FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• GTi Gaga
    http://www.msnhelper.net/search.php?pin=28129 - van msn messengered? mert ha van amiat hozza be! ha nincs és fenn áll az a probléma, hogy van egy kis search csik a cim sor alat, akkor Winreinstall! bekaptál valami buta reklámot, amit hiába irt le a adawer, norton, ezek idöröl idö leszedik magukat!

nem tudsz velük mit csinálni :(

Ha rámhallgatcc, Win Xp + sp2 ( gyári popup stopper, ami mindent letilt - windows tüszfal is rákérdezz mindenre, hogy feloldod vagy tiltott ) + nod32 + valami takaritó progi pl:syssik cleaner és süti minden4 én ezt használok, és eddig semmi baj nem ( lekopogtam ) a játékok is mentek rajta, és biztosabb a rendszer!

ha nem a serchös a probléma akkor Sorry a fölöslegess okoskodáss miat :))))

ui: NORTON meg semmi féleképpen nem javaslom: 1. iszonyu sok memoriát foglal! 2. csak a nyedik vagy ötödik hejen van a virus irtok közöt, mert mind a nod, panda, mcaffe megölte :) 3. a sok memoria lefoglalása miatt akadozhatnak a progik, játékok!

Hsználj NOD32! ingynes, annyi hogy havi kétszer leszeded azt vihar kabát! és ugyan anyit tud mint a norton, annyi hogy nincs benne tüzfal, de az benne van a winbe - és hibátlan! - szerintem :)