ha a find own placet választod,akkor egy olyan táblázat jön ki mint a telefonnál.Kijelölöd a csajt,és ha jóváhagytad jönnie kell érte egy taxinak.Utána már falunézetben ott lesz lent a beköltöztetésre várok között.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Carlos
Mint állat!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Akkor még sok idõm volt... 😊
Na majd egy teszt családon kipróbálom. Köszönöm!
Tehát, berakom, hogy a csaj menjen, kimegyek town nézetbe és ott mit?

Þór vígi þessi rúnar

Te jáccol ezzel?A másik topikban valamivel aktívabb voltál..😊)

Ketten vagytok csak?

Pedig azt úgy kellene.Egyetlen embernél kell csak a neighborhoodos kiköltöztetést és dózert használni.

Carlos
Hogy tudom a Move In egyént (és csak õt) eltávolítani a lakásból?
Ha a számítógépen a find new place-en beállítom, hogy menjen, akkor aszongya, hogy használjam a vidék nézetben a kilakoltatás parancsot az egész családon!
De én magamat nem akarom elköltöztetni, csak azt az egyetlen csajt!!!!!
HELP ME PLEASE!!!

Þór vígi þessi rúnar

No kedves Sipõcz kolléga,folytathatjuk a tinikkel?😊A javítottat most küldtem el az illetékesnek.😊

hmmm..pedig még mennyi újdonság lesz benne..,de a te dolgod..pá!

Mi történt, elmondod?
PiszkosFred
Hat ez gyors volt, de biztos megvan az ok amiert hirtelen abbahagytad. Termeszetesen mindenjot a tovabbiakban!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

legensy
töröltem az összes sims játékomat. nektek további jó szórakozást, számomra ez a topic ennyi volt 😞(
üdv:Bocmeg.

Eszti, tûztánc!

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

Nem bug,megnyugodhatsz..ezt a progi kombinálja neked.Nem pofátlankodik õ bele semmibe,de azért így csak élvezetesebb és hasonlóbb a való élethez.Önkényesen nem házasítana össze szerintem.Meg azt az eljegyzést sem tartom valószínûnek,inkább csak crush lehetett.

Hali!Na nekem vajh mi a bajom?Az egész házban eltûnnek a festményeim,a sajátok is,és a buy-módban vásároltak is.Ez valszeg bogárka,mert a simek látják,csak én nem..mondjuk elég,ha õk látják..😊)

TopGun
Hi! ezek nagyon cool hazak! elarulnad honna szedted oket? legyszives!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike at home
mar dolgoozm rajta, de a boltban sem latszik a ruha

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
neem beleavatkozik, hanem szinesiti 😊
azok a lenyek nem kis droidok

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Riana
közbeénmármegtaláltam😊

Olyan furcsa esetem volt ma hogy csaj és pasi szobatársak de szerelmesek és eljegyzés is volt.
nõ dolgozik
pasi hazajön a munkábol és hazahozza az egyik munkatársát.
aztán olyan wantsot akar hogy legyen barát.
na felviszem a munkatársat barát szintre.
aztán következõ wants legyen legjobb barát a csaj
flörtkiss
gyorsan legjobb barát lett közbe szerelmes is lett a csaj de mondom ez lényegtelen.

hazajött az eljegyzett barátnõ
megy a pasi csokkal üdvözli
erre a munkatárs odamegy a pasihoz felpofozza és felbontja a !köztük lévõ eljegyzést!

ez most bug?
a vadidegen munkatársal el voltak jegyezve
stikába a munkahelyen eljegyezte vajon a csajt?
a gép milyen jogon pofátlankodik bele azén simem életébe?

Másnak is volt már ilyen hogy a gama önkéntesen össze akarta házasitani vkivel?

