32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• sharon
    helló.
    nem tudjátok véletlenül hogyan és hol tudnék rákeresni olyan skinre vagy kódra, amivel elérhető, hogy terhes nő ne öltözzön át kismamaruhába, hanem az eredeti ruhájában maradjon?
    köszi előre.
  • Mike at home
    A downloads es a savedsims konyvtarakba masoltad vissza a .package fileokat?
    targyak vagy ruhak?
    vagy vegyesen?
    ha targyak, akkor csak a kek sziluett latszik?
    CEP file fent van?
    es a MESH-ek?

irj kicsit bovebben a hibarol
  • Mike at home
    Tok jo ez a simPE
    a belso editorral keszitett karakterek is betehetok az eloregyartott simek listajaba, illetve sim2pack is keszitheto

sot meg egy csomo mindent lehet meg csinalni, csak en nem tudom miket :)

mondjuk nevetseges, hogy rem egyszeru dolgok nincsenek benne a programban gyarilag
  • francois
    Oks akkor mondd meg h mi ilyenkor a teendő, bizonyára te keményebb arc vagy szal osszad.
  • Mike at home
    szerintem meg csak te vagy bena, mar bocsesz
  • francois
    Az haggyál újratelepítettem a játékot visszamásoltam azt a kb 350 cuccot amit letöltöttem és egyet sem hoz be. Ekkora szart, amint megjön a san andreas a kukába landol az egész. ( életemben nem gondoltam volna h a simsre valaha is ilyet mondok, de ez a 2 totál bukás)
  • Ibron
    áh,bakke.....leszedtem asszem mindet,de még most se hozza be.

Ibron
  • Ibron
    na,szal van vkinek ötlete,h mé nem tölti be?csak tölt és kész.

Ibron
  • Ibron
    1-gyel nem játszottam,de sztem yo a 2,meg a University is.

Ibron
  • francois
    Á szar az egész játék, a magyar fejlesztésű játékokban nincs ennyi gixer. Az egész játék egy full összecsapott fantáziaszegény vacak. A játékélmény közelébe nem ér a Sims 1 nek. Iszonyat...
  • Ibron
    na yol van bakke,sztem elpaterolom ezt a magyarosítás cuccot a gépről,mer oké,lassan szokta betölteni..na,de ilyen lassan...:D...szal vmi gáz van.

Ibron
  • Ibron
    nekem meg úgy néz ki,h betöltés közbe csak pörög-pörög a homok óra,de nem akar véget érni...most már feltettem a magyarosítását a Sims 2-nek és rámentem Pleasentwievra,vagy h írják...ott van1ismertető róla,na az még mindig angol..hmm,lehet,h elcsesztem ezt akkor:D.

Ibron
  • francois
    Az miért van h az university magyarítása után az összes custom cucc elérhetetlenné válik????
  • Ibron
    ja,ok..mer a telepítőnél jártam má..tehát a játék mappájába..ok,thanks.

Ibron
  • Devids Pro
    a 7zip csak kicsomagolja, azután még lesz egy telepítő azt telepísd majd a játék mappájába, az mind1 hova tömöríted ki
  • Ibron
    a cuccokat nekem a C/Program files-ba akarja tenni,de nekem a C/Games-be van..oda tegyem,ahol a játék van,vagy oda,ahová a 7zip tenné?

Ibron
  • Ibron
    ja,okésss.

