32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• kögel
    magyarul?
  • Mike at home
    faq
  • kögel
    Szia!Nemtudod a sims 2 kódját?Ha megmondanád azt nagyon megköszönném!
  • Fox44
    Lehet zenekarban jatszani?
  • kögel
    Szasztok!A simshez adjatok már valami kódot!Köszönöm!
  • Mike at home
    de 1 probat meger, altalaban a koltozes segiteni szokott
  • Mike at home
    vagy megse
  • rage
    Költöztesd el azt a családot egy másik házba
    Utána jó lesz, s a család is megmarad

Ha a térképen belül költözteted, a barátaik is megmaradnak
  • Ibron
    elmentenia családodat sztem úgy tudod,h elmented azt a neighborhoodot,vagy h írják1 külön részre és reinstall,ha más nem megy...de várd meg a többiek válaszát is.

Ibron
  • Atkamon
    Nem tudjátok hogy mér csinálja azt hogy amikor be akarok tölteni egy családot akkor amikor már éppen betöltené, megjelenik egy üzenet, hogy "Végzetes hiba történt! A program futása befejeződik."? Mi lehet a baj? Muszály lesz ujrainstalálni? (És ha muszáj akkor hogy kell elmenteni a családjaimat?)
  • Ibron
    ja bazz,akko rosszul emlékeztem:D.....ha lesz3,remélem megcsinálják...és momdjuk belenyomnak egy multi részt,meg esőt,ami nem patches,meg évszak változásokat és ünnepeket,szal mindent:D...amúgy thanks info.

Ibron
  • Coolfire
    Vazze...azok a skilljeid,ami az előléptetésekhez/tanulmányi szinthez kellenek, az üres pöttyöknig fel kell nyomni.Más családhoz sajna nem lehet menni látogatódba a simeddel.Pedig a Maxis ezt is ígérte a Sims2 megjelenése előtt.
  • Ibron
    ok,thanks infot.De hogyan lehet a családomat más család házához vinni látogatóba?a taxival nem megy,mer vagy közösségi terültre viszi vagy mi,vagy pedig boltba meg ilyen bevásárló helyekre...és úgy emlékszem,h lehet más házakat is meglátogatni,de már elfelejtettem.Tudtok segíteni?

Ibron
  • Angyalka
    Én úgy tudom hogy azokta kell növelni hogy ugymond előléptesenek!
  • Atkamon
    Nem tudjátok hogy mér csinálja azt hogy amikor be akarok tölteni egy családot akkor amikor már éppen betöltené, megjelenik egy üzenet, hogy "Végzetes hiba történt! A program futása befejeződik."? Mi lehet a baj? Muszály lesz ujrainstalálni? (És ha muszáj akkor hogy kell elmenteni a családjaimat?)
  • Ibron
    na,még1kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban:hol lehet megnézni,h milyen jártasságokat kell elvégeznem a karrierem során?A Sims 2-ben,meg a Universityben is,miko tanulja.Azokat a kis üres pöttyöket kell kitölteni?ha mondjuk vana a mechanicalnál,cleaningnél és mondjuk a logicnál,akkor azokat növeljem ezerrel,mer ezek kellenek a melóhoz?

Ibron
  • Coolfire
    Felrakod a sims2-őt.Letöltöd pölö a simsim.atw.hu-ről,fileokat felülírod,inditsd el.reg-et elindítod.
    Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\The Sims 2]
    "DisplayName"="The Sims 2"
    "Language"="Hungarian"
    "Locale"="hu"
    "Region"="MXHG7704637"
    "Patch URL"="http://thesims2.ea.com/update/"
    "Suppression Exe"=""
    "Registered"="true"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\The Sims 2\1.0]
    "Language"=dword:00000018
    "DisplayName"="The Sims 2"
    "LanguageName"="Hungarian"
    Ha másnem,ezeket átírkálod manuálisan.Utána egy mini-imagével fog futni,feltéve ha nem használod az angol crackjét a dévédének.:)))
  • Devids Pro
    Elvileg 2 próbálkozás után el kell indítania a sims2 cd-vel is, de ha nem indítja el akkor szedd le az University mini image fájlját (faq) és azt mountold be és akkor sztem menni fog!
  • Ibron
    de nekem most már jut naggyából mindenre időm.Hol tartasz?én7embert irányítok1házba,bár most már csak6,mert az egyiket kirúgták:D...szóval elején nekem is nehéz volt.Másodévesek mind,vagy 5 harmadéves és egy másodéves,mer ő bukott egyszer.

Ibron
  • Ibron
    jah,azt én se tudom.

Ibron
  • Fox44
    Nem arra gondoltam hanem a jatekban a napok hosszabitasara, mert most mind mondtam 12 perc van 12 ora helyett!
  • Ibron
    a Sims 2-hez van öregedés kikapcsolása,próbáld meg azt itt is..hátha működik..aging off volt ott az öregedés kikapcsolása,de n nem használtam és itt se.

Ibron
  • Fox44
    Udv! Lehet valahogy az idot lassitani a The Sims 2 University-ben? Arra Gondolok hogy kb 12 percbol all egy nap a The Sims 2 University-ben! Jo lenne ha legalabb 24 perc lenne egy nap! Tobb mindent csinalhatna az ember a jatekban! help!
  • Ibron
    ahamm,van messengerem...de nem amiatt van ez:DDD:..hanem kerestem a neten a Sims 2-nem első részét,képeket meg ilyeneket és közbe jött be ez a szar,de thank az ötletet..fater meg bsazki lefog tiltani mindent,beasz ide1tűzfalat...ehh,menjen a picsába..remélem ide feltudok jönni.Me össze van kötve az ő gépe az enyémmel...nem külön net..sajna.Na mind1,thanks mégeccer az infot.