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

PiszkosFred
Neztem a kibekoltozest, de nem talaltam. Lehet hogy koze van ahhoz, hogy a jatek alapvarosait toroltem es sajat custom varossal jatszok, de az is lehet hogy kifarasztott a mai nap es nem vettem eszre. Pedig egyszer megcsinaltam a kezdo csaladommal, hogy kikoltoztek, es XY penzzel a zsebben atkoltoztek uj hazba. Akkor en naiv azt hittem, hogy ugyan elorol kell kezdenem a hazepitest/lakberendezest, de 20k-bol. Mondanom sem kell, tevedtem.... ;]

PiszkosFred
Megveszed boltban? Asszem ha vasarolsz, akkor hasonloan dolgozik, mint karigeneralaskor a ruhavalasztas. Ergo ilyenkor lehet a mar tobb napja futo csaladi hazba uj ruhat "beimportalni". Megvenni pedig commlotokban tudod, ahol van olyan bolt. Ha pedig azt akarod hogy a megvett uj ruha allando jelleggel szerepeljen, akkor hazaerve a ruhasszekreny kapcsan tudsz uj ruhat valasztani, de csak a megvasaroltakbol (+1, a generalaskor valasztott termeszetesen).

Riana
más nemnagyon van

Mike at home
na igen, de a ruhakat, HOGY teszed be a jayekba?

legensy
letölthetõ pár jó cucc ITT.

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

PiszkosFred
Uh, ezt nem tudtam ;] Na ezt kiprobalom, kosz az otletet. Mas "nem hagyomanyos" helyen esetleg?

Mike at home
en is tokamgepelni, de juszt se torlom ki, marad igy 😊)))))

Mike at home
ez ilyen
a gepeden nem futna ha a szomszedsag is elne

Mike at home
na vajon mit jelenthet, valszeg nem tippet 😊))

Mike at home
valaki nem tudja veletlenul, hogy a Bodyshop alatal gyartott ruhakat hogyan tudom a jatekbe beletenni?

sim ok, mert csinla rola Sims2pack-ot, de a ruharol mar nem

Riana
vagy probafülkében😊

PiszkosFred
Egyebkent nem muszaj agyban, lehet a jakuzziban is woohoozni.

Magic Boy
Na ezt jipróbálom,mert ezt én se tudtam!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

PiszkosFred
Hja. A celszemelyt pedig ask to join vagy call over-rel tudod magad melle fektetni, aztan indulhat a moka...

Ez viszont érdekesebb kérdés! Vki?

Duddits
Relax az ágyon majd mikor mindketten rajta vannak Woohoo.

Sehogy nem tudsz mert nem kell regizni.
felhaszn: faqsg
jelszó: faqdown

Help17
nem enged belépni😞

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Még egy bugyuta kérdés, de légyszi ne küldjetek a faq-ba!?!:
Már elértem egy nem általam irányított sims csajnál, hogy nálam maradjon éjszakára, de hogy csalom be az ágyikómba? Röviden velõsen: mely parancsokat követve...

Help17
Hogyan tudok regisztrálin a viphez?

Mindenkinél vagy csak nálam?
Ha elkezdem az életet játszani (tehát nem építkezés stb.) akkor az utcán semmi más nem látszik (pl.: szomszéd, fa stb.) csak a házam meg az a néhány fa amit odavarázsoltam a házam elé!!!!

Ha így van, akkor elég gázos...

Devids Pro
az asszem mikor beteg akkor jó!
Riana
kiprobáltam ezért kérdeztem mert nem történt semmi

És a meditálás mire jo?
mert az alatt se történik semmi nem nõ nem csökken semmi

Devids Pro
oksa😊

help17 pl a FAQ oldal VIP részébõl😊
De még a mai adagot hozzá kell hegeszteni,úgyhogy holnap kapsz egy másikat.😊

PiszkosFred
Google-lel keress nagyobb sims portalokat, es onnan.

Help17
Honnan tudok kész házakat letölteni?

PiszkosFred
Erdekes a sors. Fel oraig semmi valasz, majd egy percen belul 3, lenyegeben ugyanazzal a helyesbitessel ;]]

PiszkosFred
Khmm... a tip nem TIPP hanem BORRAVALO ;] Ezt altalaban a vendeg vagy hazigazda szokta adni a munkatvegzonek...