Ibron
  • Devids Pro
    7zip nevű progival de oda van írva..
  • Atkamon
    Hogy lehet egyesiteni a faq-ban letölthető magyarosítás fájlokat? Lehet volt már róla szó, de nem akartam 13507 hozzászólást elolvasni!!
  • sharon
    köszike.
    csak nem annyira tudok angolul. valami magyar siteról nem lehet letölteni?
  • Coolfire
    Engem is full mechanika skillel megqrt a mosogatógép.Utána már parázott is a fickó az áramütéstől,bekerült a félelmei közé.Ja neki is eléz zilált külseje lett az akció után.:)))
  • Hoz_Hun
    Meghalt már a csakó? Egyébként én úgy úsztam meg, hogy rezeteltem a gépet egyébként elvitte volna a halál és olyankor nem enged visszatölteni játékállást.
    De ugyan az mosogatógép megrázta a barátnőjét is (pedig full mechanikai képesége volt) aztán nonstop meg is gyulladt és túlélte csak a konfort meg a higénia nullázódott le, meg az energiája is megsinylette kissé (na meg a kinézete, de azt helyre lehetett hozni, persze a többit is).
  • dashed_
    azzal mit lehet kezdeni ha, a csavo meg akarta javittani a sutot erre az jol megrazta, majd a korulotte keringo elektromossag (razza egyfolytaban az aram) nem akar eltunni?
  • Hoz_Hun
    Vannak ilyen skinek amikre lelehet cserélni. Keress rá a neten vagy néz körül itt http://www.modthesims2.com/.
  • sharon
    sziasztok.
    nem tud valaki egy kódot arra, hogy a kismama ne a gázos maternity ruhában legyen, hanem a saját ruhájában maradjon? esetleg?
    köszi előre is.
  • Hoz_Hun
    Lehet elsőre nem fogalmaztam érthetően. Tehát az fő életcélt a gép határozza meg, de a te dolgod az, hogy megvalósítsd. Ha nem akarod nem kell. Én bűnözőt akartam faragi belőle poén kedvéért ezért az irodalom szakot választottam, ennek ellenére rendőrfőnök hőst jelölt ki életcélnak. Ezért elértem az életcélját utánna mindegy mit csinálsz a hangulat marad maxon többé nem változik így nyugodtan viszatértem a bűnöző pályára.
    Ja egyébként ugyanaza a mosogatógép megrázta a csajt is annak ellenére, hogy maximumon volt a mechanika jártassága. De nem halt bele pedig közvetlenül utánna ki is gyulladt, de mivel a konyhába volt és ott van riasztó a tűzoltók elég hamar eloltották, csak jó megégett, de simán túlélte. Valószínüleg azért mert addigra platina hangulat folyamatosan bejátszott.
    Mostmár megvan a túlvilági telefon, szóval direktbe fel tudom hívni a kaszást, ha valami baj történne.
  • Hoz_Hun
    Egyébként az szerencse ha a főfő életcél valami munkahelyi csúcs elérése, mert az könnyen megy. A rendőr simem főfő célja az hogy három gyereke lediplomázzon, aztán még nincs is gyereke. Szóval azért többet kell melózni.
  • Hoz_Hun
    Ja a poén az, hogy a jegyese, akivel egy háztartásban él meg rendőrfőnök szuperhős. Poén, amikor a szuper cuccaikban köszönek egymásnak aztán az egyik elmegy bűnözni a másik, meg bűnt üldözni.
  • Hoz_Hun
    A gép dönti el. Az enyém egyébként rendőr(szuperhős)főnök aklart lenni, azt elértem, platinára váltott a hangulata és úgy is maradt (ha a főfő életcélt eléred platinára vált és élete végéig megmarad). Persze utánna rögtön fölmondtam és visszamentem bűnözőnek (mert hogy úgy indultam, aztán gondoltam megvalósítom az életcélját, mert nem kellet sok hozzá).
    Igen baró a csaj bűnöző lángeleme munkaruhája.
  • Ibron
    Baró:D...hogy lehet bűnözőnek menni?a7embert,akikt betettem1házba(mind1ikkel én vok:D),azoknál ilyenekvoltak életcélként:mágnás,20 legjobb barát,szakács meg ilyenek...öh,szóval itt kifogja írni,h a muksó bűnöző akar lenni?:D Vagy te kényszeríted rá az egyetem után?:D Amúgy thanks az infot a vágy rögzítésről..majd oda figyelek rá.

Ibron
  • Hoz_Hun
    A menedzselt simemmel elvégeztem az egyetemet Suma Cum Laude vagy hogy írják. Titkos társosághoz nem tudtam csatlakozni sajnos. Tudja valaki hogyan kell, mert ha kitűnő akar lenni az ember nagyon kevés idő van másra.
    Ha valaki viszi a diákot nem pedig kreálja, akkor nem csak az induló tőke nagyob, de ha előzőleg rögzítettűk a vágyát hogy egyetemre menjen az vagy plusz 5000-8000 befolyáspontot jelent (és vagy kétszer annyi hangulat pontot), amiből kétszer minimum telik arra, hogy valakivel megírasd a félévi dogádat, ami nagy időnyereség. Én jóba voltam az egyik prof.-mal és egyszer rávettem, hogy írja meg a félévi dogámat. Muris volt ahogy a csaj lent játszot az emeleten meg írta az ősz prof a háziját gépen :D.
    Egyetem után a 10 lépcsőfokos munkahelyből rögtön a 9 kezdtem (szakirányba mentem el). Másnap már lángelme bűnöző voltam (mert bűnözőnek mentem). Ja aztán váltogattam a munkámat és mindenhol minimum 7 lépcsőfokon kezdtem, úgyhogy begyűjtöttem az össz karier jutalomtárgyat. Egy teljes szobát berendeztem velük.
  • Ibron
    ok,remek..szóval,hova szedjem le a Sims 2 magyarosítását?vagy mind1,hova megy,mer abba is lesz egy reg fálj és csak arra kell kattintani?

Ibron
  • GTi Gaga
    az biztos hogy ugy lesz, mivel már tartalmazni fogja a magyar nyelvi fájlokat, ugyhogy csak egy magyarexe kell majd hozzá!!! :)))))
  • Ibron
    u.i.:miért nem csinálták meg azt is olyanra,mint a Universityét?Hogy egy exe vagy mi.Az nekem egyszerűbb volt.Ha Nightlifeé is fent lesz,akko lécci,ha lehet az má úgy legyen,mint a University:D.

Ibron
  • Ibron
    ja,emberek..a faq-ban lévő magyarosítást a Sims 2-nél hova kell tenni?

Ibron
  • Atkamon
    Nem lehet sajnos! Az, amit te találtál, az a forgatás szempontja, hogy olyan legy , mint az 1-ben, vagy mint a 2-ben!
  • Atkamon
    Az a baj, hogy nem csa azzal a családdal csinálja!!!!!!!!
  • Angyalka
    Pénzkódot?? Motherlode = 50000$, Kaching = 1000$
  • francois
    Hát halljátok én nem tudom egszokni ezt a 3D-s nézetet. Nem lehet valahogy visszaállítani, mert ami a settings-ben van sims 1 style, az nem sok különbséget mutat a jelenlegi mellett.
  • Fox44
    Milyen kodot?