Ibron
  • GTi Gaga
    http://www.msnhelper.net/search.php?pin=28129 - van msn messengered? mert ha van amiat hozza be! ha nincs és fenn áll az a probléma, hogy van egy kis search csik a cim sor alat, akkor Winreinstall! bekaptál valami buta reklámot, amit hiába irt le a adawer, norton, ezek idöröl idö leszedik magukat!

nem tudsz velük mit csinálni :(

Ha rámhallgatcc, Win Xp + sp2 ( gyári popup stopper, ami mindent letilt - windows tüszfal is rákérdezz mindenre, hogy feloldod vagy tiltott ) + nod32 + valami takaritó progi pl:syssik cleaner és süti minden4 én ezt használok, és eddig semmi baj nem ( lekopogtam ) a játékok is mentek rajta, és biztosabb a rendszer!

ha nem a serchös a probléma akkor Sorry a fölöslegess okoskodáss miat :))))

ui: NORTON meg semmi féleképpen nem javaslom: 1. iszonyu sok memoriát foglal! 2. csak a nyedik vagy ötödik hejen van a virus irtok közöt, mert mind a nod, panda, mcaffe megölte :) 3. a sok memoria lefoglalása miatt akadozhatnak a progik, játékok!

Hsználj NOD32! ingynes, annyi hogy havi kétszer leszeded azt vihar kabát! és ugyan anyit tud mint a norton, annyi hogy nincs benne tüzfal, de az benne van a winbe - és hibátlan! - szerintem :)
  • Ibron
    áhh..nemtom,Barátok közt után feljöttem,bakke...levolt fagyva a gép:DDD:...aztán miko bejött végre a windows feladat kezelő,bezártam1ik ablakot,majd ismét látom,h fut a Norton..na mind1...eccer engedem,h végig menjen..lehet,h holnap míg Star Warst nézek,addig az alatt fog menni:D.

Ibron
  • Ibron
    ebbe én nem tok segíteni,mivel alig értek a gépekhez:D...de várd meg a többiek válaszát.

Ibron
  • Smuge
    Valaki irja le plz a sorrendet hogy jol müködjön a magyaritás! Sims2-m dvd-s biztonsági másolatot használok. Utána hogy tovább? Melyik magyaritást szedjem le? Simsim oldalrol vagy Sims2faq- letöltésekböl? Az a gondom hogy bármelyiket felrakom install után a Sims2 Egyetem cd -jét kéri holott az meg sincs. Nekem csak sima Sims2 ( dvd-s ) menjen magyarul ezt szeretném! Help!
  • Ibron
    Jaaaa,LOL...thanks zizzenet...akko növelem ezeket a cuccokat...mondjuk néha takarítottak,de akko jobban,meg ami kell még az órához.

Ibron
  • zizzenet
    Te milyen játékkal játszottál eddig?
    Jártasságok a "képességek", mint Takarítás, Logika, Karizma stb. Tudod, aminek tanulásakor a sim feje felett megjelenik az a kis kapszula a kék vagy zöld lötyivel.
    Az egyetemi teljesítményhez egyrészt a lehető legjobban ki kell tölteni azt a bizonyos speciáklis kapszulát, és minél nagyobb kapszula van kitöltve, simed annál jobban szerepel az egyetemen. A kapszula méretének növeléséhez kell növelned a sim azon jártasságait, amelyeket a játék megjelöl. Bármekkora is legyen az órai teljesítmény kapszulája a panelen, ha az tele van, a simed hiába tanul, erre figyelmeztet a játék.
  • Ibron
    hmmm...néha azt írja ki,h a simnek az osztály muttatója vagy milye a maximumon áll és h tovább növelhessem,ki kell építeni a nemtom mit:D..ezt pedig a szükséges jártasságok elvégzésével érhetem el.Remélem vágjátok,amit leírtam....de mik ezek a jártasságok?vágyaik teljesülése?a házi megírása gépen?ja,az nem yo,mer arra is ezt írja ki..szóval mit kéne csinálnom?

Ibron
  • Mike
    majd legközelebb angolul írom ki :)
  • Anna #13454
    nekem ez akkor volt, mikor a magyar sims2-re akartam telepíteni az angol university-t.

Mike, nem gond :)
  • Mike
    nem, csak nemtok irni, hejjesen meg végképp nem
  • Ibron
    nemtom,várd meg még a többieket.

Ibron
  • judyperry
    Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani nekem, miért nem tudom föltelepíteni a Sims University-t? Mikor majdnem végezne, kiír valamit és uninstallálja az egészet anélkül, hogy bármit is tudnék csinálni.
  • Ibron
    :DDDD...ok,thanks.

Ibron
  • Hoz_Hun
    Jobb klikk a "Sajátgép"-en, "Tulajdonságok", "A rendszer visszaállítása" fül és azon bellül pipáld ki a rendszer-visszaálitás kikapcsiolása melleti négyzetet. Ha mindennel végeztél leírtottad újraindítottad akkor visszaállíthatod.

Csajt meg szerrez be addig egy jó kis WooHoo-ra .
  • Ibron
    Aha..csajom az nincs még:D...film meg faternál van,azt meg csak amx nála lehet nézni.Barátok közt alatt elindítom:D.A rendszer visszaállítás hol is van?:D

Ibron
  • Hoz_Hun
    Nézesd át a nortonnal is. Akkor inditsd el mikor megnézel egy filmet vagy a csajoddal szórakozol vagy valami, akkor nem gáz, hogy sokáig tart. A rendszer viszaállítást feltélen kapcsold ki, mert újrainditás után viszaállítja a kis gecit is.